| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 13:49
- Nahlásit
Martinna
já nejsem nasrtydlá ani horečku už nemám, jen mě děsně bolí v tom krku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 14:08
- Nahlásit
pawLINka
Řekla napiš na FB? Řekla. Tak jsem napsala na FB:
@LL
Tak jsme se vrátili ze čtyřhodinové procházky. Mám dost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 14:19
- Nahlásit
kejtlin
já nejsem nasrtydlá ani horečku už nemám, jen mě děsně bolí v tom krku
to znám. Sem to měla asi osm let každou zimu Úplně nejlepší bylo když mi doktorka na krčním poradila, že potřebuju mírné mořské klima a teplo. Jsem jí řekla, že teda prodám svou garsonku v paneláku v blbé čtvrti a koupím vilu ve Španělsku u moře, není problém . Pak jsem tam přestala docházet beztak na to žádná funkční léčba nebyla a za pár let to přešlo samo. Pomáhá hodně pít a pořád ten krk namáčet. Zevnitř myslím. Tu bolest totiž způsobuje jakési vysychání a tvorba mikroskopických prasklinek ve sliznici.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 14:24
- Nahlásit
Biluška
poradila, že potřebuju mírné mořské klima a teplo. Jsem jí řekla, že teda prodám svou garsonku v paneláku v blbé čtvrti a koupím vilu ve Španělsku u moře, není problém
takže by měla třá to zmírnit i solná lampa? já to teda taky mívám, ne angina, ale bolení v krku v místě krčních mandlí zevnitř, z venčí mandle nenahmatám jako zvětšený. A žeru na to ty solený bandůrky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 14:40
- Nahlásit
Biluška
mě bolí v krku minimálně, naposledy na střední a to už je dlouho....je fakt, kdž to třeba v noci vyschne, tak ráno to je o moc brutálnější.
Zvenčí jsou vidět zvětšený uzliny na krku.
all
ted´ jsem se dost rozzuřila, česala jsem venku psy a nějaký pí*a vláčela na vodítku pudla, ale jakým způsobem,občas mu pomohla kopancem a škubáním, tak jsem zanechala česání, vylezla jsem před vrata a zeptala se co jí ten púes udělal a proč se k němu ty-několik nepublikovatelných slov-tak chováš, ženská chvíli čuměla, pak něco řekla jako, že m i do toho nic není, na to já že je, když vidím že pes za nic nemůže a ona je u mě-další nepublikovatelná slova-tak zmlkla a pak odsekla, že je to stejně pes na hlídání a ne její, to mi vyrazilo dech že jsem řekla, že škoda že to nevidí majitel, ona nic. pak dejte někam psa na hlídání......
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:01 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Jedna momentka ze dneška.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:21
- Nahlásit
impact
moc hezký
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:38
- Nahlásit
Martinna
Kuju
Crysa
já to teda taky mívám, ne angina, ale bolení v krku v místě krčních mandlí zevnitř, z venčí mandle nenahmatám jako zvětšený.
jj, bolí to jakoby kolem mandlí. Většinou se mi k tomu ještě přidají afty v puse, ale to bude možná tím, že kdykoliv mi cokoliv je tak dostanu afty
takže by měla třá to zmírnit i solná lampa?
No teoreticky asi jo, nevím solnou lampu nemám. Většinou mi to samo přešlo na jaře a v zimě se to zase vrátilo.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:50
- Nahlásit
Teď si nepamatuju, jak se jmenovalo to téma, kde se tak zapáleně probíralo to závodiště....
http://praha.idnes.cz/chrtum-roste-v-praze-zavodis te-investor-za-sport-schovava-i-svuj-byznys-1q6-/p raha-zpravy.asp?c=A110224_152126_domaci_jj
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:51 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Jsme doma po báááječné prochajdě, podařilo se mi vytáhnout i muše, potkali jsme slečnu s dvěma labradorkama, co bydlí ve vedlejším baráku, tak se Bajša vyřádila mimochodem právě tahle holka mi poradila skvělý cvičák, kam teď chodíme... a pak jsem s Bajšou ještě i chvilku pocvičila, jak byla vylítaná, tak jí to moc šlo a nejvíc ji bavil kožešinovej dummík, toho nosila velmi nadšeně a DO RUKY!!!
kejtlin
nevím, tohle by chtělo k doktorovi, podle popisu to vůbec nemusí být angína, ale možná spíš mononukleóza a ta potřebuje držet dietu, aby se nevrazila na játra
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:54
- Nahlásit
Baysha
nestraš, mononukleózu jsem měla už jako malá znova to nechci
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:55
- Nahlásit
čaute, du asi trochu dřít
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:55 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
kejtlin
jo tak pokud jsi ji už měla, tak už ji nedostaneš, beru tedy zpět
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 15:59
- Nahlásit
Baysha
uff ty mi dáváš...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:01
- Nahlásit
kejtlin
promiň já už lepší nebudu, no
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:04
- Nahlásit
Baysha
v pohodě, jen že jsi mě dost vyděsila mononukleóza je totiž strašný zlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:06
- Nahlásit
Nazdar lumpícííí, už sme domki, měli sme zase bezvadňáckej den, Mates dostal pistol, devítku, a pálil jako o život - zastřelil přecedu, Bajko, mamku a zbytek pak zmlátil obuškem. Fanda vyhrál v boji řídítka a už je nechtěl pustit, aby mu je zas nesebrali. Nanda potom kousala na gumě, krásně se vracela zpět a děsně rychle. Maryje obíhala jednu maketu a učila Bůcha lézt v altánku na stoleček. Bůch kousal v maketě a byl velmi naštvaný. Hodně sme pili kafe a čaj a furt sme se řezali jako blázni staří, bolí mě z toho obličej. Dnes byl velmi veselý a heský den.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:08
- Nahlásit
corgi
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_10810_11.html
Tady ho máš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:11
- Nahlásit
zdar ženy..to mi neříkejte že neni na mý foře dneska žádnej škandál??!!
Gerda
Hodně sme pili kafe a čaj a furt sme se řezali jako blázni staří, bolí mě z toho obličej
a to je právě ta chyba!!!!kombinace veselý psovot má pak zpětnou vazbu a vytváří veselého psa,což je špatně!!!!!!!!Taghle se ta kinekoligyje nedá dělat,nakonec by eště něgdo moch nabejt dojmu že je to snat nějaká sranda!!! smajlíkmlátícíhlavouozed
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:13
- Nahlásit
davidkova renata
to mi neříkejte že neni na mý foře dneska žádnej škandál??!!
my už jsme si s Pawlinkou škandály vybraly a Ympaktík už taky byl strýtová atrakce..tal to už je asi dneska všechno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:15
- Nahlásit
davidkova renata
Prosím tady se skandál stal Zjistila jsem, že Harýs umí dveře nejen otvírat, ale i zavírat Jsem ho půl hodiny hledala po zahradě, pak jsem teda už byla přesvědčená, že utekl jenom jsem nevěděla kudy. Letěla jsem si dom pro boty a bundu, že teda valím hledat a on si spokojeně ležel v chodbě a hlodal nějakou apsolutně hnusnou kost, kterou našel na hnoji Hajzlík si napřed otevřel, pak asi usoudil, že na něho táhne, nebo co tak za sebou zase zavřel. Naštěstí se neobtěžoval otevřít si do kuchyně kde byli zavření malí psi a radši si hlodal tu ohavnost
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:29
- Nahlásit
davidkova renata
zdar ženy..to mi neříkejte že neni na mý foře dneska žádnej škandál??!!
Zdar, tady nevim, nebyla jsem tu celej den. Ale dneska jsem asi byla za tyrana psíků. Hodila jsem kámen po svým psovi, když stál uprostřed potoka a tahal vnitřnosti z mrtvý (dlouho mrtvý) srnky. Neposlechl (páč viděl, že do vody se mi nechce) a klackem jsem na něj nedošáhla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:32
- Nahlásit
makrel
Ympaktík už taky byl strýtová atrakce
vybral ympaktík dost peněz?????????
Biluška
Zjistila jsem, že Harýs umí dveře nejen otvírat, ale i zavírat
slabý....
Venta
Ale dneska jsem asi byla za tyrana psíků
atak aspon tak..pomalu pracujete k trvalému dyzkomfortu psíkovu a esi dáte eště nějakou vychajdu s náma,myslim,že to klapne.-)))) navíc si můžem vzít nějaký jídlo i dyš to někerý lidi tak sere.-)))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:36
- Nahlásit
davidkova renata
No vzhledem k tomu smradu všude kolem a pohledu na nějakej kus žaludku nebo játra, co visel Toníkovi z huby, jsem byla v dyskomfortu (fyzickym i psychickym) hlavně já. A Zuzka, která ho odchytla, když utekl i s tim játrem k druhýmu břehu potom, co sem vrhla tím kamenem.
Jídlo sme teda neměli, jen některý měli kafe... ale v klidu, to doženem, eště pár procházek a sme si rovný Pak jdeme s váma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:41
- Nahlásit
davidkova renata
slabý....
No tys nezažila ten šock gdyž ten pes na zahradě prostě nebyl a přesvědčení, že právě včil někde morduje jiného psa, nejspíš už několikátého
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:44
- Nahlásit
čusky!
Taky už jsem domky a stahuju dnešní fotky.
davidkova renata
Zabijeme ho, dneska si mi dovolil jí seknout lídrem přes prdel tak, že tam mám jelito!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:44
- Nahlásit
Venta
No vzhledem k tomu smradu všude kolem a pohledu na nějakej kus žaludku nebo játra, co visel Toníkovi z huby
fůůůj bysem je zabila do hlavy kretény ,a eště dyby neposlech bo na něj nedošáhnu! twe to by teprf zažil dyzkomfort tě řikám!!
Jídlo bude,to je jasný.-)))
Biluška
No tys nezažila ten šock gdyž ten pes na zahradě prostě nebyl
to ne páč nemám zachradu..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 16:51
- Nahlásit
davidkova renata
Ale dyť o mně víš přece, že mlátim psy. Tak neboj, večer ho seřežu, že se bude divit
Proto ho chytla Zuzka na druhý straně, když prchal. To je jasný, že tohle mě sere. Von přesně ví, co kdy zkusit, ale tohle mu neprošlo (díky Zuzce a tomu šutru).
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 17:11
- Nahlásit
Venta
Ale dyť o mně víš přece, že mlátim psy
atak jasně,to vědí všichni,jak jinak bys dosáhla takovejch výsledků?!
Určitě ho sežež pěkně na noc aby se mu dobře spalo,šmejdovi,ale hlavně mu řekni,že to má za tu zdechlou srnu abys netrestala psa a von nevěděl za co!!!! to je hrubá chyba totiš!
du si asi vobarvit řepu,sem se nasrala v dobíjení že mi málem prdla céfka,rači padám
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 17:16
- Nahlásit
davidkova renata
Nemám ruku na klobouk, gdyž du.
|