| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:38
- Nahlásit
Marush
Já ale nemám narozky.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:38
- Nahlásit
pawLINka
tak tvůj gorobílý péééz?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:40
- Nahlásit
jbat
čus, kdy si deš pro Nyxátora?
nazdarec,příští čtvrtek nebo pátek je mojeeeeeeeeeee!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:41
- Nahlásit
Marush
tak tvůj gorobílý péééz?
Áno, jeden z čoklůch oslavil fčera své 8. narozeniny. Naval dary.
Jediná Biluše se mu skutečně zavděčila.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:41
- Nahlásit
Marush
příští čtvrtek nebo pátek je mojeeeeeeeeeee!
Už se těším, až ji béš mít doma a ona tě bé požírat... )) štěňata jsou prostě absolutně nejvíc fantastický, moc si to užij, bo oni rychle vyrostou...
jééé, já ti závidím to těšení na mimi...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:43
- Nahlásit
Děckaaaaaaaaaaaaaa, kdo je tu od těch růžovejch? Baysha?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:44
- Nahlásit
pawLINka
Áno, jeden z čoklůch oslavil fčera své 8. narozeniny. Naval dary.
tak že mu posílám podrbání záušní...a vobzvláště esli je to ten nasypanej bílej arnold švarcenegr
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:44
- Nahlásit
Mi jako fakt baví kokoti, co umí sice pětkrát za mejl použít slovo "nereflektuje", ale místo "brzké" klidně napíše "brzské"...
Zase debil s e-mailovou ing.Novak@jsemprostěkokot.cz...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:46
- Nahlásit
jbat
Už se těším, až ji béš mít doma a ona tě bé požírat... )) štěňata jsou prostě absolutně nejvíc fantastický, moc si to užij, bo oni rychle vyrostou...
jééé, já ti závidím to těšení na mimi...
to mi povidej,už je to k nepřečkání, je strašně ňuchací a třecí malopes,ale těšim se moc i jak bude už velká parťačka už mě to strašně sralo bejt bez psa, když je mám mnohem radši než většinu lidí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:47
- Nahlásit
jbat
ty jooo nereflektuje je super slovo, to začnu taky používat, hnedle k tomu hereby.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:50
- Nahlásit
Marush
když je mám mnohem radši než většinu lidí
čím jsem starší, tím víc to tak cítím...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:50
- Nahlásit
jbat
Zase debil s e-mailovou ing.Novak@jsemprostěkokot.cz...
jo,jo přesně to mě taky vždycky dostane Rndr.ing.Kokotek.csc degen@mamtitulsvodrenejmausimaavsichniseposerte
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:52
- Nahlásit
nazdar!
jsem nemocná, tak jsem myslela, že vás konečně jednou dočtu, ale to fakt nehrozí. koukala jsem na videjko z mamčiný oslavy a moooc se vám to povedlo a mocinky mě mrzí, že jsem přišla o dort . a ještě mi řekněte, kdo měl na svědomí ten pugét, nebo to byl dovopravdickej tajnej ctitel??? to sem se moc nasmála
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:54 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Pavliii
ještě mi řekněte, kdo měl na svědomí ten pugét, nebo to byl dovopravdickej tajnej ctitel???
To byl pugét vod nevyššího přímo z astrálu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:56
- Nahlásit
Pavliii
jsem nemocná
nejsi divná? Si nemocná už strašně dlouho a podruhý za sebou...byla si u doktorky? To neni v pořádku bejt takhle furt nemocná...chudák Pikslík, už chce jít taky ven! Jdi do mejlu taky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
Marush
jo,jo přesně to mě taky vždycky dostane Rndr.ing.Kokotek.csc degen@mamtitulsvodrenejmausimaavsichniseposerte
tak nějak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:01
- Nahlásit
jbat
ing.Novak@jsemprostěkokot.cz...
vypňy se )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
Crysa
budu muset najít jinou práci, do který nebudu muset chodit
pani tudletu práci fakt nutně!!!!!!!!!!!!!!! potřebuju taky,prosimvás můžete mi rezervovat taky místo???????????????????? dobře placený...to snat je jasný
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:01 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit
Gerda
do mejlu nechci, ale du teda...
a divná sem, ale byla sem u doktorky a ve čtvrtek už jdu do práce, původně sem chtěla už dneska, ale schválně právě kvůli pikslíku jsem sem si nechala neschopenku do středy;)
Marush
jo a vy ste pani taky pěkně blbá!!! řekněte mi to!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
vypňy se
sem se minule vypla a řeklas mi, že sem jeblá!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:13
- Nahlásit
ty woe já fakt nechápu jak si z vážnejch vjecí můžete dělat srandu ste normální ignoranti fšichni
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:15
- Nahlásit
Pavliii
jo a vy ste pani taky pěkně blbá!!! řekněte mi to!!!
já to ale nevim
fšem
mimochodem soutěž vo nejhezčí psí vemeno vyhrál v magazínu mladý fronty nebo kde Boxer, což nechápu bo on neni ani vlkošedý,ani nemá dlouhé uši a má rozpláclý čumák nesouhlas!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Marush
mimochodem soutěž vo nejhezčí psí vemeno vyhrál v magazínu mladý fronty nebo kde Boxer
Tak to já chápu,ti co mu dali hlas maj fkus!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:22
- Nahlásit
jablunka
Tak to já chápu,ti co mu dali hlas maj fkus!
A NO byl až na 4.místě!!!což jasně dokazuje že to bylo podplacený vod boxeristů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:25
- Nahlásit
Alexa
ty woe já fakt nechápu jak si z vážnejch vjecí můžete dělat srandu ste normální ignoranti fšichni
A co mám dělat, když nemám sebevědomýho psa? Se můžu akorát smát.
A kdyby vás zajímalo, tak pro psa poseru je přepad v lese se střelbou úplná brnkačka.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:25
- Nahlásit
Marush
což jasně dokazuje že to bylo podplacený vod boxeristů
Já nikomu neplatila,sama mám málo.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:39 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Baico
co mám dělat, když nemám sebevědomýho psa? Se můžu akorát smát.
A kdyby vás zajímalo, tak pro psa poseru je přepad v lese se střelbou úplná brnkačka.
a víš co já si vyslechla na adresu svejch psů? správně měli zůstat na zahradě aby se asi netrápili "přeskakováním svých stínů"
Akorát že to mělo stejně opačný efekt, a čím víc mi lidi říkali že moje zvířata jsou jebky a labilové a tak, tím víc mě to bavilo dokazovat opak. A "jebka labilní" nejen že má poskládáno kde co, ale je schopná lítat s cizíma harantama, bejt mezi šedesáti a více harantama sevřená tak těsně, že jsem byla ráda, že držím konec 4 metrovýho vodítka a alespoň tuším, kde pod tou kupou dětí co zvíře je. "Labil" mi odkousal takový rance, že jsem myslela že je mrtvej, třá když mi přes něj plnou vahou přeletěl fík v ringu (postava 180cm, žádnej chrt) a nejen že nepustil při tom, když se přes něj to hovado valilo, ale nechtěl ze vzteku pustit ani po ukončení zákroku.. http://www.youtube.com/watch?v=BUJmYBJae04&feature =player_embedded
Samozřejmě že každej pes se dá vyhnat a pokud fík ví jak, tak vyžene a nebo rozhodí každýho psa.
Ale čím víc situací naučíš a kolika situacema psa protáhneš o to jistější si bude a o to větší pohodu si pak bude užívat při placovejch zkouškovejch obranách. Tedy platí těžko na cvičišti, lehko na bojiště a myslím že to je to, proč se slejzáme a proč s těma čoklema jezdíme. On není problém kousat ve vsi kde bydlím sto let na jednoho figuranta, aby se pes nedostal do stresů, ale pak se posrere se, až uvidí jinýho figuranta na jinym place a přesto to může být onen 100x doma opakovaný kontrolák podle jedičky..
Takže neřeš, nepřepínej, podle toho, že ti psi jdou oba nahoru, pak postupuješ správně a má-li psa někdy někdo vyhnat, stane se a určitě se nějaký mindráček někde najde, kdo ti ho vyžene jen proto, aby si to dokázal, že na vyhnání psa má. Ale pak by si měl sám figurantský hadry nacpat do řiti a uvázat si vlastní morální špagát na nejbližším topolu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:40
- Nahlásit
jablunka
ve zlovsi je jedna žíhaná huba placatá, holčina, co jí na obraně přidržuje, je jí neustále smýkána, bo je to zvíře chtivé a nadšené a velmi veselé, měla byste z ní radost, pani plackomilná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:42
- Nahlásit
Crysa
Jupííí na jebku se těším!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:43
- Nahlásit
Gerda
ve zlovsi je jedna žíhaná huba placatá, holčina, co jí na obraně přidržuje, je jí neustále smýkána, bo je to zvíře chtivé a nadšené a velmi veselé, měla byste z ní radost, pani plackomilná.
Koukala sem na ni na fotečkách,je to velmi pěkné zvířátko ocáskoidní,ofšem ten zlaťák nemá chybu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:43
- Nahlásit
Crysa
klííííd nebo ti prdne céfka a budeš tahat nohu si dycky fspomenu na barušku v košíku uvázanou u lavičky
|