Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6912 . 6913 . 6914 . 6915 . 6916 . 6917 . 6918 . 6919 . 6920 . 6921 . 6922 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:46
- Nahlásit

Gerda
Má mejla.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:47
- Nahlásit

Co vás nemá? Nejhezčí pes neni boxer (i když je hezčí než vofčák, uznávám). Nejhezčí je picbum.

Btw: Jaká plemena byla na dalších místech?

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:47
- Nahlásit

Alexa
klííííd nebo ti prdne céfka a budeš tahat nohu
já jsem naprosto v klidu, mě už takový řeči fakt nezvedaj ze židle

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:49
- Nahlásit

Baicopresne!jak pise crysa,to vubec neres,jako napsala to pani upa super!proc asi myslis,ze mam kazdou zkousku nebo zavod na jinem cvicaku s hajanem?????nebo na upa cizim cvicaku???tak ja ti to povim,bo muj labil mi nedela na domovskym cvicaku povel volno,uz to tam ma totiz vobsajcovany!hele a labil pes a tvuj pes je upa diametralni rozdil,tohle bych fakt neresila,ono mit vyrovnanyho psa pevnych nervu,ktery to bere jako hru,je fakt malo a muze te tesit,ze s nim delas zkousku za zkouskou,at je to ZZO,nebo IPO3,kazda zkouska ma neco do sebe!hele a myslis si,ze me do huby nebrali???prosim te jsem se dokonce na sebe dozvedela,ze jsem prihrata a ani o tom nevim!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:50
- Nahlásit

pawLINkapani taky dodatecne gratuluji vasemu picbumakovy k osmiletejm narozkam!!!at jeste si s vama uzije dlouhych a krasnych let,a malemu,ktery ma dnes jmeniny samo,ze taky!!!!!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:52
- Nahlásit

pawLINka

Co vás nemá? Nejhezčí pes neni boxer (i když je hezčí než vofčák, uznávám
:O :O :O , najn!!! , vovčák je nejvíc! na druhym byl snad berňák,ale dali k tomu fotku na který nebyl von..blbcí,třetí byl myslim jozevčik a pátej bígl,nebo vobráceně...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:53
- Nahlásit

Crysa
Pani, koukám, že vaše pralinka belgická má taky někde Sopku, že? Šak ona vám nepůůůšťááá ))) Zpětně gratuluji k umístění, ženo nejúspěšnější - hele samej speciální materiál, co potkávám, to sou mi ale osobnostě, možná pudla přehodnotim na malinu, vy mi jí vychováte a vycvičíte, já s ní pak budu jezdit po závodech - šlo by to? Jinak nemám na medaili a bednu šanci....

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:56
- Nahlásit

jablunka
Koukala sem na ni na fotečkách,je to velmi pěkné zvířátko ocáskoidní,ofšem ten zlaťák nemá chybu.
no jooo, to je přecedůf čumáček, toho taky fčera zastřelili v lese ))

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:57
- Nahlásit

Gerda
co je Sopka?
Šak ona vám nepůůůšťááá
Cíďa na ringo nikdy nepouštěl a když se do něj nafáralo vopravdicky na kontroláku, tak taky se nechal přemlouvat navíc zjistil, že kontrolák je to poslední co se kouše a že se pak už jde domů a bez vyhranýho rukávu tak se ho držel fest.

možná pudla přehodnotim na malinu, vy mi jí vychováte a vycvičíte, já s ní pak budu jezdit po závodech - šlo by to? Jinak nemám na medaili a bednu šanci....
třá mě srazí letadlo a zdědíš Crysu

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:02
- Nahlásit

ženy, ještě pro ty co taky věčně lítaj na povětří venku s čoklema - DNESKA JE NA KLIMATEX.CZ AKCE 50% SLEVA PRO FANOUŠKY KLIMATEXU NA FB!! Tak si je vodmačkněte palcem nahoru na FB a leťte nakupovat funkční tika a spodky. Jsou tůze dobrý!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:08
- Nahlásit

Crysa
co je Sopka?
Venušina Sopka přece...se Sopkou psové nepůšťajů, měli sme v Rakovkách Enza nebo Kenza od Sopky, ten nepůšťal ale vůůůůbec, nedal se vůbec sundat dolu, ani u Aleksy, když vyhrál závod, se nedal z Bambiho sundat dolu, páčili ho ve třech, někdo to mám vyfocený, sme se parádně řezali, mě se pak o pánovi zdálo, jak sem ho potkala někde v centru, on se psem, a já se ho ptala - Co Sopka, už půšťááá? - a od tý doby je to tak, že co je Sopka, to nepůšťá ))))

třá mě srazí letadlo a zdědíš Crysu
Tak to zrychlíme, v sobotu tě srazim knedlíčkem a beru aji Krysomamku a ty vlčáky někomu rozdejte. Ale rači už teď, aby pak nebyli sirotkové....

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:09
- Nahlásit

Baicooo na klimatexu maj i pjekný plafkýý, nechceš si k nový postavje koupit i nový plafky? po slevě něco přes dvě kila

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:09
- Nahlásit

Gerda
beru aji Krysomamku
hjele a uvjedomuješ si že je to i Báromamka??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:10
- Nahlásit

Crysa
votcházim ale voptám se)) ta labilní jebka byl též Cída??????????????????????????????
sopka jest Venušina..))) máme jí obě v rodokmenech,nandy děda a malonandy praraděda,v ra´kovicích byl enzo venušina sopka a vůůůbec nepúštal.-)))))) páník ječel,skíkal.prosil, vyhrožoval ))) ale ani hovno.-)))) a vod tý doby víme že sopka nepúštá.-))) zas si děláme prdel z vážnejch vjecí

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:11
- Nahlásit

Gerda
Tak to zrychlíme, v sobotu tě srazim knedlíčkem a beru aji Krysomamku
tak ju, ještě se du nechat pojistit na živelný katastrofy ale vem to pro sychr tam a pak ještě zacouvat, ať se netrápym

a ty vlčáky někomu rozdejte. Ale rači už teď, aby pak nebyli sirotkové....
neboj, ty maj svou příslušnost jasnou, ty zdědí kolegyjálně třá Mates

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:12
- Nahlásit

Alexa
no hlavně už je hotová a vycvičená, už může jen na bednu a pro medajle. Tím se vyrovnává skutečnost, že je to i Báromamka )) Bych chtěla psa, co už je hotovej, abych se s nima nemusela dřít, jenom bysme putovali po závodech a všude všechno vyhráli...to by se mi líbilo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

Alexa
voe neděs mi ju, nebo se tech psůch nezbavym ani mrtvá

davidkova renata
sopka jest Venušina..
jo tydle sopky, tak maliny nehrozej vlkošedostí, takže toho šedovlké postižení nemáme genetycky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:14
- Nahlásit

Crysa
Akorát že to mělo stejně opačný efekt, a čím víc mi lidi říkali že moje zvířata jsou jebky a labilové a tak, tím víc mě to bavilo dokazovat opak. A "jebka labilní" nejen že má poskládáno kde co, ale je schopná lítat s cizíma harantama, bejt mezi šedesáti a více harantama sevřená tak těsně, že jsem byla ráda, že držím konec 4 metrovýho vodítka a alespoň tuším, kde pod tou kupou dětí co zvíře je
eště dodatek.-))))))))))))))) todle přesně j byla moje motivace vůbec zvednout prdel a něco začít dělat.-))))) joo tak vono neni možný mít canisterapeuta vhodnýho k polohování a dělat vobrany?? ideálně tartový??? tak tumáš ,čerte,kropáč)) atd ata..dopln si sama.-)))

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:14
- Nahlásit

Crysa
že ti psi jdou oba nahoru, pak postupuješ správně
Tak todle já vím. Názor tohohle člověka mi je u řiti. Já se tomu jen a jen směju. Jsme s veverkou prostě snadnej terč. Za nás mluvej naše výkony a děkuju bohu, že jsem našla partu lidí tady v Žumpě a ve Zlovsi, se kterou se nejen dobře pobavím a ještě pomahají. Todle je asi ten největší kámen, co jim leží v žaludku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:19
- Nahlásit

Děcka mě na ten cvičák táhne hlavně to jídlo, co tam máme. Mates to řikal pěkně, jak se ráno přijde na cvičák, našlápnou se stopy, pak se udělaj poslušnostě, pak se to odčuchá, pak se čeká na bránění, mezitim všim se jí a pije a krafe, to pak je cvičební den jak víno, sme souhlasili, já řekla, že když vynecháme stopy, poslušnost a obranu, je to príííma den s jídlem a pitím na čerstvém vzduchu, pročež taková akce proměnlivá a flexibilní vyhovuje všem.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
máme jí obě v rodokmenech,nandy děda a malonandy praraděda,v ra´kovicích byl enzo venušina sopka a vůůůbec nepúštal.-)))))) páník ječel,skíkal.prosil, vyhrožoval ))) ale ani hovno.-)))) a vod tý doby víme že sopka nepúštá.-)))

to mi nikdo nevaroval že nepůšťá?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:21
- Nahlásit

Marush
to mi nikdo nevaroval že nepůšťá?!
Varoval a mockrát ))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:22
- Nahlásit

davidkova renata
joo tak vono neni možný mít canisterapeuta vhodnýho k polohování a dělat vobrany?? ideálně tartový??? tak tumáš ,čerte,kropáč))

tě taky plácám po ramenouch

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:26
- Nahlásit

Crysa
tě taky plácám po ramenouch
By to už chtělo i smajla, kreje plácá druhýho smajla po ramenou. Kdo to má furt vypisovat

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:29
- Nahlásit

Gerda
Varoval a mockrát ))))

a jo vlastně,sem zapomněla že sem si přála vlastně to největší zlo

Atusch
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:30 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Marush
tak to nevím jestli Bůcha trumfne malonanda, ale doufej že ne

Mimochodem Brix měl Sopku což kdo ho znal věděl neb nepouštěl, a Bůch ji nemá, tak snad vaše teorie bude platit!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:33
- Nahlásit

Atusch
vono to máš fuk, Brix měl Sopku, ale Bůch je šílenej i bez Sopky, takže půšťat taky nebude ))) půšťajů jen ringové maliny.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:34
- Nahlásit

Atusch
tak to nevím jestli Bůcha trumfne malonanda, ale doufej že ne

ale takovej mazel,co je na něm tak zlopsího by mě zajímalo?

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:35
- Nahlásit

Atusch
Mimochodem Brix měl Sopku což kdo ho znal věděl neb nepouštěl, a Bůch ji nemá, tak snad vaše teorie bude platit!!!
zas nevrací kousací hračky Takže nevím co je lepší

Atusch
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:37
- Nahlásit

Crysa
to je pravda, ale to bude mít na svědomí jiná kref určitě, nevyskytuje se ti to u psů taky? A včera jak byl nasrán tak jsem ho nehezky páčila u kotce aby pustil rukáf, ale sopku teda jako nemá.

<< 1 ... 6912 . 6913 . 6914 . 6915 . 6916 . 6917 . 6918 . 6919 . 6920 . 6921 . 6922 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání