Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:18
- Nahlásit

vlk
tak to bych chtela mit jak ty, jen tudle jednu podminku ale ja mam aspon 4 asi

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:23
- Nahlásit

cernej caj
ale ja mam aspon 4 asi
..a jaký jsou ???
tak to bych chtela mit jak ty, jen tudle jednu podminku
nakonec, když na to přijde, taky jich mám víc, ale ty uši jsou asi nejpodstatnější...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:36
- Nahlásit

cernej caj
tak to bych chtela mit jak ty, jen tudle jednu podminku
no já mám taky jednu hlavní podmínku, psovi nesměj bejt vidět koule
ty další podmínky už by se daly okecat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:40
- Nahlásit

vlk
Maya
psovi nesměj bejt vidět koule tak s tim v podstate souhlasim tez, a ty dalsi
max 25kg
nezgryndat
hunaty
usi nahoru, zadny plachtaky

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:42
- Nahlásit

hm, koukám, že já v podstatě žádný požadavky na psa nemám. Musí to být jen pes. s tím, že kvůli lenosti preferuju holoprtku, ale kdyby ke mě doputoval huňatec, tak se nezblázním.

a na žgryndání už jsem si zvykla - i když teda přiznávám vlkoj jisté prvenství, od hlavy až k patě jsem zasyflená ještě nebyla to ne, ale co není, může být

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:46
- Nahlásit

PetraK
požadavky na psa nemám. Musí to být jen pes
to je celkem podstatná podmínka

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:47
- Nahlásit

cernej caj
Jo, ty další mám taky tak nějak, taky ne placatku a ty kila už trochu snižuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:52
- Nahlásit

Maya
no uvidime az budu resit dalsiho psa, jestli to nebude vse jinak. Muz chce furt tu seltii a ty vetsi mohutnejsi maj treba 8kg tak to bych zas mohla argumentovat, ze muzu mit 3 do 25kg

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 11:56
- Nahlásit

Maya
já mám taky jednu hlavní podmínku
já taky, musí to bejt veselý, už nikdy nechci melancholickou psí vílu jako je Besinka

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:02
- Nahlásit

Maya
no já mám taky jednu hlavní podmínku, psovi nesměj bejt vidět koule
Ašopsovi nejsou a Pinďa je nemá....

cernej caj
max 25kg
nezgryndat
hunaty
usi nahoru, zadny plachtak

to máš teda výběr značně omezený...

PetraK
od hlavy až k patě jsem zasyflená ještě nebyla to ne, ale co není, může být
no to si ani nepřej, Ašok byl zrovna ve svém gryntacím rozpoložení, já jsem šla k autu, vyfešákovaná na schůzku do banky a miláááášek se rozhodl, že se rozloučí, přifičel ke mně a otřepal se.... normooš slinty mi tekly z hlavy, další se roztékaly na černé halence a ten zbytek tekl po kalhotách až na boty.... hrůůůůza..... a nejhorší bylo, že mám jen jedno slušný oblečení, sem to sice ojela mokrou hadlou, ale jak to uschlo, měla jsem na sobě stříbrný cestičky, jsem vypadala, jak kdyby po mě lezli slimejšové....

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:03
- Nahlásit

kachna_
já taky, musí to bejt veselý,
tak to jedině šibu, neznám veselejšího psa....

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:05
- Nahlásit

vlk
čoveče já žádnou veselou nikdy nepotkala - 3 vysloveně zkažený,3 takový nijaký a jednu celkem milou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:06
- Nahlásit

vlk
ale zas tak hroznej ten vyber taky neni, neco se tam furt najit da

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:08
- Nahlásit

kachna_
je fakt, ze siba u nas je takova postarsi distinguovana psi dama. Vesela neni, stene by nam roztrhala, ale je moooc roztomila

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:12
- Nahlásit

kachna_
čoveče já žádnou veselou nikdy nepotkala
to vony se zas chovají jinak doma k vlastním a jinak venku k cizejm....

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:16
- Nahlásit

Hm, já jsem měla na psa podmínku uši nahoru a chlupatej a velkej. Prolezla jsem útulky a našla několik fakt krásných exemplářů... dodnes je mi to málem líto.
ale pak jsem se vzpamatovala z hlediska povaha psa a moje povaha (a todleto nejpíš naštěstí) + estetický požadavky muže

V daleké budoucnosti bych slintala po australákovi, pokud bych ho dala energeticky. A čajda oživila mou dětskou špicí lásku, to musím poctivě přiznat. Navíc to bych energeticky dala asi určo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:19
- Nahlásit

Maya

o je celkem podstatná podmínka
no! mi je fakt jedno jak pes vypadá. I když pochopitelně ohařiska mě chytli za srdce, to jo, ale netrvám si na ničem. zaujme mě jedinec jako takovej. A nebo prostě i kdyby mi ho osud přihrál a já na takovýho psa měla podmínky, tak ho beru. Jasně, že těžko do paneláku bernardýna , ale jinak... hlavně ať je to pes.

vlk

přifičel ke mně a otřepal se.

NESNÁŠIM TOHLE, NESNÁŠIM, KDYŽ SE DOBYTEK DOŘÍTÍ KOLEM HUBY VOPRATĚ A OKLEPE SE!!!!! To je vražda za rohem

, měla jsem na sobě stříbrný cestičky, jsem vypadala, jak kdyby po mě lezli slimejšové....
ano! řikám, že vypadám jak závodní dráha pro šneky

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:23
- Nahlásit

PetraK
vlk
měla jsem na sobě stříbrný cestičky, jsem vypadala, jak kdyby po mě lezli slimejšové....
ano! řikám, že vypadám jak závodní dráha pro šneky

zaplaťpánbu, že buldozér vůbec neslintá, tuhle podmínku jsem neměla, jak vidím, čistě z nevědomosti
furt lepší bejt oblepená chlupama než bejt dráha pro šneky oblepená chlupama.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:24
- Nahlásit

Vero
jojo, spice energicky unavit neni problem australaci sou krasni, ale to bych zas ja nedala asi skrz to, ze to potrebuje mooore pohybu a jeste vic mozkohrani

ale je fakt, ze povaha v tom taky musi hrat vyznamnou roli, proto taky mam spice a ne treba lajku (i kdyz ta neni tak huanta, ale karelsky pes myslim je)

PetraKvlk
zavodni draha pro sneky vim, proc nechcu zgryndu

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:25
- Nahlásit

cernej caj
australaci sou krasni, ale to bych zas ja nedala asi skrz to, ze to potrebuje mooore pohybu a jeste vic mozkohrani
no, přesně
a určitě teda ne do bytu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:28
- Nahlásit

Vero

, čistě z nevědomosti

sem to taky nevědíla a ten hajzl začal slintat až jako dospělej, takže i když jsem to u Evy reklamovala, že mi prodala vadnýho psa, kterej slintá jak vetřelec, tak se mi už jen smála

t oblepená chlupama než bejt dráha pro šneky oblepená chlupam

no to si piš!! a když jsi navíc chlap, nosíš černý hadry a na zastávce si všimneš, že v rozkroku máš psí slintací vizitku.......... nevypadáš dobře ale to už jsem tu psala Myslím, že tak rychle se Brnik ze zastávky dom ještě nikdá neteleportoval

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:31
- Nahlásit

cernej caj

e povaha v tom taky musi hrat vyznamnou roli,

ta je pro mě vůbec nejdůležitější - když to klapne, sehraje se to. Je to pak ideál. Jasně, že bych fungovala i s tím bernardýnem, kterej si jen tak pochodí, kdyby mi ho osud přihrál do života, ale ta lítací vižla je mi blíž, to zase jo. I s tím svým vymejšlením bejkáren.

Vero

a určitě teda ne do bytu.

proč ne? krzevá kožuch?

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:36 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
proč ne? krzevá kožuch?

Krzevá můj nynější pocit, že pokud majitel psáka není elektrická myš (á la petraká), tak ten byt stejně není ideální volba pro psa, pokud to není pekinéz a zahrada se prostě šikne pro větší naplnění psího života nad rámec toho, co mu dá člověk, a čím akčnější vemeno, tím spíš, včetně toho, že je přínos moct smečkovat.

edit- možná je to jen pocit perfekcionisty, co pořád vidí, co by mohl udělat líp, nevim, buldozér nejeví známky nějaké frustrace z nenaplněnosti, to ne, ale stejně vím, že by se mnou byl radši někde, kde je zahrada.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:43
- Nahlásit

PetraK
tak ja mam to stesti, ze psy, co se mi libi vzhledem maji i zastupce, co se mi libi povahou. Jinak bych urcite neresila jen vzhled, ale kdyz bysme meli mnozinu jedincu s dobrou povahou, je treba v nich vytvorit mnozinu hunatejch neslintacich malejch co jim nejsou videt kulky

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:53
- Nahlásit

Vero

e, ale stejně vím, že by se mnou byl radši někde,

někde, kde jsi hlavně ty o tom to je, ne o místě. Pozornost a čas, jsou důležitější, než místo, kde žije. Co si tak myslíš, že by dělal, kdybys měla zahradu?

tak ten byt stejně není ideální volba pro psa,

byt je podle mě pro psa právě ideál. Pokud mu dáváš to co potřebuje. Má tam tak úzký kontakt, jak může být. Kde myslíš, že je zpravidla Ešus, když jsme na chalupě a já nejsem venku? Až na výjimky ho máme někdo za zadkem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:56
- Nahlásit

PetraK
Kde myslíš, že je zpravidla Ešus, když jsme na chalupě a já nejsem venku? Až na výjimky ho máme někdo za zadkem.
ti moji taky zas tak uplne sami na zahrade byt nechteji. Neco jineho je, kdyz musi, ale jinak je mam taky hodne narvany tam, kde su ja...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 12:56
- Nahlásit

PetraK
rychle se Brnik ze zastávky dom ještě nikdá neteleportoval
ježíšmarjááá, díky bohu za moje psy co mě a i další jen vochlupatěj a votlapičkujou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 13:01
- Nahlásit

cernej caj

ale kdyz bysme meli mnozinu jedincu s dobrou povahou, je treba v nich vytvorit mnozinu hunatejch neslintacich malejch co jim nejsou videt kulky

s množinou na mě nechoď, takhle já počitat neumi jsem stará škola, takže přímá/nepřímá úměra.

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 13:07
- Nahlásit

PetraK
a když jsi navíc chlap, nosíš černý hadry a na zastávce si všimneš, že v rozkroku máš psí slintací vizitku.
já stejně nechápu, že voba nosíte černý hadry k rezavýmu psovi... já tmavý věci ze šatníku - nerada a nuceně - vyřazuju, nekupuju nový- nejsem schopná to pořádně očistit.
A chlupy jsou i v právě otevřené konzervě, natož pak v sebelíp zabaleným oblečení.

byt je podle mě pro psa právě ideál.

tak schválně, esi totéž řekne třá Fajfka? nebo vlk?

samozřejmě že si nepředstavuju, že bych psa na tu zahradu strčila samotnýho, ať tam povinně je. to nač bych ho pak měla.

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 13:10 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
Co si tak myslíš, že by dělal, kdybys měla zahradu?

např. by nemusel nutně jen spát, zatímco je čék v pracovním procesu, místo toho by se mohl prohnat s parťákem po zahradě nebo pozorovat dění...
a vyčůrat se úplně kdykoliv se mu zachce, nemuset čekat.

Taky je podstatej rozdíl, když si ve volné pauze hraješ na aport s opatrností nevysklít dvéře a nebo se pořádně porvat s klackem a oběhnout nějaký metry...

<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání