Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 13:59
- Nahlásit

cernej caj
ahaaa to sem asi uplne zasklila??
neříkej, že jsem ti to neodeslala??? Jsem poslední dny hodně mimo, ale až tak?
ty si asi volno udelat jeste muzes
kdykoliv, jakkoliv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:06
- Nahlásit

birma
no je mozny, ze sem to prehlidla, kdyz nejsu v praci tak nemam cas to tu sledovat, hlavne co mi umrel v patek muj chytrej telefon (sem ho chtela hlavne do koko kvuli sledovani predpovedi ci spoju na vlaky) tak pak mi obcas neco unikne

tak sem si o dovcu na pondeli zazadala. Muzem si teda o neco trochu prodlouzit trasu v ty oblasti, nebo nekde popojet a podivat se

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:26
- Nahlásit

nutně potřebuju kabybaru
http://www.novinky.cz/koktejl/306115-rodina-ma-jak o-mazlicka-50kiloveho-hlodavce.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:34
- Nahlásit

Maya
kapybara byla v zoo dycky moje oblibeny zvire, ale to by se mi do postele neveslo

nebo mam super napad, navstivime v pondeli Mayu (ale ona bude v praci, tak asi smula

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:51
- Nahlásit

Děfčice - průser, moc jsem se zaháčkovala, jak tak organizuju co všechno, kdyby to klaplo. takže jestli Brtnik řekne že ne, a nebo tam Blanka pak po dovolený nebude, budu žádat vaši psííí chickou podporu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:52
- Nahlásit

PetraK
na dovcu jedes ted na tyden?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:56
- Nahlásit

cernej caj

ne, právě že až od dvanáctýho a pak má dovču Růžovka, takže to si tu další, kdy s ní budu moct být doma, můžu vzít až skorem začátkem srpna. Nemůžu si ju vzít před dovčou - tu by s námi nedala ,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:57
- Nahlásit

PetraK
aha takhle, tak su zvedava, jak to s vama dopadne

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 15:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Růžofka chytla psotnik. Čekala jsem to. Pan řiditel něco hledal v našem spisovém programu a páč ta debilita růžová umí jen jednu cestu, tak se obrátil na mě. Páč já v tom rejdim furt, snažila jsem se najít max. způsobů, jak vyhledávat, abychom našli to, co hledal. A ona by ráda, abych to příště nechala na ní - jak to mám jako panu říditeli asi vysvětlit??? Ha? - už to na ní zase de, de, de. debilitka růžová tupá hloupá. jaksi nepochopí, že asi těžko řeknu pane řídící, tady zde naše vrchní tupohlávka si to nepřeje

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 15:01
- Nahlásit

cernej caj

e, tak su zvedava, jak to s vama dopadne

tož to já taky, musím se jaksi odprostit a stále používat podmiňovací způsob , není to štěně, který na mě čeká.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 15:08
- Nahlásit

cernej caj
nebo mam super napad
no v práci budu a navíc teda nevím kam přesně jedete, ale tipuju, že to bude na druhou stranu od Prahé, takže od nás dost daleko
PetraK
budu žádat vaši psííí chickou podporu
neboj, my ti když tak najdeme jinou Blanku
ale ona tam bude, o takovýhle psy žádná rvačka není

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 15:10
- Nahlásit

Maya

my ti když tak najdeme jinou Blanku

naštěstí vižlata moc v útulcích nejsou a takový jako Blanka navíc.

ale ona tam bude, o takovýhle psy žádná rvačka není
si to taky říkám, ale...... ale..... jasně, že bych jí přála, že kdyby si jí vzal někdo do domku na zahrádku - ideální stav. Ale........... už v tom prostě jedu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 15:15
- Nahlásit

GŮDBÁJ LENINY,

Jedu víkendovat. mějte se hezky

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 16:38
- Nahlásit

Rumštáááááj
Přišli jsme z procházky, kačka spinká v krosničce, tak jsem říkala: "visí nám tu dítě."
Lucka na ní mrkla a ptá se: "Chcípla nebo spinká?"
birma
tak si odžívaj
jo, to můžu potvrdit

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 16:50
- Nahlásit

kachna_
"visí nám tu dítě."
Lucka na ní mrkla a ptá se: "Chcípla nebo spinká?"

Neeee!

A achjo, Kremyl zase po vychajde a plovani odlehcuje hnata, me uz trefi z ni.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 18:09
- Nahlásit

kachna_
"Chcípla nebo spinká?"
uááááááááááááááá

Fifi
odlehcuje hnata
zrovna včera jsem si říkala, že se tě na ní musim zeptat a že snad dobrý, když si nestěžuješ

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 18:21
- Nahlásit

Fifi
achjo
No ale já mám výborný zprávy stran kulhání Cira a Milči, je to dobrý . Besinka začala kulhat

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 18:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
No doted byl klid, ale vona je sahnuta, pred chvili se malem prizabila na schodech, kopyto sebedestruktorsky. Neni to zadna hruza, nepajda, jen halt zase odlehcuje.

