| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 18:40
- Nahlásit
kachna_
no ale to by tě asi zmlátili šaltpákou, ne?
no, ale já nehážu abych jim nevymlátila okna...... měli dnes u řezníka hezký trika a potprdy ???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 19:04
- Nahlásit
během hodiny a čtvrt jsem stihla zverimex, copycentrum, poštu, koupit si kraťasy, kalhoty, celtu pro Adama a pouštní bashu pro sebe. Pro změnu jsem hrdobec na sebe a konečně teda můžem někam vyrazit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 19:31
- Nahlásit
birma
konečně teda můžem někam vyrazit
Na ten vylet s cajem? Nebo to az zitra?
A koukam na bourky na radaru, u Fajfkovejch to musi bejt asi divocina zase.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 20:26
- Nahlásit
Fifi
Na ten vylet s cajem? Nebo to az zitra?
jojo nakoupila jsem v předstihu na výlet s kafem - jedem v pátek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 21:22
- Nahlásit
birma
během hodiny a čtvrt jsem stihla zverimex, copycentrum, poštu, koupit si kraťasy, kalhoty, celtu pro Adama a pouštní bashu pro sebe
no jo, to se pozná městskej řezník
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 21:40
- Nahlásit
kachna_
městskej řezník
bejt na vsi, tak to objednám z netu a mám to ještě rychlejc
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 21:50
- Nahlásit
birma
bejt na vsi, tak to objednám z netu a mám to ještě rychlejc
tak to nemáš ani páru jak na vsi fungá pošta a konkrétně nás nenajde ani PPLko neboť náš barák nezná ani GPS....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 21:55
- Nahlásit
vlk
tak u nás naštěstí pošta fungá dobře a PPLko jezdí furt stejnej řidič, takže po prvotní náročný navigaci telefonem už to dává sám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:01
- Nahlásit
vlk
jsem žila rok na vsi se 150 obyvatelema. Vzhledem k aktivitě bejvalýho k nám jezdilo PPLko tak 1x do týdne, pošta taky v klidu. Akorát jednou zapadnul vetamix v zimě, protože nás jel hledat mezi výběhy krav a jednou nás hledal o 15 km jinde, ale jinak fakt pohoda
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:05
- Nahlásit
Maya
šťastný člověku.....a úplně nejhůř se navigujou řidiči Vetamixu.... taky u nás ta navigace je dost složitá.... až skončí chalupy, pojedete švestkovou alejí, všude kolem pole , u jediného ořechu který uvidíte zahnete vlevo, zase mezi polema až se objeví velkej akát, tak za ním na rozcestí opět doleva, pak dlouho mezi polema, a skupinky kaštanů doprava, pak rovně až uvidíte tři břízy tak prudce doleva a tam to je..... a řidič zoufale - já su šofér a né botanik stromy neznám....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:07
- Nahlásit
birma
pošta se nesere, kilometr od baráku máme schránku, tam šoupnou oznámení a dál se neobtěžujou....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:08
- Nahlásit
vlk
pojedete švestkovou alejí, všude kolem pole , u jediného ořechu který uvidíte zahnete vlevo, zase mezi polema až se objeví velkej akát, tak za ním na rozcestí opět doleva, pak dlouho mezi polema, a skupinky kaštanů doprava, pak rovně až uvidíte tři břízy tak prudce doleva a tam to je....
Tak to ma v zime chudak smulu docela, nez se propracuje k tem brizam, ty se poznat daj.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:12 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
vlk
já su šofér a né botanik stromy neznám....
to bydlíte někde úplně na samotě a ne na vsi, ne?
u nás byly fakt skvělý pošťačky a vesnici všichni až na ty dva případy s vetamixem našli, takže jsem akorát zjistila ze kterýho směru jedou navigovala jsem - o barák před hospodou a na druhý straně, jeďte furt rovně, za hospodou vlevo, nebo zahněte vlevo, je to druhej barák a pak jsem stála uprostřed silnice a mávala
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:13
- Nahlásit
Fifi
v zimě jezdil furt jeden, ten už trefil, ale poslední tak čtyry závozy je to pokaždý někdo jinej....no v zimě je asi jebne....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:14
- Nahlásit
birma
to bydlíte někde úplně na samotě a ne na vsi, ne?
no taková polosamota, je tu v polích roztroušených ještě pár baráčků.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:15
- Nahlásit
Fifi
Tak to ma v zime chudak smulu docela, nez se propracuje k tem brizam, ty se poznat daj.
ale tak ořech od akátu a švestek musíš poznat přece i v zimě
vlk
poslední tak čtyry závozy je to pokaždý někdo jinej....
že bys jim věnovala na pobočku PPL nějakej Rozum do kapsy - stromy a do poznámky k objednávce psala, ať řeknou přepravci, ať ho řidiči přibalí? (lbej humor, chápu, že to nasere)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:17
- Nahlásit
vlk
polosamota
to jsem vždycky chtěla...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:21
- Nahlásit
birma
spíš sme uvažovali, že ty důležitý stromy, označíme nějakou reflexní barvou....užčtvrt hodiny v pokoji cejtim hovno, chodím jak čmuchací pes, kontroluju psům zadky, packy, tmavé kouty a nakonec jsem zjistila, že jsem na zahradě do hovénka šlápla já....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:21
- Nahlásit
birma
tak ořech od akátu a švestek musíš poznat přece i v zimě
No ja asi i jo, ale co ty soferi u vlka...
vlk
no v zimě je asi jebne....
Jo no. Aspon maso nerozmrzne.
Hele, jak jsou na tom s kvalitou tedka, vetamixove? My berem uz tretim rokem Falko, po spatnejch zkusenostech, kdy mi shnily i skvarky a maso bylo bud smrduty (kurata) nebo vic vody, nez masa (mlety). Otevreli u nas kamennou pobocku, tak sem dumala, esli to prubnout.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:23
- Nahlásit
birma
to jsem vždycky chtěla...
věřím, ten božskej klid okolo za ty občasný trable stojí....akorát teda je nutný mít řidičák... nejbližší autobusová zastávka je 6 kiláků, obchůdek pět a do města 12....a autobus jezdí jen 3x denně....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:28
- Nahlásit
Fifi
jak jsou na tom s kvalitou tedka, vetamixove
kuře většinou trochu smrdí, teď smrdí i hovězí hrubomletý, ale s podivem to psi žerou s chutí, hovězí a drůbeží směs je lukcucní, kuřecí s mrkví taky....minule zas bylo nádherný vepřový s droby...s vodou v mletým to tak zlý není, Falko jí má daleko víc...to maj u nás v krmivech beru tam krůtí potože to Vetamix nemá a je to samá voda...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:31
- Nahlásit
vlk
Tak ja kruti neberu mlety, se zbytkem sem prave spokojena, hlavne kurata maj krasny. A drzsky beres? Porad este exploduje, ta namletina po rozmrznuti do prostoru? A on je smrad a smrad, no uvidim, se tam zkusim teda cvicne stavit a dat jim sanci este.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:32
- Nahlásit
Fifi
Hele, jak jsou na tom s kvalitou tedka, vetamixove?
Já beru hlavně mletiny a ty levnější směsi a teď mám po dlouhý době, kdy jsme brali taky od falca zkrmený první 4 kila. Úplně špatný mi nepřijdou (rozhodně nesmrděj), ale maj dost kostí. Fakt je, že Falco bylo ve srovnatelnejch výrobcích dost tekutý, tak nevim, co je lepší...
vlk
akorát teda je nutný mít řidičák...
to i na tý malý vsi - sice jsme měli obchod, hospodu i bus u nosu, ale bez auta by to nešlo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:35
- Nahlásit
Fifi
A drzsky beres?
vzala jsem jednou a šibiska to nechtěly....a rybí piliny taky nechtěly, to byl takovej smrad, že od misek normálně zdrhly....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:36
- Nahlásit
Fifi
hlavne kurata maj krasny
jojo ty lepší mletiny kuřat má Falco fakt super.
Porad este exploduje, ta namletina po rozmrznuti do prostoru
mi teda ani dřív neexplodovala pokaždý a někdy mi ruplo i Falco..
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:37
- Nahlásit
Fifi
jak jsou na tom s kvalitou tedka, vetamixove
nestěžuju si, beru něco od nich, něco od Falca a jsem spokojená, respektive psák. nepřipadá mi to nějaký smradlavý či co. kuřecí teda neberu, to kupuju u řezníka.
uf, v pindělí jsem chtěla objednat a eště nic.
PetraK
tak coooooo? čekala jsem treperát a nic.
kafe
a kam vlastně razíte?
zítra jedem na výlet do Psí kuchyně není to zvrhlé, je to přírodní lokalita
a mám krásnej zážitek, projížďku na plachetnici. to bych moc moc chtěla mít..... kdybych byla ročilt.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:37
- Nahlásit
vlk
a rybí piliny taky nechtěly
z těch nebyl úplně vodvařenej ani Altar a že on byl nějaká popelnice. Stejně tak kočky z nich nejsou nadšený a to jinak taky sežerou všechno.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:38
- Nahlásit
birma
z těch nebyl úplně vodvařenej ani Altar a že on byl nějaká popelnice. Stejně tak kočky z nich nejsou nadšený a to jinak taky sežerou všechno.
to u nás se po nich můžou utlouct pes i kocouři. jen mně připadají moc jalový.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:39
- Nahlásit
birma
Stejně tak kočky z nich nejsou nadšený
kdoví co v tom je, naše micky to taky nechtěly.....a jinak ryby žerou normálně...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:52
- Nahlásit
Vero
projížďku na plachetnici.
Kde ses byla plachtit? Rahnem si po hlave nedostala?
vlk
kdoví co v tom je, naše micky to taky nechtěly
Piliny mi taky cuby kdysi odmitaly od nich.
|