| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:27
- Nahlásit
zdaréc fšici!
teda vy ste mi dali s tím klimateksem, nejenom že jsem objednala za nehorázné prachy ale eště navíc sem díky tomu vynechala původně plánovanou odpolední vychásku, tagže Bajša má fčil dyzkomfort v peřinách no nic, bude jí muset stačit, že byla dopoledne skoro dvje hodiny venku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:37
- Nahlásit
urgovala jsem kámošku po sms, odpověď nic moc:
Těžko říct, jestli to bude volné, tak Kamil (ten co to má pronajímat) dneska příjde (asi k ní do hospody), ale nevím v kolik!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:42
- Nahlásit
Monty
držím palce, ať to vyjde, ať jste se Sophinkou svoje paní a máte klid
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:43
- Nahlásit
Baysha
mě to podle té sms nepřišlo moc nadějné
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:50
- Nahlásit
Monty
kdyby náhodou... v Ostravě se nevyznám, ale nevyhovoval by případně některý z těchhle?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:52
- Nahlásit
Baysha
nájem 4.000,- + poplatky 3.500,-
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:54 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Monty
njn
když jsme vloni s přítulem sháněli podnájem, tak se nám nejvíc osvědčily studentské servery... zkusím ještě kouknout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:01
- Nahlásit
Monty
Jsem se ptala ségry. Oni se teda budou stěhovat až na podzim, ale vědí o volné garsonce na Čujkovově - za šest. Levnější prý těžko seženeš, ale máš zkusit v Porubě byty se studentama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:05 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Daruju
7měsíční bílou boxerku s PP,není chovná,ale to neva,páč gdo by na takovým kreténovi choval!!!!!!
Máme v baráku takový ty klasický točitý starý dřevěný schody.Kvůlivá čoklům a malejm dětem co k nám přijedou,udělal Tomáš před ty schody branku cca 1m.A co myslíte???Ta bílá kráva ji přeskakuje!!!!Čekám,gdy si zláme nohy,nebo vaz!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:09
- Nahlásit
jablunka
Berem ji do lýnijí. Vypadá to, že bude prudce neinteligentní, to se nám hodí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:16
- Nahlásit
Biluška
Vypadá to, že bude prudce neinteligentní, to se nám hodí
Je to kráááááááva nebeskááááá!!!!!
A samože tam jí to jde,ale zpátky už ne,tak škube závěs a řve!!!
Asi jí dyskomfortně zavřu do klece a bude mít po ptákách.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:29
- Nahlásit
jablunka
Asi jí dyskomfortně zavřu do klece a bude mít po ptákách.
Dej ji do té malé na Cecýliji, čím větší trest tím rychleji pochopí, že to nesmí dělat
All
Sme dneska byli s šelmyjema brát kref na MDR. To byla akce zase. Lasina se poblila v autě než jsme tam dojely. Spravedlivě poblila i fšechny ostatní, aby nebyla špinavá sama. Naštěstí jsem měla v autě hadr tak jsem je dekontaminovala. Vetovi se moc líbilo jak se krásně hemží, jak jsou krásně chlupaté a jak esteticky vypadá že jsou fšechny stejné. Krapet ho ta radost přešla gdyž jsem mu oznámila, že kref musí nabrat bez holení, páč jedem na výstavu a nedorostlo by to. Nasraně se mě zeptal essi jim nemá udělat eště mejkap . Nakonec jsme to u tří zvládly (akorát Nýna ho děsně nervovala páč potichounku týraně pískala). U Lasárda to byl boj, třikrát kousla jeho,dvakrát mě. Pak jsem ji ztraverzovala, zkroutila do kozelce, udělala jí uzel na nohách a měla po legraci. Tak odmítla pustit kref Třikrát jsme nabodli žílu, třikrát ukáplo pár kapiček a konec. Nakonec jsme to museli vzít ze zadní nohy Lasice se mnou ještě nemluví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:41
- Nahlásit
Biluška
a bude to teda prodávat nebo pronajímat?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:42
- Nahlásit
čus pipky už jsu zpatky z ostrova svobody
co je zde nového? Prej mate diskonfortni čokle? dejte mi na to někdo odkaz, kde se o tom píše, prosím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:48
- Nahlásit
Biluška
Sme dneska byli s šelmyjema brát kref na MDR.
Nechtěj vědět,co sem tam četla.
Dej ji do té malé na Cecýliji
To bych musela vyhodit Sesyl,páč ta je tam nalezlá i gdyž nemusí.
Ale už sem to vyřešila,zalezla do klece k Brůsovi,taxem je tam na chvilku zavřela spolu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:51
- Nahlásit
Uffff, tak sme skončili tříhodinový sezení, su z toho jakési víííčerpané. Ale jsme připraveni jít s Máninem na klikací hodinu krs tu hambu, jak se stydíme před Crysovejma. Ani vás nemůžu číst, jak su zničené.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:57
- Nahlásit
Gerda
čus, mám pro tebe koralky s Šegevarou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:59
- Nahlásit
Monty
a bude to teda prodávat nebo pronajímat?
Spíš prodávat, ale napevno se ještě nerozhodli
Zkus ty studenty v Porubě. Nevím jak to funguje teď, ale za mých studentských let bývali na kolejích nástěnky kde věčně někdo hledal spolubydlící na privát. I když to ještě nebyl net, teď to spíš bude na netu někde. Zkusím zavolat ještě tomu Petrovi na Stodolní jestli by neměl ten volný pokoj.
jablunka
Nechtěj vědět,co sem tam četla.
Sprosťáku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
kecáš! Ty vado, tak to je mazec, díky moc!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:13
- Nahlásit
Gerda
dete dneska klikat? my to nedáme, já jsem mrtvá po tom letu a čokle jsou na mě nalepený a choděj se mnou i na zachod, tak tady nemužu nechat jednoho samotnyho.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:16
- Nahlásit
žumpice, jsem ňáká vysátá, dneska se to sere na všech frontách. Dementní kolegyně udělala průser s prachama, už sem se viděla jak to zase vysvětluju v Práglu proč zaměstnáváme ve Varech takový dementy... Pak se opět vysralo auto, už na to nemam sílu. máme ho půl roku Pak volal pán se kterym řešim přepis mého vozíku, vysí mi v tom prachy který nutně potřebuju a díky demenci obou zúčastněných stran (papírově jsem jenom prostředník, kterej ten vozejk fyzicky vlastní) se to zase nehlo, akorát na mě pán řval - na jeho místě bych řvala taky, ale nemůžu s tim vůbec nic dělat. Pak tátovi zdrhnul Staník, doteď nevim jestli je doma, taky jsem šla dítěti koupit cosi co se jmenuje Gormiti, půl hodiny jsem to hledala (netušila jsem vůbec co to je a jak to má vypadat), když jsem to našla tak jsem zjistila že mam prázdnou peněženku a karty neberou... chce se mi čučet do blba a nad ničim nepřemejšlet
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:17
- Nahlásit
Monty
Ptala jsem se, ale za ty prachy nikdo nic, jedině tak kdyby sis sehnala další 2-3 lidi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
paní naval atress, už asi měsíc ti tu leží dečka Chuděra obálka už je tak zaprášená, že je šedožlutá a ne bílá
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:21
- Nahlásit
jo, a chtěla jsem se vlastně zeptat: je tu ňáká žumpice od Břeclavi? Na začátku dubna tam pojedu, budu mít volnej den a chci si udělat nějakej celodenní vejlet se psem - nepřidal by se někdo??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:25
- Nahlásit
Monty
Montíku, mise ještě není úspěšná, zatím nemám známostě v ostavě, ale zjišťuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
to je jasný, že nejdeš, vždyť jsi to i psala, že to neklapne, půjdeš příště, šak sa neboj a začni je učit foukat bublinky do vody, páč to se zrovínka začínáme učit...teda začínali sme před třema týdnama, kdy sem byla naposled krs práci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:28
- Nahlásit
bonc
Jsou takové úžasné dny kdy všechno splavně šumí
Já se dneska konečně pořádně vyspala. Po týdnu . Jsem úplně hepy a od rána jedu jak fretka. Je neuvěřitelné co s člověkem udělá chvilka spánku . Je fakt, že jsem musela sáhnout po nejvyšším kalibru - neurol a čtyři perseny forte. Mášenek se se mnou o ně pral a nechtěl je vydat,ale byla jsem děsně hnusná a řvala jsem, že potom co jsem za týden naspala deset hodin (celkově) tak je mi úplně jedno essi usnu navždycky, hlavně, že se pořádně vyspím
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:31
- Nahlásit
Biluška
Polní 932, Pruhonice 25243, písni mi pls na mail kolik a kam mám poslat lovůch
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:36
- Nahlásit
Biluška
ale jako zase! Právě se mi podařilo přidat si tě na fb, což je malej zázrak. Sem tam zahlídla ještě nemetku s gerdou, ale zase se to někam ztratilo a už to nemůžu najít Proč nespíš? Máš snad málo pohybu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:39
- Nahlásit
bonc
Proč nespíš?
páč mám chronickou nespavost. Ve sklepě ve studni mám Samaru a mrtví holt nikdy nespí
|