Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6903 . 6904 . 6905 . 6906 . 6907 . 6908 . 6909 . 6910 . 6911 . 6912 . 6913 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:50
- Nahlásit

leyenda
Kdyz dementnila, rikala mi vzdycky, ze jsem jeji nejmilejsi vnucka
No jo, tak to byla ale moc hodná Dementi mi nevaděj, horší sou ty zapšklý, zahořklý a ukřivděný ženský...naštěstí bydlí skoro 200 km od nás a manžel je v pohodě, takže jí musim snést jen párkrát do roka. I tak mě teda pěkně s...

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:51
- Nahlásit

Gerda
pani, seminka mi jeste vubec nedosly, takze jestli z nich neco trci, tak negde na pocte.
Meli jsme vcera i dnes superkrasny pocasi, mame spaleny xichtiky a to, co vycuhovalo z tryk.
Pudicka vetra, pres vikend nemam cas. A bude to asi dlouho trvat, kdyz to chci delat sama.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:54
- Nahlásit

Venta
horší sou ty zapšklý, zahořklý a ukřivděný
no; to ona prave nikdy nebyla, v dobe preddementni byla krasna stara dama, kazdy tyden u kadernika, do 75 ridila auto a hrala tenis, plna zivota a vselijakych zajmu. Bohuzel to pak vzalo strasne rychle za svy. Mela jsem ji moc rada a verim, ze ona me taky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:08
- Nahlásit

leyenda
pani, seminka mi jeste vubec nedosly
Jak toooooo???!!! To je situace...hlavně aby nějak nevyschly po cestě...na těch stránkách psali, že se snad mají namočit do teplé vody, aby rychleji vzklíčily nebo co...no doufám, že už dojdou, moc mě zajímá, jak budete pěstovat, já se do botanický ještě vůbec nedostala, takže ještě semínka nemám, ale myslim na to furt, bere mě mičurinství, už si přeju jarní baglon s květinkama, dnes sem jim dopřála sluneční lázeň, byly na balgoně celý den, jak svítilo, moc se jim to líbilo, jsou zelenější, asi už se buděj. A tu půdičku si budete dělat sama jako sama svýma vlastníma pařátkama???????

Bohuzel to pak vzalo strasne rychle za svy.
možná spíš bohudík. Když to jde pomalu a člověk si sám uvědomuje, jak chátrá, je to pro něj neštěstí. Když parádně zdementní a rychle sejde, nestihne si to uvědomit vůbec a je spokojen ve svém stavu. Pak sice trpí okolí, ale co, jsou mladí, ještě to zvládnou Hlavně ať si člověk už není vědom své nedůstojnosti...nebo jak to říct.

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:08
- Nahlásit

Ahoj všichni tak jsem se byla uklidit nakupováním žrádla a zítra si zrelaxuji u vaření.
Tlak už mi klesl, ale touto aférkou mám zkažený celý víkend, se mi z toho úplně svírá žaludek.
Se slušností to s ní bohužel nejde to už jsem zkoušela, když se jí snažíš s nadhledem ignorovat, žačne se navážet ještě víc. Příklad nejdřív začala kafrat a moralizovat mě, což jsem přešla a snažila jsem se to neřešit, vztah na formální úrovni, ale teď když se začala navážet do mé rodiny a mé mamky, které ona nesahá ani po kotníky, tak to už mě opravdu vytočila tak, že jakákoliv slušnost šla stranou, ona si totiž nevidí do huby, ostatní nehorázně neslušně pomlouvá, vymýšlí si věci ne podle toho jak jsou ale tak jak ona chce aby byly, to co ona umí vyvolat to normální člověk s mozkem nepochopí. My jsme pro ní vlastně cizí lidé, není to má tchýně já jen žiji s jejím synem a ona si dovoluje takové věci. Je mi ukradená, já jí k životu nepotřebuji.
Taky jsem chtěla mít tchýni jako druhou mamku, ale tato se sprostě chová i k vlastním dětem, je mi líto mého přítele a jeho bratrů, kteří se za ní stydí chudáci. Když takto bude pokračovat, skončí jako stará osamělá zapšklá babka po které neštěkne ani pes, opuštěná a zavalená bordelem.
Ale holky už jsem vpoho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:11
- Nahlásit

Martinna
A když jen s jejím synem žiješ, můžete zkusit si jí tolika netahat do života? Bydlí aspoň někde daleko? Můžeš jí sebrat svý tel číslo? Vždyť ani nemůže mít důvod ti volat nebo ten tel vůbec mít...

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:15
- Nahlásit

Martinna
Já bych jí nebrala telefony ani nereagovala na sms. A fakt to chce jí netahat do svýho života, jinak se z ní zblázníš. Hlavně když to přítel všechno vidí taky a bude na tvý straně, pak nebudeš mít co řešit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:18
- Nahlásit

Venta
anebo tahat, ale pod pravidlama. Jak se řiká, dobré účty dělají dobré přátele....anebo nastavit mantinely...to by taky sedělo

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:20
- Nahlásit

Gerda
Jak toooooo?
Nevim, pani.
sama svýma vlastníma pařátkama??
ano, mozna to nebude tak krasny, jako kdyby to delal profesional, ale to mne nevadi.
Když to jde pomalu a člověk si sám uvědomuje, jak chátrá, je to pro něj neštěstí.
No, ona strasne zchatrala po operaci kycle, do ktery ji nanutil svagr. Pak zacala i dementnet. Tenkrat jsem mela moc vazny vystup se svagrovou, chtela jsem tchyni vzit k nam, aby nemusela do utulku. Ale svagrova nechtela..., jako sama si ji domu vzit nechtela, ale k nam nesmela, aby to jako blbe nevypadalo, ze vona si vzala dyjamanty a norkovy kozichy (pac us je maminka v utulku nevyuzije a este by ji je tam negdo ukrad) a my maminku. Mus nebyl dost silnej, aby poslal svou starsi sestricku do prdele. A ja zadny rozhodovaci pravo nemela. Bylo to strasne tezky ji videt chradnout v koleckovy zidli s plenkama, se smutnejma ocima...

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:21
- Nahlásit

Gerda
No právě po tom co se do mě v létě začala navážet, tak jsme se snažili, aby o nás neměla žádné info, prostě formální návštěva ze slušnosti, když měli třeba kluci narozeniny, protože oni za to že je nemocná nemůžou.
Ale to jí sere nejvíc, když nemá přehled, tak si prostě na nás začala vymýšlet pomluvy, ono se to ani nedá vysvětlit, čím víc se jí straníš, tím víc prudí.
Ona si prostě žije v tom svém imaginárním světě, že ona a její rodina jsou ideál, má to v hlavě reálně je to jinde, pomlouvá kdekoho, ale že ona je milionkrát horší to nevidí, příjde mi jak fanatická kazatelka.
Hraje si na něco co není, je prostě zabšklá, že někdo jiný se může mít líp než ona, myslím spíše po citové stránce, ona má kupu peněz a to je vše, sedí doma, protože s ní už nikdo být nechce, prostě ji sere, že její vlastní rodina je raději s někým jiným než s ní, protože je pořád fuckuje.
Je prostě zlá a nedělá nic jiného než že škodí okolí, ale pak ze sebe dělá chudinku, že ona vše myslí v dobrém.
Je to šílený člověk mě to mamka taky nevěřila, že může být taková, včera už chuděrka pochopila, že je to ještě horší.
Mě tak trošku příjde, že ona dokonce závidí i mé mamce, že přišla o manžela, mimochodem o manžela který měl značku ideál, což ta čarodějnice doma nemá, protože její manžel je pravý opak.
Hrají si na těžkou smetánku, ale oni jsou důkazem toho, že vysoká škola není patent na rozum a slušné chování.

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:21
- Nahlásit

Gerda
Snad tu ještě jseš tak teda v 9:15 u nemocnice!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:25
- Nahlásit

leyenda
ano, mozna to nebude tak krasny, jako kdyby to delal profesional, ale to mne nevadi.
NE!!! Vlastníma pařátkama to bude nejkrásnější, i kdyby byl celej tapetovej pruh nakřivo. Bude to vaše společné dílo a to je ze všech vždy to nejlepší. Strašně extrémně vám to závidim, jednou vám řeknu, proč.

Ad tchýně - naprosto chápu váš tvrdej odpor k manžoj rodině, jen myslim, že by to u mě asi mělo vliv i na vztah s manžou, že nebyl dost silnej...no, samý smutný věci mě jen napadaj.

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:25
- Nahlásit

Gerda
Ale jo, klidně i trochu tahat - na nějaký formální úrovni proč ne. My se vidíme na vánoce, na její narozeniny a k tomu max. 2x do roka. Tomu se vyhnout nemůžu, když manžel má celkem úctu k rodičům, i když jsou takový jaký jsou. Ale její další zásahy do nás odrážím včas, samozřejmě slušně... takže vztah máme chladnej, ale slušnej. I když před časem bylo období, kdy se urazila a prudila nás pár měsíců. No nic, to by bylo na dlouho a lepší je to neřešit a nekazit si život

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:29
- Nahlásit

Martinna
pryč od ní, odstřihnout, pomluvám se naučit smát, pokud to jen trošku půjde. Nemáš jinou šanci, než ji nemít u sebe, protože žádnym přístupem se baba nezmění, jen pryč od ní.

Hrají si na těžkou smetánku, ale oni jsou důkazem toho, že vysoká škola není patent na rozum a slušné chování.
jo, tihle uměj bejt velmi nepříjemní, jeden kámoš má takovýho tatíka - přes dvě vejšky si nevidí na malýho pindíka...asi tak bych ho charakterizovala ))

Atusch
Snad tu ještě jseš tak teda v 9:15 u nemocnice!!!
beru a počítám s tím!

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:32
- Nahlásit

Venta
Upřímě jsem rozhodnutá jí totálně vymazat ze svého života, jak jí tak jejího manžela, to je další kapitola sama pro sebe, to je zase bezpáteřák, který jí k té psychopatii pomohl.
Jsem ráda, že můj přítel, je na mé straně, ono to ani jinak snad nejde, když máš mozek.
Já mu nebudu zakazovat se s něma stýkat,to by mě ani nenapadlo, ale on mě nebude nutit, abych se s něma stýkala já.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:32
- Nahlásit

Venta
To je prostě zvláštní, ještě nikdy mě nenapado, že by tchýně mohla bejt fakt taková, jaký se o nich dělaj vtipy a filmy. VŠICHNI rodiče mých partnerů byli naprosto skvělí, jejich společnost jsem vyhledávala, dyť my i společně jezdili na chaty, aji bez muža, něco sme tam poryli v záhoně, koupili flanděru a krafali a krafali...nesmírně hodní všichni byli...dokonce když se úplně poprvé vařila, jakési maso, samozřejmě v podstatě nepoživatelné, chválili mě...miluny prostě, samý miluny a milunové. Kéž by s vám, i Martinně, tchýnišťata povedly tak, jako mě ty skorotchýnišťata.

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:33
- Nahlásit

Jak tady čtu o těch tchýních, tak mě jímá hrůza, co si myslí můj skorozeť a skorosnacha o mě. Ale nikdy bych jim do ničeho nekecala, ani se nevnucuju, zatím tedy oni občas vyhledají mě - na FB, mailem, telefonem nebo přijedou - tak snad to nebude tak špatný. No ale nechci si fandit. Tykám si s nimi, tedy i oni se mnou a myslím, že jsme zadobře.
Moje tchýně byla hrozně hodná paní, bohužel zemřela v 67, tak jsme se moc neužili, jen 7 let.

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:40
- Nahlásit

Gerda
Jo, jsou takový. Naštěstí ne všechny, já taky měla předchozí skorotchýně v pohodě. U týhle si vždycky vzpomenu na kolegyni, když vyprávěla vtipy o tchýních ( hlavně kolik zubů tchýně potřebuje ) ... nejdůležitější je ten partner, na něm závisí, jak moc to bude na prd.
Ale tys teda měla fakt kliku, že všechny OK

Martinna
On je pak u těch tchýní zlom, když máte děti. Ale dá se to taky ustát, když je přítel na tvý straně.

Lola1
Hele, když tě vyhledávaj, jezděj k tobě, tykáš si s nima a do ničeho jim nekecáš, tak to jsi určitě super tchýně

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:42
- Nahlásit

Gerda
jen myslim, že by to u mě asi mělo vliv i na vztah s manžou, že nebyl dost silnej...
Ani ne, on byl strasne mamanek, ta zavislost na matce se pak nejak prevtelila na poslouchani te starsi sestry, myslim, ze zejmena po rozvodu s prvni zenou. On byl psychicky na dne, segra mu pomohla, ale zaroven zacala porucnikovat... Myslela, ze bude i mne, ja jsem ji dlouho snasela, zdvorile ale jasne jsem dala najevo, ze u nas se bude dit to, co rozhodneme ja a mus. Ona nam treba i chtela mluvit do toho kdy a kolik bychom meli mit deti, jestli jo nebo ne psy. No a pak s timhle pripadem se to uplne pokazilo, takze jsem muzovi rekla, ze nemam potrebu byt nadale zdvorila...

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:43
- Nahlásit

No nic ženy jdu se vyvalit do postele.
Kašlem už na ty zakomplexované chuděrky, pro mě je to i dobrá zkušenost, že já se budu co nejvíce snažit, abych až budu ve stejné situaci, ale v postavení tchýně, byla její úplný opak. Ona je pro mě příklad kreatůry, kterou opravdu za žádnou cenu nechci být.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:43
- Nahlásit

Lola1
mě jímá hrůza, co si myslí můj skorozeť a skorosnacha o mě.
Myslí si o tobě, že jsi skvělá a že by s tebou měli být častěji, to je snad jasný, ne?

Venta
Ale tys teda měla fakt kliku, že všechny OK
no pani, ono jich taky ale nebylo moc, páč vono jako vyberte si vhodnýho partnera, to je někdy taky dost velká práce, zas nemyslete, že jich byly zástupy, dohromady bych mluvila o 4 skorotchýních, páč matky kluků na chození se nepočítaj, jen matky partnerů, jakože partnerů..jesi mi rozumíte, což asi jo, dyš ste mistryně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:45
- Nahlásit

leyenda
Pani, vy ste taky dost hodnej, mírnej, nevytáčivej člověk, ale budete strašně moc pevná ve svejch...cílech, rozhodnutích, názorech...vlastně kramflecích, myslim jako velmi silnej čék.

Děcka, du s čoklem, zkusim se eště připojit z domku, mámě už sem všechno snědla, mohu tedy dom.

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:46
- Nahlásit

Venta
Děti jsou zatím v nedohlednu a když nad tím tak přemýšlím, pokud bych brala dobro mých dětí možná bude lepší, když budou mít jen jednu babičku, ona je totiž tak šílená, že je nebezpečná i pro své okolí.
Ona mi sama napsala, že mě jako budoucí snachu nikdy nepříjme, tak proč já bych jí měla přijímat za svou tchýni nebo babičku svých dětí.
Je dospělá stará ženská a když z huby vypustí takové věci, musí si za tím stát. Jsou věci, které se nedají vzít zpět.

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:47
- Nahlásit

Gerda
že by s tebou měli být častěj
no taky doufám, že kdybych je srala, že by mě nevyhledávali.

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:49
- Nahlásit

dobrou noc potencionállní snachy a tchýně.

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:52
- Nahlásit

Martinna
Ona mi sama napsala, že mě jako budoucí snachu nikdy nepříjme
No tak ale pak máš všechno vyřešeno Přítelovi jsi to snad řekla a máte jasno, ne? Viděla bych to jako ideální stav toto, sama se od Vás odřízla a ty můžeš být v klidu

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:55
- Nahlásit

Lola1
Dobrou noc, bezproblémová a nesrací tchýně

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:55
- Nahlásit

Lola1
dobrou
me maji zatim moji pubertalni potencionalni zetove radi, vsak jste videli vzorecek v Jilovem

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 00:03
- Nahlásit

nazdar bazar, uz zase spite? Ja uz tez pujdu, jen jsem vas prisla pozdraviti.

Simvas mam dotaz zas kdyz tady mi dycky dobre poradite. Potrebuju pro kocoura obojek. On obcas vybehne ze dveri a tady ho lidi neznaj a chci, aby mel na krku adresar. Ma sice cip, ale kdyz ho tady najde nekde v baraku cip mu je naprd.
Mam vybranej red dingo - hypnotic blue ( ma modry oka, tak, aby mu sel k ocim).
http://www.exo-eko.cz/Nylonove-kozenkove-a-gumove- obojky/Obojek-pro-kocky-Hypno-Blue
Jen nevim kde ho koupit. Ve vetsine eshopu dam stofku za doruceni. V tech co nakupuju ho nemaj. U dodavatele co objednavame od nej na vetosku, red dingo nemaj. Nevite o nejakem, kterej mi to doruci zadara Pripadne, kde by ho meli na kamenym krame.

Jo a jeste dotaz. Kocour ma pres krk 30cm ( je to velky kocour). Bude mu obojek stacit, kdyz ma maximum 32? Nenechavaj se tam nake centaky navic?

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 00:32
- Nahlásit

lucYnka XIII
ahoj myslím, že ty red dingo jsem viděla v kamenném obchodě Haf bez obav když jsem tam byla pro grancle. Je to tenhle ?
http://obchod.hafbezobav.cz/index.php?akc=kateg&ka teg=82
tady barvy

Můžeš si ho nechat objednat a vyzvednout na prodejně na P-4 pokud to nemáš moc z ruky. Já tam nějak pojedu pro Trope přílohu tak bych ti ho klidně i vzala jen nevím jak bych ho předala tobě.
A dle mého 32cm by stačit mělo, pokud má v dospělosti 30cm kolem krku.

<< 1 ... 6903 . 6904 . 6905 . 6906 . 6907 . 6908 . 6909 . 6910 . 6911 . 6912 . 6913 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání