Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2385 . 2386 . 2387 . 2388 . 2389 . 2390 . 2391 . 2392 . 2393 . 2394 . 2395 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 08:33
- Nahlásit

Maya
jojo, co najde, to sezere ale bylo videt, ze sou deti dobre znaly situace, pac kdyz stala s buchtou v ruce kousek od timika, kterej na ni hladove koukal, tak kachna jen zavelela "je jak milca" a dite rychle pritahlo ruku ve strachu o sezrani a mazalo pryc

skoda, ze ho Kim nestih sezral celej, to by mamka mela zahadu okurky nevyresenou

jinak prave totw pytel je skoro prazdnej, zas sme presli na maso uz, napocitala sem mu davku na 18kg psa, tak si myslim, ze se za chvilku zpravi...

a rano nasel muz v jednom bobku na dvore maly cervy... tablety dostali az po snidani ale... takze bud moznost, ze jak sme nebyli doma, tak do bobku nekdo neco nakladl, nebo to vykadil rovnou s cervama (nepravdepodobny - tim mel celej vandr dobry bobky a ferina pry v jihlave tez) anebo ze to byl starsi bobek a vylihli se v nem, pokud jsou zaerveny tak z larev?

do postylky ted asi par dni nepudou

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 08:51
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!

bože tam je krásně a místo pobytu u baséna:

aby člověci makali

a fčéra bylo taky krásavě. Šli jsme ven hásky fšicí, vzali s sebou tenisáka a germánštinu, abychom se nikdo neflákali a usalašili se u vody. Pak nás vyhnal labuťák s celou famílií, tak jsme prosíravě vyklidili pole a šli na póle , pováleli jsme se u tydlevíze, šli navštíviti sůsedku Danušku s nákladem bylinek a při večerním venčení za vlahého večera vytáhli mámu ven na lavičku na pokec. Léto budiž pochváleno.

brut

tak jsem koukalai dneska ráno, páč nestíhačka. Zmiňovaná je máta peprná a cedr - s tím, že je tam psáno, namočit hadřík ve vodě s tím éterákem - tam právě zmiňujou ten cedr, navlíknout ho na hřeben a zvířenu s tím vyčesat.
ale určitě, určitě jak říká Fifi to chce brutus deratizace na té půdě.

kachna_

Něco jako měl heri pótr

skvělý.a nejni proč se omlouvat, domeček je důležitější

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 08:53
- Nahlásit

Maya
10 minut prej byla přesvědčená, že je debil kterej už ani neví, kolik si před chvílí utrhnul okurek, až pak si všimla Kima, kterýmu z tlamy ještě koukal kousek okurky

tomuhle jsem teď s Ešusem odvykla, ale jsem připravená na to, že si zase s Blankou budu asi muset rychle zvyknout no uvidíme, jak nám to půjde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:18
- Nahlásit

PetraK
ste se vcera teda meli dobre ja se taky tesila, ze dneska snad budu rozumne doma, i kdyz musim k nasim, s prazdninovym jizdnim radem budu zas doma mozna v 18.00 a to budu jeste rada

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:30
- Nahlásit

cernej caj

radem budu zas doma mozna v 18.00
hm, no tak tohle není teda moc prima ještě, že je tak dlouho vidět takhle v létě. že si to člověk může vynahradit potom. My se dovalili domů až v půl osmý, vyrobila jsem jen květákovou poblifku a rýži, neb jsem měla vařeno z chalupy a mohla si užít nic moc nedělání.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:30
- Nahlásit

cernej caj
jo, prázdninový jízdní řády nakopat
PetraK
pěknej program ste měli, tohle počasí je super, ano moc vedro ani zima, doufám, že to ještě chvíli vydrží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:34
- Nahlásit

PetraK
mnam, ale kvetakovou poblifku bych si i dala tak uzivej jeste dokud muzes, s blanici bude rezim asi min volnej

Maya
tj, nastesti mi aspon rano ten muj spoj jezdi a odpoledne se to da prezit.
nicmene me se zda, ze vedro je fest, vcera prej 29stupnu u nas

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:42
- Nahlásit

Maya
tohle počasí je super, ano moc vedro ani zima, doufám, že to ještě chvíli vydrží

přesně!!! bylo fakt super, jen tak jsme si trajdali, hráli a učili se, co nám chybělo? vůůbec nic.

cernej caj

mnam, ale kvetakovou poblifku bych si i dala
já taky, je moc vyvedená. Jen jsem teda včera ochutnala, ale nesebekriticky se musím pochválit už se na ní těším.

s blanici bude rezim asi min volnej

jo, to je mi jasný. Jsem zvědavá, jak se nám bude společně dařit s prdkou Álojzem (bože nemůžu jí přece říkat Álojz!! Za to může KACHNA!!!! Psala mi o ní jako o Blance z Álois a už se to vymklo kontrole )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:50
- Nahlásit

PetraK
a proc bys ji nemohla rikat alojz?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:54
- Nahlásit

PetraK
klidně jí říkej Álojz, za dva dny z toho stejně bude Ájo nebo tak něco

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:56
- Nahlásit

cernej caj

nemohla rikat alojz?

páč by se vo ní tím pádem vbrzku neměl kdo starat

Brtnik by mě už zabil. Takhle trpí, že .... "Loveckej pes a vona mu řiká Pipi!" - myšleno Ešusoj, kterejžo jest navíc pojmenován Ash . A kdybych feně říkala Álojz, už by ho švihlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 09:58
- Nahlásit

Maya

za dva dny z toho stejně bude Ájo nebo tak něco

on by jí ten Álojz u nás už zvostal, to si piš Když jsme vymejšleli jméno pro Ešusa, usilovná práce to byla, nemohli jsme se shodnout, návrhůch bylo přehřšel. Dokonce se i losovalo nakonec to vyhrálo krásný jméno Ash. Pravila jsem coby kvalitní vědma, že se stejně do měsíce na něj bude volat Ešusi . No?? a kdo měl pravdu???

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:04
- Nahlásit

PetraK
to máte za trest, že vymejšlíte takovýhle zápaďácký ména místo krásnejch českejch, z Alíka bys ešus neměla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
abys nebyla prekvapena, segra vymyslela "hero" a byl z toho hroch

a volat na psa Pepo bych taky asi nechtela

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:19
- Nahlásit

cernej caj
segra vymyslela "hero" a byl z toho hroch
taky dobrý
ještě že já takový úlety nemám a všechny moje zvířata maj normální jména

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:22
- Nahlásit

no ja su treba se jmenama spokojena, pac Zigul byl zigul nebo zigulik, tim je tim, timik, vokoun ale to je prezdivka trefna a popisna a feri je feri, ferina, ferinka... a muz rika kocce mnouku a psum hade/draku tak nevim, no

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:23
- Nahlásit

PetraK
A kdybych feně říkala Álojz, už by ho švihlo

A tak nejlpěj na detailech, prostě Álojzka, no! té hezký, ne?

cernej caj
s červíkama v klidu, to je známá věc, že do hotovýho bobku se dostanou. pro sichr odčervi a v pohodě.

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:24
- Nahlásit

Mně se občas ty jména spletou a nevim, esi to je žute, žime nebo žaku

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:25
- Nahlásit

Maya

e za trest, že vymejšlíte takovýhle zápaďácký

tak mi ale pak vysvětli, jak to, že z krásnýho českýho Tadeáše jsme udělali Sádlokartáč? No? To jest prosím můj nejmladší synovec , tomu prostředímu, co se jmenuje Petr, jsme říkalí Pípo

mimochodem, Ešus slyší i na Štófi, Mešáku, Mechači, Esšálku, a Paneprosimvás

cernej caj

nebyla prekvapena, segra vymyslela "hero" a byl z toho hroch

:ty vole to je bomba!! Hrochůů pocém!!

Pepo bych taky asi nechtela

no vidiš a po mě chceš, abych Blance teda klidně řikala Álojz!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:26
- Nahlásit

Vero

, prostě Álojzka, no! té hezký, ne?

neni lepčí ta Blanka? z Álojzky bude za chvíli Líza - neboli koza. To už jí rovnou budu řikat Kozo!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:27
- Nahlásit

Vero
tak supr, dik za uklidneni tabletku dostali rano, tak snad v poho. zas to byl jen jeden a ostatni dobry.

no a me se nekdy spletou zcela, sem v sobotu volala "feri, pomalu"

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:34
- Nahlásit

PetraK
To už jí rovnou budu řikat Kozo!
to béš tak jak tak. nebo ty hováde!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:35
- Nahlásit

Vero

nebo ty hováde

proč jen si člověk dává tolik práce, aby psoj vymyslel vznosný krásný jméno, který mu bude sedět, když pak na něj stejně volá jednotně: neserměapocem!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:36
- Nahlásit

PetraK
tak koza taky dobry treba bude na mliko

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:45
- Nahlásit

cernej caj

s mlíkem mě nestraš! Nikdá jsem neměla fenu, faleška mě straší, nevim co s takovejma věcima zvlášť u starý feny, kdy na zátěži přidat moc nepůjde a žrádlo moc ubírat asi taky ne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:46
- Nahlásit

PetraK
no tak uvidis, nase fenka kdyz mivala falesku, tak byla uknourana, zdechla a mazliva ale dycky to casem preslo samo... tak snad v tom veku uz nebude na falesky trpet

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:51
- Nahlásit

cernej caj
... tak snad v tom veku uz nebude na falesky trpet

uvidíme, třebas je nakonec i kastrovaná. O fenách prostě nevím jak fungujou .

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:54
- Nahlásit

PetraK
koza taky může bejt Róza
s faleškama se nestraš dopředu, ono zase tolik fen jí nemívá

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
Róza
hmmm, Rózička - to se mi líbí!!

, ono zase tolik fen jí nemívá

jo? mi to přišlo, že fšicí furt řešej právě falešku, to by bylo fajn.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 11:02
- Nahlásit

PetraK
no moje fena falesku nikdy nemela a co rodice meli 3 feny, tak co vim, tak jedna mivala pravidelne a druha mela asi jednou nedavno ale to byla i cilene nakryta... tak to vypadalo nadejne...

<< 1 ... 2385 . 2386 . 2387 . 2388 . 2389 . 2390 . 2391 . 2392 . 2393 . 2394 . 2395 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání