Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:50
- Nahlásit

Bela
holka ale já vám fandím,škoda že jste nevyhráli s USA ale fandím vám,hrajete dobře hlavně Šatan

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit

želva

Diki! Sak aj my fandime vasim!
ja com som vyrastla na ceskoslovenskom hokeji som stale na nervy z takychto zapasov ako bol dnes. furt mi to pripada divne.
hlavně Šatan
ten je fakt dobry! a aj fesak

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:58
- Nahlásit

želva
Dík

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 22:31
- Nahlásit

Hlásím veleúspěšný návrat domů.
Hessit - 1. místo ve zkouškách
Puma - 1. místo ve zkouškách
¨ 2. místo v jumpingu
4. místo v openu

sumasumárum nádhera (hlavně u pumice , ale i Hesi mě překvapila jak to bábrle ještě dokáže rozbalit)

On je nějaký hokej? Tak proto ti cigáni na ubytovně tak děsně vyváděli . Přešlo je to ve chvíli, kdy puma začala za dveřma vyvádět aby ztichli, že hodlá spát . Strachy zapoměli i na hokej.

isdpch
Ty jsi u nás na východě? Holt rovnováha světa musí zůstat zachována. Když jede puma na západ, musí Čert na východ

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2007 00:05
- Nahlásit

Biluška
veleúspěšný návrat domů
Jste dobrý, blahopřeju, ale taky jsme vám drželli palce.
isdpch
Čert asi tuhle noc neusne vůbec
no tak to asi ani ty.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2007 00:28
- Nahlásit

Biluška
tak gratulace
isdpch
jj hochu ty budeš mít určo krásnou noc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit

Biluška
Když jede puma na západ, musí Čert na východ

Něco jako výměnný pobyty jo?
Tak taky gratulujem!!!!
Hele a vobjevilas cestou nějakej vhodnej genetickej matroš pro naše lííííínije??

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
Hele a vobjevilas cestou nějakej vhodnej genetickej matroš pro naše lííííínije??
Vůbec nic . Na agility pořádného mutanta nenajdeš (kromě těch mojich teda) a v té díře kde jsme přespali už vůbec ne. Pokud tam vůbec někdo nějakého psa má tak je okamžitě schovali ve chvíli, kdy moje smečka vyskákala z auta. Ani ráno, ani večer jsme na žádného psa nenarazili. Pumu to pěkně štvalo, protože jsem jí nedovolila sežrat ty cigány na ubytovně a hodlala si na někom vylít vztek. Musela se spokojit s Brajenou a to prý vůbec není ono.

želva
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2007 12:56
- Nahlásit

Biluška
gratuluji

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 08:42
- Nahlásit

dobré ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:10
- Nahlásit

Kde jste všichni? To jste se utopili v tom rybníčku, nebo co??

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:09
- Nahlásit

Biluška
já tu jsem

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:19
- Nahlásit

želva
Hurá, alespoň nějaká živule Kde jsou všechny ostatní mrtvule?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
No nazdááár!Čéče nevim esi budu mít čas,bo v jiným tématu probíhá bouřlivá debata NO -exterierák či pracák.Hele,mám nápad,dybys pumici a spol denně třískala travezou po zádi,dosáhla bys taky takový pěkný,přirozený ,výstavní postoj!!Mohly bychom prorazit s novou image,jestli mi teda rozumíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
Právě jsem to pročetla, ale nějak vůbec nemám chuť se do toho zapojovat. Ty prdlavky se zadkem prakticky na zemi a kapřím hřbetem se mi prostě nelíbí a znechutili mi kdysi milované plemeno. Dcera je do nich šíleně zamilovaná (ona zná pouze ten starý typ, nebo řekněme dnešní pracovní typ) a láme mě na štěně ovčáka. Ještě nevím jak to udělám, ale nějak jí vnutím bílého švýcara

Pumice sraženou záď dokáže tak, že by se každý exterierák mohl jít zahrabat. Stačí připnout ji na vodítko a hodit balonek. Přední nohy vyrazí a zadní se zapomenou na místě S šarpejem to bude horší, tam tu záď asi nezaúhlíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:42 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
ale nějak vůbec nemám chuť se do toho zapojovat
Ani to nemá smysl..Taky nechápu,co to z toho udělali a pročObčas najdeš ještě slušnýho pracáka s rovným hřbetem,já když vidím ty inzeráty jak tam do toho "postoje" lámou už štěně k odběru,je mi zle.no hele a to přece víš,že švýcarák je vlastně NO?Kdysi byla i bílá barva normál,to až pak to začli eliminovat,takže se z toho stal švýcarák.Prostě jí řekneš,že má NO jako původně a hotovo!!Kdyby jako nechápala,vem jí traverzou,pochopí.
Du ten postoj zkusit s kočkou,dyš prej to de se všim

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
Expřítel má NO, nádherného "Rexáka" ještě ten prehistorický typ. Nebudeš tomu věřit, ale ten pes bude mít v červenci 19 let. Alenka se zamilovala do Ajánka a jiného psa prostě nechce. Ale myslím, že když jí přinesu domů štěně švýcara tak bude víc než spokojená
Až zvládneš postoj s kočkou tak to přijď natrénovat s šarpejkou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:22
- Nahlásit

Biluška
tomu věřit, ale ten pes bude mít v červenci 19 let.

Až zvládneš postoj s kočkou tak to přijď natrénovat s šarpejkou
Zatim se ta sfině dost cuká,asi neni dostatečně flexibilní a neví co je IN,ale já už jí to do tý palice namlátim.Akorát dneska šlo dítě pařit,takže mě nemá s ní kdo vyfotit,ale neboj,zejtra je volno a taky je eště víkend,to bylo aby to nebylo!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:28
- Nahlásit

davidkova renatanazdar koukam,ze se nema cenu ani zapojovat co,pamatujes,jak me tam malem ukamenovali za muj nazor?asi fakt necetli knizku od p.soukupove,ktera o tomto trendu SRAZENA ZAD pise dost dobre a dopodrobna,kazdemu doporucuju,dikiy bohu,ze hajan je po pracovnich rodicich,uz se k tomuto tematu taky neminim vyjadrovat,je to hnus.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit

čau,podívejte se na nové téma akdybyste o něčem věděli, tak dejte vědět,dík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit

nemethova5
NAZDÁÁÁR!
Ted jsem ti zrovna chtěla napsat maila,do čeho že ses to pustila.To je marný,jako bys to nevěděla.Hlavně že my víme svý a podle toho žijem
Buď tu s náma,tady je sranda,akorát že jsme tu všichni kandidáti na Chocholouška,ale to by ti nemuselo vadit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:36
- Nahlásit

davidkova renatane vubec mi to nevadi,pridam se k vam do klubu,vemete me mezi sebe,taky jsem kandidat na chocholouska.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:37
- Nahlásit

nemethova5
ahojm, aty jsi kdo? máš nějakou přezdívku na jiném foru?
a jinak jsem tu blbost rozpoutala ted já, mám na to svůj názor, tak kdyžtak se sypte na mě
tady je mnouihem líp

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:41
- Nahlásit

nemethova5
Vezmem tě, ale musíš dát zápisné - nějaký pořádný genetický matroš do chovu. Přednost má epilepsie, poněvadž tu nemáme a nemůžem ji sehnat . Taky nějaké zatížení ledvin by nebylo špatné

želva
Kdyby se ti chtělo pryč z Prahy tak u nás v horách jsou baráky za pakatel a dají se bezproblémů sehnat.

davidkova renata
Zatím to s ní trénuj ať je to na fotkách pořádně vidět. Přece si pak netrhneš ostudu.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:42
- Nahlásit

Biluška
kde to bydlíš? já kdyb došlo na věc...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

nemethova5
vemete me mezi sebe
Jakožto moje úhlavní kámoška tu máš čestný místo!

nemethova5
Člen
- Nahlásit

želvavubec nic ve zlym,vsak je to muj nazor a komu se to nelibi,at mi p...l polibi,jinak nazdar,ja jsem dana a to je moje prijmeni,zelva je taky pekna prezdivka,jednu doma mam a jmenuje se žofka.jasny,ze je tady mnohem lip,protoze tu neprudi skalni priznivci exterieraku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:44
- Nahlásit

davidkova renatadik,to už jsem dlouho neslysela,abych mela nekde cestne misto,mam dnes volno,tak jsem sedla ke compu,Biluškaepileptak rada pridam a k tomu jako bonus nervovy tiky,muze byt?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit

Biluška
Vezmem tě, ale musíš dát zápisné - nějaký pořádný genetický matroš do chovu. Přednost má epilepsie, poněvadž tu nemáme a nemůžem ji sehnat . Taky nějaké zatížení ledvin by nebylo špatné
Dana se tu eště nevyzná,ale je to moje kamarádka,tak se rychle zorientuje.Bohužel má kastráta,takže sama nemá co nabídnout..ale tuty se poptá
Zatím to s ní trénuj ať je to na fotkách pořádně vidět. Přece si pak netrhneš ostudu.
Neboj,vostudu bych nepřežila,to jí rači zlomim páteř

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit

nemethova5
ahoj a ty máš co za psíky? a kde bydlíš a jsi moje příbuzná?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání