Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6912 . 6913 . 6914 . 6915 . 6916 . 6917 . 6918 . 6919 . 6920 . 6921 . 6922 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 07:59
- Nahlásit

Baico
Jinak objevila jsem super inspiraci na příští týden. Na obrany se musí nastupovat i s jezdeckým bičíkem
to neznáš???? to je přece běžná pomůcka, vyšší lévl je elektrickej bičík, ale na druhou stranu jedna dobře mířená lepší jak stonásobný vysvětlování

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:06
- Nahlásit

Cigi
Jedeš!!

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:12
- Nahlásit

Biluška
nezapomeň ostnáč . Kdybys nemohla sehnat tak mám doma ještě jeden po Akéle
Naštěstí na veverky není potřeba Jsou v defenzivě i bez biče a ostnáče
Alexa
to neznáš????
No znám jeho využití na koně a taky jsem ho celkem i používala, ale vzít si ho na psa na obrany mě fakt nikdy nenapadlo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:15
- Nahlásit

Baico
ale vzít si ho na psa na obrany mě fakt nikdy nenapadlo.

já ho teda viděla používat na poslušnosti, tam ho používal když pes čuměl jinam tak ho klepl zespod pod tlamu, ale teda žádná velká rána, fakt jenom klepnutí. Vono je to těžký páč všechny pomůcky se daj použít blbě i dobře. vono i na vobčejným vobojku můžeš oběsit psa žejo

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:19
- Nahlásit

Čus bambus, strýtofky, sem ani ňáká vopožděná ale neznam elektrickej bičík ani u koní Jak to jako fungá?? Jináč by měl něgdo pánovi na vobrázku vysvětlit, že má špatnej bičík. Tušírka je naprd, nemá potřebnej drajf Je dobrá na mydlení psa z koňa (krátkym na něj nedošáhnete), ale jinak to nestojí za nic. Zato krátkej, to je jiná písnička

Co ste celej vejkend dělali, událo se něco zajímavýho? Jsou ňáký nový ftipy na ifauně?

Sme byli v sobotu na Eduardu na spřeženích, sem si zase málem cvrnkla do kaťat z evropanů. 6 šílenejch nádhernejch magorů letítích na plný perdy před sáněma, to je normálně fyzický blaho....

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:20
- Nahlásit

Baico
No znám jeho využití na koně a taky jsem ho celkem i používala, ale vzít si ho na psa na obrany mě fakt nikdy nenapadlo.
Mě ještě taky ne. Ale na Pumu jsem jednou použila slepeckou hůl, kterou jsem vyrvala z ruky nic netušícímu slepému kamarádovi jdoucímu vedle mě

Naštěstí na veverky není potřeba
Takhle nikdy ničeho nedosáhneš Přestaň hledat výmluvy a koukej mazat pro ostnáč

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:24
- Nahlásit

Alexa
Vono je to těžký páč všechny pomůcky se daj použít blbě i dobře
Svatá pravda.Ta fotka je ze semináře z obran se Sčučkou, vždycky fascinovaně čumím, jak na těch fotkách mají ti čokli řetízek, koženej obojek, ostnáč a elektriku a minimálně 2 vodítka. Jsem asi 100 lez za opicema, když si u Bajkonůra vystačím jen s řetízkovým obojkem a jedním vodítkem a v případě Fandy s vodítkem, postrojem a fotbalovou brankou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:24
- Nahlásit

Aaron s Tomem děkují za dary, ale prý jste zapomněly na to hlavní dámy. Chtějí fenečku na seks.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:26
- Nahlásit

Baicohm,tak to jsme na tom stejne!ja si vystacim s retizkem a voditkem,tak nejsem zadnej in velkokinolog!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:28
- Nahlásit

Baico
zrovna jsme se o tom bavili včera, že prostě když chceš se dostat a zůstat na vrchlou tak musíš mít minimum chyb, pokud možno žádný a když si představím třá že strhávaj docela dost bodů za odchod na kontrolák, kdy ten pes nejde u nohy s očním kontaktem a další a další tak je to těžký. Velkej problém je že to používá spousta lidí, který stejně ničeho nedoasáhnou, protože neumí správně nadávkovat "cukr a bič"

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

Biluška
koukej mazat pro ostnáč
Nemůžu, protže už od soboty se plácám po ramenou, jak jsem dobrá a nemůžu přestat
bonc
Jsou ňáký nový ftipy na ifauně?
Na ifauně ne, ale na dogfoře. prej se máme přestat pláca po rameneou, jak jsme dobrý

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

pawLINka
Pumice začíná hárat, tak ať si teda spánembohem užijou

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:31
- Nahlásit

Baico
ale na dogfoře. prej se máme přestat pláca po rameneou, jak jsme dobrý

si děláš prdel naval odkaz

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:36
- Nahlásit

Alexa
když chceš se dostat a zůstat na vrchlou tak musíš mít minimum chyb, pokud možno žádný
Jasný, to prasto chápu. Ale na tom semináři podle fotek nikdo z těch na vrcholu nebyl,ale takhle ověšená byla většina zvířat. Já osobně jsem natolik levá, že bych to prostě ovládat nezvládla a napáchala bych tím víc škody než užitku.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:38
- Nahlásit

Alexa
Baico
a můžete mi někdo vysvětlit jak funguje el. bičík? Baico (myslim) řikala že ho zná od koní - sem o tom fakt nikdy ani neslyšela a ani si to neumim představit - to jako k tý fyzický ráně dostane ještě el. impuls nebo jak? Princip el. beru že je to "dlouhá ruka", ale tim bičem se ho přece musíš fyzicky dotknout ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:38
- Nahlásit

Alexa
naval odkaz
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=9&t=2532&p=6147 12#p614712
Mám to od Renaty, výživná je hlavně strana 18.

impact
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:39
- Nahlásit

Biluška
Hele s těma penězma.. Teda nevim, essi tu babičku neokrádá dcera, ale když byla moje bábi teď nedávno v nemocnici, tak jí dali nějaký léky od bolesti a pak bráchovi taky tvrdila, že ji máti se strécem obrali o 20 tisíc. Přitom jsme věděli, že to není pravda, ale ani zaboha jí to nikdo nedokázal vymluvit.

Jinak dobré deň všem. Bacha na ty bičíky. Četli jste to posledně v cenzúře, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:40
- Nahlásit

bonc
Baico (myslim) řikala že ho zná od koní
Znám jenom klasickej bičík, elektrickej ne. Ale Alexa myslela asi ten elektrickej pohaněč. To je klacek na konci s elektrodou, kdy když se zvířete tím koncem dotkneš, tak zvíře dostane elektrickou pecku. Nemusíš vůbec používat fyzickou sílu.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:07
- Nahlásit

Baico
když se zvířete tím koncem dotkneš, tak zvíře dostane elektrickou pecku. Nemusíš vůbec používat fyzickou sílu.
a tak to já ho radši fláknu ale taky nejsem velkokunolog že?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:24 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

zdar fšicíí co jim nebylo zhůry dáno(((
krásnej den,Albertííí,že? krom posranýho pindělí a tý kosy!!!
makytryks
čokly v troji nedržej,vícečetná zkušenost,gdo dříf příde, má čokla..ale esi dobře koukám,je tam jakási karanténa vyznačená,tak asi až po ní stejně..ideálně v den konce karantény naklusat po 8 hodině pro čokla

Jináč hesky voblečenej pejsek výše,škoda,že to neni bazet třá ten je delší a určitě by se na něj vešlo víc vjecí)))

co je novýho kreténi?????????????? krom vlčáčkový,kterou timto vítám z myšninpasybl )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:25
- Nahlásit

Dobré jitro, pipiny, den začíná katastrofou a skvělou zprávou. Takže skvělá zpráva je, že akyháky způsobila meganadšení v Žluté pumpě, jsou z ní extrémně mile překvapení a nadšení velmi, zapli jí spodní troubu, tudíž problém s velikostí odpadá, akyháky má v pumpě všechno a povel a doufáme, žese jí tam bdue líbit, děcka, máme svýho člověka v restauraci, bude nám vařit tortily. kakastrofa je, že Míša logotypka je nemocná, ale mamka davítková jí sehnala doktorku, takže už tam jede a dostane děsně moc drok a už bude zdravá a udělá nám logo na vestu. Obrázky vestičky vám dám do mailu všem žumpinkám i s inovativními změnami (netýká se Vlčáčkové, její požadafky stále evidujeme a neměníme jí nic)
Maryje je dnes v práci, konečně se jí pořádně odšpuntoval zadek a již sere velmi velká hovínka post-kostní. Dnes už jdeme na klikání, neb se před Crysovejma stydíme, v práci jsem to již hrubě naznačila, že dnes jdu, ať se děje, co se děje.
Jinak nic, zdálo se mi o obranách ))) sem už vážně blázen.
Ostravské prezidentské apartmány budu poptávat, až sepíšu lidem, co maj dnes dělat.

impact
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:30
- Nahlásit

Jdu do práce. Seznámit se s novou šéfkou.
Už si tu asi nebudu číst přes den.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:31
- Nahlásit

ahoj dezoláti, dnes jsem v práci nenamalovaná. je mi líto kolegů, ale bohužel...
jinak jsem se moc pobavila opětovnou snahou smrdutého zvířátka dostat se aspoň na první příčku pod RD, kterou ale opět nikdo nevyslyšel. Baico se mohla aspoň na oko zhroutit a zaprosit o spolupráci... je zlá. )))))
Blbís ráno nechtěl vstávat, doufám, že zas není nachlazenej.
Pomlouvají vás ještě někde jinde? )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:31
- Nahlásit

Baico
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=9&t=2532&p=614 7 12#p614712
Mám to od Renaty, výživná je hlavně strana 18.

tý jo mezinárodní konfrontace
Gerda
akže skvělá zpráva je, že akyháky způsobila meganadšení v Žluté pumpě, jsou z ní extrémně mile překvapení a nadšení velmi, zapli jí spodní troubu, tudíž problém s velikostí odpadá, akyháky má v pumpě všec

vidělas fotky co sem ti sem na předchodzí stránce dala??????????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:34
- Nahlásit

dobrý ráno všem

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
Jináč hesky voblečenej pejsek výše,škoda,že to neni bazet třá ten je delší a určitě by se na něj vešlo víc vjecí)))
:-D
jbat
Baico se mohla aspoň na oko zhroutit a zaprosit o spolupráci... je zlá.
Když já nejsem zrovna hroutící se typ

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:38
- Nahlásit

Dobrý velkokynologický den přeju!Dal by se ten elektrický bičík využít i třeba na nechápavá individua především mužského pohlaví? Že bych si ho pořídila totiž....

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:39
- Nahlásit

Baico

))) asi proto jsi tam kde jsi a tví psi taky. )))
a asi proto se jiní lidi chytaj za nos a závidí.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:40
- Nahlásit

Zdar osoby, tak co jste zas potýraly, čemu jste způsobily diskomfort a koho jste zase nasraly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:40
- Nahlásit

jbat
Pomlouvají vás ještě někde jinde?
jj,na tý ifauně jak vyšpízovala ympakt
http://ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1021427/m vdr-hana-zertova
http://ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1017236/c enzura-na-strankach-r-desenskeho
Baico
co kecáš????? fčera ses skoro zhroutila dyš udělal matýsek baf)))

<< 1 ... 6912 . 6913 . 6914 . 6915 . 6916 . 6917 . 6918 . 6919 . 6920 . 6921 . 6922 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání