| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:50
- Nahlásit
ukradeno od jinud: důchodová reforma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:52
- Nahlásit
Baico
a mohla opět s úsměvem běhat přes fotbalové hřiště
tak je to infekční.. spojení "s úsměvem běhat přes hřitě".. si chytila Matějitýdu!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:55
- Nahlásit
Crysa
sis nevšimla, jak to děfče nebohý pohublo? Chytila infekční Matějitýdu...musíme si vzít nějakej vitamín, abysme to taky nechytli.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
Gerda
tak zítřek platí a v půl 10 u nemocnice na párkingu, nebo dříf?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
tak jsem byla na takový rychlí venčení,asi necelou 3/4 hodky,no a už jdu snimi zpátky a najednou sindy začala vrčet,elis začal sípat a dasty začal řvát,já byla v oblouku ,takže jsem začla běžet a najednou stáli všici u stromu,říkám tam doufám nebude voběšenec,už se to tady stalo,no naštěstí nebyl,jenom tam byl mladej pár a prostě spolu měli vážné intymčo ,no tak jsem je odvolala,dastyho až na potřetí a slušně se omluvila a chlap to je v pohodě,mi to dneska nedoděláme,vy jste už tedkons už třetí co nás vyrušila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:01
- Nahlásit
Gerda
sis nevšimla, jak to děfče nebohý pohublo?
to jsem si fšímla, hlavně na bazeně je to ještě patrnější. Ale myslela jsem že za to můžou ty snížený kalóryje a ne snížená imunita a zvýšená náchylnost k sebezničujícím pohybům jako je běch a podobné tělotrýznivé aktivity!!
Nacpěte jí vitamínama, třá vitamín B (bábofka) neko vitamík K (koláče) a tak. Jinak nám Baicová dozajista propadne zhoubné ynfekci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:01
- Nahlásit
Crysa
pošlete mi tu hubnoucí ynfekci sem, dík
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:05
- Nahlásit
jáááá chcu taky pohublou ynfekcy!!! ale teda radostně přes hřiště kvůlivá tomu bjehat nebudu, tendle symptóm si nechte su ochotná se poblejt aji pos**t, ale fšecko má své meze
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:05
- Nahlásit
makrel
to de asi kapénkama a nebo přímym kontaktem s ynfekčním nosičem. Leda že by ti Bajkovic nebo někdo z účastníků zájezdu "Zlosyň a zpět" poslal třá ponudlanej kapesník. Ale je to velice závažný, páč to pak skoro nejíte a máte nutkavou potřebu běhat několik kilometrůch a dělat kliky na prstech a tak!!
A Baicová má minimálně první stádyjum, už začala spojovat slovo běh se slovy radostně a tak. Tůze smutný, je marot..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:07
- Nahlásit
holky,na hubnutí stačí obyčejný letáky ,bo když 6x za den taháte takovejch 70kg,nekdy i mín,to je fakt do kopce a zkopců letáky na kolečka,tak to se hubne samo,tedy nesmíte pak v noci doslova žrát teplé rohlíky,housky,koláče a makové buchty ,tedy né jako já,vařící rovnou z pece
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:08
- Nahlásit
Crysa
Baysha
makrel
někdo z účastníků zájezdu "Zlosyň a zpět" poslal třá ponudlanej kapesník
jako kapesník klidně pošlu, ale tenhle symptóm jsem nechytla, spíš naopak - kynu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:11
- Nahlásit
Atusch
kdy chceš, řekni čas, budu tam - mám vzít auto? Máš kombíka? Jestli chceš, můžem dvěma, pokud máš jen malý....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
Tak než sem dorazej ty posmrkaný kapesníky, tak půjdu zítra pro jistotu i cvičit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
Atusch
ale tenhle symptóm jsem nechytla,
počkej, to začne nenáápadně, až začne mladej kousat na větší dálky.. to bude tu popoběhnutí, tam popoběhnutí, až si tím voslabíš imunitu, tak to chytíš a pak už béš běhat mocinky moc aj přes hřišťata a pak taky začneš spojovat "radostně" a "běhat"..
Ještě že jsem tam byla jen třikrát a vo ymunitu pečuju dostatečnym přísunem krmi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:13
- Nahlásit
Crysa
A Baicová má minimálně první stádyjum, už začala spojovat slovo běh se slovy radostně a tak. Tůze smutný, je marot..
Je to s ní vážný, nesmírně vážný, zejtra jí nacpu do chřtánu hamburgr! Jedeš Pyšely, nebo se stavíš ve Zlovsi?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:14
- Nahlásit
Crysa
tagže to sem v bezpečí, dyš mám retrívra? to vlastně nic neoslabuju, jen stojím a důstojně pravím "přines"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:19
- Nahlásit
Baysha
tagže to sem v bezpečí, dyš mám retrívra?
chystáš se na lovečinu, ne? Se zeptej mac1, s kokříícííma přerostlejma, jak chodí smutně koukat z křoví, celá od bláta, na psy na cvičáku, kterak radostně a hlavně celí čistí přeskakují překážku a pánečci zvesela u kantýny pivenko popíjejí...naopak, lovečina je nejhorší druch kinekologického sportu, páč si furt v blátě špinavá, v křoví opuštěná, lopotíce se smrčinami celý den bez chvíle odpočinku....mnohem horší než bránění.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:19
- Nahlásit
Baysha
to vlastně nic neoslabuju, jen stojím a důstojně pravím "přines"
přesně
Gerda
Jedeš Pyšely, nebo se stavíš ve Zlovsi?
