Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

toto je ještě velmi vzhledné a sympatické prasátko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:28
- Nahlásit

PetraKVero
ja mam dneska kopr jak svina a vy to jeste takhle podporujete

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:40
- Nahlásit

PetraK
příští týden do Jizerek ? To my slopeme v prdelajz, kámoš má 40tiny

cernej caj
no čéče, myslím že to nebude pár kaček, páč třá němci sem jezdí k zubařům, páč jsou několikanásobně levnější a tak bych mohla pokračovat

Vero
jo nádherně a zdravej, nebo mít známý, který v akutním případku pomůžou, když rodina je daleko.
Když Bukísovi udělal NO díru do tlamy, volala jsem bývalému skorotchánovi, páč z Bukíse valila kref, špinavá, poškrábaná modřinovatá krvavá a to nepřeháním. A vet taky 25km. Je fajn mít se na koho spolehnout já si zase myslím, že když můžu taky pomůžu a ten kluk nahóře to ví

PetraK
že tam možná brzo umře, páč se nestihne fčas dostat k dochtoro
to si nedělej prču, asik to tak trochu je, ikdyž vrtulníci tu fungují...

ty wogo tu pikslu růžofku ještě nevodnes čas?
vrrrrrrrrrrr

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
koukéj makát

skoropřítel chce jet v září do Croatie na týden kolem 10tého září, ale KTZ (Koho To Zajímá já vím) píšu ti to kvůli těm naším výletům, ještě pořád nefím jak to bude u nás na přelomu července/srpna s celozávodkou a plácáním si dovči, takže bychom se mohly předběžně domluvit to září (nebo i říjen bude supá) koncem července jak by ti to vyhovovalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:46
- Nahlásit

denyk
volala jsem bývalému skorotchánovi,
jojo, to je zas super, kdyz tam clovek zije a zna ten kraj... kdyz si to vemu ja, po trech letech u nas v obci neznam prakticky ani sousedy, protoze s naplavama se nikdo nebavi, ze jo... snobaci z brna zbalily baliky svejch prachu a ted si jako myslej, ze udreny starousedlici se s nima chtej bavit, ne? obcas fakt hruza... od zname mama vyrostla v obci ob jedno a kdyz sem rekla, ze me tam obcas ani nepozdravi na muj pozdrav, tak me setnula s tim, ze si jako myslim, ze tam kazdej bude vyvalenej z posranejch naplav, ne? takze tohle nevim, jestli se nejak nekdy zlomi... a ja zas nejsu takova, abych se dokazala bavit s cizejma. Kdyz je znam treba z netu, tak jo. ale jiak....

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:46
- Nahlásit

denyk

To my slopeme v prdelajz, kámoš má 40tiny

na ja, tak halt někdy až v těch Lužkách

Je fajn mít se na koho spolehnout

jo, to je důležitý, neboli musíme si pomáhat

já si zase myslím, že když můžu taky pomůžu a ten kluk nahóře to ví

to si nedělej prču, asik to tak trochu je, ikdyž vrtulníci tu fungují.

no já si jí nedělám, fakt ne. Nemám v tomhle směru ani trochu iluze o tom, jak to tam chodí. Váš kraj je krásnej, ale v některých ohledech pro člověka náročnej. Musí se s tím počítat.

ty wogo tu pikslu růžofku ještě nevodnes čas?

ne , tu nevodnese nikdo, ani čas. Je tak klustá, že jí nikdo neuzvedne. VOna je jak žaba na prameni, ta se odtud nehne. Taky by se jinde nechytila a ona to ví.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:51
- Nahlásit

PetraK
, tu nevodnese nikdo, ani čas. Je tak klustá, že jí nikdo neuzvedne. VOna je jak žaba na prameni, ta se odtud nehne. Taky by se jinde nechytila a ona to ví. neni nad to, kdyz mame radi svoje kolegy, ze?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:54
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, to tam teda máte u Brna pěkný burany po vesnicích, měla ses přestěhovat do Čech , u nás máme náplav taky několik, ale že by jim to někdo dával takhle sežrat to teda fakt ne

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:55
- Nahlásit

cernej caj
ty wogo, až tak ? no abych pravdu řekla, nemám ráda
slovo "náplava" tadyk v pohraničí je víc přistěhovalců než starousedlíků, ti mluvili německy a pomalu vymírají....žijí tu
lidé z celé ČR páč tu kdysi bylo hafo moc práce, textilky, výroba umělých květin, papírny, železárny a drůbežárny....a teď hovnooo v sobotu jak jsme jeli vlakem tak přítel nechápal, staré ohromné rozbořené fabrique...smutný pohled
Tak nějak furt nemůže pochopit, co mě tu ještě drží.
No uvidíme, co nám život přinese

PetraK
jajaja snad někdy spatříš labilního vižláčka

některých ohledech pro člověka náročnej.
tak jako zvyknout se dá na všechno, drsnaj sever, ale já jsem hodně odolná jen tak mě něco a někdo nezlomí

jak žaba na prameni
ty wogo smradlavá klustá ropucha, až praskně to bude hegéš brrrrr

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:57
- Nahlásit

cernej caj
neni nad to, kdyz mame radi svoje kolegy, ze?

hele mně by byla ukradená, neměla bych problém tu s ní přežít a nevšímat si jí, ale ona jednou za čas chytí rapla (páč se právě o to místo bojí a jakoukoliv aktivitu bere jako útok na svou sesli a jaksi jí fakt nejde vysvětlit, že když mě ředitel o něco požádá,, tak těžko řeknu, pane řídící máte smolikof, tady Růžofka si to nepřeje , ale jednou to možná udělám ) a nedá se to. Teď máme tedy tu tichou domácnost a já jsem prokleta a v nemilosti a mně je to tentokrát už konečně pro sradu. ne to že jsem v nemilosti, to je mi fuck, ale ten napnelismus co vona tady vytváří, ten jsem si konečně odmávla a konečně se tím bavím

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 12:00
- Nahlásit

Maya

u nás máme náplav taky několik, ale že by jim to někdo dával takhle sežrat to teda fakt ne

heh, tak ségra o pár km někde od tebe tu náplavu na talíří člověče má a furt i po těch letech. Tam jsou děsný buráci v Mokrá Kalhotě.

denyk

v sobotu jak jsme jeli vlakem tak přítel nechápal, staré ohromné rozbořené fabrique...smutný pohled
jo, to je s mutný. aji ty vylidněný města.

ajaja snad někdy spatříš labilního vižláčka
neni labilní. Je prostě debilní - jako každá vižla

tak jako zvyknout se dá na všechno, drsnaj sever

taky myslím. Já bych měla strach jen z toho, že nebudu mít tu práci.

klustá ropucha, až praskně to bude hegéš brrrrr
ato bude možná brzo, páč pozor!! bude chodit cvičit! Přes léto ale jenom. A už jednu hodinu odřekla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 12:02
- Nahlásit

denyk
tak to taky zalezi, me se zda, ze tenhle nazor je hlavne mezi tema staryma (od zname maminka je davno v duchodu, te uz pres 70 bude). co potkavam pani s sibou, tak s ni vzdycky prohodim par slov, ta se zda mila, ve veku mych rodicu, lidi na zastavce obcas taky prohodi slovo, pozdravi a jeden soused me dokonce vzal na vandr spojenej s narozkama... ale je trochu problem jakoby zapadnout, protoze vlastne nemas kde s tema lidma se jinak potkat, pokecat, zapadnout... tuplem ja, kdyz nejsu schopna s cizejma slova prohodit

ale tak ja bych i sla do cech, me se tam hrozne libi... ale jak uz jsem rikala, praci co delam mam rada a na tu mam sanci tu v brne, a jeste v praze, ale jinak nemam sanci se uchytit a clovek by pak musel delat treba i neco za mnohem min penez a byt rad, ze ma vubec praci... z cehoz zas plyne, ze v takovy situaci je problem splacet nekde bydleni, nebo dojizdeni... a jezdit treba denne 3-4h kvuli praci je zas uz neco, co nejsu ochotna z myho casu dat... a zas si nedelam iluze, ze kdybych nekde mela pulku, ze tam budu mit najem/nemovitost taky za pulku

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 12:28
- Nahlásit

cernej caj
denyk

to je hustý hnusný, s těma náplavama. nevěděla jsem, že to takhle dosud funguje

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 12:49
- Nahlásit

Vero

hele je to. jen jsem překvapená, že se to netýká enem těch z Prahé ale že evidentně všude vadí člověk z města
jako kdyby ve městě vadilo někomu, že ten přistěhovalej je z vesnice.
tenhle přístup je pro mě nepochopitelnej, Je přece jedno odkud člověk je, ale jakej je!

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 12:58
- Nahlásit

cernej caj
hele moc nevěřím, že u vás nebo alespoň v nejbližší obecní obci nekonají žádné takové ty typické vesnické akce - fotbálek, hasiči, zábava atd., to chce se prostě zúčastňovat
Vero
je hustý hnusný, s těma náplavama. nevěděla jsem, že to takhle dosud funguje
nechci rejpat, ale osobně si myslím, že je to částečně i těm naplavenejma lidma, taky u nás máme chlapa, kterej tam bydlí snad 10 let a já ho za tu dobu viděla snad 3x, ten opouští zahradu jen když jede do práce
prostě ty lidi jsou z města zvyklý starat se jen o sebe a pak přijdou na vesnici a jen v tom pokračujou a vede to k těmhle izolovaným koncům

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:04
- Nahlásit

Maya
fotbalek je - kdyz ses clenem orla na oplocenym hristi... takze ani na cumendu to moc nejde.

jak rikam, blby je, ze ja se nedokazu zacit bavit jen tak s tema lidma, kdyz je neznam, je mi to trapny zacit treba na zastavce na zensky tam mluvit... na myslivecky baly samo chodime, ale stejne - kazdej tam je s tema svejma rodinama, prateli, ve skupinkach...

ale fakt jak kdo. Kdyz nekdo zacne mluvit na me, tak problem nemam, viz ten soused, par tydnu sme stali vedle sebe na zastavce, par tydnu prohodili slovo (ano, zacal on, pak sedavali spolu v autobuse a dneska me zve na akce, co dela... ale to proste chce asi cas, kdyz clovek v dany obci nema zadnou prizen a je to tezky si vytvorit nejake pratele z niceho ve veku, kdy maj vseci rodinya sou na tebe zvedavi

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:04
- Nahlásit

PetraK
ve městě vadilo někomu, že ten přistěhovalej je z vesnice
ve městě je to stejný, jiný je to jen v možnostech, sem bydlela v Praze 10 let, přistěhuješ se do paneláku a sousedům seš volná úplně stejně jako na tý vesnici, jen v tom městě si prostě najdeš okruh známejch, který ti vyhovujou a je fuk, že třeba bydlej na druhým konci města, tohle na vesnici nejde, tam holt musíš vycházet s těma pár lidma, co tam je a nebo si najdeš okruh známejch jinde a na vesnici seš za náplavu

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:06
- Nahlásit

cernej caj
já to chápu, takovej komunikační problém bych měla taky, pravda je, že co vidím, tak kdybys měla děti, šlo by to samo, protože to je hriště, školka, škola a pokecy s ostatníma maminkama, pak se děti začnou navštěvovat a seš za vesnickýho domácího hned

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:12
- Nahlásit

Maya

nechci rejpat, ale osobně si myslím, že je to částečně i těm naplavenejma lidma, taky u nás máme chlapa, kterej tam bydlí snad 10 l

hele jak kde, ségra navíc s malejma dětma, fakt doma neseděla, naopak i pro děti organiovali akcičky, sousedům odvedle pomáhala a...... je furt ta náplava.

a sousedům seš volná úplně stejně jako na tý vesnici,

no volná jo, i kdy taky jak kde, my se třebas na patře dost skámošili, jsem v kontaktu i s jinejma sousedama. ale není to o tom, že člověk na ty ostatní kouká krz prsty -o což , když tě berou jako náplavu , právě jde.

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:19
- Nahlásit

Tak u nás na vesnici "náplava" neexistuje, lidi se mnou komunikovali hned od začátku, jakmile jsem se objevila ve vsi. A i když jsou tu převážně starší vždycky zdáli a s úsměvem zdravili a zdraví jako první....sousedka taky nosí vejce, kačenku občas ... sever Moravy je si vyjímka...

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:20 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Maya
přistěhuješ se do paneláku a sousedům seš volná úplně stejně jako na tý vesnici,

O tohle podle mě nejde. smaozřejmě - jsem izolovaná, tak jsem druhejm volná, ve městě nebo na vsi.
Ale blbý je, když někdo se kamarádit chce, ale ti lidi se dívají na něho skrz prsty, že je náplava a nestojí o něj kvůli tomu.

edit- ale vycházím z toho, co holky napsaly, sama nemám zkušenost s naplavením nikam, jsem z města, ve městě žiju.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:30
- Nahlásit

Maya
u nás máme náplav taky několik
No přesně, my jsme z Prahy, naštěstí to je tu půlka lidí a máme psy. A všichni se tu ke mně chovají líp, než když jsem jezdila do Lahovic k babičce (a to jsem tam do šesti let bydlela a potom jezdila každý týden).
Jediný, co mě občas deptá je, že ohledně králíků všechno řešej s Michalem, jsem posuzovatelka, králíky mám aktivně dvacet let (ježíš já jsem staráááá ), psala jsem do časopisu a když chci něco poradit, tak musim přes Michala.

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:32
- Nahlásit

kachna_
že ohledně králíků všechno řešej s Michalem,
..já jsem naši králíkovou řešila s tebou.... Michala neznám.... co triko a potprda ???

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:33
- Nahlásit

Maya
pokecy s ostatníma maminkama
simtě vždyť vony ale vůbec nemluvěj o psech ani o králících No a vo dětech zase nemluvim já

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:33
- Nahlásit

PetraK
hele jak kde
jo jasně, proto píšu částečně, jen si prostě myslim, že někdy to tak je, že je ten přistěhovanej moc zamlklej a nebo naopak taky už jsem zažila moc akční, kdy jako začne organizovat něco co na tý vesnici nikdy nebylo a nebo předělávat zaběhnutý věci a pak na něj samo každej kouká dost nasraně
Vero
někdo se kamarádit chce, ale ti lidi se dívají na něho skrz prsty, že je náplava a nestojí o něj kvůli tomu.
já nevim, já to u nás taky nezažila, taky myslím, že dost často to může bejt jen vzájemná antipatie nesouvisející s místem původu, já žádná náplava nejsem a taky se u nás v pidi vesnici najdou lidi, se kterejma sem na kordy a čučíme na sebe bez pozdravu krz prsty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:34
- Nahlásit

mozna taky zalezi jak kde, v tech malejch vesnickach nekde v podhuri to je asi taky lepsi nez tady, 15 km od brna...

ale fakt hrozne zalezi asi na tech lidech hlavne. A taky je to jiny, kdyz treba clovek prijde za partnerem, rodicema, detma, nebo se nastehuje s tema detma, to je urcite pak mnohem rychlejsi zapadnout...

ja uz bych sla dneska dom

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:36
- Nahlásit

vlk
králíkovou
jak se vlastně má, holka?
Ale ono se tu tak nějak předpokládá, že prostě koníčky provozujou mužský
co triko a potprda ?
skončilo v koši oboje, páč to bylo nezašitelný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:36
- Nahlásit

kachna_simtě vždyť vony ale vůbec nemluvěj o psech ani o králících No a vo dětech zase nemluvim já
tys to zas rozsekla

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:37
- Nahlásit

kachna_
No a vo dětech zase nemluvim já
no počkej až budeš mít dětičky větší a budou si domů tahat kamarády, pak budeš pořádat narozeninový oslavy pro půl vesnice a ještě ráda kecat o dětech aby nestála řeč

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:38
- Nahlásit

kachna_
ono se tu tak nějak předpokládá, že prostě koníčky provozujou mužský
ale neee, jen se předpokládá, že ženský provozujou jiný koníčky jako například vaření, pletení a podobný úžasný práce

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání