| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:39
- Nahlásit
kachna_
a nebo počkej na ty slepice, alespoń u nás to tak je, že králíci jsou mužská práce a slepice ženská
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:40
- Nahlásit
kachna_
jak se vlastně má, holka?
asi dobře, nestěžuje si....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:41
- Nahlásit
cernej caj
jasný chápu, lidi jsou uzavřený moc do sebe...já když jsem zůstala sama, tak jsem byla pro hodně lidí "ta divná se psem" který je téměř 40 a nemá kindervejce.
Pak o prý mě vyprávěj sousedi, že nestíhaj počítat ty chlapy, co ke mně chodí (sama jsem rok a půl) ale tohle si vymýšlí jedna trubka která na mě žárlí, ona ví, že tohle mě dokáže rozhodit
A na lidi na zastávce klíďo mluf, maximálně tě pošlou do perdele (výrok mého kamaráda "za zeptání nic nedáš, max. tě pošlou do prdele " )
Takže u nás teda neplatí, že bych byla volná sousedům, naopak se staraj ...a já říkám pořád, že kdyby si sousedka přivedla Mickeho Mause tak si ho ani nevšimnu
kachna_
aktivně dvacet let (ježíš já jsem staráááá
blbááááááááá a já mám opčanku víc jak 20let
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:42
- Nahlásit
cernej caj
tady, 15 km od brna...
no když jsem bydlela za Prahou, tak to byl masakr, ne od místních, ale od obyvatel místního satelitu. Prostě náš a jejich způsob života byl dost v příkrém rozporu. Psi nesmí štěkat (v půl sedmé už to vadilo, jenže oni štěkali na ukrajince-zedníky a po osmé už vůbec. Super, když pracuješ na směny 8-20), vypadat hrozivě...
A pak to dorazil Michal (od té doby už s náma nemluvil vůbec nikdo), když na dotaz nějakýho sateliťáka, jestli tu neviděl někoho cizího mu nevinně odpověděl "Když vy ste pro mě všichni cizí" (my je ale fakt neznali)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:42
- Nahlásit
Maya
ženský provozujou jiný koníčky jako například vaření, pletení a podobný úžasný práce
jsem chlap
ikdyž vařím ráda, když mám pro koho a kámoši jsou dycky rádi když uvařím, takže většinou mám pro koho
kachna_
nemluvěj o psech ani o králících
jsou diuný
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:43
- Nahlásit
denyk
a já mám opčanku víc jak 20let
já huš 33 let...ale stará nejsu....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:44
- Nahlásit
Rrumstajn, naplavy!
kachna_
skončilo v koši oboje, páč to bylo nezašitelný
A tak skocis k reznikovi a je to...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:46
- Nahlásit
kachna_
prave hrozne zalezi na tech lidech - a treba i tak si myslim, ze v kalsicke vesnicke zastavbe clovek aspon ma sanci zapadnout, v satelitu uz vubec...
a to nemyslim, aby se o me primo nekdo staral, ale aby na me aspon furt divne necumeli, jako ke komu tady du na navstevu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:47
- Nahlásit
Fifi
A tak skocis k reznikovi a je to...
mám vypráno, tak bych mohla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:54
- Nahlásit
kachna_
satelit musí bejt peklo na zemi, tam bych nechtěla bydlet ani omylem
cernej caj
ale aby na me aspon furt divne necumeli, jako ke komu tady du na navstevu?
musíš víc chodit po vsi a ne jen na zastávku a domů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:58
- Nahlásit
cernej caj
i když si tak přemejšlim, tak já bejt někde náplava, tak to mám taky nadosmrti, se s lidma moc nebavím ani nedružím, ty vesnický akce to mě bralo kdysi dávno zamlada, teď už ani omylem, tak ani nikam nechodím, stejně je to furt stejný, během chvíle se všichni vožerou a pak se půlka pohádá, teď v sobotu se bude vopejkat prase a taky nejdu, prase nejim, pivo nepiju, vožrat se taky nechci, tak co tam
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:02
- Nahlásit
Maya
, prase nejim, pivo nepiju, vožrat se taky nechci, tak co tam
pomoooooooooc
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:05
- Nahlásit
Maya
tak ani nikam nechodím,
to já taky ne, jen s pár pejskařema do polí, a stejně nás pořád někam zvou....teda chodím občas do obchůdku, neb tam se čék dozví poslední drby a místní farář co se tam nalejvá kafem je docela týpek....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:05
- Nahlásit
Fifi
A tak k tomu koupani, cos davala par videi sem, to je snadny, dle myho, ted lete.
zrovna v tý vodě to neni takovej problém, problém to je cestou tam a domů, kdy mu ty nervy úúúplně tečou holomkovi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:18
- Nahlásit
vlk
to máš dobrý, u nás obchod nemáme, ani hospodu, já chodím akorát ke kontejnerům
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:23
- Nahlásit
PetraK
héééj, von už s byčiglistama soutěží, už je nežére?
von je yntelygent a ví, že přes plot je zežrat nedovede von by s nima možná soutěžil i bez plotu, ale já si to nelajznu a kolistům by to asi nebylo ouplně příjemný
Jsem nerfozní, zdaliž se dneska výjezd do Troji zadaří a co Brnik, co Ešus a co Blanice. ??????????????? Hm.
hned pak referuj!!!
Vero
ale dneska jsou skoro všechy samoodmražovací.
já mám lednici skoro novou, ale asi po roce a půl jsem zjistila, že odmražování je k tomu, aby se člověk dostal k potravinám přimrzlejm k zadní stěně
PetraK
že tam možná brzo umře, páč se nestihne fčas dostat k dochtoroj
na to ti stačí v Pze dopravní zácpa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:28
- Nahlásit
Maya
to máš dobrý, u nás obchod nemáme, ani hospodu, já chodím akorát ke kontejnerům
hospodu nemáme taky, a navíc nemáme kontejnery.... jednou za měsíc přijede na plac ke hřbitovu velkej auťák a tam můžeme vyhodit bordel, co doma zavazí.... ...no a to je slezina, většinou se tam sejde celá ves...a nad pytlema s humusem se dřystá ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:32
- Nahlásit
Héééééééééj lidi!!
NEČEKANĚ JSEM HOVOŘILA GERMÁNSK PO TELEFONŮŮŮŮŮ!! jááá matla obecný!! heh jsem volala do maďarska a voni tam ešivá bych radši nemohla germánsky než inglišsky tak jsem pípla, že nůr ajnbischén, neboli jen trošínku , ale dali jsme to . a juchééééééé
tak jsem hnedle další konverzaci - emilovou do vídně, pojala v tomtéž duchu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:34
- Nahlásit
Maya
vlk
ty wogo jsem si myslela áš do teďka že v největší prdeli bydlím já
Ikdyž kdyby to nebylo na hranicích, hospoda by zbyla asik jen jedna, páč tady lidi chlastaj jak o závod
A Jizerky se nejedou, přijede pár človíčkůf k nám do Prdelajz, volala jsem známému rybáři, pronajmem si rybářskou boudu
přes den někam na kole a večer voheň . Sice suchej hajzl, no snad to přežijou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:36
- Nahlásit
cernej caj
snobaci z brna zbalily baliky svejch prachu a ted si jako myslej, ze udreny starousedlici se s nima chtej bavit, ne? obcas fakt hruza... od zname mama vyrostla v obci ob jedno a kdyz sem rekla, ze me tam obcas ani nepozdravi na muj pozdrav, tak me setnula s tim, ze si jako myslim, ze tam kazdej bude vyvalenej z posranejch naplav, ne?
notyvole my si na vsi tykali s kdekym po pár měsících, byli sme zvaný na akce, chlastáli sme spolu. A to sme z Prahy... A i když teď jezdim k bejvalýmu jednou za uherák, tak mě všichni zdravěj a usmívaj se. Tohle si vůbec nedovedu představit (třeba zde se dá najít fotka, kterak můj bejvelej tančí se sousedkou na stole - cca 1/2 roku po nastěhování se )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:38
- Nahlásit
denyk
wogo jsem si myslela áš do teďka že v největší prdeli bydlím já
sme tě trumfli?
ale to pozor, já teda nebydlím v žádný prdeli, ale kousek od Prahy
znáte tohle? fakt to tak funguje jako na tom videu?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K00 06000000JMD&Search=cyber%20clean&SearchType=1
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:40 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
denyk
páč tady lidi chlastaj jak o závod
tady taky, ale buď u obchůdku nebo u hřbitova...z vlastních zásob...jinak podle sčítání z r. 2012 nás tu žije 227, takže nic mnoho....ale jinak bydlím 30 km od Ostravy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:44
- Nahlásit
Maya, prase nejim, pivo nepiju, vožrat se taky nechci, tak co tam
to sme dve
hmotu neznam, ale otiram si klavesnicu hodne casto i navlhcenym hajzlakem nebo sprejem na monitory. ja mam po 5.5letech klavesnici cistouckou, akorat obcas otocim vzhuru nohama a vyklepnu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:45 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Maya
sme tě trumfli?
TROCHEN
vlk
nebo u hřbitova
a to mě dostalo aspoň to nemaj daleko
227
ahá tak nás téměř 10x více, ale z teho 1888 vjetnamců
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:47
- Nahlásit
Maya
hmotu znám a řekla bych že docela gut
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:49
- Nahlásit
denyk
ahá tak nás téměř 10x více, ale z teho 1888 vjetnamců
to u nás zas tri ritě jihokorejců..... Hyundai je co by kamenem dohodil....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:53
- Nahlásit
vlk
há u Korejců dělá moje kámoška..ty wogo ale nefím jak se ta továrna jmenuje Hyundai to není, bydlí v "Návsí" nebo na "Návsí" fakt nefím, co je správně
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 16:55
- Nahlásit
denyk
Návsí je u Jablůnkova.... nevim co je poblíž za korejskou fabriku....akorát v Karviné je Shimano....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 18:19
- Nahlásit
PetraK
Drzim palce tedka, s Blankou, asi zrovna tapete nekde... at setkani klapne.
A my jsme krasne zmokly, hnedka se lip dejcha, tricet stupencu bylo zase prilis na me. Bourit by teda vubec nemuselo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 18:33
- Nahlásit
vlk
Hyundai je co by kamenem dohodil....
no ale to by tě asi zmlátili šaltpákou, ne?
|