| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
to je jak chobotnice - úplná žumpí mafije jen tak dál, jen tak dál
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:56
- Nahlásit
Velký dík patří mamce a doktorce Maruně, Míša je nadšená, má odebráno asi půl litru krve, zítra jde na výsledky, neni to ale asi moc dobrý, sedly si s doktorkou Marunou jako prdel na hrnec
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
Marush
vá moc se začíná nebezpečně přibližovat tomu jehož jméno nesmíme vyslovit
Neříkej to moc nahlas, nebo za chvilu začne vybírat do kasičky, je strašně lakomá a mohla by vycítit slušný zisk
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:00 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Lidi, bude jaro už i u nás, před chvílí venku zpíval ňákej pomatenej pták venku je sice - 3, ale pták jistě jaro cítí, je to dítě přírody
Jen mě trochu mate, že už je ticho, trochu se obávám, aby ho nestihl stejný osud,jako ptáčka co usedla na berlu mrazilku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
Lidi, bude jaro už i u nás, před chvílí venku zpíval ňákej pomatenej pták
U nás v polích už řvou skřivani jak pominutý. Myslím si, že tohle je poslední závan zimy. Teď říkali v rádiu, že ve středu by mělo být + 12°.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
Baico
K nám minulý týden přiletěli špačkové, ale ještě jsem neslyšela žádnýho ani kváknout, teď to byl asi kosák, ale už mlčí a tak nevím no
už aby těch +12 bylo, letos se fakt na jaro těším
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
a to se váže k nějakýmu dni ňáká pranostika, že by měl skřivan vrznout, i kdyby měl zmrznout.
Ale nevím kdy to jako má bejt a hlavně v ulici máme jen Slavíka, ale skřivana žádnýho, takže tady asi nikdo vrzat nebé
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:11
- Nahlásit
mi máme skřivany na louce, ale ti naši buďto zmrzli, nebo oněměli za to slavíka nemáme žádnýho, ale k tomu se asi neváže žádná pranostika, tak mi to nevadí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Dobrý den celý den!
Jaro uš je rozhodně tady!!! U nás už špačkové jsou taktéž, celou sobotu jsem je slyšela kvičet a aji jsem 7 egzemplářů zahlídla ... a dneska jsem vstávala za světla vzbuzena zpívajícím kosákem ... todle v zimě nejni možný sněženky nám ale zatim na zahradě ven nelezou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:13
- Nahlásit
Šmárjá, proč přejete hepybrzej Pavlínce?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:14
- Nahlásit
Crysa
a to se váže k nějakýmu dni ňáká pranostika, že by měl skřivan vrznout, i kdyby měl zmrznout.
to je na hromnice a to uš bylo před měsícem
a jinak 12.3. je řehoře a to čáp letí přes moře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:14
- Nahlásit
Crysa
ŽumpaŠengen
si úpa blbá a vypňy se! ))))))))))))))))))))))))))))))
gerda
toš o byl fofr.-)))) esi teda neumře,může zejtra s marunou pohovořit vo psech,to se jí nezbaví uš nigdy.-)))) a z vděčnosti jí zařídí aji protekční pytvu..né u salyjový )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:15
- Nahlásit
Tinta76
Tak ty sněženky asi přelezly k nám, páč mi jich máme jako obykle plnou zahradu, jen nám oněměli ptáci
tak teď přemýšlím, jestli je to dobře, nebo špatně...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
Baico
Teď říkali v rádiu, že ve středu by mělo být + 12°.
tak to budu potřebovat nový balení ibalginů na bolení hlavy. To sou děsný skoky.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:18
- Nahlásit
Eldoguero
jen nám oněměli ptáci tak teď přemýšlím, jestli je to dobře, nebo špatně...
no dobře přeciž! taky museji někdy vodpochčívat asi ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:19
- Nahlásit
davidkova renata
toš o byl fofr.-)))) esi teda neumře,může zejtra s marunou pohovořit vo psech,to se jí nezbaví uš nigdy.-))))
Míša je milovník všeho živýho a její láskou velkou je jedna konkrétní oranžová akita, kterou vláčí po horách na vejlety. Říkala, že kdyby psa, pak akitu, ona je sama docela kočičí povaha, šla by do psa typu kočka. Míša asi něco chytla, když se šplhala na akonkakvu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
jo a eště jsem vám semka chtěla dát fotky, kterak jsme budovali bydlení, jsem totiš včéra celý vodpoledne prokrastinovala, ale tak aspoň mám ty fotky, když uš nic jinýho toš koho to zajímá, tutok se může juknout
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
šplhala na akonkakvu.
to nevym co je a je mi to fuk )))
tady ptáci řvou jak krávy uš vod ledna a sněženky sou skoro votkvetlý uš
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
gdyš voni votpočívaj celou zimu,tak bych jim radila ať se koukaj hodně rychle vzbudit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
tady ptáci řvou jak krávy uš vod ledna a sněženky sou skoro votkvetlý uš
provokatére
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
Eldoguero
gdyš voni votpočívaj celou zimu,tak bych jim radila ať se koukaj hodně rychle vzbudit
ale v zimě neječej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:26
- Nahlásit
Tinta76
krásaný fotečky pani, závidím, u nás to už skoro půl roku stagnuje, muš slibuje, že dodělá kuchyň a jaksi furt nic totéž platí o falešných futrech mezi obývákem a kuchyní, máme to stále rozdělané a vypadá to strašně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:27
- Nahlásit
Tinta76
no jasně, že neječej, votpočívaj, tak ať se vzbuděj dou vokamžitě něco dělat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:29
- Nahlásit
budu muset najít jinou práci, do který nebudu muset chodit a pak přijmou někoho na venčení, práci se psy a domácí práce. Nebo čéka - předčítače ynternétu, kterej by mě to čet do votposlechu. Už zas! je něco blbje.
Mám kremační puding to dám vařit, zamíchám, jdu kouknout sem a jen co se vrátím, tak puding byl jak z pohádky v hrnečku vař a na dně byl připálenej, takže co se dalo zachránit, tak už ani nedrží tvar. Takže jsem si s tím silikonovou formičku špinila zbytečně.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:31
- Nahlásit
impact
Jdu do práce. Seznámit se s novou šéfkou.
Už si tu asi nebudu číst přes den.
Ňáký změny u vás???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:31
- Nahlásit
Du ven,zdar
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:34
- Nahlásit
Eldoguero
krásaný fotečky pani, závidím, u nás to už skoro půl roku stagnuje, muš slibuje, že dodělá kuchyň a jaksi furt nic totéž platí o falešných futrech mezi obývákem a kuchyní, máme to stále rozdělané a vypadá to strašně
no jo, to nás asi taky čeká ... jen co jsme se přestěhovali, najednou nějaký budovací nadšení vopadlo ... a eště nám po stěhování zbyly nevybalený krabice (asi už jenom tři) a asi dvje přeprafky ... esi se do nich do konce roku ani jednou nepodívám, tak to asi vyhodim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:34
- Nahlásit
pawLINka
fšecko nejlepčí gdyž máš ty narozky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:36
- Nahlásit
impact
Šmárjá, proč přejete hepybrzej Pavlínce?
Jsou slušně vychovaný přeci.
all
Dík za dary, večer je předám.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:37
- Nahlásit
Marush
čus, kdy si deš pro Nyxátora?
|