| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
kejtlin
jak víš, že to byl úchyl?
hrozně divně číhal v kabátě ve křoví a pak utek nechutně...číhal ve tmě, já ale byla pár metrů vod auta, já jsem paranoidní šíleně a debilní sousedi nezamykaj barák vůbec, takže se docela bojim. Ale na mě si nepřijde, jsem připravená na cokoli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
Monty
děfče zlatý, sem takovej dost fatalista a katastrofista, hlodá mi jedna myšlenka, asi možná moc troufalá, tak se ti kdyžtak omluvuju dopředu, jen mi přijde, že jsi na tom náladově a nervově a nechci řikat po psyché stránce, páč to mi nepřísluší, nějak velmi hlouběji, než je čitelné z minulostních příspěvků - nechtěla si třeba taky jenom zkusit nějakýho dušovýho doktora ku popovídání? Nebo prostě něco, co ti pomůže se "vzpamatovat" ...jestli když budeš bydlet sama, se nezhoupneš ještě o ždibec dolu...jak su ten přecitlivělec, řikám si, že mám o tebe tak nějak starost, nejsi už veselá ani za mák...jasný, že nemůžeš radostí hopsat do vejšky, ale třeba už tu dlouho nebylo nic, co by od tebe znělo vesele a spokojeně....¨
Marush
měla by ses objevit příští sobotu, budou zase nožní maliny, to se ti bude moc líbit. A Crysa přivleče Asíčkovou, provozáka, můžu si s ní zabránit, taky by ti nechlaa zabránit, abys viděla, co tě čeká s Nyxinou malonandou zlopověstnou A eště Bůška bys viděla, to bude asi to víc, co tě čeká...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:49
- Nahlásit
Marush
Ale na mě si nepřijde, jsem připravená na cokoli
tak to je důležitý
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:51
- Nahlásit
Monty
To jo, no.. Ale žila jsem v tom dost dlouho... Si pamatuju ten den, kdy jsem se nastěhovala do svýho a úlevou brečela. Tak ti a Sofince přejeme, ať jsi ve svým co nejdřív taky.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
pani na to je ideální malodoga, co vyroste ve velkodogu
přesně, musim přežít rok než bude pes velkej vlkošedej vlkodlak a nikdo si na nás netroufne....pes nalevo kolt napravo a proklatě nízko
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Monty
pani, odstehujte se, jak jen to bude mozny a uvidite, ze se pak i vztahy s rodici srovnaji. Oni vas urcite maji radi a nemysli to zle, ale nekdy holt sebelepsi rodinu popadne "ponorkova nemoc", lidi si zacnou prekazet, vam vadi hlidani brachova pezetka, jim druhy pes..., je lepsi, kdyz bude kazdy ve svem. A vzpominam na to, jak jste se o mamku bala, kdyz byla nemocna. Vy ji taky mate moc rada, jen to ted nevidite pres ten smutek nad Montikem a tim, ze oni nechapou vasi potrebu mit stenatko. Uvidite, ze se to zase spravi
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Crysa
Pani zlatá, já si to musim pustit až zítra v práci, tady neni přehrávač a doma neni nápojka, sem dneska úplně aut of technologie ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
Gerda
měla by ses objevit příští sobotu, budou zase nožní maliny, to se ti bude moc líbit. A Crysa přivleče Asíčkovou, provozáka, můžu si s ní zabránit, taky by ti nechlaa zabránit, abys viděla, co tě čeká s Nyxinou malonandou zlopověstnou A eště Bůška bys viděla, to bude asi to víc, co tě čeká...
tak já teda si to už ted dávám do diáře a místopřísežně tady řikám že dorazim!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
Tadyk máte něco na dobrou noc, vy strýýýýtový atrakce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
Marush
musim přežít rok než bude pes velkej vlkošedej vlkodlak a nikdo si na nás netroufne
tě řikám, že na silvestra se vracíš domu už s šedovlkou zubatou tlamou bez bázně a hany. Bůšek byl malinkej asi jenom dva měsíce, pak už byl a furt je velikej, prudkej, zubatej, rotující - dnes sme třeba zjistili, jak vypadá rotavir. Jako Bůšek. A proto je čéku tak zle, páč má v krku Bůška. Asi ta srst tam dráždí ku kašli nebo co....
leyenda
ste velmi moudrá, krásně ste to řekla.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:57
- Nahlásit
Gerda
leyenda
ste velmi moudrá, krásně ste to řekla.
To jo.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:58
- Nahlásit
impact
Tadyk máte něco na dobrou noc, vy strýýýýtový atrakce.
jdu to tady dočítat, už jste mě uplně zblbli a pokud to nedočtu,tak mi přijde že mi něco veledůležitýho uniklo!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
Marush
tak tak pani
Lidi jdu si lehnout, su moc nasratá, dobrou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:02
- Nahlásit
Gerda
Pani zlatá, já si to musim pustit až zítra v práci, tady neni přehrávač a doma neni nápojka
ti to nejde ani spustit jako objekt ve stránce??
http://www.malinois.unas.cz/?zobraz=clanek&id=32
dyk snad k youtubu není třeba žádného přehravače, ten běží sám a přehrává..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:06
- Nahlásit
cus damy!!!co je noveho????ja nemam jen porouchany zada,mam i porouchany koleno!na cvicaku gut,ale amin je totalni magor,co krok to skok na me na poslusnosti,se z nej asi uz poeam!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:09
- Nahlásit
Crysa
jak to, že mi to z tvých stránek pustit jde a z youtůbu si neprohlídnu nic????? Hele to je ňákej chytrej pes, ne? Sopku nemá, půšťá....nějak moc rychle běhá....tak to se eště pokoukám, když mi to jde
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
Gerda
já si myslím, že mi to pomůže, už se fakt na to strašně těším, přesně jak píše leyenda už se těším, až nebudu mít zase nervy s bráchvým PZ.
Nejsem asi psychicky odolný člověk, ale ve svém mi bude lépe.
Venku jsem docela OK, ale doma mě to ubíjí.
Možná asi tady píšu fakt jen negativní příspěvky, ale když si hraju se Sophinkou a ta dělá neplechu, tak se už i dokážu smát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
Gerda
Hele to je ňákej chytrej pes, ne?
ta je vychcaná jak díra do sněhu a už je teda i vzdělaná, už má 16 zkoušek, no.. ale esli je chytrá, to nefím. Páč nevím jaxe to zjišťuje. Byla na IQ testech a prý "naštěstý negatyvňy"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:16
- Nahlásit
Monty
když si hraju se Sophinkou a ta dělá neplechu, tak se už i dokážu smát
to je moc dobře! Kdyby něco s tu garsonkou neproběhlo, zkusím zjistit, jestli nejsou nějaký známí ve tvém městě, jestli tam prostě není ěco zajímavýho ku pronájmu, nebo řekni, co bys ráda, zkusíme ti to pomoct hledat všichni, něco jako rojnice.
Crysa
Byla na IQ testech a prý "naštěstý negatyvňy"
ty si blbáááááááááá vypňy se )))))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:16
- Nahlásit
čau děcka, jak je to se zamlouváním čoklů v Troji? Podržej ho?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:17
- Nahlásit
Gerda
jo teď sem si fspomněla mluvila sem dneska s akyháky a včera tam byla a dnes večer šla zas a prej ten problém vyřešili tím že zapli spodní troubu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:18
- Nahlásit
Gerda
Crysa
Byla na IQ testech a prý "naštěstý negatyvňy"
ty si blbáááááááááá vypňy se )))))))))
Souhlasým, dneska toho už bylo fakt dost. Dneska mě nebolej nohy od běhání, ale celej ksicht od smíchu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:20
- Nahlásit
Gerda
jo je to tak, fakt mě Sophinka drží nad vodou a jen kvůli ní mám chuť žít a udělat si život hezčí.
Paní jste moc hodná, hledám v Ostravě - Hrabůvce, Dubině nebo v Zábřehu, pokud bych měla bydlet sama, tak určutě v garsonce, nemůžu dát měsíčně více jak 4.000,- jako se vším nájem + poplatky.
Ještě jednou mocinky díky. Vy jsme mi byla úplně od začátku moc sympatická
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
Montyahoj gabko,tak to nevim,ale jsi v dost dobry lokalite a to ti nikdo neda za takovou cenu ani garsonku,jo kdyby jsi bydlela v orlove nebo v okrajovym castech tak to jo,jinak te zdravim a zdravim i sophinku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
To jste nikdo nebral čokla z Troje?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:27
- Nahlásit
nemethova5
ahojky Dani, no asi by se něco sehnat dalo, ale jen po známosti, ten známý od kámošky nabízí tu garsonku za 4.100,- ale více fakt nemůžu dát.
Děkujeme taky zdravíme Háju a Amina
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:28
- Nahlásit
Alexa
Jupíííí mám obrovskou radost, ta holčina, majitelka, mi ještě včera volala, že byli nadšený, jak akyháky skvěle zvládla organizaci, že mi dnes potvrdí, jestli to celé klaplo či nikoli. Byli z ní nadšení jako vážně, mám velikou radost!
Baico
Dneska mě nebolej nohy od běhání, ale celej ksicht od smíchu.
přesně, sem uchechtaná na celej pracovní tejden! Díky drazí lidé!
Monty
hledám v Ostravě - Hrabůvce, Dubině nebo v Zábřehu, pokud bych měla bydlet sama, tak určutě v garsonce, nemůžu dát měsíčně více jak 4.000,- jako se vším nájem + poplatky.
zahájíme sondáž známostí
Vy jsme mi byla úplně od začátku moc sympatická
no pani, a teť si k tomu vemte, že sem taky eště děsně ladná, luzná, ouplná gazela...jen davítková řikala, že si ke mě neumí přectavit atletickou malinu, že spíš ňákýho jinýho pejska....je blbá, že? To víte, už přesluhuje, tak se jí to v hlavě trokšu motá. Ste moc uznalej člověk.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:29
- Nahlásit
Maky a Trix
já jo, ale hned jak jsem přijela tak jsem si je odvezla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:29
- Nahlásit
Maky a Trix
nebral...zavolej tam a zjisti, jestli mohou podržet....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:30
- Nahlásit
Gerda
já to potřebovqla vědět orientačně dopředu, než ho slíbím. ale nějak to vymyslím,, dík
|