Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 13:49
- Nahlásit

denyk
hospoda tadyk jestl myslíš tutok

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TO JE VONO, MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ HOSPŮDKA NA CELÝM ŠIRÝM SVĚTĚ.

Loni v létě zlomili moji abstinenci Zuzankou
a pak už přišel Bernardýn pod Tanečnící a to byl můj konec v zimě pak jsme tam po příchodu dostali pajduláčky na uvítání a pak sklénku sektu na rozloučenou skvělá obsluha, skvělý kolénko, žebírka, ryby..... ach jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 13:50
- Nahlásit

denyk

, zežrat pstruhy, vykonat potřebu do nefunkčního toalety a jet domů,

vyloženě skvělá akce

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 14:03
- Nahlásit

PetraK
ta je fakt skvělá mají tam i ubytko, v sobotu povede trasa kolem jezdílvali jsme tam před x lety s bývalým a klukama
na kolech a pak jsem spali za hospůdkou na louce
Kde jste vlastně byli ubytovaní?
vyloženě skvělá akce
máčos

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 14:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
Kde jste vlastně byli ubytovaní?

když jsme tam byli dvakrát na letní delší dofču tak U Ritter fon Jéžov na Salmově a když tam občas jedeme s ohaříma známýma na víkend tak v Kunraticích. A když jsme tam, tak vždycky, vždycky skončíme tu v hospůdce. Při první návštěvě jsme právě dali výlet na Brtnickej hrádek, kde se to vymklo kontrole, chtěli jsme si to - v mokrém sněhu a za lehkého pršení - zkrátit lesem, kámoš prej ví.... no, jo věděl. prt ale. takže z toho byla skorem dvacka . Ale pak ta cílová odměna v hospůdce, eejch. to bylo žrádlo.

máčos

sem si to celý přehrála jako. S tím že konec je "Tak ahooj, já du!" a jdeš jehehééééééé pomoct. JEště lepší než původní znění bez titulků

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 19:19
- Nahlásit

denyk
kdyby byla větší potřeba, tak bych se snad vodstěhovala

a s kým bych pak podnikla ten úžasnej naplánovanej vejlet jako

máča doma mám a ty nemáš kam dát svýho máča ?

já ho mám kam dát, ale eh... jako už dva roky jsem nenavštívila kámoše na jeho chalupě ve středu republiky, který má požadavek bez psa (myslí, že by jeho kočky kleplo z pouhé jeho přítomnosti) - ve finále mi vždycky bylo líto někam razit jako že sama.... navíc kus dovolené s mužíkem už tak dáme bez psa a prostě pak si to chci taky užít s ním, když už někam razím do přírody. a teď si představ, že ty seš až na úplně opačným konci republiky. se obávám, že zůstanu u té tiché závisti jsem hrozná

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 22:34
- Nahlásit

Adámek dneska perlí - nejenže se předved na procházce, ale teď se se mnou ještě nechtěl podělit o sváču sígr. Jestli já nedělám něco špatně, když nepoužívám ten alfa rouling

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 22:42
- Nahlásit

birma
Jestli já nedělám něco špatně, když nepoužívám ten alfa rouling
Ja teda byla zrolovana hezky, Kremyl me zalehnul.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 22:46
- Nahlásit

Fifi
Kremyl me zalehnul.
mně zalehávaj akorát kočky, Adam se jen schoulí do nohou, počká až usnu a odejde...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 22:48
- Nahlásit

birma
Todle bylo pres den. Sem si jen chtela narovnat zado a bylo to. Deesne nebezpecnej otajlel.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 23:14
- Nahlásit

Fifi
Deesne nebezpecnej otajlel.
nojo, skoro zmrzačil majitelku! na Novu s ním!

Adámek právě dotřetice všeho zlého dneska - potvrdilo se, že začal žrát i lidi zatim to vypadá na bezdomáče a silnější pani s taškou. Nevim, jestli mě má vůbec těšit ten pokrok, že lidi začal vůbec brát na vědomí, když je to provázený dalšim problémem k řešení

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 23:23
- Nahlásit

birma
že lidi začal vůbec brát na vědomí,
Nebo si zacal hlidat tebe.
zatim to vypadá na bezdomáče a silnější pani s taškou.
Ckej, az se z nej vyklube i silnej rasista - na jiste mensiny maj cuby pifku zcela prirozene.
dalšim problémem k řešení
Vyresite, nemam strachu. Co presne znamena "zacal zrat lidi?"

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 23:32
- Nahlásit

Fifi
Nebo si zacal hlidat tebe.
to ne, dřív bylo vidět, že nevnímá, někdo ho třeba i oslovil a on jakoby "nestíhal" ten kontakt kvůli všem zajímavejm věcem okolo, teď třeba se za lidma co mineme i otočí, nebo projeví nějakej zájem. Prostě začal vnímat, že existujou a venku se vyskytujou.
A ty lidi si cíleně vybírá - třeba teď šel proti nám mírně hlučnější pár a z baráku vycházela pani s odpadem - pár minul bez povšimnutí, zato pani byla povšimnuta až moc...
Vyresite, nemam strachu.
kde se v tobě ta jistota bere? Zatim jsme nepořešili žádný velký strachy ani žraní psůch a cyklistůch (i když to se už trochu zlepšilo - klep klep)
Co presne znamena "zacal zrat lidi?"
naštěstí jenom vyřvává, ale ono to stačí, když je třeba na stopce, já si paní nevšimnu a on se rozeběhne těch 10 m, aby jí mohl seřvat, co si to dovoluje jít po cestičce...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 23:42
- Nahlásit

birma
kde se v tobě ta jistota bere?
Kde? Fakt To chces slyset? Protoze sic te neznam osobne, staci mi videa a fotky, a tvuj slovni projev a proste vim, ze tohle bude jen dalsi pidischudek pro vas na zvladnuti, dalsi vyzva pro tebe. Protoze je znat, ze premejslis hlavou a ne druhym koncem, protoze se snazis s tim psem skutecne realne pracovat.
baráku vycházela pani s odpadem
silnější pani s taškou
Treba jen reakce na bejvaly zkusenosti, neco v ruce velkyho= potencialni nebezpeci, cert vi, co s nim kdo provadel, co zazil. Aspon vis, na co se zamerit zase.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 23:50
- Nahlásit

Fifi
Protoze je znat, ze premejslis hlavou a ne druhym koncem, protoze se snazis s tim psem skutecne realne pracovat.
tééééda takový chvály, se tu budu červenat
Treba jen reakce na bejvaly zkusenosti, neco v ruce velkyho= potencialni nebezpeci
třeba, nebo je to jenom projev jeho vnitřní nejistoty a nízkýho sebevědomí. Ale jsem moc ráda, že to má nějakej společnej jmenovatel a můžu alespoň odhadnout, kdy vznikne problém, bejt to zcela náhodný, bylo by to mnohem horší

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 23:54
- Nahlásit

birma
společnej jmenovatel
Jop, aspon na necem muzes stavet.
řeba, nebo je to jenom projev jeho vnitřní nejistoty a nízkýho sebevědomí.
Treba, nebo taky ne, uvidis casem.

A hele, stejne to je zajimavy, takova matrjoska Adamkovita. Jak se postupne odkryvaj ty jednotlivy vrstvy, co je v nem vse ukryty, cim vic se haze do klidu a cim dyl s tebou je.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2013 23:56
- Nahlásit

Fifi
A hele, stejne to je zajimavy, takova matrjoska Adamkovita. Jak se postupne odkryvaj ty jednotlivy vrstvy, co je v nem vse ukryty, cim vic se haze do klidu a cim dyl s tebou je.
tojo no, už zbejvá akorát aby začal žrát děti a budem to mít komplet, nic dalšího už snad vylézt nemůže

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 00:29
- Nahlásit

zdravim vespolek

Stale ziju,ale jsem moc utahana a paratek boli. Noc tezko zvladam a pak pres den doklimbavam. Do toho nejake domaci akce jako treba odblesovani kocky atd.

Drzte palce,at uz mam konecne trochu klidu a min bolesti. 15.7.si ale ortezu sundavam,uz se tesim,moc!!

Hezky vikend vsem preji ! !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 07:03
- Nahlásit

brut
drzim palce, a at nemusis hledat v tune textu, diky moc za darecek, je krasnej

Jinak doufam, ze aspon to potom uz budes mit v poradku a bezbolestne, kdyz si ted s tim tolik zkusis

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 07:11
- Nahlásit

Morgeen, jen projizdim, odjíždím k mudre. Mám ale dotazek nemáte některá zkušenosti s kleci do auta? Máme Passata combi, ale jde hlavně o to jakou velikost pro menší vizlu, pac co nabízejí na netu podle velikosti psa zda se mi docela malé . Nebo jestli některá neprodavate nějakou "ojetou"? Díky a přeju hezky pátek fsem a pracujícím ať jsou brzy doma.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 07:26
- Nahlásit

denyk
k cemu potrebujes klec? nestaci pridelat do zacvakace na pasy?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 07:31
- Nahlásit

bré ráno

brut
tak ať už tě konečně ty bolesti přejdou!

denyk
nemám, vždycky jsme vozili psy buď volně ložený v kufru nebo na postroji na zadních sedačkách

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:01
- Nahlásit

rumštajn
denyk
s klecí neporadím, psy vozím volně ložený v tý dekovitý vaně
birma
když ty nebo někdo z rodiny má v ruce něco velkýho, tak to Adamovi nevadí?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:04
- Nahlásit

Maya
když ty nebo někdo z rodiny má v ruce něco velkýho, tak to Adamovi nevadí?
ne, ale včera ta paní neměla taky velkou tašku, jen normální odpad
jsem zvědavá, co se z toho ještě vyvrbí

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:14
- Nahlásit

birma
jsem zvědavá, co se z toho ještě vyvrbí
ono je fakt, že to může být cokoliv, znala jsem kdysi psa, kterej takhle blbě reagoval na lidi s brejlema, kámošce to trvalo dost dlouho než na to přišla a to měla od štěněte a nikdy na to v podstatě nepřišla kde se to v něm vzalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek!
už ať je odpoledne, ty zákazníci mě nějak lezou na nervy, všechno chtěj včera bylo pozdě a když čék jednou nemůže vyhovět tak se vstekaj
nechápou že to není vo nás že nechcem ale když výrobce prostě řekne že to nestíhá tak co já s tím asi udělám žejo :-/

JInáč miláček Fájuška vytřela zedníkum zrak ..já to teda neviděla ale vyprávěli zedníci
ležela si na balkoně a zedníci stavěli lešení, a jak se s těma trupkama přiblížili k balkonu tak prej měli obavy aby se na ně nevrhla krz zábradlí (nevědí že k něčemu takovýmu by se nesnížila) nu a potřebovali jednu trupku přidělat zrovna v místě kde ležela Fájuška a měla tam vyvalenej zadek. No a zedník Ondra takový hodný čék tam tak bezradně stojí na lešení a přemejšlí coby, páč my všichni někde pryč no a povídá..
Ty počůvaj, ja by som potreboval tu něčo zrobit, nebyla by si taká láskavá a neuhnula s tím chvostíkom ????

A co udělala Fájuška ? otočila hlavou na Ondru, vstala a hrdě odkráčela do bytu zbytek zedníků stál s votevřenou papulou a Ondru nazývají ten co umí hovořit s vlky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:33
- Nahlásit

Fajka
Ty počůvaj, ja by som potreboval tu něčo zrobit, nebyla by si taká láskavá a neuhnula s tím chvostíkom ????

A co udělala Fájuška ? otočila hlavou na Ondru, vstala a hrdě odkráčela do bytu zbytek zedníků stál s votevřenou papulou a Ondru nazývají ten co umí hovořit s vlky

no tak to je sikovna fajka

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:11
- Nahlásit

Fajka
Ondru nazývají ten co umí hovořit s vlky
uááá, to musela bejt přímo excelentní scénka
se vsadím, že z Fajky podání by to bylo nějako jako Ten cizej člověk na mě promluvil, to si dovolil dost a hodila hlavou a hrdě odkráčela

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Jsme si fčera poguljáli s Pipi v polích. Povedl se mi majstrštyk, neb jsem viděla bažantika jako první a pěkně hošíčka nejdřív poslala, pak usadila a bažantika zvedla, za odměnu si šel počuchat, kde bažantik dřepěl a byl celej nadšen, že konečně taky umim lovit apak jsme hráli na bábu. A pak jsem pekla štrůdl a pak jsem pekla pizza housky a drápky jsme střihali a na bombaře si hráli a vůbec. Dobrej večír to byl. A DNESKA JE COO??

JE PJONTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK

birma
potvrdilo se, že začal žrát i lidi
třeba, nebo je to jenom projev jeho vnitřní nejistoty a nízkýho sebevědomí

to si myslím, páč kdby byl lidožroud z podstaty, tak by je nežral až tetkon, když se probouzí. Vystihla to Fifijová s tou matrjoškou. Já vím, že taková reakce člověka nepotěší, ale stejně jako Fifi si myslím, že to zvládnete, navazáním na tebe, tím, že když se takhle bude chtít projevít, řekneš ne!, nedovolíš mu to a budeš maximalisticky usilovat o to, aby věnoval pozornost tobě, on časem zjistí, že to nemá cenu,musí přijít na to, že mu to nic nepřinese, že naopak když se soustředí na tebe, bude mít ty výhody.

Fajka

a hele, co tu děláš? nemáš bejt ve Varech? Heute kommt der Džónik an!!!!

že to nestíhá tak co já s tím asi udělám žejo :-/
udělat za něj. já jsem jednou takhle po hodině vlídné diskuze s naštvatým zákazníkem, kterej měl kontejner s domácností v přístavu, kde to rejdař zmatlal a nenaložil, rezignovala s tím, že jsem mu řekla:"Tak víte co, já dneska vyrazim do toho hamburku, hodim si ten kontik na záda a dovláčim to sem!" a pak jsem byla zticha

zbytek zedníků stál s votevřenou papulou a Ondru nazývají ten co umí hovořit s vlky

no a máme to, ono se na ňu musí hovoriť po slovensky pak fungá i na cizí lidi . A já si tady dala práci se špekem , stačilo jí řikat, že je moje mačička

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:25
- Nahlásit

Fajka

a Ondra je hlúpi, keby jej povedal: Ty počůvaj, poď mi pomocť! - jako Brtnik tehdá v chalupě, kde s ním zatápěla, tak vona by mu náhodou pomohla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:29
- Nahlásit

PetraK
jak poznas, kde muzes strihnout? zvazuju, zda s feri k vetovi, nebo si koupit klesticky a zkusit to doma...?

birma
dost zvazuju toho vokouna... ty budes mit adama na stopce, co? (pac to by vylucovalo, aby byl tim na stopce taky asi) coz by nebyl problem - ale on hrozne cucha a na kazdym metru se 4x zastavi, takze ho mit na kratkym voditku, furt stojim... nevim, no. vzit nebo nevzit? zas kdybych nemela psa, muzu si zkusit vzit velkej fotak... hm, to je vyzva

<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání