| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:33
- Nahlásit
cernej caj
jak poznas, kde muzes strihnout?
nepoznám a to má světlý drápy, střihám po kouskách. se pokaždý děsně bojim
(pac to by vylucovalo, aby byl tim na stopce taky asi)
proč?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:43
- Nahlásit
Maya
uááá, to musela bejt přímo excelentní scénka
se vsadím, že z Fajky podání by to bylo nějako jako Ten cizej člověk na mě promluvil, to si dovolil dost a hodila hlavou a hrdě odkráčela
jo tak nějak její výraz si dovedu představit
PetraK
a Ondra je hlúpi, keby jej povedal: Ty počůvaj, poď mi pomocť! - jako Brtnik tehdá v chalupě, kde s ním zatápěla, tak vona by mu náhodou pomohla
no ty bláho, to mě taky nenapadlo..kdyby jim pomohla už mohla bejt ta vomítka dole celá...takhle se stím crcaj už tejden
A DNESKA JE COO??
JE PJONTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
díky bohu!
sem si na tebe včera vzpomněla bo sem si hrála na Ešusku, a dělal 5 věcí najednou, vařila oběd, do toho umývala nádobí, brala telefény vo zákazníků , dělala nabídky a ještě dělala tirákmíšu na večer čífoj...
měla sem jet do těch lázní místo našich...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:54
- Nahlásit
áha, tak Růžofka si dojednáva "vyšetření" budou jí dělat poměr vody a tuku f těle. to bych jí mohla říct rovnou, že hlavu má vody úplně plnou a v těle nic jinýho, než tuk nemá a vsadim svý nejlepší boty, že to bude vydávat za návštěvu lékaře , nevím co jí tohle vyšetření dá, když stejně žere jako prase.
VELKÁ ZPRÁVA, VELKÁ ZPRÁVA!!!
http://www.novinky.cz/mff-kv-2013/kdo-prijal-pozva ni/306308-travolta-priletel-do-varu-festival-zacin a.html
Fajka
no ty bláho, to mě taky nenapadlo..k
máš-li cosi na duši, svěř se tetě Petruši, ta vymyslí věcí!!
sem si hrála na Ešusku, a dělal 5 věcí najednou,
a to je dobrej termit. A taky se Ti podařilo něco připálit?
měla sem jet do těch lázní místo našich.
i jen si to tam spolu s Čííífem užijte ve dvou o samotě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:06
- Nahlásit
PetraK
(pac to by vylucovalo, aby byl tim na stopce taky asi)
proč
protoze mam psa, kterej zere jiny... a asi bych dost nerada resila az by mela birma z jednoho velkyho dva maly...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:27
- Nahlásit
to je dobrý, ale stejně to maj marný
http://www.stopcechum.cz/2013/06/reknete-nam-co-si -myslite-o-cesich.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:39
- Nahlásit
Maya
jeste, ze my moravaci nekradem a nelzem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:42
- Nahlásit
nemáte někdo zkušenosti s telkou s wifinou? je to vůbec použitelný ten prohlížeč tam a jak se to ovládá?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:50
- Nahlásit
Maya
blbě reagoval na lidi s brejlema
no to je taky veselost teda
Fajka
nebyla by si taká láskavá a neuhnula s tím chvostíkom ????
bombáááááááááááááááááááááááááá
PetraK
Já vím, že taková reakce člověka nepotěší, ale stejně jako Fifi si myslím, že to zvládnete
dík fakt je, že mě mnohem víc sejří, že se tváří, že mu právě začala puberta - spolupráce venku nula, přivolání nula, pamlsky fluše, ještě snáz přejde do frustrace... strčí rypák k zemi a jede,
vtipnej je teda v tom, že někam nadšeně dojde, tam zjistí, že se tam vlastně bojí (dneska louka na který dřív normálně fungoval i cvičál) a mermomocí chce pryč
cernej caj
ty budes mit adama na stopce, co?
můžu obojí, nemám problém ani s krátkym, nebo je můžem na stopce střídat. Jen ho vezmi, když necháš oba psy doma, tak já budu mít výčitky
dnešní story z psího hřiště - byli jsme tam s (hluchym) Adámkem sami, když přišel pán s bobrmankou. Byla velká, ve "výstavní kondici" podle pohybu tak maximálně rok a půl. Čubu vypustil a ta začala hned tancovat okolo Adama (ten se jí trochu bál, protože byla strašně hrrr), mně skočila několikrát na klín, zkusila mi urvat kapsu ve který nosim tenisák, sežrat pamlskovník a sundala mi přímym direktem brejle... úžasný rozjetý mládě. Který ovšem mělo na krku cosi, co vypadalo jako dost podezřelá krabička. Pán jí během toho jejího lítání oslovil asi 20x, ale nic se nedělo, čuba ho neregistrovala. Posléze se chvíli pohybovala někde u něj, tak jí oslovil asi 5x, přidal "ke mně", čuba si sedla, on jí nasadil beze slova ostnáč a odkráčeli. Celý to trvalo tak 5-10 minut
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:52
- Nahlásit
cernej caj
protoze mam psa, kterej zere jiny...
neboj ono je to podle mě přestane po prvnim dni bavit a pak se nějak snesou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:53
- Nahlásit
Maya
nemuzes k ty telce normalne pripojit klavesnici pak? jinak to asi bude fungovat normalne... jako treba v mobilu nebo tak, bude tam jiste vestaveny browser...
birma
ale tak to vycitky neres, ze feri hara, to je shoda okolnosti... jak rikam, jeste uvidim. nejsu rozhodnuta stoprocentne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
VELKÁ ZPRÁVA, VELKÁ ZPRÁVA!!!
nemá pštrosááááááááááááááááá
poměr vody a tuku f těle. to bych jí mohla říct rovnou, že hlavu má vody úplně plnou a v těle nic jinýho, než tuk nemá a vsadim svý nejlepší boty, že to bude vydávat za návštěvu lékaře , nevím co jí tohle vyšetření dá, když stejně žere jako prase.
A taky se Ti podařilo něco připálit
díky tomu že tirákmíša je nepečenej tak neee
jen si to tam spolu s Čííífem užijte ve dvou o samotě
jo o, ach ta romantika..jako dnes, můžem si užívati za rykotu třech zbíječek s příklepem přičemž nám může asistovat 8 zedníků a jejich šéf...aaaach
a já se tak těšila že si ty 3 tejdny fakt užijem a číf domluví todle
Maya
nemáte někdo zkušenosti s telkou
jo ale bez wifiny mám zážitek s telkou ze včerejška...naši než odjeli koukali normalně na telku a pak vypli a odjeli a my chtěli fčera zapnout a vono nefunguje
asi jin nevysvětlim že jsme s ní nic nedělali snad budu muset koupit novou přitom byla ani ne tři roky stará - nová..
birma
toho jejího lítání oslovil asi 20x, ale nic se nedělo, čuba ho neregistrovala. Posléze se chvíli pohybovala někde u něj, tak jí oslovil asi 5x, přidal "ke mně", čuba si sedla, on jí nasadil beze slova ostnáč a odkráčeli. Celý to trvalo tak 5-10 minut
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:02
- Nahlásit
cernej caj
nemuzes k ty telce normalne pripojit klavesnici pak
no to právě nevím a nedovedu si to představit, když máš větší telku, musíš od ní sedět dost daleko a káblík ke klávesnici přes půl pokoje asi neexistuje navíc by to docela postrádalo logiku, tak mě jen napadlo, jeslti to není pořešený nějak jinak a nevíte to nikdo, takhle mi nezbyde než gúglit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:03
- Nahlásit
Fajka
asi jin nevysvětlim že jsme s ní nic nedělali
to je klasika jak s umřelým křečkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:05
- Nahlásit
Fajka
nemá pštrosááááááááááááááááá
no to víš, von ho tak vytáhne hnedle zrovna na tiskofce
a Růžofce se nesměj, vona je chudák nemocná, víš? to řikala do telefonu, že je asi cukrofkářka, že má nutkání jíst to sladký porád , a to víš, že si to hodila jako doktora a přitom to je jakejsi výživovej poradce
díky tomu že tirákmíša je nepečenej tak nee
mohlas vysypat pičkoty a rozšlapat je po zemi
můžem si užívati za rykotu třech zbíječek s příklepem přičemž nám může asistovat 8 zedníků a jejich šéf...aaaach
večer vole!
dí trénovat na japko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:16
- Nahlásit
cernej caj
protoze mam psa, kterej zere jiny... a asi bych dost nerada resila az by mela birma z jednoho velkyho dva maly...
košík- vodítko a pak stopka , až se kluci ochoděj, ne?
birma
fakt je, že mě mnohem víc sejří, že se tváří, že mu právě začala puberta - spolupráce venku nula, přivolání nula, pamlsky fluše, ještě snáz přejde do frustrac
birmo hele nezapomínej, ž eje to pes o kterým vůbec nic nevíš, nemůže fungovat za tak krátkou dobu tak, jak by si člověk představoval. může bejt , že si ve vztahu k tobě tu pubertu jako by jede, nebo jak to přirovnat. Bez polidšování - když u nás na střední škole bydlel prostřední synovec, tak zcela pochopitelně puberta neproběhla, páč za á, od mala ví, že jest u nás polovojenský režim, když jsou u nás a za bé, je natolik inteligentní, že dělá rozdíl mezi doma a skorodoma. Takže sice něco máálo proběhlo, když se poměřoval s Brtnikem, ale takovou škádlivou formou spíš. Ovšem, když se pak vrátil domů a to ve věku, když už by pubertu měl mít za sebou, tak to doma bouchlo s o to větším efektíkem /něco jako když neštovice neproděláš jako dítě, ale jako dospělej / . může být, že prostě jakousi formou "puberty" si teď třeba prochází?????? Určitá forma vzdoru k autoritě u který teď je, odžívá si třeba neodžitý - proto třeba se možnátaky zpovykal na ty lidi?? všimla jsem si, že docela často lidi psali u velkých psů- jako štěně byl pohodový a třeba kolem osmýho měsíce začal hudrat na lidi, bát se neznámýho..... (třeba Ešus to bání se neznámýho, ač byl nebojsa, předvedl přesně v tu dobu taky- ochodili jsme to), možná to má všechno opožděně. ??? co víme? nic není nemožné. Ochodit, ochodit, ochodit. Neříkám, že to tak je, je to jen úvaha - který se může někdo klidně i smát,
a ještě něco mě napadá, až bude čas, zavolám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:17
- Nahlásit
birma
Celý to trvalo tak 5-10 minut
to je k blití
něcopodobnýho jsem viděla nedávno u kolegyně, odjížděla autem, mají asi šestiletýho bobrmana. na krku měl taky ostnáč. Tuchám si tak, že asi aby netahal, celkem mi to zkazilo dojem z pohodový kolegyně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:18
- Nahlásit
Fajka
pak vypli a odjeli a my chtěli fčera zapnout a vono nefunguje
asi jin nevysvětlim že jsme s ní nic neděl
třebas ji zaheslovali, abyste nemohli koukat nebo dali dětskou pojistiku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:30
- Nahlásit
PetraK
birmo hele nezapomínej, ž eje to pes o kterým vůbec nic nevíš, nemůže fungovat za tak krátkou dobu tak, jak by si člověk představoval. může bejt , že si ve vztahu k tobě tu pubertu jako by jede, nebo jak to přirovnat.
jojo myslim si to taky, ale to neznamená, že mě to nemůže srát třeba děti z děcáku, když přijdou do rodiny i ve věku okolo 10ti let, tak si odžívaj často miminkovský a batolecí období, protože ho normálně odžitý nemaj a potřebujou to saturovat. Věřim, že u něj to bude něco podobnýho a že to přejde, jenom je to na palici.
odjížděla autem, mají asi šestiletýho bobrmana. na krku měl taky ostnáč
kdyby šlo jenom o ten ostnáč, ale vypadalo to, že jsou to pro tu fenu jediný chvilky kdy je z vodítka (těch maximálně 10 minut). Třeba pánovi křivdim a choděj denně na dlouhý procházky, ale to by se pak nechovala podle mě jako neřízená střela. Adámek vedle ní vypadal jako flegmatický a laxní zvíře..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:42
- Nahlásit
birma
jojo myslim si to taky, ale to neznamená, že mě to nemůže srát
jooo to může a dokonce i musííí, abys nebyla trudomyslná
a potřebujou to saturovat.
no mě něco v tom duchu prostě napadlo, jen to neumim sesypat dohromady.
ale vypadalo to, že jsou to pro tu fenu jediný chvilky kdy je z vodítka
pokud to tak je, tak je to blbý, ale hele taky máme u nás bobrmanku potrhlou, Už jsem se paní párkrát potkala, fena a je magoooooor magoooor vystřelenej špunt od žampuňskýho je protí ní courák , sama sobě nebezpečná, vždycky od ní utikám a je to jeden z mála psůch, který v poli potkám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:47
- Nahlásit
birma
pockej, az uvidis me, pak si reknes jak mas suprovej vztah se psem a jaky dela pokroky
PetraKbirma
ale jo, asi vokouna vemu, akorat bude mnohem vetsi nocni mura to cestovani
Maya
vod ceho sou bezdratovy klavesnice?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:55
- Nahlásit
cernej caj
vod ceho sou bezdratovy klavesnice?
klávesnice už taky? já myslela že jen myši
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 11:57
- Nahlásit
cernej caj
ale jo, asi vokouna vemu, akorat bude mnohem vetsi nocni mura to cestovani
šikovnáááá, šikovná, ono to půjde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 12:11
- Nahlásit
Maya
no jasny, uz minimalne 5 let je to i v cr bezna vec ke koupi, mozna i 10 i kdyz to bylo spis jen par zastupcu, typicky MS prodaval sety bezdratovych mysi sklavesnicema jako jeden z prvnich..
PetraK
no su zvedava, co budu rikat, az me v horni dolni vyhodi z vlaku, protoze tam bude jeste jinej pes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 12:12
- Nahlásit
cernej caj
co budu rikat, az me v horni dolni vyhodi z vlaku, protoze tam bude jeste jinej pes
nevyhodí. Prostě ho dáš na krátko, bude mít košík a bude muset držet kušnu, jinak taky je ještě přeci možnost odejít - do chodbičky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 12:26
- Nahlásit
PetraK
jo, nicmene jela si nekdy rychlikem praha brno? a jela si nekdy v nedeli odpoledne/vecer? v chodbicce stoji lidi narvany uz z praglu, pruvodci ma co delat aby se vubec dostal z jednoho konce vagonu na druhej... z toho mam prave strach. Ze na takhle extremne stisnenym prostoru, kdyz se objevi jinej pes, budem dost v pasti. No dost zvazuju, ze si vezmu v pondeli dovolenou a zkusim jet az v pondeli rano - ale zas 4dny bez myti uz se mi zda moc a navic sama nebudu nikde spat ani za zlaty prase, coz by bylo dobry reseni pockat do pondeli...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 12:31
- Nahlásit
cernej caj
e- h to jsem nejela, ale tak když nastoupíš a bude tam péf, tak se přesuň do jinýho vagonu hnedle a máš to a když nastoupí někdo jinej, tak udělá to stejný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 12:37
- Nahlásit
PetraK
ja se bojim prave toho, ze bude tak nacpano, ze uviznu nekde v prostred chodby a bude problem pohybu na obe strany a kdyz pristoupi pef, tak budem v pasti no uvidime, uvidime. Dost kalkuluju s tim pondelim, to by bylo mnohem lepsi... tak zvazuju, mam si vzit dovcu, nemam a risknout tu nedeli... achjo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 12:56
- Nahlásit
HŘÍCH JE KRÁSNÁ VĚC, HLAVNĚ V TEN MOMENT, KDY ČLOVĚK HŘEŠÍ. Právě si cpu do hlavy Magnum. Magnum Black, ne devítku
cernej caj
riskuij! kdo nic neriskuje, nic nezíská
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 12:58
- Nahlásit
cernej caj
navic sama nebudu nikde spat ani za zlaty prase
šak jsem ti psala, že bychom zůstali s tebou, kdybys chtěla a jestli se chlapci snesou, tak tě pak i přichýlíme do Prahy, kde si urveš kupéčko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 13:58
- Nahlásit
birma
ahaaa to sem asi uplne zasklila?? tak ja si vemu v pondeli jeste dovcu, jo? ty si asi volno udelat jeste muzes
|