Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6921 . 6922 . 6923 . 6924 . 6925 . 6926 . 6927 . 6928 . 6929 . 6930 . 6931 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:19
- Nahlásit

Alexa
No, jeden nepřežil porod..... ale jinak né, jinak byli všichni v pohodě - i mamča už od toho čtvrtého dne běhá jak čamrda
No, jsou na prodej Ale né Davídkový - by je sežrala
http://leontine.webnode.cz/na-prodej/

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:21
- Nahlásit

Dineshele hned bych brala atheu,ta s tim polovicnim trikem po brachovy je super!

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:23
- Nahlásit

nemethova5
ta s tim polovicnim trikem po brachovy je super!
žejo ta je supr

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:24 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

nemethova5
Alexa
takhle vypadá z druhý strany,,,

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:29
- Nahlásit

Dinesmuhehe,tak ona na nas ta bobina dela mimikry jo???to je bozo,hele ale neznam cenu,tu na strankach nemas!
Alexaje fakt bozi holka jedna plesata!

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:30
- Nahlásit

Dines
no to je bomba, vona je napůl černá ta je supr

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:32
- Nahlásit

nemethova5
Na cenu je ještě brzo
Budu čekat, jak se rozmyslí ouška ;)
Když spadnou, bude nad tisíc, když zůstanou trčet, bude pod tisíc - to je asi nejpřesnější co teď můžu říct
Alexa
no to je bomba, vona je napůl černá ta je supr

Muj favorit je teda Ace - ten s tim monoklem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:34
- Nahlásit

Dineshele a uska jsou moc dulezity??hele kdyby se vyvedli,a usiska jim staly,tak aspon budu chodit s morcakem na vystavu,kdyz ne se psama,ale je to bomba teda,ja mela jen rozetku,ale ta mela ty viry nejak malo rozmisteny takze vystavy nic no,ale mela jsem ji jak mazlika aji psi,ti ji fakt milovali.

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:38
- Nahlásit

nemethova5
Pokud ouška nespadnou, tak nebude ani na výstavy, ani neprojde registrací ("bonitací").
Jo, a stejně i kdyby padly, tak výstavní poměr barev nemá. - to má z těchhle jen Abby

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:41
- Nahlásit

Ste strašně zvrácený plešky! Lysce s tak pěknými jmény! Už sme spjět z klikání, Maryje se učila to, co slepičky v jemerice. A nezvládla. A taky se učila foukat ty bublinky a kulhat na dvě nohy a dávat míček do krabičky. Moc je unavená ))) A já snědla velikánckej jogurt, co mám jedinej v lednici, sem zvědavá, co jako budu jíst zejtra. Eště tam má pes nasekanou zeleninu, ale vypadá to dost hnusně....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:42
- Nahlásit

Dinesa tak mi je to upa jedno,esli by bylo nebo ne na vystavu,pokud bude mit vadu nebo ne je mi suma fuk,ja chci pro sebe dalsiho kamose,spise kamosku,bo morcata jsem mela vzdy holky!jsou stejne moc hezky!

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:45
- Nahlásit

Gerda
sem věděla že budeš mít velkou radost
hele a vidělas tu maskovanou??? z jedný strany černou a z druhý barevnou???
tudel Atheu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:49
- Nahlásit

Alexa
Athea je výrazně povedená, vopravdu...Dines se zdála jako slušnej člověk s pudlema....

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:52
- Nahlásit

Gerda
Athea je výrazně povedená, vopravdu...Dines se zdála jako slušnej člověk s pudlema....

A teď se zdam jako co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:53
- Nahlásit

Dines
Jako zvrhlííííík s pudlema a lyscema )))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:59
- Nahlásit

Děcka dobrou s kobrou, jdem zachrápnout.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 23:08
- Nahlásit

Dines
Ale né Davídkový - by je sežrala
Gerda je myslím chtěla upéct taky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 23:10
- Nahlásit

Lola1
Dines
Ale né Davídkový - by je sežrala
Gerda je myslím chtěla upéct taky.

gerda je chce upéct, davítková s nima udělat něco ouplně jinýho ale pšššt to je tajný

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 23:10
- Nahlásit

dobrou noc

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 06:34
- Nahlásit

Fstávat a makat, ale honem vy lemuřice lemuřácký lenivý

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 07:24
- Nahlásit

čau vopčanky, za běhu se vás pokoušim dočíst, sem ráda že to má jablunka stějně:
jo tééén,to uš sem viděla.
Já taky.....2x,ale stejně si u toho dneska zase popláču.
já na cesty čumim,mi se líběj totiš
Hm,proti gustu....

akorát nemuseli dávat fčera zrovna tendle nejhnusnější díl gde zabíjí Toníčka a Nánu... vošklivější už je jenom ten úplně poslední. Aspoň že už vim že to Nána nakonec přežije, když sem to viděla poprvý tak mě ňákej Tonek nezajímal a řvala sem "doprdele na toho psa nešahej!!"

Kretén Stanin byl včera v prdeli 4 hodiny, sem přijela domu v půl 8, tma, mráz a šla sem hledat čokla. Jak kdybych si tisíckrát neřekla že NIKDY nebudu hledat bígla. Samozřejmě sme ho s Bonicí nenašly, milostpán dorazil domu ve čtvrt na 10.

Doufam že už dnešek nebude tak výživnej jak včerejšek. Už ste se domluvili esli máme pokrytou Břeclav?? A neřikejte mi že ne, to by měli kolemjdoucí radost, že tam můžou směle expandovat a nenarazí na žádnou žumpu

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 07:31
- Nahlásit

Bré ráno!
Jsem se ráno nedospala ve vlaku, neb jel se mnou dneska do Prahy předseda, tak jsem s ním místo spaní kecala

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 07:35
- Nahlásit

Bré ráno, jsem už půl hodiny v práci.
Vůbec nevim, proč jsem šla do prahy, když stejně vstávám v šest...

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 07:39
- Nahlásit

jbat
jsem už půl hodiny v práci.
Já už hodinu

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 07:39
- Nahlásit

bonc
Kretén Stanin byl včera v prdeli 4 hodiny, sem přijela domu v půl 8, tma, mráz a šla sem hledat čokla. Jak kdybych si tisíckrát neřekla že NIKDY nebudu hledat bígla. Samozřejmě sme ho s Bonicí nenašly, milostpán dorazil domu ve čtvrt na 10.
Já takhle NIKDY nehledám foxteriéra . Akorát jednou jsem vyměkla a rozhlásila po okolí, že ho hledáme a že samozřejmě nálezci odměna. Vzápětí volali z hospody v sousední vesnici, že k nim přišel, povečeřel a hodlal zase odhopkat směrem ke splavu. Tudíž ho zadrželi a zavřeli do kuchyně, ale on tam dělá děsný bordel, máme ihned přijet. A hlavně se zajímali o tu slíbenou odměnu. Mášenek jim po telefonu sdělil, že tomu kdo ho našel dá za odměnu do držky . Když jsme tam přijeli tak před hospodou stáli dva kluci, na tkaničce od bot měli uvázaného Arana, Mášen vyskočil z auta prakticky dřív než zastavil, vrhnul se k těm klukům a řval "tak komu z vás mám dát do držky?" Sem ho musela zavřít do auta i se psem a jít se klukům omluvit (a hlavně jim zaplatit několik pif) páč nigdy nevím gdy ten blbec zase zdrhne

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 08:31
- Nahlásit

jo ženy, vše nej k MDŽ!!!!!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 08:35
- Nahlásit

jbat
Já mám svátky dvaaaaaaaaaaaaa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 08:35 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

A taky fše nejlepší fšem Gabrijelám. Třá Impactovi a Monty.
Edit: A Gabifi samozřejmě taky, sem na ni zapoměla jak sem chodí tak málo

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 08:35
- Nahlásit

Zdar ženy

Monty
Impact
Gabifi

šecko neeeeej

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 08:36
- Nahlásit

jbat
Nojo, já bych zapomněla
Tož dodržíme tradíciju a tady máte pugét

<< 1 ... 6921 . 6922 . 6923 . 6924 . 6925 . 6926 . 6927 . 6928 . 6929 . 6930 . 6931 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání