| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 17:26
- Nahlásit
impact
taxi pořiď takovou tu klokanku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 17:52 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Tak fotky jsou tudle.
Podle fandy to byla dneska celkem nuda
A todle je důvod, proč ho bez milosti příští týden zakopeme!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 17:52
- Nahlásit
agáta12
vůbec to nebolelo
zeť-zubař, to musí být bezva. Já se zubařů bojím, ale kdyby to bylo takhle bezbolestné, to by bylo žůžo. Moje zubařka se občas diví, že mě to bolí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:01
- Nahlásit
Baico
twe dyzkomfortní bůšek )))))))))))))))))))))))))))))
jinak guma gůt,má i plný zákusy skoro )))))))))) béme gumovat ))))
todle je důvod, proč he bez milosti příští týden zakopeme!!!
ok,řek si vo to!
biluška
no tak na vás prdim,pani, furt volám a vy f čudu tak máte smolíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:02
- Nahlásit
Baico
heh todle je taky dobrý )))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:04
- Nahlásit
davidkova renata
ale hlavně mu řekni,že to má za tu zdechlou srnu abys netrestala psa a von nevěděl za co!!!! to je hrubá chyba totiš!
No tak to každopádně. Vim přece, že mu to musim při tom mlácení říct nebo aspoň naznačit, za co to má. Sem kynolog, ne? Teď spí, tak asi začnu až se probudí, aby se nedivil až tak moc
Baico
A todle je důvod, proč ho bez milosti příští týden zakopeme!!!
Todle sou ty vaše obrany? Tak to mě moc mrzí, že jsem se nejela podivat. Já myslela, že tam psi honěj figuranta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:07
- Nahlásit
Venta
Já myslela, že tam psi honěj figuranta
normálně jo,ale my pořádáme pikniky u cest pani.-))))) to je něco krapet jinčího.-))))
Venta
Teď spí, tak asi začnu až se probudí, aby se nedivil až tak moc
jistě,nejsme žádní tyrani!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:10
- Nahlásit
davidkova renata
normálně jo,ale my pořádáme pikniky u cest pani.-))))) to je něco krapet jinčího.-))))
Aha, takže už jedete na IPO4? Vy ste tak dobrý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:11
- Nahlásit
davidkova renata
heh todle je taky dobrý
Tadle je lepčí, tady už se definitivně Mates ze mě zbláznil, neb už figuruje i bez psa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:14
- Nahlásit
davidkova renata
béme gumovat
Tak dobře. Na Baica jsme to zkoušeli taky, toho to ofšem s gumou nebavilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:17
- Nahlásit
Venta
Vy ste tak dobrý
atak to nám řiká každej skoro
Baico
neb už figuruje i bez psa
chudák...se mu jen uleví dyš ho zahrabem ))))
toho to ofšem s gumou nebavilo
asi se nudil..
myslim,že náně je fuk na čem visí,ani to nevnímá dle mne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
sem plavala kolem špuntu paní. Eště letím nakrmit a pak brnknu, jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:25 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Venta
Todle sou ty vaše obrany? Tak to mě moc mrzí, že jsem se nejela podivat. Já myslela, že tam psi honěj figuranta
No to jo, ale já si vzala k srdci ty rady od Tchoře a Sali a tudíž nevystavuju své psy dikomfortu a obrany děláme tak, že buď já honim a mlátím figuranta nebo on honí a mlátí mě. Psi jsou pak v pohodě a já zhubnu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:26
- Nahlásit
Tak už jsme konečně taky doma z cvičení a bránění, ještě tu sedím v bundě a voteplovákách (ten vichr byl tuty ten prokletej Mistrál od Leylendy ), pěkně jsem zakousala s celou posádkou auta, všicí se snažili a šlo jim to
Jen jsme letecky projela co jste napsaly a koukám na ty fotky, proboha, kam ten Mates zas strkal tlamu, se mu na ní nachytal nějakej bordel
jen mě krká, že jsem dorazila až teď, že už dneska nestíhám plaveckou Baicovou.. :-/
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:29
- Nahlásit
Crysa
jen mě krká, že jsem dorazila až teď, že už dneska nestíhám plaveckou Baicovou.. :-/
Buďte v klidu, napravíme to jindy
kam ten Mates zas strkal tlamu, se mu na ní nachytal nějakej bordel
Nevim, s tim už dneska přijel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:31
- Nahlásit
Biluška
sem plavala kolem špuntu paní. Eště letím nakrmit a pak brnknu, jo?
no ale to zas budu plavat kol špuntu já!!! musim si tu lepku umejt nebo mi slezou vlasy a budu vypadat jako gerda - dítě .-)))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:33
- Nahlásit
davidkova renata
šmarjá to je s váma těžký paní
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:36
- Nahlásit
Baico
Buďte v klidu, napravíme to jindy
doufám ale naštěstí zádíčka dneska držákovaly, tak to bylo asi ještě k tomu jaxe mění počasí. Jsem už jak stará bába s regmatyckym kolenem, vim o každý změně počasí i bez těch rosniček ftélevízi
Nevim, s tim už dneska přijel
asi ráno pil kakako
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:41
- Nahlásit
davidkova renata
nebo mi slezou vlasy a budu vypadat jako gerda - dítě .-)))))
debilko!!!!!!!!!!!!!!
Bajko
gute fotonky! Zejména Bůšek zlopověstný je velmi strašný a Nána na gumě je výborňácká! Ale je dobře, že tě Mates zmlátil vobuchem, neboť ani na jedné fotce není Maryje. Doufám, že příště ti ještě přidá za takovou nespravedlnost!
Zapomněla sem vám říct naprosto příšernou věc, co se mi stala v noci. Vim totiž bezpečně, že sem chrápala. Vim bezpečně, že mi zapadl jazyk, páč sem si to ve snu uvědomovala, vim určitě, že sem něco i mluvila, ale nešlo mi to právě krs ten zapadlej jazyk. Bylo to příšerné a velice velmi strašné, určitě mám spánkovou apnoe. A taky se mi zdálo, že mě vyhodili z práce, byla sem děsně z toho nešťastná, úplnej zoufaleček, takže sem si na to teď spomněla a už mě zas bolí břicho. Ach bože! Potřebuju aspoň padesát milijonů!
A taky se těšim už na víkend, už aby byl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:42
- Nahlásit
Crysa
asi ráno pil kakako
já sem si řikala, že je něco jinak, ale nebyla sem schopná identifikovat, co.....A vy ste na to kápla hnet, vy máte teeen - pozorovací talent, Kelišová!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:56
- Nahlásit
Jupííííííííííííííííí.
http://www.novinky.cz/domaci/226993-zima-podle-kli matologu-skoncila-mrazy-cesko-potrapily-vic-nez-ji ndy.html
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:12
- Nahlásit
Gerda
Ale je dobře, že tě Mates zmlátil vobuchem
O.K. příště mu řeknu jakej název závodu jsi vymyslela A můžu tě ujistit, že to doopravdy bolí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:13
- Nahlásit
nazdar diskomforti
já byla dneska ve velkým diskomfortu když sem musela 2x slovy dvakrát!!!!!!! za sebou běžet do kopce 150m
Baico
fotka Bůcha je supr je jak skákací psík na gumičce
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:14
- Nahlásit
Baico
Psi jsou pak v pohodě a já zhubnu
Taky bych potřebovala zhubnout, a hodně. Ale to musí bejt hroznej diskomfort, takhle běhat. To bych asi nechtěla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:14
- Nahlásit
Baico
neuvěří, že si to nevymyslela ty. Přesvědčim ho. A dostaneš znova. A víš nejlíp ze všech, jak moc to bolí )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:27
- Nahlásit
Venta
Ale to musí bejt hroznej diskomfort, takhle běhat
No to je, ale to vadí jen u psů. U lidí to neva
Gerda
neuvěří, že si to nevymyslela ty. Přesvědčim ho.
No to teda nene. Todle ti neuvěří, neb po dnešku je přesvědčen, že jsem velmi mdlé mysli, protože jsem ani za rok a půl nebyla schopná pochopit to jeho odstupte a tudíž nejsem schopná něco takového rafinovaného vymyslet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:27
- Nahlásit
tak jsem psala kámošce, že o té garsonce začínám těžce uvažovat, že jestli bychom se na ni mohly někdy se Sophi přijít posdívat a kámoška mi odepsala, že zítra hodí info, že se zítra rozhodne.
Rozhodne ale k čemu? K návštěvě, nebo jestli už někoho má?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:32
- Nahlásit
Baico
po dnešku je přesvědčen, že jsem velmi mdlé mysli, protože jsem ani za rok a půl nebyla schopná pochopit to jeho odstupte a tudíž nejsem schopná něco takového rafinovaného vymyslet
))) dnes měl militantní náladu, to se nepočítá, vlastně to byl dnes takový malý omylek, navíc ještě dostal do ruky zbraň....dnes jsi ani odstupte pochopit nemohla, byl to imaginární den.
Monty
vypadá to, že se rozhodne, jestli si ji nevezme někdo, kdo už se měl vyjádřit...a jak je to daleko od tvýho současnýho bydliště? Stěhovala by ses daleko?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:41
- Nahlásit
Gerda
hm asi jo, tak snad to nebude chtít... není to moc daleko, já se ani moc daleho nechci stěhovat, tady mám hodně přátel a nechci dojíždět a hlavně a't je kousek les, ať mám se Sophi kde chodit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:43
- Nahlásit
Gerda
dnes jsi ani odstupte pochopit nemohla, byl to imaginární den
Myslím si, že to bude příště lepší. Todle máme na repertoáru opravdu už rok a půl a Velunka to ještě stále nebyla schopná pochopit. A problém je evidentně ve mě, protože malej David to dneska pochopil ihned. Myslím, že i Baico už si v duchu říká, že jsem upá blbá
|