Jo a mame posekano, naprosta spokojenost se sekajznou, bezva kauf.

kachna_
stran kulhání Cira a Milči, je to dobrý . Besinka začala kulhat
Naky putovni kulhani na fore asi zase!
Ale parada, ze Ciraty jsou v paratku! A Milca mela co za problem? - sem nejak nepostrehla ani.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 18:51
- Nahlásit

kachna_
Lucka na ní mrkla a ptá se: "Chcípla nebo spinká?" dokazes pobavit

birma
muž mi děsně vymlouvá vokouna... přesně z důvodů, že bude brajgl. že bych to s feri měla ve všech vohledech lepší... tak já navim, jak to nakonec bude...

ps: az budem vedet, zda jedem do msena ci skramouse, dam vedet, at tam muzes zaparkovat. + ti necham v aute darecek pro kachnu

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 18:55
- Nahlásit

Fifi
se malem prizabila na schodech, kopyto sebedestruktorsky
blbeček

cernej caj
přesně z důvodů, že bude brajgl. že bych to s feri měla ve všech vohledech lepší...
brajgl zvládnem, háravku si moc představit nedovedu já bych i nechala Adama doma, ale máma ho nezvládne...
ps: az budem vedet, zda jedem do msena ci skramouse, dam vedet, at tam muzes zaparkovat. + ti necham v aute darecek pro kachnu
OK to pak asi dodomluvíme emilem, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 18:58
- Nahlásit

Fajfkooo
Jaktoze nejsi na fotkach, kde se schovavas?

birma
blbeček
Ale strasnej. Necumi, je schopna nabourat i do popelnice.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:06
- Nahlásit

birma
ja mu to taky rikam, ze brajgl zvladnem tak uvidime, jak to doma diplomaticky osefuju

JJ, mailem to upresnim, at to nezapadne.

JO a muz reagoval na kokorinsko stylem: to je tam, jak sme se zenou poprve byli spolu pres noc? a je fakt, ze to sme spolu byi 14dni, co sme tam jeli... a znali sme se vlastne 3tydny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:07
- Nahlásit

Fifi
fajfce urcite podepsal zadnici nekde v soukromi

kdyz ses tu, nemas nejakou odbornou radu ke skorapkam vajickovejm pro psy? zakapnout olejem? citronem? (to nevim jestli neni fama) nebo jen tak pridat trosku do basty?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:10
- Nahlásit

Fifi
Ale strasnej. Necumi, je schopna nabourat i do popelnice.
to dělal Altar. Dokud boural sám a do věcí, tak dobrý, ale když během večeře odsunul stůl s jídlem o půl metru, aby ho nemusel obcházet...
to je tam, jak sme se zenou poprve byli spolu pres noc?
má pamatováka

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:18
- Nahlásit

cernej caj
nemas nejakou odbornou radu ke skorapkam vajickovejm pro psy? zakapnout olejem? citronem? (to nevim jestli neni fama) nebo jen tak pridat trosku do basty?
Nevim, jestli odbornou - ale ja skorapky nedavam vubec. Respektive flaknu jim obcas do misky cely jajco, skorapky pozvejkaji a flusnou. Abych se jim s nima nejak drtila a zakapavala citronem (tak by mely byt pripraveny) - na to sem prilis linej tvor. Vapniku maj dost z kurecich skelety a kosti, co prubezne dostavaji, nevidim u svych zvirat nutnost jeste pridavat extra.
fajfce urcite podepsal zadnici nekde v soukromi
Tyjo. To bude mit prekerku, az na to prijde Ciif.
birma
ale když během večeře odsunul stůl s jídlem o půl metru, aby ho nemusel obcházet...
No o tomhle radsi ani nemluvim. Ona je taky jak tank, kdyz nechas nedejboze se stolu viset nakej kabl od notasu, jde skrz... Ale pod stul se nastesti vejde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:20
- Nahlásit

Fifi
tak ja si rikala, ze tu mam skorapky po domacich vajcach, tak jestli ma smysl jim trochu pridat, nebo to teda ani nema smysl resit... tak mozna ze to ani moc resit nebudu.

birma
obcas jo, no

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:28
- Nahlásit

cernej caj
tak mozna ze to ani moc resit nebudu.
Je nasus a predej nejakymu chovateli slepic, ten bude jiste rad a oceni je vice nez psiska.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:31
- Nahlásit

Fifi
nasuseny je mam, tak ja zjistim teda, jestli to nekdo nechce, dik za tip

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 20:52
- Nahlásit

Fifi
Fajfkooo
Jaktoze nejsi na fotkach, kde se schovavas

já vás zabijuuu

Pusťte si novu cinemu a vemte si šnuptychle dávaj film Hačiko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 20:56
- Nahlásit

Fajka
tak na hachika sem nikdy nemela odvahu, protoze mam strach, ze me to slozi...

<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání