| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:07
- Nahlásit
cernej caj
jo a prave sem zjistila uzasnou vec, ze i na panvicce se da delat v pare komplet bez tuku
i řízek ????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:14
- Nahlásit
vlk
tak rizek asi nee ale ja vetsinou se snazim o prirodni prsa hodne na zelenine a musim rict, ze dneska byli uplne krehoucky a mnam, coz vetsinou kdyz je delam trochu na tuku, tak sou furt taky mnam, ale nedela mi to dobre
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:21
- Nahlásit
cernej caj
mńamózní budou, když je na noc naložíš do jogurtu...
Ašok a jeho nová mistička na vodu:
asi mě jebne, máme novej přírůstek:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:23
- Nahlásit
vlk
Konecne miska hodna jeho velicenstva.
novej přírůstek:
To je krasny cici, to je ale chteny asi, vid? nebo dalsi zatoulanek?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:33
- Nahlásit
vlk
Ašok a jeho nová mistička na vodu
jak casto mu ji musis doplnovat?
prirustek je roztomilej, drzim palce at to neni hovnous jak ten posledni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:41
- Nahlásit
vlk
krásná mistička a Ašopes je úžasnej, jak způsobně pije, Adámek by ji do 20ti minut rozebral na provočinitele asi
máme novej přírůstek:
krásná čiči
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:44
- Nahlásit
Fifi
To je krasny cici, to je ale chteny asi, vid?
jojo chtěný, céřin sen - modrá britka, ale naštěstí je milá, dokonce i pan Džinks je z ní unesen ....
cernej caj
jak casto mu ji musis doplnovat?
zatím vždycky dopršelo....
drzim palce at to neni hovnous jak ten posledni
nee, je z chovatelské stanice, vymazlíkovaná a naučená na bedýnku....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:50
- Nahlásit
myslíte, že je možný, že jsem Adama okřikla (ale nejsem si toho teda vědoma), nebo že jsem byla trochu zklamaná u Katky Lerlový z jeho nepozornosti (což jsem mu teda najevo nedala) a že mu z toho kleslo sebevědomí natolik, že se teď všude bojí? Nebo že by to mohlo vzniknout přetaženim o minulym víkendu? Protože já už jsem z něj fakt pološílená - na místech, kde normálně fungoval, hrál si, cvičili jsme, teď vypadá jak srna - nohy pokrčený, ocas dolu, uši stažený, krk nahoru a hlavu otáčí jak periskop a hledá nebezpečí. Na nějakou přechodnou fázi mi to přijde hooodně silný, tak hledám, kde jsem mohla udělat chybu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:55
- Nahlásit
birma
Z nej zase nedelej cukrovou panenku. On je divnej tlak, pocasi nic moc, mraky podivny - i to muze nejak po svym vnimat. Vydrz zase par dni a uvidis, ze se srovna - a klidne to muze bejt zase jen prechod pred dalsim krokem kupredu.
vlk
céřin sen - modrá britka
Prekrasna! Ja jim nerozumim, ale pamatuju modryho britaka, ten si otviral dvere pres kliku jak profik. Tak at z ni ma cera hodne radosti.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 21:00
- Nahlásit
Fifi
ale pamatuju modryho britaka, ten si otviral dvere pres kliku jak profik.
šiš, doufám, že se to nenaučí tadle, protože esli si otevře dveře, bude v momentě po smrti....šibí komando je stále ve střehu....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 21:03
- Nahlásit
vlk
ahaaa tak konkretni cici tak to je supr, ze si poridila dcera tak krasny kote
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 22:09
- Nahlásit
vlk
kráááásnej přírůstek- a to bé zavřenej u dcery v pokoji?
btw co se stalo s tím hovňousem?
birma
já jsem lajka bez zkušeností, ale připadá mi jako selským rozumem, že v každým podobným procesu jsou i kroky vzad - a pak zas vpřed a už se udělají třebas rychleji a půjdou dál. neboj, vydrž a nešil, důvěřuj sobě i Adámkovi a dáte to, určitě určitě. držím palce, tlapy a drápy.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 22:10
- Nahlásit
Fajka
no nevim dík..bych jen dodala že dementní jsou voba dva po mě
jako o vkusu nepochybuj, dyž z toho slintám já
a esi sou voba dementi a mají to od tebe, tak jsou určitě suproví, se nebojim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 22:44
- Nahlásit
Fifi
Z nej zase nedelej cukrovou panenku.
to se snažim nedělat, ale tohle je zatim to nejhorší, co venku kdy předváděl...
n je divnej tlak, pocasi nic moc, mraky podivny - i to muze nejak po svym vnimat.
a mraky háravek. Snad máš pravdu
Vero
že v každým podobným procesu jsou i kroky vzad - a pak zas vpřed
s tím počítám, jen to takhle strašný ještě nebylo.
Dík oběma, budu doufat, že se přes to brzo přenesem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 23:23
- Nahlásit
Vero
kráááásnej přírůstek- a to bé zavřenej u dcery v pokoji?
to nee, ale holt se musí hlídat, a ven pouštět zadem, kde šiby nemají přehled, tak se tu pohybují i další dvě micky....
btw co se stalo s tím hovňousem?
nevím, prostě zmizel, jestli žije nebo ne prostě nevím, ale v širokém okolí jsme mrtvolku nenašli....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 10:21
- Nahlásit
birma
mně se stalo vlastně něco podobnýho po dvou měsících, co jsem měla Máju doma (ale já odjela na víkend a přičítala jsem to tomu) a po návrat Mája v hlavě temno, komplet. Přivolání 0, začala vyjíždět na psy.
Stejně s tim neuděláš nic víc, než že se obrníš trpělivostí a budeš pokračovat.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 11:30 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
budu doufat, že se přes to brzo přenesem
hlavní je, aby ses hodila do klidu a do trpělivosti a nenervila se z toho, ani vnitřně. (ale to ty víš
mysli na to,že nemáte kam spěchat, ne? šňůru máš, udržíš ho, tak nejde o nic neřešitelnýho.
možná bych ubrala na učení, přidala na relaxu a snažila se častěji jít mimo pidlivizaci, esi to ve všední den jde.
vlk
nevím, prostě zmizel,
snad se vydal hovnit zas k jiné střeše.
kachna_
zdar, ještě ti visí dítě a jenom spinká?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 12:06
- Nahlásit
Vero
zdar, ještě ti visí dítě a jenom spinká?
kéžby. řve jak tur a nespolupracuje
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 12:13
- Nahlásit
kachna_
řve jak tur a nespolupracuje
...asi budou nějaký erekce na slunci, mně zrovna tohle dneska dělá jedna z šib....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:02
- Nahlásit
kachna_
mně se stalo vlastně něco podobnýho
díky za zkušenost
Vero
snažila se častěji jít mimo pidlivizaci,
my jsme právě většinou mimo lidi, aspoň tak, jak to tu jde
Ale Adámek už si vzpomněl aspoň na svoje jméno a na to, že piškoty, Gouda a párky mu vlastně šmakujou
a jedna vysmátá fotka z dnešního cachtání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:32
- Nahlásit
birma
fotka supr
ja se hlasim po 3 hodinach chozeni na intercanisu... a) sem utratila asi litr, coz sem vazne v planu nemela, ale zato mam 6 spotonu, nejaky zubocistici pamlsky, ke kterym sem dostala odblesovaci hreben zdarma, tak mam konecne cim vycesat ferine narezlou cunu, pak 3 balenicka slovenskych zitnych luuuuxusniiiich pernicku a pak nejakej mineralni pripravek pro psy, rybi olej a spirulinu. POsledni 3 veci bylo 1+1 zdarma, tak sem asi ten mineralni pripravek uz koupila trochu pod natlakem prodejce, ale coz.
No a asi 2 kila vzorku. Britu a nativie sem se zbavila u nasich, a jinak mi zbyly samy bezobilni vzorky a neco pro kote, az bude... priste si musim vzit krosnu, stredni bagl nestacil, stejne sem mela jeste igelitky a jinak se konecne vycasilo, s rodicema sem si dala kaficko na zahradce, supr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:36
- Nahlásit
cernej caj
ja se hlasim po 3 hodinach chozeni na intercanisu...
dobrý nákupy, to bych si dala taky líbit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:48
- Nahlásit
birma
jojo, spokojena su, utahana taky ale vy v praze taky mate nejaky takovy veletrhy psi, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:52
- Nahlásit
cernej caj
nevim, jestli tak velký jako Intercanic, ale v dubnu jsem nechala na For Pets podobnou částku jako ty dneska (a měla jsem starou tašku přes rameno - ruplo jí ucho )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:56
- Nahlásit
birma
no on prave letos byl intercanis spojen s propet, takze asi tak 3x vic vseho nez loni
bud rada, ze ti neruplo rameno pod tihou toho co sis asi odnesla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 18:04
- Nahlásit
vlk
pěkná mistička u nás by nevydržela ani 5 minut, pak by do ní Kim hupnul a začal se rochnit
kočička taky pěkná, i když já tyhle spláclý čumáky nemusím ani v psím ani v kočičím vydání, no tak ale mám taky jednu doma, pak už to člověk nevyžene když to tak naroste že jo
cernej caj
ještě že na taková akce nechodím, bych tam taky nechala majlant
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 18:09
- Nahlásit
Maya
ale tak zase ty spotony mam docela levne, tak su spokojena. nemam advantix, byl o 50kc drazsi na baleni nez v obchode, ale mam neco jineho - exspot a mam 3 davky pro kazdyho psa celkem cca za 600 asi tak to su spokojena a doufam ze to bude dobry. melo by to mit stejnou ucinnou latku jako advantix
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 18:34
- Nahlásit
cernej cajty spotony mam docela levne,
závidím závidím Maya
když já tyhle spláclý čumáky nemusím ani v psím ani v kočičím vydání,
ale britky přece nemaj spláclej čumák,ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 19:07
- Nahlásit
Rrumstajn, to zase bude tyden. Mam tu na hlidani opet trpaslici josefcikovitouu,cuby - kdyby mohly - tak ji roztrhaji. A vona jim nezustava nic dluzna, hrdinka na ne pres mriz v kuchyni bojovne vyrazi. Takze tyden zostreneho dohledu.
birma
Ten je zase vychechtanej, pakon.
cernej caj
Ja na vystavy uz radsi nelezu, to bylo prachu dycky... no nekup to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 19:17
- Nahlásit
Fifi
ty mas koukam doma furt divocinu
|