| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:55
- Nahlásit
Monty
no to chápu, to je jasný s tim stěhovánim, taky jsem ráda, že sem nakonec dostala byt tam, kde jsem zvyklá a vyhovuje mi to. A kdy budeš zítra vědět? A už jsi to říkala vašim, že půjdeš pryč?
Baico
Hele já na to bránění jezdim koukat už docela dlouho, ale se psem na vodítku v akci bych vůbec nevěděla, co mám dělat. Takže ani odstupte by nehrozilo. myslim, že Bajko si řiká, že tě letos k tý trojce snad s pomocí Matesí dotáhne )))))) A kdyby ne, můžeš skončit někde v nějakym slušnym výběhu, máš v poctatě dvě možnosti.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:00
- Nahlásit
Gerda
že Bajko si řiká, že tě letos k tý trojce snad s pomocí Matesí dotáhne
Asi jo. Akorát teda nechápu, jak je možný, že ho při obranách zezadu tlačim
A kdyby ne, můžeš skončit někde v nějakym slušnym výběhu, máš v poctatě dvě možnosti.
No to mám velmi krásné vyhlídky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:01
- Nahlásit
Gerda
vím to co jsem napsala, nic víc
no říkala jsem jim to jednou, to mi asi nevěřili a pak jim to řeknu, než se odstěhuju, ale pořád mi to nikde nevychází (no nebo lépe řečeno, pořád nevím vyjádření) prostě, řeknu jím to, až už budu na 100 % vědět, že se odstěhuju..
No ale vlastně nevím, jak jim to řeknu, když si neřeknema ani ahoj...
Včera (no vlastně, v pátek) mě vytáhla kámoška, že ať jdu mezi lidi, vůbec se mi nechtělo, no nakonec jsem se vrátila v devět ráno (to už jsem neudělala tak už asi x let, hodlala jsem se vrátit tak ve dvě) žádná sms nic, nevěděli kam jdu nic, kdyby se mi tak něco stalo...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
twe dyzkomfortní bůšek
von místo diskomfortu levitoval? Teda zírám, co vy nejste schopný nacvičit!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:02
- Nahlásit
Gerda
Hele já na to bránění jezdim koukat už docela dlouho, ale se psem na vodítku v akci bych vůbec nevěděla, co mám dělat.
Zkusíš si příště Dostaneš Šaška na vodítko a pak po tobě budou figuranti taky křičet že máš stát na místě, jako Zlatovláska kladl na srdce Renatě s Nandou a tak Asíčková šašíčková je statečná matka pluku, vona tě provede světem obran
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Lola1
Teda zírám, co vy nejste schopný nacvičit!
no co by pro kolemjdoucí neudělali žejo
Baico
že ho při obranách zezadu tlačim
no já dneska taky 2x za sebou tlačila Báru před sebou do toho blbýho kopce, akorát teda než sem se tam dotlačila sama, tak Baruna měla vodkousáno, vodpouštěno a vrtěla špičkou vocásku při hlídačce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:20
- Nahlásit
Baico
No to mám velmi krásné vyhlídky
Dyš se budeš koukat na Fufina, tak bezesporu, jinak jsou tvé vyhlídky tmavé jak ústa staré ženy, páč dyš do nich nahlídnu, vidim jen bjěch, bjěch, plavání, plavání, poskoky, kliky, bjěch bjěch, plavání, plavání, poskoky, kliky....atd ))
Monty
jak jako že si neřeknete ani ahoj? To je jako tichá domácnost? Kolik je tvojim rodičům let? Pokud nejsou teda nějak schopní sami, můžeš si s nima promluvit ty? Co se jako děje, proč na tebe nereagujou, že bys asi snesla trošku nějakýho soucitu nebo jak to říct...jakože citový podpory od rodičů krs Monťáka, páč tě to sejmulo celkem slušně...je z nich některej vhodnější k debatě? Třá asi mamka, ne?
Crysa
A nekousne mě? Atuš mi pučila Atíka, ale voni ho pak bolely zádíčka, nemohl bránit v zimě, musí bránit, a už jenom úplně malinko, jen na radost, v jaře pučícím, až si bude moct vyhřejvat cemra na slunku, pak se bude česat a tak a flákat a čuchat ke květinám...a votpočívat...a ten by mě teda vůbec nekous, páč je milun a můj nejvěčí kamarát...tak aby mě matka nekousla, jesi je hodná jako Crys...a to se vážně nebojíš, že jí něco udělám? Něco pokazim? Já bych asi psa svýho nepučila někomu, kdo nic neumí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:21
- Nahlásit
Alexa
vrtěla špičkou vocásku při hlídačce
Vona je chřestýš??? Balunka? Z tůně? Rači už na ní nebudu šlapat bosou nohou...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:23
- Nahlásit
Gerda
Vona je chřestýš??? Balunka? Z tůně? Rači už na ní nebudu šlapat bosou nohou...
noooo si příště fšimni jak si pří hlídačkách vrtí špičkou vocásku celá natěšená až se ten hajzl pohne. A byl tam taky dneska kanárek kousací
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:26
- Nahlásit
Zdar diskomforti, co jste zas dneska týrali?
já dnes nic, ale máme již vodu, opakuju,odpoledne jsme zapojili čerpadlo a máme již vodu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:27
- Nahlásit
Tady jsou další fotky z dneška od Jany. Má lepší objektiv než já.
URL
A todle je zatím nejnasranější ksicht, jakej jsem u naší modélky zatím viděla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Gerda
ne neřekneme si ani ahoj, prostě už spolu skoro tři týdny nemluvíme, ale jako vůbec, ale vůbec nic.
Otci je 58 a matce bude teď v březnu 53.
Já už nemám sílu si s nima promluvit, jak jsem chtěla, tak mi nevysvětlili důvod.
Otec byl ke mě ze začátku docela fajn, viděl, že jsem těžce v prdeli, ale matka už druhý den po utracení Monťáska mi řekla takové věci, že už ikdyby jsme spolu začly někdy mluvit, tak už to nebude nikdy úplně OK
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:29
- Nahlásit
Monty
ach jo a to jsem si myselal, že máš s mamkou perfektní vztah. Škoda no. Držím ti moc palce abys to bydlení sehnala.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:32
- Nahlásit
Gerda
A nekousne mě?
neboj, jezdí i ukázky na dětskejch dnech, miluje hlazení a mazlení a je nejvíc nadšená, když vidí haraty, tak se k nim hrne, páč mají moc rukou a moc drbou a nedaj se vypnout a všichni chtěj takýýýý pohladit pejskáááá a ona teče blahem Jinak je to Crysí máma a je ještě milunovatější jak Crysa a tus držela už víckrát a nebojíš se jí
...a to se vážně nebojíš, že jí něco udělám?
co bys jí měla udělat? maximálně vymazlit v jí holý vyhlazený místa v kožichu
Něco pokazim?
není co, ona prostě kouše, Jiříka zná, Dušana zná, Dušan zná jí, Jirka si jí myslím taky pamatovat bude, viděl jí naposledy na podzim na Chotči. Pokazit není co, obranu dělá figurant. Zákusy má, pouštěčky má, zákeřná není, ani moc netahá (oproti Harýskovi vůbec) a stejně už žádnou zkoušku s obranou dělat nebude, na ZVV3 už by stran krku starýho porouchanýho už by nedala kontrolák ani žebřík a zbytek už má složenej ještě si teda zahrávám s T1 na Jiříka, že by si vohlídal aby jí prohodil nějak rozumně a nesrazil se s ní. Ale to uvidím až těsně před Jílovym
A navíc u tebe si myslím nehrozí že bys jí měla něco špatnýho udělat a navíc tam budu taky. Jako na vejlet na závody bych jí nepůjčila určitě beze mě, to dá rozum. A kousat jí dávaly i děcka na ukázkách, i jí pár děcek drželo za vodítko když se jí dávalo kousat. Mezi koněma by se jí říkalo "typickej provozák"
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
Už jsem doma, byla jsem ještě s Bůchem na jednom cvičáku na podívání , když jsem ho vytáhla, dělal jako kdyby celý den nebyl venku, takže hrůza
Baico
Fotky se ti moc moc povedly jednu jsem si ukradla na FB. Bůch je tam suprově a teď koukám na ten druhý odkaz a toto je bez chyby
Dneska se vám s tím foťákem dařilo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:34
- Nahlásit
Jéé tady Bůšek vypadá jako Harýsek ))
http://jabofi-star.rajce.idnes.cz/0095._Ve_Zlosyni _na_cvicaku_6.3._2011/#101..jpg
Monty
to je tedy velice nepříjemná chvilka...nevim, co se na to dá říct...možná opravdu snad jen to, abys sehnala nějakej strašně moc bezva byt, třeba když se budete vídat jen občas, najdete si k sobě lepší vztah...mojí kamarádce velmi blízký, tý, co bude mít toho Františka Verdela Filla, se to tak přihodilo, že od doby, co s rodičema nežije, mají mnohem lepší vztah a vše se krásně vyjasnilo a utřáslo až do pohodového vztahu, vespolečný domácnosti to bylo opravdu na pěst na všechny strany...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:34
- Nahlásit
Monty
Pani, nevím co se děje, bydlení nedopadlo to mě mrzí
O problémech s rodiči ani nemluvím - lity,lity pani
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:36
- Nahlásit
Alexa
děkuji, moc potřebuju, aby nám to vyšlo, fakt už tu nemůžu dál bydlet, strašně psychicky to tady na mě doléhá, dnes mi ujely už i nervy na Sophi
S matkou jsme měly perfektní vztah, ale poslední ani ne rok, už moc ne, párkrát mi řekla takové věci, které už ve mě jsou, ale co udělala a řekla dva dny po tom, co tady nebyl Montík mezi námi, tak na to nemám slov, člověk potřebuje v takové situaci podržet a ne ještě více shodit na dno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:39
- Nahlásit
Monty
bohužel toto znám moc dobře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:42
- Nahlásit
Crysa
Tak jo, super, až bude jednou Libuna, už budu zapracovaná, takzvaně přikrysená )))
Baico
Teda Jana dělá nádherňácký fotky, klobouček sklápim, milostivá, to sou obrázečky jako vínečko, zamilovávám se do těhlech drahejch foťáků, ach jo!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Gerda
no uvidíme, každopádně kdyby nám to zítra dopadlo dobře byla bych šťastná. Raději bychom asi bydlely samy než s někým
Eldoguero
ne nedopadlo, ale nevím ani u jednoho na čem jsem, u té garsonky bych měla vědět více info zítra, ale raději už se netěším, protože podle kámoščiné sms, se asi čeká jestli už není zájemce a jak se rozhodne
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Zdravin vás ženyboženy, koukám jak jste pěkně diskomfortně kousaly ,jsem musela zas hlídat ty ségry smraďochy,ale zejtra už se vrací z fidelova. Jinak u baráku jsem v pátek potkala úchyla,takže si pořizuju poplašnou pištol,aby mě nikdo nerušil u večerního venčení Nyxiny malonandy
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Monty
Pani, kdybyste slyšela moji matku, když jsem před vánoci vezla viceméně na utracení Atinku... Kdy jsem ji našla doma v krvi rozbitou od druhé feny a hystericky máti volala, že potřebuju okamžitě odvézt k veterinářce a ještě víc hystericky brečela veterinářce cestou do telefonu.. A co mi řekla u toho máti... Si to u té tvojí umím asi představit.. Jen já už se nad to povznáším prostě. Vím, jaká matka je, máme relativně dobrej vztah, já nad jejíma excesama mávnu rukou a je.
Ale přišlo to až s hypotékou a mým vlastním domkem. Kterej je můj a když se naštvu, tak ji sem nepustím a neberu telefony a neodepisuju...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:43
- Nahlásit
Marush
jak víš, že to byl úchyl?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:45
- Nahlásit
Baico
Dávala si sem tu fotku jak dovádíš s figurantem, jak se ti snažil nabourat do astrálu?
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
http://www.youtube.com/watch?v=3MpmOcAhZx4&feature =player_embedded abys jí viděla, nádheru zrzatou Asíčkovou
a tady jí máš ještě jednou, taky i na ringo a fík je tam aj s maskou z Vřískotu nějak kolem druhý minuty je to z 2007
http://www.youtube.com/watch?v=2MDKCiefvMI&feature =player_embedded
zbytek ve videjích u mě na stránkách.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Teda Jana dělá nádherňácký fotky, klobouček sklápim, milostivá, to sou obrázečky jako vínečko,
No jednak má lepší objektiv a navíc nefotí na automat, takže si tam přesně dovede všechno nastavit a pak to vypadá trošku jinak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:46
- Nahlásit
impact
no jo. ale ty už s ní nejsi, za to já jo a hrozně mě to deptá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
Monty
držím palec pani, ať to vyjde
Marush
Jinak u baráku jsem v pátek potkala úchyla,takže si pořizuju poplašnou pištol
pani na to je ideální malodoga, co vyroste ve velkodogu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
Marush
Dávala si sem tu fotku jak dovádíš s figurantem, jak se ti snažil nabourat do astrálu?
Jasně, že jo. Však jsme se s Renatou dohodly, že ho příště zahrabeme, i když původně jsme mu jeho život chtěly zachovat, ale tímdle si spečitil svůj osud
|