| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:05
- Nahlásit
vlk
....jsme na baráku, nejsou tu žádný schody a veta máme taky skvělýho, je kdykoliv ochotnej dojet k nám kdyby se něco stalo....
jasný, každej máme podmínky jiný já to mám spojený i s tim, že jsem chodívala třeba v zimě na místa, kde neprošel tejden člověk, signál tam nebyl a tak jsem furt v hlavě řešila, co jako, kdyby se mu něco stalo - jestli ho tam nechám vopuštěnýho a půjdu hledat signál x km, nebo budu několik hodin stavět smyk (bez nože a provázku) - prostě paranoia
Fifi
Ja unesla Dorotu, kdyz bylo treba (jednu dobu i 50 kg)
však já Altara taky, ale za ten měsíc, co jsme ho tahaly, jsem si pěkně odrovnala záda. O co snazší by to bylo, kdyby byl menší...
Fajka
já nad tím dumám furt bo jak to má víc jak 35 tak sem v řiti
mám stejnej váhovej limit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:07
- Nahlásit
Fifi
Maj, a este to verejne napise!
jo tááá visící = scíplí ach bože to je ale famílijéjéjé
Hele, co bily dablove u vas, uz je klid?
momentálně je na zápdní frontě klid bo jednak chodíme ven až dýl večer a jedna bylo echt hnusný počasí takže to se s nikým nepotkáváme to u nás chodím venčit v tomhle počasí jen já
no a krom toho jak měli bejt ty ščeňata jak chtěla jedno švagrová tak to dopadlo tak že krycího psa maj 300 metrů vod baráku a nenakryli bo ta hodná vychovaná fenečka čuvačíka co je tak hravá chtěla toho čuvače spapinkati
takže prt velebnosti ...
vlk
musí, jináč by to nebyl přítel
to mě připomíná mého bratra..dostal k narozeninám kočku ač je nesnáší a jeho žena miluje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:09
- Nahlásit
vlk
fakt, exekutoři mu volepili pilu, pak prej i barák, pak se začala zajímat kriminálka a tak raději zmizel....vod tý doby věřím na boží mlýny
tak to je skvělá zpráva já na ně taky věřim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:11
- Nahlásit
birma
Tak cuby mam ted v limitu taky, perdele sou v rozmezi 23-25 a Kremyl tesne nad 35. Najednou bych je teda nest nechtela.
tak jsem furt v hlavě řešila, co jako, kdyby se mu něco stalo
Ja sem uz z tehle paranoi vylecena, protoze kdysi (to este nebyly mobily) mi jedna perdelka v lese natrefila vosi hnizdo v zemi. Schytala jich dost, ja taky, utekly sme a ona zkolabovala, byla jak tintitko. Nastesti byl pobliz potok a tech necelych 20 kg jsem tryskem v behu odnesla, zachladila a nastesti se vzpamatovala. Posedely sme si hodinku u potoka, dokud se neprestala motat a slo se domu.
Od ty doby si proste nepripoustim "co by, kdyby" - z toho by se clovek zcvoknul.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:14
- Nahlásit
birma
já to mám spojený i s tim, že jsem chodívala třeba v zimě na místa, kde neprošel tejden člověk, signál tam nebyl a tak jsem furt v hlavě řešila, co jako, kdyby se mu něco stalo
uf, si mi nasadila brouka do hlavy.....
Fajka
to mě připomíná mého bratra..dostal k narozeninám kočku ač je nesnáší a jeho žena miluje
tak to zas néé, přítel má psy rád, navíc mu předloni v zimě umřel pitbul a tak řešil co za plemeno, protože pita už nechtěl....tak jsem mu našeptala kavkaze, koukal na ně na výstavě, byli jsme u chovatelů a pak říkal že teda jo....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:15
- Nahlásit
Fajka
nenakryli bo ta hodná vychovaná fenečka čuvačíka co je tak hravá chtěla toho čuvače spapinkati
Ale tak podstatny, ze nejsou dalsi problemy, kez to tak vydrzi i nadale.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:15
- Nahlásit
rumštajn drásalice. neoiju rum, ale černej čaj, čajda promine
máte to ale téma na pátek večír.... Hačopsa asi fakt nedávám a ty úvahy o místě na zahradě teprv ne radši jdu pohladit buldozéra a zalezu chrnět.
vlk
Ašopes je suprózní. tvůj přítul má fakt dobrej vkus
Fajka
Já jsem taky - dost překvapivě - zjistila, že 35 kg je na mě vlastně moc a to jsem buldozéra ještě nemusela fakt jako nést zraněnýho díkybohu. Asi tak kolem 20 by byl můj ideál.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:17
- Nahlásit
Fifi
Nastesti byl pobliz potok a tech necelych 20 kg jsem tryskem v behu odnesla
s 20 kg zvířetem to taky neřešim předem, Altárek měl přes 45 i v těch hodně radiátoroidních letech...
vlk
to jsem neměla v oumyslu ale
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:20
- Nahlásit
birma
vlk
á to mám spojený i s tim, že jsem chodívala třeba v zimě na místa, kde neprošel tejden člověk, signál tam nebyl a tak jsem furt v hlavě řešila, co jako, kdyby se mu něco stalo
a co kdyby se něco stalo tobě a pes tam zbyl sám? to je pravděpodobnější aji...
ale jinak jako jo, představa je to fakt blbá. naštěstí já sama se psem takhle mimo podlivizaci netůruju...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:20
- Nahlásit
birma
to jsem neměla v oumyslu ale
a tak člověk má myslet na všecko, zejtra přibalím do výletovacího baťocha klubko špagátu a kudlu....
no nic dámy, šiby se začínají nebezpečně roztahovat v posteli, du urvat kousek toho místa co mi tam ještě zbylo... dobré noci přeji...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:21
- Nahlásit
birma
kdyz bylo treba (jednu dobu i 50 kg)
však já Altara taky, ale za ten měsíc, co jsme ho tahaly, jsem si pěkně odrovnala záda. O co snazší by to bylo, kdyby byl menší...
jo to je přesně to proč si myslím že chcu jen psa kterýho prostě vpoho vodnesu kdyby něco
i když jak píše Fifijová když čék řeší každý kdyby co by tak by mohl skončit ve cvokhauzu...ale já se tam stejnak dopracuju tak mě je to fuk...aspoň nebudu mít bolavý záda
vlk
zas néé, přítel má psy rád, navíc mu předloni v zimě umřel pitbul a tak řešil co za plemeno, protože pita už nechtěl....tak jsem mu našeptala kavkaze, koukal na ně na výstavě, byli jsme u chovatelů a pak říkal že teda jo....
v poho já vtipkuju
Fifi
Ale tak podstatny, ze nejsou dalsi problemy, kez to tak vydrzi i nadale
zatím nejsou bo jak je světlo tak když je náhodou máme potkat zjistim to včas a včas se mě daří se vypařit díky bohu
ale klep klep na lebeňu abych to nezakřikla !
i dyž tendle tejden už se rozbila telka tak myslím že máme na nějakou chvilku zas průsery vybraný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:22
- Nahlásit
birma
s 20 kg zvířetem to taky neřešim předem
Ja to ale predem ani neresila a ani pak, s hovadama velkyma, rikam, ze by se z toho clovek zcvoknul - a ze to taky umim, si predstavovat nejhorsi mozny scenare (ale to spis pri jizde autem). U zvirat tohle nedelam, radsi, v ramci zachovani svyho dusevniho zdravi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Vero
jsem taky - dost překvapivě - zjistila, že 35 kg je na mě vlastně moc a to jsem buldozéra ještě nemusela fakt jako nést zraněnýho díkybohu. Asi tak kolem 20 by byl můj ideál.
jo na nějaký zvednutí poponešení vo kousek to de ale vodn´ýst odněkud někam bych S Fájou nedala
a jelito v poho ten má právě těch 20 kilo
birma
Vero
mám spojený i s tim, že jsem chodívala třeba v zimě na místa, kde neprošel tejden člověk, signál tam nebyl a tak jsem furt v hlavě řešila, co jako, kdyby se mu něco stalo
ale jinak jako jo, představa je to fakt blbá. naštěstí já sama se psem takhle mimo podlivizaci netůruju...
no tak to já jak sem na vsi a v horách tak takhle chodim denně právě
dámy, šiby se začínají nebezpečně roztahovat v posteli, du urvat kousek toho místa co mi tam ještě zbylo... dobré noci přeji...
taky budu muset nebo ráno zase zaspim a to nemůžu bo by neměl kdo votevřít zedníkům jsou nebezpečně přesný
tož přeji brou noc a hezkýho víkenda všem kdo někam vyráží !
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:31
- Nahlásit
Fifi
Ja to ale predem ani neresila a ani pak, s hovadama velkyma, rikam, ze by se z toho clovek zcvoknul
jasný, každej to máme jinak
Vero
a co kdyby se něco stalo tobě a pes tam zbyl sám? to je pravděpodobnější aji...
no tak to bych s tim nic moc nenadělala, tak proč to řešit předem
vlk
zejtra přibalím do výletovacího baťocha klubko špagátu a kudlu....
Fajka
chcu jen psa kterýho prostě vpoho vodnesu kdyby něco
jojo
Teď se mi to teda nakombinovalo ještě s tim, že 50 kilový hovádko z útulku je nad moje síly. Prostě chci mít jistotu, že když dojde na nejhorší, tak toho psa dokážu vždycky fyzicky zpacifikovat a tudíž nesežere ani mě ani nikoho dalšího.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:33
- Nahlásit
Fajka
taky budu muset nebo ráno zase zaspim a to nemůžu bo by neměl kdo votevřít zedníkům jsou nebezpečně přesný
jsi na tom ještě dobře - naši dělníci maj klíče a když nevstaneš včas, tak je pak musíš buď vyhnat, nebo si počkat se záchodem až na dobu, kdy jdou na oběd
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:38 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
no tak to bych s tim nic moc nenadělala, tak proč to řešit předem
tak právě... jako že abysme nebyli paranoidní až moc, všecko v životě stejně neošéfujem...
ale mám to podobně.
Fajka
a jelito v poho ten má právě těch 20 kilo
ty máš na ty psy fakt holt vkus
no tak to já jak sem na vsi a v horách tak takhle chodim denně právě
chápu, o to je to podstatnější řešit. já jsem ve městě... signál všude a když vyrazím někam víc do divočiny, tak vyrážím s mužíkem. na vsi v horách by to bylo krásnější a nebezpečnější. jo jo.
taky jdu spát, sice mě nezbuděj zedníci, ale aby mě vůběc někdo vzbudil:-D
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:40
- Nahlásit
birma
ještě dobře - naši dělníci maj klíče a když nevstaneš včas, tak je pak musíš buď vyhnat, nebo si počkat se záchodem až na dobu, kdy jdou na oběd
to jsme si zažili vloni na podzim to jsme měli sbouraný vobě kadibutky a našikoupelnu že se nebylo kde vomejt to znám fuj to bylo děsný ! lity lity pani..já to teda naštěstí mohla řešit tím že sem šla jako venčit pfá do lesá ..a nikdo se nepodivoval že tak často bo jak sou dva mohla sem je střídat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:42
- Nahlásit
Vero
ty máš na ty psy fakt holt vkus
no nevim dík..bych jen dodala že dementní jsou voba dva po mě
ale aby mě vůběc někdo vzbudil
není prooč záftra je sobotáááá
tož dobrou fšem!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 23:44
- Nahlásit
Fajka
to znám fuj to bylo děsný ! lity lity pani..
tak mísu už máme, zítra snad budou i dveře a dokonce už máme i kohoutek u vany, takže nemusim ani nosit vodu v kýblích ještě kuchyň, abych nemusela jíst ty pytlíkový humusy a bude!
já to teda naštěstí mohla řešit tím že sem šla jako venčit pfá do lesá ..
už jsem taky byla v lesoparku a kilometr máme obchodní centrum, to je poslední záchrana
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 08:15
- Nahlásit
vlk
kraaasnej asopes
kachna_
tak doufam, ze Michal aspon nezapomene, ve ktere hospode to kolo nechal
Maya
neznam, nejakej fotokurz by se mi libil, ale mam obavy, ze ono je to castecne o citu, kterej fotograf musi mit, a pokud ho nema, tak mu ani fotokurz nepomuze a navic ty ceny sou vetsinou dost mastny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 18:18
- Nahlásit
pro ty, co jste na FB - konečně jsem se dokopala a je tam i Teriér v nouzi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 18:28
- Nahlásit
birma
Ty ses sikulka. Rada si na sebe pletes bice, vid?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 19:08
- Nahlásit
birma
hezký, pro mě taky je tohle bič, strašnej žrout času udržovat takový stránky aktuální
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 19:45
- Nahlásit
birma
sikovna ses
ja si zrovna delam cerstvy matovy caj do nove konvicky z blily za billa body (konecne po letech chapu, k cemu sou uzitecny a delam si jej do original trecke sklenicky, ve ktere se bezne serviruje tuareg, kterou mi maminka privezla z turecka
a tak mam dotaz na znale kucharinky - kdyz dodelam jidlo a chci ho uchovat na zitra, mam ho dat v uzaviratelne krabicce do lednice jeste kdyz je horky (zakonzervuje se teplem) nebo az vystydne? (vim, ze polivku maminka zasadne trvala na tom, ze studenou, ale u masa na zelenine nevim?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 19:52
- Nahlásit
Fifi
Rada si na sebe pletes bice, vid?
přesně tak
cernej caj
nebo az vystydne?
moje maminka trvá u všeho na tom, že až studený, tak jí věřim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 19:56
- Nahlásit
cernej caj
do lednice jeste kdyz je horky (zakonzervuje se teplem) nebo az vystydne?
B je spravne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 19:58
- Nahlásit
birma
jojo, ja mamince taky verim, ale u nas vetsinou se skladovalo jen co bylo v mega hrncu, veci z panvicky vetsinou se delali v mensim mnozstvi... a ja delam muzi na zitra do prace obed do mikrovlnky, ale nemam s tim zkusenosti, si taky radsi vzdy udelam cerstve... tak ja pockam, az to vystydne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 19:58
- Nahlásit
cernej caj
nebo az vystydne
až úplně vystydne neb jinak se ti to zapaří a následně to zkysne...vlastně i tu uzavíratelnou krabičku zavřít, až je to vychladlý....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:01
- Nahlásit
cernej caj
jj, nechat volně ložený vystydnout a až pak zavřít do krabky a do lednice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:03
- Nahlásit
diky moc, doufam, ze se jednou taky priradim do zastupu kucharinek jo a prave sem zjistila uzasnou vec, ze i na panvicce se da delat v pare komplet bez tuku skoda, ze sem tu poklici nenasla driv
|