| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 00:24
- Nahlásit
a video, kterak Adam plováááá (to co tam říkám o větách fakt platilo - celej víkend poměrně hezky reagoval na požadavky typu - "když nepřestaneš štěkat, tak si s tebou už vůbec nebudou chtít hrát" "jdi pomalu, abych nespadla" - slovo pomalu ode mě nikdy neslyšel a podobně, fakt jsem dokončila větu a pes zareagoval dle požadavku )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 00:54
- Nahlásit
birma
Tak odted mas plovaka. Idealni aktivita na jeho utahani, pekne rybnik a plovej pejsku.
hezky reagoval na požadavky typu - "když nepřestaneš štěkat, tak si s tebou už vůbec nebudou chtít hrát" "jdi pomalu, abych nespadla"
To my mame stejny, "Bajitko, prosim te, nelitej do toho lesa, bude tam myslivec... Kremylku, tudyma ten klacek nevytahnes, musis to obejit..." Funga to, ne teda na stopro, obcas clovek musi zavelet, ale tak nak na pohodu, ideal.
Fotky paradni, eech, tam muselo bejt krasne! A tohle si dej zaramovat!
To jsou dalsi velke cerne nosni dirky do sbirky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 09:44
- Nahlásit
Fifi
Idealni aktivita na jeho utahani, pekne rybnik a plovej pejsku.
No nevim, strávil tam ve vodě přes půl hodiny a očividně ho to osvěžilo a dodalo mu to sil k dalšímu ječení na holky, aby mu nezdrhaly a daly si říct
To my mame stejny, "Bajitko, prosim te, nelitej do toho lesa, bude tam myslivec... Kremylku, tudyma ten klacek nevytahnes, musis to obejit..."
Fotky paradni, eech, tam muselo bejt krasne!
Bylo! Těším se, co nafotili ostatní, protože já moc s tím magůrkem nestíhala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 10:46
- Nahlásit
birma
krásný fotky! a Adámek je prostě roztomilej k nakousnutí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 11:15
- Nahlásit
Vero
roztomilej k nakousnutí
teď byl fakt spíš k zakousnutí včera ráno mi čaj říkala, jak jim nikomu nevadí, že ječí jak protrženej, jak jsou zvyklí a v pohodě a večer už jenom, že by bylo fajn, kdyby měl aspoň hlubší hlas a neštěkal tak hystericky, že to je dost na budku.. My jich bylo fakt líto, že nás vzali sebou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 11:25 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
teď byl fakt spíš k zakousnutí
a dyť koukni na ten sladkej čumáček
My jich bylo fakt líto, že nás vzali sebou
hele, kdo spí pod širákem, ten něco snese po všech stránkách, neboj
a jak vám fachal repelent?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 11:45
- Nahlásit
Vero
no u nás na zahradě se ještě zjevně měli obsypat nějakým sajrajtem proti slimákům
birma
spíš k zakousnutí
ale ten pocit, kdy se problémy tvých vlastních psů rozplývají do nicotna a člověk si náhle užívá svých vychovaných psíčků, taky neni úplně od věci
hele to bude tak skvělej a chuťovej pes, až ho dovykřešeš z tý jeho obsesivní šlupky , ti ho ještě budeme závidět ... jednou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 12:20
- Nahlásit
Vero
ten první večer vůbec nebyli komáři
kachna_
ale ten pocit, kdy se problémy tvých vlastních psů rozplývají do nicotna a člověk si náhle užívá svých vychovaných psíčků, taky neni úplně od věci
to věřím
a byla to lekce pro Timíčka, kterej zjistil, že fakt nemá cenu řešit každý blafnutí, protože jinak by se uřešil k smrti
a Tim byl úplně úžasnej jsem čekala krvelačnou bestii podle toho jak tu o něm čaj psala a on je to takovej zlatej usměvavej plyšáček
hele to bude tak skvělej a chuťovej pes, až ho dovykřešeš z tý jeho obsesivní šlupky , ti ho ještě budeme závidět ... jednou.
doufám, že se toho dožijem všichni (hlavně von teda, žejo) ale jo, taky v něm vidim velkej potenciál, jenom aby se projevil
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 12:28
- Nahlásit
birma
ten první večer vůbec nebyli komáři
značku, jaká značka?
a Tim byl úplně úžasnej
a von je taky mimochodem úžasně krásnej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 12:31
- Nahlásit
Vero
značku, jaká značka?
to bylo místem - prostě se nevyskytovali
a von je taky mimochodem úžasně krásnej
no to rozhodně!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 21:05
- Nahlásit
Brrrry vecir,
chrousti furt litaj, komari taky litaj, skrcek josefcikovej poleti brzo asi taky... jo a jeden kanar nelita, co sem se vo ne starala - byl jiz star a slab. Kdo ptakum rozumite, nebylo by pro toho druhyho kanara, co s nim sdilel klec, lepsi ho nejak umrit? - on uz ani nelita, nozky ma krivy, ne teda prerostly drapy, ale nakou mrtvicku mel kdysi - stejne bez kamose uz asi dlouho nevydrzi, ne?
kachna_
Az taak?
birma
a Tim byl úplně úžasnej jsem čekala krvelačnou bestii podle toho jak tu o něm čaj psala a on je to takovej zlatej usměvavej plyšáček
No vida, sem se chtela optat, jak se hosi porovnali spolecne, neb ten popisek znel fakt hruzostrasne.
Adamek jiz odpocinut a zcela obscesivne fit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 21:33
- Nahlásit
birma
fotky moc pěkný, ty díratý skály nebo co to je se mi moc líbí a ta fotka večerního stromu, ta je fakt úúúplně profi super, zdá se podle fotek že smečka fungovala, no tak akorát Adámek si zabékal
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 22:23 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fifi
Az taak?
mám pocit, že po setkání s náma si připadal jako velevýcvikář každej, koho jsme potkali v hospůdce na mě vrhali někteří cizí nechápavé pohledy a čekali až toho psa sejmu a ono furt nic
sem se chtela optat, jak se hosi porovnali spolecne
úplně v pohodě. Do konfliktu se dostali jen jednou (asi na 1/2 vteřiny), když jsme se ve třech zamysleli a nedošlo nám, že ti dva, co se snaží projít současně brankou ke kachně jsou Tim s Adamem. Párkrát si k sobě i omylem čuchli, ale došlo nám to dřív než Timovi pokud Adam neštěkal směrem na Timíčka, tak spolu mohli být na vzdálenost metr až metr a půl bez problému
Adamek jiz odpocinut a zcela obscesivne fit?
obscese se zatím neprobraly (snad je vyčerpal na dlouho ), ale Adámek již fit. Naklikanej na novej klikr (starej zůstal u vedlejšího stolu na nádvoří Housky - mám dokumentární foto, kterak tam leží) pocvičen, zkamaráděn se dvěma fenečkama a jednou z mnoha svých životních lásek seřván
Maya
akorát Adámek si zabékal
kdyby békal normálně, ale on jak mu pracujou nervíčky, tak má děsně nepříjemnej hysterickej hlas, kterej se jak nebozízek zavrtává hluboko do mozku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 23:03
- Nahlásit
birma
v hospůdce na mě vrhali někteří cizí nechápavé pohledy a čekali až toho psa sejmu a ono furt nic
No esli tam zavrtaval nebozizek do mozku navstevnikum...
ale on jak mu pracujou nervíčky, tak má děsně nepříjemnej hysterickej hlas,
To ma ted Ag. Tez je neprijemne hystericka, chtela by zakousnout svini malou josefci a nejde to, z vybehu, kdyz je trpaslo na zahrade. To je kviceni a stenani a jeceni, na prizabiti, pochopeni pro ni teda nemam. Ale to je jinej pripad, nez adamita.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 23:27
- Nahlásit
Fifi
napřed byl hodnej, ale když začal mít po víc jak hodině pocit, že bychom se měli hnout, tak ho napadlo, že ten jekot, by mohl být dobrý motivátor
To je kviceni a stenani a jeceni, na prizabiti, pochopeni pro ni teda nemam.
já jsem taky neměla, ale neznám způsob, jak mu to zatrhnout jediné co trochu fungovalo, bylo, že dokud štěkal, tak jsme se nehli z místa, výsledek byl, že se Adam zastavil, začal ječet a když si ulevil dost, tak se na mě mrknul a pokračoval v chůzui
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 00:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
no, jenže my jsme čekali na zbytek výpravy, kterej zvolil výpravu na Kokořín
Fifi
Az taak?
bejt u nás, už je jeden z nás (možná oba) na silných uklidňujících přípravcích
On je super, vnímavej, učenlivej, krásnej, miláček (Michal z něj byl naprosto unešenej, asi mu nějak připomněl mladocira) ale tak strašně snadno vzrušivej.
Jako birma je pro něj úžasnej parťák, ten pes měl víc štěstí než rozumu, myslim, že to byl žhavej kandidát na doživotí v útulku.
birma
když si ulevil dost, tak se na mě mrknul a pokračoval v chůzui
by to chtělo nějak propracovat, aby z toho měl nějakou zjevnou nevýhodu.
Ale skvělý bylo, když začal plavat a byl zjevně v pohodě, tak jsem zkusila tam zůstat s holkama, ať se seznáměj, že by třeba potom na ně nebyl tak fixovanej. No tak se tam nějak šmrdolili, holky byly za dámičky, když to na Adámka bylo moc, byl odeslán do vody. Pak už byl nervózní, tak jsem s holkama odešla z dohledu. V jednu chvíli nás Adam zahlíd, mrknul našim směrem a rovnou sám hópnul do vody
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 01:18 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
kachna_
bejt u nás, už je jeden z nás (možná oba) na silných uklidňujících přípravcích
ale von normálně neječí, fakt! (jako zaštěká si rád, ale tohle fakt ne)
by to chtělo nějak propracovat, aby z toho měl nějakou zjevnou nevýhodu.
otázka je, jestli by to ve výsledku nebylo kontraproduktivní v tom, že on takhle těm nervům trochu uleví, kdyby nenašel tenhle ventil, tak by třeba dospěl k jinýmu, ještě míň snesitelnýmu (ale to jenom teoretizuju, kdybych v tu chvíli věděla, jak mu vypnout zvuk, tak to ihned udělám)
on už byl dost přetaženej a potřeboval těm nervům nějak ulevit a nejspíš jsem to já blbka omylem posílila v pátek, kdy jsem se snažila, aby mě nevláčel za sebou a neškrtil se na obojku a dvakrát jsem ho pochválila a rozešli jsme se ve chvíli, kdy si bafnul.
Jinak se zatim zdá, že funguje o trošičku líp, než předtim a to jsem měla dost strach z dalšího propadu, protože ten předchozí přesně odpovídal návratu z výletu, tak mám strašnou radost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 07:33
- Nahlásit
Mórgen
á koukám, že jste měli, i počásko vyšlo, takže supér
A fotečka Adámka jak jí sem dala paní Fifijáková je supr .
Hned mě zaujala, když jsem si fotky prohlížela a ty popisky "ze spacáku" mě dostaly
My se měli tak kjásně....
V pátek trochu problémek, páč jsem nemohla sehnat známého, který mi měl dát klíč od rybárny
ani v hospodě nebyl , tak jsem šla za jeho ženou ta se mu dovolala a klíč mi dala nakonec ona.
Drbny bytovkové čučely, kam chodím za bytovku s báglem a taškama pak jsem chtěla založit oheň než přijedou hosté a ejhle, v našem velkém ohništi se zabydleli lesní mravenci. Musela jsem je pomalu přestěhovat o pár metrů jinam na kraj lesa, bylo mi jich líto, ale zároveň jsem věděla, že by to nikdo jiný neřešil, prostě by se udělal oheň a . Takže jsem vlastně "vykutala" celé ohniště-mraveniště, odnesla jsem asik 8kýblů, měli tam i vajíčka chudínci . Pár jich tam zůstalo, ikdyž jsem se jim jako snažila domluvit.....
Spát jsme šli asik v půl 5, ptíci už řvali ustlali jsme si u ohně, v 7 jsem se vzbudila, mravenci u hlavy- Bukáč u hůlvy, spacák plný popela . Bukáč se nějak odkryl, klepal se jak ratlík zimou (lovecký péf ) tak jsme potichu utekli dospat domů ještě aspoň 2hoďky . Pak jsem šla pro kuřecí prsa, plácla je do marinády a v půl 10 tydlifoun, kde jsém?
No a já, že se starám o jídlo
V sobotu dopo jsme jeli z Brtníků do Kyjova,
přes Kyjovské údolí pod Kopec a pak domů, cca 30km na kole (jelikože jsem na něm neseděla
pár let tak se divím, že jsem přežila ten náš kopcovitý terén
V so. večer už se mi jako venku moc spát nechtělo a bylo mi zle z grilovaného bůčku
tak jsem zdrhla domů spinkat .
V neděli ještě -střelby na asfaltové holuby a kančo-knedlo-zélo
Počásko nádherný, chlapi se koupali v rybníku, v noci světlušky, rybáři, idylka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 07:47
- Nahlásit
zdravim po ranu a po 6ti h spanku. su mrtva... a asi sem nevstala dost vcas na to, abych to stihla precist cey tak mam jeste pul stranky resty. Fotky nestiham projit
Vero
ja si koupila v lekarne repelent predator, prisel mi, ze fungoval (kdyz me zrali a ja se nastrikala, tak sem mela klid) a v tech toulovcovich mastalich, kde to byl utok komaru na vyhlazeni lidstva byl off a ten se mi taky zdal dobrej (ale mozna v kombinaci s kourem z ohne
birma
video supr
bezim na autobus, tak zbytek odpo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 08:01
- Nahlásit
birma
ale von normálně neječí, fakt!
to prosím tě nemá bejt kritika, to je normální lidskej soucit
omylem posílila
je to kluk učenlivá
otázka je, jestli by to ve výsledku nebylo kontraproduktivní
jo, to mě napadlo taky. Škoda, že člověk nemá možnost bez rizik zjistit, jak by reagoval na to, či ono.
funguje o trošičku líp
tak to je super, to si to můžeme zase někdy zopáknout, my nutně potřebujeme někoho na chození, mě napadlo, jestli nás na něj nebylo prostě moc?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 08:40 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
kachna_
to je normální lidskej soucit
je to kluk učenlivá
a stejně jako všichni kluci se nejsnáz učí to, co by umět neměl
tak to je super, to si to můžeme zase někdy zopáknout
masochisto
samozřejmě si s váma kdykoliv moc rádi vyrazíme
mě napadlo, jestli nás na něj nebylo prostě moc?
já si zas říkala, jestli mu nevadilo hlavně to, že se vzdalujete, když ječel nejvíc, když jsme se rozcházeli. Škoda, že nám to nemůže říct.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 09:01
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
Dneska jest to na koupačku, ne?
BOOOŽE TO BYLO KRÁSNĚ!! Takhle by mělo být každej víkend. Jen teda ty komáry bych vynechala, páč to jsem podcenila, tentokrát se nenamatlala a vypadám jak muchomůrka tečkovaná křížená se zablešencem, páč se furt drbu . V sobotěnku jsem se krásně flákala, měla jsem návštěvou kolegyni s feňulí z útulku, půlroční šídlo, Ešus se poblil hned na začátku a vůbec s ní nechtěl mít nic společnýho. Brtnik mu řiká - Mno, měl by sis chlapče zvykat, bude hůř
a vůbec jsem se nechutně v podstatě flákala. A máme nechutně rozbitou kópelku, fuj ble. ale ještě stále se dá koupat a venčit . Akorát v sobotu se prášení nějak vymklo kontrole, takže když odjela kolegyně, tak jsem musela vycídit celou kůchňu, byla jaksi pod zcela bílým příkrovem.
Fifi
i, trpaslik lita a davi se aportem
hééj, jak má vyvrácenou tu držku D
birma
strašně jsem si to užila (a zítra neudělám ani krok a nezvednu ruce) a Adam taky, neb se naučil dělat hravé úklony ke psům a plavat! Navíc byl v některých situacích nezvykle vzorný
joj. no tak to je suprovina
no ty vole!!!
a podle fotek fakt super výlet.
Jinak se zatim zdá, že funguje o trošičku líp, než předtim a to jsem měla dost strach z dalšího propadu, protože ten předchozí přesně odpovídal návratu z výletu, tak mám strašnou rados
jsi pašák a Adamita taky.
jak cernej caj a vlak?
kachna_
V jednu chvíli nás Adam zahlíd, mrknul našim směrem a rovnou sám hópnul do vody
pomooooc
denyk
. Takže jsem vlastně "vykutala" celé ohniště-mraveniště, odnesla jsem asik 8kýblů, měli tam i vajíčka chudínc
hooodnej Enyky denyky, moc hodnej.moc
šli asik v půl 5, ptíci už řvali ustlali jsme si u ohně,
mno, tomu se říkám mejdlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 09:02
- Nahlásit
denyk
My se měli tak kjásně....
no podle popisu to zní vážně skvěle! Jenom těch 30 km na kole by mě asi v tomhle počasí zabilo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 09:04
- Nahlásit
birma
estli mu nevadilo hlavně to, že se vzdalujete, když ječel nejvíc
jako že by si hlídal smečku? No proč ne.
samozřejmě si s váma kdykoliv moc rádi vyrazíme
promyslíme . Škoda, že tchán je tak moc nepsí, je to totiž tramvaják.
Já mám zkušenost, že první tři měsíce bejvaj nejhorší (držim palce, aby se to pak zlepšilo i u vás). ¨
Pamatuju se, jak mi jednou zdrhnul Haskýšek, fakt jsem jí nemohla pustit z vodítka a ona se mi vyvlíkla z postroje, tak jsem se vydala opačným směrem (teda čistě pragmaticky - zavřít psy do auta, abychom jí mohli hledat). No a Haskýšek asi zpytoval svědomí a usoudil, že se u nás vlastně tak špatně nemá, takže přicupital s výrazem "jééé, nazdáááár, to mi nebudete věřit, co se mi stalo. Normálně se mi svlíknul postroj a já myslela, že mě voláte zprava a vono to asi bylo zleva?"
Někdy těm psům zapadnou do sebe ty správný kolečka ve chvíli, kdyby to nikdo ani netušil.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 09:13
- Nahlásit
kachna_
Já mám zkušenost, že první tři měsíce bejvaj nejhorší (držim palce, aby se to pak zlepšilo i u vás).
no my už jsme spolu tři a půl měsíce (to to letí ). Rozhodně je to teda lepší než na začátku, ale
jééé, nazdáááár, to mi nebudete věřit, co se mi stalo. Normálně se mi svlíknul postroj a já myslela, že mě voláte zprava a vono to asi bylo zleva?
jsou tu trubky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 09:16
- Nahlásit
birma
no my už jsme spolu tři a půl měsíce (to to letí )
je to chlap, ti jsou pomalejší, v tom to bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 10:20
- Nahlásit
koukám jak jste byly všechny pilný a akční a vůbec tak nějak, já se akorát flákala a to tak, že jsem až dneska ráno zjistila, že jsem si zapomněla vyprat moje oblíbený trička do práce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 14:12
- Nahlásit
jste dneska všichni chcípli a nebo co????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 14:21
- Nahlásit
heej, vypadá to, že Psékus se zhmotnil?
Maya
co čekáš osobo po třídenním víkendu -cíply fšecky dobrý i špatný víly
zapomněla vyprat moje oblíbený trička do práce
tak máš dvě možnosti, buď budeš smrdět a nebo půjdeš v mokrým
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 14:28
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem živá, ale totálně hotová, utahaná, nevyspalá a bolavá.... ještě týden budu mít ortézu a pak hned klusám na rehabky, aby mi pařátek rozhejbali.... Už se těším, až padnu do pelíšku a budu sladce chrupkati bez buzení....
Dočítat vás nebudu, ale koukám, že Adamita postupuje nejen krůčkama, ale mílovýma krokama, když už plove Kachna má zase spoustu slimáků ( my taky a žerou svině jahůdky, bylinky a kde co dalšího, nevím, jak se jich zbavit ), Ešuska nemá kópelku, ale má móóóóře prachu, Denyk má zase mravence a Maya zapomněla trička, Fifka maká a chce jozepčíka zaťápnouti ..... Ostatní nechť podají report!!!!
|