| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:40
- Nahlásit
Marush
no on je vlastně takový milý, přátelský psík a má děsně rád pejsky, někdy až moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:42
- Nahlásit
Děcka, nejlepčí sport je, když se na něj jdete se svým rozumným psem podívat, vezmete si k tomu svačinu, sdnete si na lavičku do stínu, hnáty necháte na slunku, psa pdoložíte pohodlným pelechem a těsně před jeho usnutím mu vyprávíte, co se v které části kinekologického areálu děje. Eště lépe, když mu s sebou vezmete morkovou kost, aby si mohl uždibovat jako popkorn. Cestou autem domů pak můžete probrat úspěchy a neúspěchy kinekologických soukolegů. Tak tomu řikám bezva sport.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:47
- Nahlásit
Atusch
no on je vlastně takový milý, přátelský psík a má děsně rád pejsky, někdy až moc
sem si to hned myslela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:49
- Nahlásit
Marush
ale takovej mazel,co je na něm tak zlopsího by mě zajímalo?
v sobotu si stoupneš k Atuš, až budou bránit, abys viděla, jak s tim, uvidíš, jak je šileňáckej )) Je to samozřejmě broučánek největší, třeba s Mařenou je na procházkách strašně hodnej, sice jí zkoušívá rozehrát, ale když to neklapne, tak jen rotuje a něco nosí. Má velikou chuť něco dělat, vlastně ani neví, co, ale určitě chce něco dělat. A pak to dělá tak intenzivně a poctivě, že lítaj třísky. Jako kdyby měl za úkol vykopat základy na bazén do hloubky 2 metry, tak vykope během krátký chvíle metrů pět, ale hlína a kusy kamení budou po celým pozemku, u toho pošlape všechny záhony, zničí altánek, bazén bude mít tvar mexického dolaru, ale budeš ho muset pochválit, bo se u toho strašně snaží ))) To je prostě Bůůůůšek neposeda ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:50
- Nahlásit
Atusch
A včera jak byl nasrán
Se mu ani nedivim, když on chce kousat a jeětě víc jak puve a vy ho furt nutíte štěkat v maketě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:50
- Nahlásit
teda plácací smajlík nemám, ale tendel je můj oblíbenej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:53
- Nahlásit
Alexa
Ty vogo, tak tej je fakt dobrej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:59
- Nahlásit
Alexa
ale tendel je můj oblíbenej
nj, modří uctívaj krále...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:59
- Nahlásit
Atusch
já to mám u obou kluků, oni nemaj učenou vracečku na figuranta s hračkou a mě se rozhodně chlubit nechoděj ale Haryskovi už vnucujeme tu myšlenku že k fíkovi s rukávem je děsná prča, že se s ním znova potahá a vypadá to nadějně, I Ferda už to pochopil, ale oba jsou takový individuality, že mě k životu u obran moc nepotřebujou. Moc je zdržuju, nemůžou si kousnout zrovna když oni to moooooc chtěj, prostě tam vadím a vodítko je na vobranách taky pro ně zbytečná průda. Nejradši by vyletěli hned z auta do zákusu a za hodinu mrtví si zas odnesli hračku do auta a vyčerpáním na ní usli
Holky jsou chlubilky a choděj se mi pochlubit co si vybjovaly. Jsou na sebe tůze pyšný, radostně se drbou oláskem za ušima, jak se jim to povedlo.
Jdu ven. Nepište!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:02
- Nahlásit
Ahoj placacky,
Jsem si ted od rana prvne sedla na prdel (mimochodem zadna pohoda, jela jsem vcera s pezetkama a psem cca 50km na kole, po obvyklym skatule hejbejte se na me vybylo muzova kolo s velmi neuzpusobenym sedlem, takze me desne boli celej stredoclovek).
Docetla jsem si vas i s odkazama, zjistila, ze mam taky Sopku, nesouhlasim s vyhlasenim nejkrasnejsiho psa - nejkrasnejsi je dobrman , asi to bylo podplaceny, jak uz tu zaznelo.
Uz ma Monty garsonku???
Crysa pise moc moudre.
Pujcila bych si Buska na kopani der, kdyby bylo mozne. Musim zasadit nejake stromy.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:03
- Nahlásit
Gerda
To je prostě Bůůůůšek neposeda ))
Tak to je mazlík srstík uplně nejvíc
Nebo takhle :
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:04
- Nahlásit
Ježiš nepyšte furt Nestíhám vás číst, mám šest stránek zpoždění
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:04
- Nahlásit
Drásalice jedny udrásaný!! Já nemam vůbec čas! Musim si už konečně koupit ňákou pořádnou outdoorovou bundu, můžete mi někdo něco doporučit? Vůbec se v tom nevyznam, enen vim že bych se ráda vešla do 3 litrů, a aby to mělo slušnej vodní sloupec a stejně tak prodyšnost- nechcu promokat a potit se jak čuně..
Už hodinu voblejzam na netu, měla jsem vybranou jednu od husky, v akci s dobrou slevou, ale teď mi zase lidi řikaj že husky nejsou dobrý, tak já nevim. Vůbec se v těch značkách nevyznam
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:05
- Nahlásit
jdu pryč, musim dokoupit ještě pro Nyxinu něco málo z diskomfortního zařízení bytu...čuspitchus!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:07
- Nahlásit
Alexa
ten je doost dobrej
Jo a už jsem si objednala od Klimatexu a serou mě, páč už spoustu trik neměli v mojí velikosti a když měli v mojí velikosti, tak měli v divnejch barvách :-/ Tak jsem si vzala jen zimní jégrofky s trikem do kompletu a raději objednala už teď, radši nebudu čekat, esli mamka něco nebude taky chtít, páč večer už třá nebudou mít nic v trpaslíčím.
Jdu venčit, dokajď je slunko jasné
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:08 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
bonc
http://www.outdoormode.com/damen/jacken.html
ja kupuju tady pro sebe i pro decka, chrani pred destem i vetrem, udrzba jednoducha (vyklepes), nepotis se a cenove to celkem ujde
edit ty nepromokavy jsou tady
http://www.outdoormode.com/oilskin.html
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:08 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
bonc
sem už psala, na FB dej palec nahoru firmě Klimatex a pak u nich máš slevu 50% a nějaký autdórový harde tam maj taky. Ale akce platí jen dnes a jen pro fandy z FB
http://www.klimatex.cz/damske-sportovni-a-outdoor- obleceni
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:10
- Nahlásit
leyenda
au aujéééé, kolobolení je velkobolení, matně si na něj ještě pamatuji. Nemáte pravdu s tim dobrmanem, to není nejkrásnější pes, nejkrásnější pes je pes typu maryje, nebo pudl, nebo jiný krásný pes. Černý samozřejmě.
Marush
Tak to je mazlík srstík uplně nejvíc
když bude mít čas a stihne si tě všimnout, kráásně tě uvítá. Ale von to vůbec nestíhá, má děsně práce, my ho stihli, když byl malinkej a ještě tolik práce neměl, takže nás některý zná už z minula a někdy nás i stihne uvítat. Třá Atušovic psi ještě vlůbec nevědi, že maj doma hada. A to je Atikovi už devět, královně Elizabet štrnáct, Bůchoj necelej rok a Syrečkoj 4 měsíce. To, že má Atuš hada, ví jenom Máňa, páč tý se líbil. le jen z dálky, zblízka ne, to byl strašidelnej.
bonc
pošli mi tři litry a nějkou budnu ti tu možná koupim.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:12
- Nahlásit
Gerda
Nemáte pravdu s tim dobrmanem, to není nejkrásnější pes, nejkrásnější pes je pes typu maryje, nebo pudl, nebo jiný krásný pes. Černý samozřejmě.
pani, mam pravdu a mam, pockejte, az prijde Lola
jdu zase drit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:17
- Nahlásit
Nazdar tupouncí, pouze procházím. Už jsem na Klimatexovým shopíku nechala mrtě peněz, nejspíše o dost víc než mám. ale nevadí, maj tam mocinky hezounký věci, ve kterých se nebudu cítit ani trochu dyskomfortně. Doufám. dokonce měli i mojí velikost a konečně jsem si koupila hezkej a levnej středobatoh na výlety a do školy.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:18 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Gerda
nějkou
možná
leyenda
kuju, du to zkouknout
Crysa
Ale akce platí jen dnes
tak to asi nedam ale du se tam taky kouknout
Nemáte pravdu s tim dobrmanem, to není nejkrásnější pes, nejkrásnější pes je
nebo jiný krásný pes
bígl žeáno ste tim chtěli říct....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:19
- Nahlásit
Btw, Trixínovi dneska bylo nabídnuto krytí háravky v nejlepším. Dostal jednu přes čumák a to i přesto, že vypadala jako Maryje, ale byla více bílá. Velmi se do pana Trykse zamilovala. Slečna veterinářka mě prvotřídně nasrala, vážně tu chybí nějaká osvěta ve stylu nemnožte... čuba se prej nenechala psem nakrejt, tak shání novýho...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:23
- Nahlásit
leyenda
ahojky, pořád nic nevím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:49
- Nahlásit
Zdááár enem probíhám nestíhám je jaro všecka špina de vidět páč mám málo špinavý okna musím to zamaskovat nebo nekam zakopad páč už to vidím aj bez brýlí tak uklízím převelice nerada.Ps:tady máte smajlíky madein jasa
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 15:27
- Nahlásit
Zdar vrahouncííí,
vůbec vás opět nestíhám, dřu!!!
Jen bych teda chtěla souhlasit s leyenda, že nejkrásnější péééf je dobrman Teda jako klasickej dobrman a ne ty náhrašky co teď vyrábjej!!!
Stalo se ještě něco poctatnýho?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 15:42
- Nahlásit
davidkova renata
a vod tý doby víme že sopka nepúštá.-))) zas si děláme prdel z vážnejch vjecí
Pani, Sopka nejenomže nepůšťá, oni aj vraždí lidi . Kámoš jednu měl, už teda štěká za duhovým mostem, ale to byla echtgoldčuba, z té byste byla poeaná radostí, páč ta žrala každýho gdo se podíval na její klacek . Lidi aj psy. Koně taky. O ovcích, slepicích, králících a kočkách nemluvě. Jednou se k nim vloupali zloději. Jirka (majitel té čuby) byl tehdá eště dítě, asi patnáctileté. Zloděj vzbudil tatínka, páč se mu dost drze pokusil sundat hodinky z ruky zatímco spal (Jirkův tatínek, ne zloděj). Poté zahájil útěk přes pole (zloděj, ne Jirkův tatínek). Čuba v kotci řvala na celou dědinu a pokusila se probourat ven zdí, páč ten zloděj jí běžel přímo kolem kotce. Fotřík letěl k ní a chtěl ji pustit. Jirka letěl za ním, rval se s ním o zámek na vrátkách a řval, že to nesmí, páč ta čuba ho zabije. Fotr řval, že ho zabije sám (byl takovej krapet cholerik). Naštěstí matka mezitím zavolala policajty a naštěstí policajti přijeli hned a zabránili fotrovi pustit Sopku páč jinak bysme asi viděli hladké zadržení na trase Bruntál-pole-louky-lesy zakončené procvaknutím krční tepny figuranta . Což by bylo fajné, ale bylo by s tím děsnýho papírování
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 15:48
- Nahlásit
leyenda
Gerda
sem tady a podporuju dobrmany i bonsaje.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 15:50
- Nahlásit
BrendaBenji
Jen bych teda chtěla souhlasit s leyenda, že nejkrásnější péééf je dobrman
nejkrásnější péf je podle mne co do elegance rhodéský rýdžbejk. to je prostě úpa jiná dimenze pohybu, nadhled, paráda.
ale nejlepší pes celkově je zajisté JRT.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 15:52
- Nahlásit
Já du domůůůůůůů, za asi pjet minut du domůůůůů, dnes tu nebudu do sedmííííí.
Za to zítra tu budu OD sedmi... achich.
tak čus, dezolátí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:24
- Nahlásit
jbat
Já du domůůůůůůů, za asi pjet minut du domůůůůů,
Neser, já mám ještě půl hodiny.
|