to je na mě? Zítra po O jedu do Štětí, měl by být domluvený fík tam a budu si tam dělat poslušnostě se vším zvěrstvem. Pokud tedy záda budou držet. Jinak budu jen vycházkovat a šukat něco po baráku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:20
- Nahlásit
Crysa
jo, pardon, štětí, já to spletla )))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
Gerda
klíďo na půl 10, kombík bude, svojí troskou bych nejela nemá d. známku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:25
- Nahlásit
Atusch
tak ve čvrt a sjedem si pro snídošku? ))))) Děsně se na ní těšim
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:28
- Nahlásit
Hoj, všichni tyrani pejsků
Jen sem to tu v rychlosti skoukla, jestli zas není ňáká nová aféra. Ale zaujala mně teda tchýně Martinny - taky mám za tchýni krávu, s tim člověk nic neudělá. Chce to jí ignorovat a chovat se odměřeně a slušně. Vono spíš záleží na tom, co manžel na to.
Jinak nám z auta dneska na frekventovaným místě a za světla ukradli airbag a zničili zámek jinak to byl takovej pěknej den.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:34
- Nahlásit
Venta
Jinak nám z auta dneska na frekventovaným místě a za světla ukradli airbag a zničili zámek
Hele voni už sou ti zloději tak drzí, že se fakt neštítěj ničeho. Uměj to děsně rychle a fakt klíďo píďo s největší drzinou za denního světla. Nechápu to vůbec a přeju jim, ať jim ty pazoury ochrnou až u samý prdele. Jak může mít někdo až takovou drzost v sobě a vůbec chmatat na cizí věci??!!!!!!!! Sem nasraná s vámi pani, tohle mě vždy vytočí do nepříčetna, nesnášim kradení cizích věcí!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:39
- Nahlásit
Gerda
Parkovali jsme u Hostivařský přehrady na místě, kde kolem bylo dost aut a procházelo tudy spousta lidí. Jen 2 hodiny sme se procházeli a pak toto. Fakt hrozný, škoda minimálně 15tis., tak uvidíme, kolik bude spoluúčast a na kolik nás to teda ve finále vyjde Sere mě, že ani neřešej otisky a nic jinýho, takže pochybuju, že by to někomu dokázali, i kdyby ho chytli někdy.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:39
- Nahlásit
Zdar diskomfortní tyrani, co novýho?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:40
- Nahlásit
Venta
za světla ukradli airbag a zničili zámek
svině nenechavý. To včera říkal táta, že to proběhlo televizí ve zprávách, že se teď zas množí krádeže airbagů.. ale nevím kde to říkali, páč on sleduje od šesti odpo do bezvědomí všechny zprávy..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:42
- Nahlásit
Venta
Sere mě, že ani neřešej otisky a nic jinýho, takže pochybuju, že by to někomu dokázali, i kdyby ho chytli někdy.
No tady si takovýho kripla chytil majitel auta sám, děsně mu rozbil držku, ale kripl měl tolik drzosti, že místo aby sklapnul krofky a tisíckrát si pro příště rozmyslel, co dělá, podal na chlapa TO za těžký ublížení na zdraví, chlap z toho průser jak vrata, málem šel prostě sedět. Za takovýho kripla hnusnýho zlodějskýho feťáckýho. I kdyby ho chytli, stejnak z toho nebude mít takovej průser, aby to už příště nikdy nedělal. Vůbec mě nenapadá způsob, jak se tomu bránit, co udělat, aby čéku nikdo nechmatal na jeho věci.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:44
- Nahlásit
Crysa
To včera říkal táta, že to proběhlo televizí ve zprávách
Jo, taky mi to něco řiká, asi jsem to někde zaslechla. No ale proč zrovna my, když kolem bylo dalších několik škodovek? Ta naše zdaleka nejšpinavější, člověk by se na to auto bál šáhnout, jakej je to humus. Fakt nechápu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:45
- Nahlásit
Venta
zdravim, pani a velky lity lity. Mne ukradli v lednu z auta plavky, rucnik a vjetnamky. Vzhledem k tomu, ze to bylo pujceny auto, nemrzel me tolik ten zamek.
Tchyni ja jsem mela moc hodnou. Kdyz dementnila, rikala mi vzdycky, ze jsem jeji nejmilejsi vnucka , chodila jsem s ni na prochazky do Duseldorfu, odkud pochazela, a prespavaly jsme v hotelu v BadenBaden ( normalne doma, ale ona uz to , chudak, nevedela). Ona a jeji sestra Annie byly moje oblibene postavy z cele muzovy familije. Od te doby, co obe umrely, se s temi ostatnimi nebavim a nestykam. Muz se sice driv snazil me obmekcit - aby se nereklo, ale na to ja nejsem ten spravnej typ.
casem se s tim srovnal a pokud chce nekoho videt, jede za nima.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:47
- Nahlásit
leyenda
Pani,co vaše přestavba půdičky? Jak frčíte? A co semínka baobabový? Neměly by už pustit stonek? Něco už z nich trčí? Nebo je ještě moc brzy? A co mistrálek? Větrá? Nebo máte hezky? My dnes měli nádherně, fantastickej den plnej slunka!
|