Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6912 . 6913 . 6914 . 6915 . 6916 . 6917 . 6918 . 6919 . 6920 . 6921 . 6922 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:31
- Nahlásit

Gerda
zahájíme sondáž známostí
kujú paní, Vám by měli prohlásit za Svatou

To víte, už přesluhuje, tak se jí to v hlavě trokšu motá.
to radši vymažte, nebo až sem příjde tak vás rozcupuje

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:32
- Nahlásit

Gerda
Maky a Trix
nebral...zavolej tam a zjisti, jestli mohou podržet....

hele já mám pocit že to tehdy nějak řešila Renata krz tu ofčandu od toho chovatele jak jí nechtěl zpátky že byli nějak domluvený, tak snad podržej

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:34
- Nahlásit

Monty
garsonku za 4.100,- ale více fakt nemůžu dát.

http://www.sreality.cz/search?category_type_cb=2&c ategory_main_cb=1&sub%5B%5D=1&price_min=&price_max =4000&region=&distance=0&rg%5B%5D=12&dt%5B%5D=62&d t%5B%5D=61&dt%5B%5D=65&usable_area-min=&usable_are a-max=&floor_number-min=&floor_number-max=&age=0&e xtension=0&sort=0&perPage=10&hideRegions=0&discoun t=-1

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:35
- Nahlásit

Monty
to víte, by nešlo, musela bych bejt v nebi samojediná s trojjedinym a matkou terezou, bez žumpistů, páč ti jdou do pekla automaticky, to by mě nebavilo, nebojte, spravím se karmicky na svém nebohém psu, třá jí kopnu, aby se to celé smazalo.

Děcka du s čoklem, zkusim se na vás ještě napojit z domku.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:40
- Nahlásit

Crysa
kuju, ale to je většinou jen za nájem a chcou tam ještě za poplatky, nebo třeba u realitek kauci v hodnotě 2 x nájem + poplatky a něco za provize

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:42
- Nahlásit

Crysa
uz jsem taky hledala na netu, ale v tech lokalitach, co Gabka chce je to od 5 nahoru

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:45
- Nahlásit

leyenda
to chce fakt po známostech, každý chce za pronájem vydělat.
Už mám snad celý net projetý
Ale i tak holky moc dík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:46
- Nahlásit

Montyhele ti preju at najdes co nejdriv a co nejdriv bydlis!budes mit klidnejsi nervy.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:51
- Nahlásit

Přátelé, kamarádi!
Jdu se svalyt neb jsem skoro mrtvá. Uvidíme se zítra při prtínání. Je strašný, jak ten víkend strašn rychle uteče a tejden se táhne žvejkačka

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:55
- Nahlásit

Baico
brou noc strýčku Fído

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:56
- Nahlásit

Monty
mas pravdu, pres realitku to asi nesezenes, plat ti asi v dohledny dobe nezvysej, co? Co me napada, mozna blbej napad, ale nenasla by se treba nejaka brigada 2 - 3x tydne na 2 hodky, uklid baraku nebo kina nebo nejaky letaky, ze bys mohla vzit psiky s sebou a privydelala by sis? Asi bys ale byla hrozne unavena, vid? Snad najde Svata Gerdicka nejaky znamoste.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:59
- Nahlásit

Monty
to chce fakt po známostech, každý chce za pronájem vydělat.
a co zkusit nějaký pejskařský inzerce? třeba by měl někdo vejminek nebo kus baráku, kterej by pronajal bez papíru na přilepšenou do rozpočtu...

leyenda
Snad najde Svata Gerdicka nejaky znamoste.
občas mi příjde, že snad zná i Santa Clause osobně, páč ta zná tolika lidůch, že snad musí i pomáhat vo vánoce roznášet dárky aby to správně trefili. Nechápu. Já sem ráda, že znám svý přímý sousedy

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 21:59
- Nahlásit

leyenda
ale nenasla by se treba nejaka brigada 2 - 3x tydne na 2 hodky
tak to bych se mohla rovnou vzdát Sophi a štěněte
V práci jsem 8,5 hodiny a cesta do práce a z práce mi trvá 1,5 to je celkově deset hodin od po - pá

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:02
- Nahlásit

Crysa
třeba by měl někdo vejminek nebo kus baráku, kterej by pronajal bez papíru na přilepšenou do rozpočtu...
vybornej napad, taky me napadla nejaka starenka (hodna!!!), co by treba zalevno promajala kousek domecku, ze by mela spolecnost a treba by ji Monty nakoupila nebo tak.
občas mi příjde, že snad zná i Santa Clause osobně, páč ta zná tolika lidůch, že snad musí i pomáhat vo vánoce roznášet dárky aby to správně trefili. Nechápu. Já sem ráda, že znám svý přímý sousedy
mam ten samej pocit

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:04
- Nahlásit

Crysa
ještě mám rozjednanou tu kámošku (ale tam bydlí ještě jeden, je to po jeho rodičech a muíme se sejít, ale on jaksi pořád nemá čas) a v pátek mi říkala kámoška, že má ještě jednoho známého a bude pronajímat 3 + 1, že tam půjde asi jeden její kamarád, ale že by to sám taky neutáhl.
Takže mám celkově tři nabídky, nic není jisté na sto pro, ale snad něco výjde. Mě by nejvíce vyhovovala ta garsonka

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:06
- Nahlásit

Monty
čus woe, co stresuješ? já se taky dívám po pronájmech, ale zatím nic, zítra se zeptám ve škole, tam máme realiťáky

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:07
- Nahlásit

leyenda
taky me napadla nejaka starenka (hodna!!!), co by treba zalevno promajala kousek domecku, ze by mela spolecnost a treba by ji Monty nakoupila nebo tak.
jenže to jde tak oslovit místním tiskem. Jako třá naší místní "drbnou" okresním tiskem a nebo co máme neofiko stránky města s diskuzí, tam se třeba v našem městě nechaj sehnat nájmy docela solidně. A i hodně lidí vkládá inzeráty "hledám" a objeví se jednou a pak nic, tak si myslím, že ty lidi najdou, jinak by inzerci opakovali.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:08
- Nahlásit

makrel
Monty
šiš tak děte bydlet spolu ni??????

Crysa
Člen
- Nahlásit

Monty
tfuj tfuj tfuj, držím palečky. I kdyby se doma nic nezlepšilo, aspoň ten svůj klid že čék má a má kam zalíst

leyenda
Člen
- Nahlásit

Monty
garsonka by byla nejlepsi, mela bys svuj klid, zadne ohlizeni na spolubydlici.
Ale kdyz to nepujde jinak, vezmi co bude, aspon na prechodno, at jsi svou pani. Casem uvidis a treba se vyvrbi neco lepsiho.
Drzim ti palce.

Jdu za zviratama a spat, dobrou noc

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:09
- Nahlásit

Alexa
já už bydlím a navíc budu mít spolubydlícího a potřebuju jeden pokoj zvlášť na práci, takže to nejde

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:09
- Nahlásit

Brou všem odpadlíkůům
já za chvíli taky padnu.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:10
- Nahlásit

makrel
díky paní, jste moc hodná.
No vy asi nevíte, ale já mám možnost bydlet SAMA se Sophi v garsonce a utáhla bych to jen to musí vyjít

all
a už mám info od kamarádky, píšeme si na FB
tak už má zájemnce, ale on přišel o práci, tak se má zítra rozhodnout zda ne či jo, nechci být sviňa, ale doufám, že to nevezme!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:12
- Nahlásit

Monty
držím všechno co jde!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:14
- Nahlásit

makrel
díky, a já asi dneska neusnu, ale nebudu se těšit, protože to nevýjde a budu dojebaná....

Crysa
kujů a dobrou

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:17
- Nahlásit

Monty
ale nebudu se těšit, protože to nevýjde a budu dojebaná....

netěš se, ale když to nevyjde určitě vyjde něco jinýho nebuj

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:17
- Nahlásit

Alexa
šiš tak děte bydlet spolu ni??????

jeden důvod
já už bydlím a navíc budu mít spolubydlícího a potřebuju jeden pokoj zvlášť na práci, takže to nejde

a druhý, že by lybička a její pes zabili Sophyji

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:28
- Nahlásit

Nic děcka, jdu spát, tak dobrou...
Normálně chci, aby bylo už pondělí, abych věděla na čem jsem s tou garsonkou, to je snad poprvé, co chci aby bylo pondělí a neměla jsem volno

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:29
- Nahlásit

Monty
Taky držím palce, ale když to náhodou nevyjde, vyjde ti určitě něco jiného, jen to nebude zítra.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:32
- Nahlásit

Lola1
kujú paní, no do konce roku snad jo, protože chci to štěndo, ale snad to bude dříve pro moje psychické zdraví a pohodu

Ale teď už vážně jdu spát, sice mám práci na půl desátou, ale vstávám v šest, abych mohla se Sophi na hoďky a půl na procházku
Dobrou a všem krásné sny přejem

<< 1 ... 6912 . 6913 . 6914 . 6915 . 6916 . 6917 . 6918 . 6919 . 6920 . 6921 . 6922 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání