Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2385 . 2386 . 2387 . 2388 . 2389 . 2390 . 2391 . 2392 . 2393 . 2394 . 2395 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 16:27
- Nahlásit

kachna_

super

fajn, tak to objednám.

brut

protože já to budu vědět nejspíš taky zítra

já huž to vím, zítra nepřijede. Takže po cvíčku, dojdu ven s Ešátorem - nechceš vzít Alu? - a pak budu doma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 16:29
- Nahlásit

brut

vyčti v té tvé čarodějnické kniz

juknu.

Hyena
a jestli žijete
ešče jo. nejsou vedřiny velký, tak jo

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 16:50
- Nahlásit

PetraK
jestli neusnu, tak ti večer cinknu a domluvíme se , jinak budu psát smsku a volat zítra

Za juknutí budu ráda, huš nevím, co s ní a prcek má taky blešky, takže si je holky - blpky předávají navzájem.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 17:05
- Nahlásit

PetraK
se omlouvám, děláme dětem domeček pod schodama. Něco jako měl heri pótr

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 17:15
- Nahlásit

kachna_
jéééé, to budou mít holky super domeček , až závidím !!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 17:20
- Nahlásit

birma
no ale to, ze ma Adam vysokej hlas se nijak nerozchazi s tim, ze sem rikala, ze nam je to stekani burt a nevadi to

jinak fotky supr, adamitova hlava rano ze spacaku luxus aje videt, ze Lucinka byla velmi inteligentni, kdyz zvolila pro krmeni grace
Jinak fotky pekny ja stahuju...

Vero
ve stredu po praci nic nemam. Tudiz se bud muzes stavit ke me do prace (6.30 - 15.00) cca nebo ti ho muzu po praci dovezt k tobe, pripadne treba kolem 15.30 sraz na hlavaku?

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 17:28
- Nahlásit

cernej caj
ze nam je to stekani burt a nevadi to
tak to vám závidim, mě málem rupla hlava
ze Lucinka byla velmi inteligentni, kdyz zvolila pro krmeni grace
tak ona viděla, že Adam spí a Tim se jí snaží jídlo krást jen když projde kolem chytrá holčička

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 17:35
- Nahlásit

cernej caj
e stredu po praci nic nemam. Tudiz se bud muzes stavit ke me do prace (6.30 - 15.00) cca nebo ti ho muzu po praci dovezt k tobe, pripadne treba kolem 15.30 sraz na hlavaku?

nedělej si zbytečnou cestu... kde máš práci?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 18:17
- Nahlásit

Vero
delam v SOC na holandske 2/4, to se muzes stavit klidne i zitra kdybys chtela. staci prozvonit nebo napsat sms, 10.30-10.40 nemuzu a kolem 11 chodim na obed, tak kdyz trefis zrovna tenhle cas, tak bych nemohla hned, ale jinak muzu sebehnout prakticky kdykoli.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 18:59
- Nahlásit

cernej caj
zítra určitě nemůžu vůbec, pracuju, až se ze mě kouří.
zkusím to v tu středu..... akorát že mám tak napresovanej program, že nejspíš budu muset odjet bez tílka ale uvidím- dám si vědět na telefén, pokud budu stíhat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:07
- Nahlásit

Vero
no hele a nemuzu ti ho teda aspon hodit do schranky? me to zas nezabije kdyz pojedu o hodinu pozdej z brna a aspon bys to triko uzila

jo a pokusila sem se tak nejak zvazit timika, dostala sem se zase k vaze... a navazila sem 16.6kg... coz je proti poslednim cca 18.5 celkem rozdil a muz ma horecku. to je fakt radost, ja su doma tyden zdrava a lehne on...

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:21 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
no hele a nemuzu ti ho teda aspon hodit do schranky? me to zas nezabije kdyz pojedu o hodinu pozdej z brna a aspon bys to triko uzila
ježiš, ty seš tak hodná a ochotná, mně to je hrozně blbý tě zdržovat takhle.....
uf, hele vem ho s sebou ve středu, třeba se tam nějak prokopu, jo? a ne-li, tak si řeknem, ještě teoreticky kdybych stíhala dojet na to nádro. nebo teda u nás určo někdo bude, ale fakt tě nechcu zdržovat

a muz ma horecku.
chudák je to hnus mít horečku, když je horko, lity lity. dostal to od tebe?

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:22
- Nahlásit

cernej caj
jo a pokusila sem se tak nejak zvazit timika
a přijde ti moc hubenej? ono na těch fotkách to skrz chlupy nejde posoudit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:28
- Nahlásit

Vero
fakt to neres, ja se muzu zdrzet chvilu v brne a hodit ti triko tak ja ho ve stredu vemu do prace a kdyz ti to nevyjde, tak ti ho po praci hodim dom (do schranky treba, pripadne pokud u vas nekdo bude. aspon ho uzijes na dovce, je k nicemu ho mit pak treba az na konci leta

ode me snad ne, i kdyz je mozny, ze by to v nem 14 dni drimalo bez priznaku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:32
- Nahlásit

Vero
prave me prisel hodne hubenej ale nemela sem ho jak zvazit a muz tvrdil, ze je akorat. Ale holky na vandru rikali, kdyz sem chtela at ho osahaj, ze je fest hubenej, ze mu cejti panevni kosti... coz me nikdy nenapadlo mu prohmatat zada v tkaovym miste, ja to brala podle zeber, ze se mi zdal, tak sem si zaridila tu moznost zvazeni...

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:48
- Nahlásit

cernej caj
tak ja ho ve stredu vemu do prace a kdyz ti to nevyjde, tak ti ho po praci hodim dom
tak jo, díky a budu se smažit, aby mi to vyšlo

dyz je mozny, ze by to v nem 14 dni drimalo bez priznaku?
no,... tak dlouho teda asi ne.

Ale holky na vandru rikali, kdyz sem chtela at ho osahaj, ze je fest hubenej, ze mu cejti panevni kosti.
aj jaj, a tušíš, čím to? žere míň? jinak je v poho?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:50
- Nahlásit

cernej caj
to je na psa fakt dost málo, jo já ošahávám i kosti jakoby pod tím stočeným ocasem, aby tam netrčeli, ale u Kima to nehrozí brácha má Zeuse furt taky vychrtlýho, že mu trčej žebra i kyčle, ale řešit to nehodlaj, prej to tak má bejt, je mi ho líto chudáka, ale co nadělám, teď ho tu budu mít 2 tejdny, teoreticky bych ho mohla vykrmit, ale jak znám švagrovou, ta by mu pak nasadila hned dietu, tak by na tom bych chudák asi ještě hůř, tak se na to asi vybodnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 20:02
- Nahlásit

Vero
netusim, bud davkovani TOTW uplne neodpovida (skrmili sme 2 pytle, takze tak mesic a pul to zrat mohli, tak to by mohlo mit vliv), nebo mu muz rano pri krmeni daval min, nez mel, ale zase ferina dle vahy 14,8 coz odpovida jeji fluktuaci +/- 15-15.5kg... od minulyho tydne krmim masem, tak premyslim, jestli mu nezvednout trochu davku (o kolik), to chystam oboji jidlo ja, a pockat treba tak mesic, jestli se nespravi, nebo zkusit resit toho veterinare hned jak bude muzi lip

Maya
jojo, si myslim, ze aspon tech jeho 18-19 by mit mohl... ackoli kniga na vandru prisla s teorii, ze pokud se zivocich udrzuje na spodni hranici pro nej zdraveho rozmezi vahy, mel by se dozit vyssiho veku, tak sme se smali, ze bude timik aspon dlouhovekej ale aspon tech 18 by mit teda mohl,to je fakt

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 20:08
- Nahlásit

cernej caj
mel by se dozit vyssiho veku
ale aspon tech 18 by mit teda mohl,to je fakt
kil, nebo jednou let? nebo obé?

si jinak myslím, že kniga má pravdu. jen ta váha nesmí bejt skrz nemoc ale je klidně možný, že to je těma jinýma granclema.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 20:12
- Nahlásit

Vero
klidne obe, nicmene to druhe idealne v plnem zdravi

chvili pockam, pokud se nespravi kilove, a pak uvidim. Ohledne kondice nebo celkovyho vzhledu na nem neni vubec zadna zmena

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 20:30
- Nahlásit

napadlo me, nemohl taky chytit nejakyho parazita? strevniho?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 20:59
- Nahlásit

cernej caj
jestli mu nezvednout trochu davku (o kolik), to chystam oboji jidlo ja, a pockat treba tak mesic
já myslim, že jo, srst má pěknou, trávení dobrý - ten chleba s klobásou strávil bez problémů, ne? , já bych počkala.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 21:09
- Nahlásit

cernej caj
nemohl taky chytit nejakyho parazita? strevniho?
no tak odčervit můžeš taky, ne?

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 21:10
- Nahlásit

kachna_
ten chleba s klobásou strávil bez problémů, ne?
dostal nebo ukradl?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 21:37
- Nahlásit

Rrumstajn,
ja chci taky chleba s klobasou! Ostravskou! A pracovat nechci, nechcete nekdo delat misto mne?
brutice)
Hele, k tem blecham, to se vam tahne uz nekdy od zimy - a rikalas, ze je mate na pude? To chce asi provest radnou deratizaci tam, ale fakt brutalni, jinak se tech mrch nezbavite.

A vo slimakach nemluvte, sem se klouznula po tom spanelskym, oranzovym, humusnym, blueee!

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 23:18
- Nahlásit

Fifi
A pracovat nechci, nechcete nekdo delat misto mne

přihlásil se ti někdo? kdyby jich bylo víc, tak tady se taky dobrovolník sejde

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 01:28
- Nahlásit

mám teď noční velice ftipný zážitek z procházky - Adámek se poměřoval s krysaříkem naběhl k nám krysařík a jali si chlapci ujasňovat, kdo z nich je větší borec Adam ho chtěl šťouchat čenichem, což dost dobře nešlo, protože by si odšťouchnul soupeře a krysařík chtěl pokládat Adamovi bradu na záda v T pozici, což vypadalo tak, že stál na zadních u jeho přední nohy a předníma se mu opíral o lopatku Byli fakt neskutečně komičtí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 07:00
- Nahlásit

Fifi
hec a ja u kachny dostala ostravskou

birma
jedno z deti si odlozilo klobasku na ten zadni stolek na vystydnuti... pak sem pustila probehnout tima a on ji nasel

tak to muselo byt moc vtipny, to verim

kachna_
jojo, mas pravdu, ze mu z ni nic nebylo.
Doma sem nejaky odcervovaci tablety vyhrabala, tak dostali, ale nevim, kdy se podava druhy kolo. Druhej den? za tyden?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 08:16
- Nahlásit

experiment, ktery vysvetluje lidsky podil na povodnich

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 08:17
- Nahlásit

cernej caj
odčervovat psům stačí jednou, já bych mu zvedla dávky toho TOTW, mě taky občas nějakej pes po nějaký značce hubne, pak to chce jen přidat na množství
jedno z deti si odlozilo klobasku na ten zadni stolek na vystydnuti
Timík je chytrej, ví že opuštěný jídlo je volně k dispozici což mi připomnělo mamku, která mi zrovna v sobotu vykládala, jak si utrhla ve skleníku tři okurky a položila si je na zem před skleník, že jako ho ještě zaleje a pak jde sebrat okruky a ony dvě, 10 minut prej byla přesvědčená, že je debil kterej už ani neví, kolik si před chvílí utrhnul okurek, až pak si všimla Kima, kterýmu z tlamy ještě koukal kousek okurky

<< 1 ... 2385 . 2386 . 2387 . 2388 . 2389 . 2390 . 2391 . 2392 . 2393 . 2394 . 2395 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání