| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:04
- Nahlásit
cernej caj
tak na hachika sem nikdy nemela odvahu, protoze mam strach, ze me to slozi...
no tak mě to složí pokaždý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:09
- Nahlásit
Fajka
me stacila ta anotace, jinak to mam ke zkouknuti uz par mesicu, ale nemam na to silu se na to koukat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:09
- Nahlásit
Fajka
Hachiko
Na tohle se divat nemuzu, proste to nejde. Nikdy sem to nevidela dyl, nez prvni aportovani.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:13
- Nahlásit
cernej caj
Fifi
no já to dycky děsně vořvu ale beru to jako přesně to nakopnutí aby si čék uvědomil že tu ani jeden (ani pes ani pán) není na vždy a o to víc to potom nakopne si užívat společnejch chvil
Něco jak když někdo rád kouká na horory a u toho se rád bojí. .. ale to zas nemusím já ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:20
- Nahlásit
krasívyj vjéčer.....
Fajka
Něco jak když někdo rád kouká na horory a u toho se rád bojí....horory to je moje, akorát se teda u toho nebojím....za to jsem nenašla odvahu si pustit Hačika.....
Kde nechal Travolta pštrosa ????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:24
- Nahlásit
vlk
horory to je moje, akorát se teda u toho nebojím
já strašněěěěěěěěěěěěěěěěě
za to jsem nenašla odvahu si pustit Hačika.....
akurát ted byla scéna s tou bílou pudlicí to si amíci samo nemohli vodpustit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:24
- Nahlásit
vlk
Kde nechal Travolta pštrosa
joooo to pěkně prosím nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:25
- Nahlásit
Fajka
ja si to radsi uziju i bez toho filmu... ale verim tomu, ze to musi bejt silnej zazitek, ale fakt ne... uz me stacilo pohrbit 3 psy...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:28
- Nahlásit
vlk
Kde nechal Travolta pštrosa ????
třeba se mu (pštrosovi) dělá v letadle špatně
Fajkaněkdo rád kouká na horory a u toho se rád bojí. .. ale to zas nemusím já ...
já jsem členem českýho svazu chovatelů
Fifi
Milča měla potíže s páteří podobný jako Cirát. Tank se špatnou koordinací je děsná věc . Krom toho má hematom na uchu, takže se jí trochu zkrabatilo, špatnou srst a z mládí oseklou tlamu. Sakra jestli se jí ještě zdeformuje páteř kvůli tý chorobě, tak jí budeme moct přihlásit do tý soutěže o nejšerednějšího psa planety
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:28
- Nahlásit
cernej caj
ale verim tomu, ze to musi bejt silnej zazitek, ale fakt ne... uz me stacilo pohrbit 3 psy...
dyž ale todle má bejt pohled z tý druhý strany...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:30
- Nahlásit
Fajka
ja vim, jak pes pohrbi pana a pak na nej bezmezne ceka. To je jeste horsi, protoze ten pes nevi co se deje, ze jo...
myslela sem to spis k tomu, ze si clovek vic vazi toho casu s nima. No tak mozna nekdy vemu odvahu si pustit aspon zacatek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:30
- Nahlásit
kachna_
já jsem členem českýho svazu chovatelů
jako že tam jste zvyklý na větší horory jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:31
- Nahlásit
Fajka
no já to dycky děsně vořvu
Ses masochistka.
Ja v tomhle nakopavat nepotrebuju, ale chapu, jak to myslis. Mne by z toho ale bylo spatne, fakt jako fyzicky spatne.
Ale teda klobouk dolu, pred hlavni protagonistkou (aspon mi dycky prislo, ze tam hraje cuba a ne pes) a trenerem, to u takovyho vemene je zcela obdivuhodny, co tam predvadi!
vlk
za to jsem nenašla odvahu si pustit Hačika.....
Ja jiz po xty videla jen ten zacatek.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:34
- Nahlásit
aaaaaaaaaaaaaaaaa nevidim na klávesnici
myslela sem to spis k tomu, ze si clovek vic vazi toho casu s nima.
jo přesně tak to mám já
No tak mozna nekdy vemu odvahu si pustit aspon zacatek
pro ten správnej vnitřní pocit to chce vidět celé
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
kachna_
měla potíže s páteří podobný jako Cirát.
Aha, tak to taky ze je to lepsi!
hematom na uchu, takže se jí trochu zkrabatilo, špatnou srst a z mládí oseklou tlamu
Takze s hematomem jste nic nedelali a nechali to jen vstrebat? A jinak uplna modelka, skorem jak Dorota.
|
vlk
Člen |
- Nahlásit
Fajka
já strašněěěěěěěěěěěěěěěěě
a čeho ??? Dyk je to samej kečup a vepřový flákoty....
kachna_
mu moh dát kinedryl...a navíc sou v letadle ty blicí pytlíky.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:36
- Nahlásit
Fifi
Ja jiz po xty videla jen ten zacatek.
já jsem si to dokonce koupila...ale zatím nepustila.... a nevim esli si to vůbec někdy pustím.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:38
- Nahlásit
vlk
moderni horory, kde strika krev a mozek mi ani neva. ty psychologicky nechutny sou obcas docela neprijemny. ale mam rada takovy od vseho neco filmy, jako treba "hra na schovavanou", ta byla hororova pro me tak akorat, vic bych nemusela...
ale tady ty co hrajou na city... me je zle uz z toho, ze lassie je chudak opustena a vyhnana a to je relativne veselej film kdyz na konci najde toho kluka ci jak to tam je...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:39
- Nahlásit
vlk
a navíc sou v letadle ty blicí pytlíky.....
blba. Pstros s blicim pytlikem na zobaku... zlatej Mr Bean v letadle.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:39
- Nahlásit
Fifi
Ja v tomhle nakopavat nepotrebuju, ale chapu, jak to myslis
no je to o tom že si člověk může uvědomit tu definitívu ještě včas a ne když už to člověk nemá šanci vrátit
Ale teda klobouk dolu, pred hlavni protagonistkou (aspon mi dycky prislo, ze tam hraje cuba a ne pes) a trenerem, to u takovyho vemene je zcela obdivuhodny, co tam predvadi!
tak nevíme na kolik klapek točili jednotlivý scény jasný třá s borderou by měli scénu na jednou dvakrát a s akitou třeba na podvacátý
ale oni jsou fakt strašně chytrý a učenlivý a pokud je to trošku poddajnější jedinec tak to myslím zas až takovej problém bejt nemusel ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:41
- Nahlásit
vlk
kachna_
mu moh dát kinedryl...a navíc sou v letadle ty blicí pytlíky.....
ste paka !!!
vlk
a čeho ??? Dyk je to samej kečup a vepřový flákoty....
no já mám právě z mládí jeden děsivej zážitek s hororem a vod tý doby mám z toho trauma a fakt já zas nedávám todle..ale to nebylo voflákotě a vo kečupu to bylo hustý psycho ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:43
- Nahlásit
vlk
já jsem si to dokonce koupila...ale zatím nepustila.... a nevim esli si to vůbec někdy pustím.....
já mám ještě toho co natočili džíponci a to je teda mnohem hustší..dá se říct že tadle americká verze je proti tomu decentní verze .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:47
- Nahlásit
Fajka
no je to o tom že si člověk může uvědomit tu definitívu ještě včas
Covece, tohle ja mam uvedomeny uz davno, po tech x psech, ktery uz nejsou... nepotrebuju se tejrat a nejak si to pripominat. Staci, kdyz nestiham a cuby musi byt treba bez prochajdy na zahrade par dni, uz to me sejri. A pak zahraje Kremyl divadlo, jak vcera vecir pred spanim, este curani. Lezi jak pribita na matracce. Volam ji - nic. Povel - nic. Rozsvitim, esli si nepritahla nakej humus ulovenej a nelezi na nem, strezici - a vona stahla koutky uplne k usim, fakt kretenka se usmala od ucha k uchu, jak me nachytala, joke se ji poved a uaaaaaaa prepad. To jsou takovy ty chvilky kazdodenni, u kazdy, kdy si fakt uvedomuju moc dobre, jaky mame stesti, ze se mame.
pokud je to trošku poddajnější jedinec tak to myslím zas až takovej problém bejt nemusel ...
Toz ja nerikala, ze by mel bejt problem, to jen prave v porovnani s jinejma vemenama to muselo dat vic prace. A vystupuje tam hlavne klasika akita-inu, vid? Zadna jemericanda?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:53
- Nahlásit
Fifi
blba. Pstros s blicim pytlikem na zobaku..
kdyby to věděl Travolta, možná by měl námět na superkomedii....
cernej caj
ty psychologicky nechutny sou obcas docela neprijemny.
no to je fakt, některý teda dost....mně se třá líbil film "Ti druzí" ani jediná kapka krve a chlupy mi stály v pozoru...
Fajka
já mám právě z mládí jeden děsivej zážitek s hororem a vod tý doby mám z toho trauma
taky mám z mládí hororovej zážitek a na živo, snad proto mě horory už ani neděsí....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:57
- Nahlásit
Fifi
Covece, tohle ja mam uvedomeny uz davno, po tech x psech, ktery uz nejsou
já to mám za sebou jen jednou a strašný dost hustýmožná že poprvé je to nejhorší no
já to mám spíš na to že když něco vyvedou tak že se na ně čék nezlobí moc dlouho
fakt kretenka se usmala od ucha k uchu, jak me nachytala, joke se ji poved a uaaaaaaa prepad
blpka
to jen prave v porovnani s jinejma vemenama to muselo dat vic prace
jo to stoprocentně
vystupuje tam hlavne klasika akita-inu, vid? Zadna jemericanda?
hele nám napůl japoncům a napůl jemeričaným je to jedno
já mám ráda vobě vemena
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:58
- Nahlásit
Fifi
A vystupuje tam hlavne klasika akita-inu, vid?
myslím, že jsem někde četla, že štěně na začátku hraje šiba.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 22:01 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
dost hustýmožná že poprvé je to nejhorší no
já huš to mám za sebou mnohokrát....a dycky je to nejhorší jako poprvé.....každej pes byl osobnost, každej byl jinej a každej vepsal do srdce nezapomenutelný vzpomínky....ale co mě děsí....až bém kopat hrob pro Ašopsa.....to abysme vobjednali bagr....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 22:04
- Nahlásit
Fajka
já to mám za sebou jen jednou a strašný dost hustýmožná že poprvé je to nejhorší no
Ja asi 4x. A neni to poprvy nejhorsi, dycky to je nejhorsi.
blpka
Jo no, ja uz se desila, esli zase naka hnata total, nebo po zradle neco... kravicka moje.
hele nám napůl japoncům a napůl jemeričaným je to jedno
Toz ja znam Fajfku a pak sem si tulila od roxany Aju, ta byla napul clovek, s tema svyma ociskama.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 22:05
- Nahlásit
vlk
myslím, že jsem někde četla, že štěně na začátku hraje šiba.....
jo taky si to myslím to štěně na začátku bo malá akita vypadá úpá jináč ...
dycky je to nejhorší jako poprvé.....každej pes byl osobnost, každej byl jinej a každej vepsal do srdce nezapomenutelný vzpomínky
no to si mě moc neuklidnila...
co mě děsí....až bém kopat hrob pro Ašopsa.....to abysme vobjednali bagr....
ty bláho to si taky řikám... kor když by to přišlo v mrazech..já to měla v lednu adodneška vidim jak ten krumpáč vo tý ledový země vodskakuje jak vod šutru
uuuuuuuuuuuuuf
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 22:07
- Nahlásit
vlk
a dycky je to nejhorší jako poprvé...
Vid. To vnimame naprosto stejne.
.ale co mě děsí....až bém kopat hrob pro Ašopsa.....to abysme vobjednali bagr....
Ty ses podobne prakticka zena jak ja, taky uz (nechci se rouhat) prisly myslenky na to, jak to tu pak uskladnit na zahrade, za tech DESET a vice let! , aby se nekoplo, kam se nema... A staci, brrr.
Nemas novy fotos Asopsa, krom veverky pod stromkem?
|