| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:48
- Nahlásit
PetraK
tak nic, stejně jsem teď našla, že u psů se to dělá v narkoze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:57
- Nahlásit
Maya
tak nic, stejně jsem teď našla, že u psů se to dělá v narkoz
no já si právě nedovedla třeba Ešusa představit, jak mu to operujou jen v prokapání to je stejný jako se seškrabování kamene. , to taky dělaj psům v narkóze.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 11:02
- Nahlásit
PetraK
no já myslela spíš v sedaci, to je takový mírný uspání na půl hoďky až hoďku a pak se ten pes sám probere a celkem rychle se vzpamatuje, dávali to mému psovi při každém rtg nebo při sonu a dává se to při tom seškrabování kamene právě obvykle, narkoza při operaci je něco jiného, tam už se musí dát probouzečka a nebo ten pes chrápe celej den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 11:30
- Nahlásit
birma
sem si z hruzou uvedomila, ze asi musim v sukni jeste ze s timikem/krosnou neberu sedak... pac se s ortezou nevlezu do zadnejch cistejch kalhot...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 11:55
- Nahlásit
cernej caj
tak rozpárej kus nohavice žiletkou jako se to dělalo dřív u sádry
sem si na vobědě spálila držku vo horký zapečený brambory, fakt jako jak to můžou takhle dávat lidem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:00
- Nahlásit
Adámek začal nadlehčovat nohu sice jenom nepatrně, takže plány neměnim, ale jestli se to do 14 dnů zcela neztratí, tak jdem na rtg (vyšetření pohmatem si u něj zatím nedovedu dost dobře představit)
cernej caj
pac se s ortezou nevlezu do zadnejch cistejch kalhot...
a musej bejt ty kalhoty úplně čistý? Však si v nich stejnak zejtra sedneš někam na mez
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:05
- Nahlásit
cernej caj
mate tam tuny komaru?
spíš tak kila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:20
- Nahlásit
Maya
a za 3 dny to zas budu zasivat, ne?
ja taky dostala horky leco a spalila si patro, tak aspon nejsi sama
birma
tak snad to bude mit adamek dobry, nezlomil si nekde drapek nebo nenatah nekde pri skoku?
a musej bejt ty kalhoty úplně čistý?
nemusej, ale ja mam obavy, ze uz dost smrdi vecer overim. Sak sukne taky v poho, ja je mam rada ale prakticky nenosim, tak zas bude aspon prilezitost
kachna_
tos nepotesila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:57
- Nahlásit
cernej caj
a za 3 dny to zas budu zasivat, ne?
no a nebo je vyhodíš a koupíš si nový
birma
Adámek začal nadlehčovat nohu
nemá mezi polštářkama klíště?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:59
- Nahlásit
Maya
to si muzu rovnou koupit novy a stary si nechat ale coz, na vandr v sukni to je pohodicka, ne? mam od cinanu za kilo, ta je k likvidaci idealni a ve skrini hnije uz nekolik let a uziti sem pro ni jeste nenasla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:07
- Nahlásit
birma
Adámek začal nadlehčovat nohu
nemohlo se jeho pomatenstvo o kámen při lítání ve vodě zhmožditi?
Tak jestli to Růžofka nepředělá, možná si pojedu pro Blanku o týden dřív takže někdy kolem 30.7. Plán mám takový, vzít jí domů v úterý či středu večer pobýt u nás doma od pátku, okouknout co a jak, vyzkoušet co a jak apak se přesunout na chatu na víkend a třeba pak nebude další dovča potřeba a bude to fungovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:11
- Nahlásit
PetraK
tak super, snad to vyjde dobre
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:16
- Nahlásit
cernej caj
doufám, pořád ještě má Brtnik čas si to rozmyslet, říkala jsem mu to. Chci aby si to srovnal v makovici, nemusí to být srandička
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:16
- Nahlásit
PetraK
to vypadá jako dobrej plán, tak ať ti vyjde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:20
- Nahlásit
cernej caj
snad to bude mit adamek dobry, nezlomil si nekde drapek nebo nenatah nekde pri skoku?
drápek ne, přijde mi to jako loket, snad si vážně jenom hnul svalem..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:25
- Nahlásit
Guten pátek
posekali nám louku za bytofkou (už to chtělo, tráva měla místy 2metry) a ten blbec se hned válel v tom seně, koukám, kde mám péf a vidím jen nožky nahoře a pak bylo slyšet chrochtání
Eťuťová dělali jste fčéra ťuťů na dámu zrzavou ?
někdy kolem 30.7
jé holčičce začne nový život
Maya
nemá mezi polštářkama klíště?
ty wogo o tom ani nemluf, ty malý kur*y se tam dokáží dobře zašít a jsou viditelný až když se nasosaj Bukís měl nedávno neuvěřitelně oteklou nohu kolem místa přísátí-teda nohu, spíš ty dlouhý hrabáky-prstíky
Holky, závidím vám výletík, na Kokoříně jsem možná byla jako kindervejce, už nevím, ale ráda bych se mrkla
Mně ještě fčéra neplánovaně volala kámoška z Raspenavy, co prý dělám o fíkendu, že prý by přijela kolmo po vlastní ose děcka jsou na táboře a ona se nuďákuje, tak říkám přijeď, máme rybí chatu, udírnu, grilovačku, pívec
Nakonec teda prý fajn, ale cestu raději zkombinuje s vlakem-což jsem jí teda doporučila, páč aby přijela mrkvolná po x desítkách km, to se teda nepovoluje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:25
- Nahlásit
PetraK
no ale zase pokud ani predtim nebyl proti, tak snad to bude dobre. uvidite
birma
no uvidis, kdyby to vypadalo blbe, tak si bud zavolas odvoz, nebo treba zkratime trochu trasu, kdyby to na odvoz nebylo ale na moc chozeni taky ne. Jo a na housku muzou psi, jestli vis?
kachna_
daj se u vas koupit spekone? kdyz si udelame ten ohynek? ale v sobotu vecer vlastne asi tezko, co, tak asi nic... mit je 2 dny v baglu bych neriskovala totiz...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:27
- Nahlásit
PetraK
nemohlo se jeho pomatenstvo o kámen při lítání ve vodě zhmožditi?
v tom korytě kde lítá (a teď už pár dní ne - vypouštěj rybníky, tak je na můj vkus moc vody) není o co, je to prostě vyzděná strouha, žádný volný zakopávací šutry...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:27
- Nahlásit
denyk
tak muzem zas nekdy priste zmaknout jinou cast kokorina i s dalsim psem co nema rad psy, jestli 2 psy nebo 3 psy uz je sumak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:30
- Nahlásit
cernej caj
kdyby to vypadalo blbe, tak si bud zavolas odvoz, nebo treba zkratime trochu trasu, kdyby to na odvoz nebylo ale na moc chozeni taky ne
dík, vono ho to nijak neomezuje, jen já jsem v tomto směru přecitlivělá a furt to pozoruju. Už jsem měla trochu podezření dřív, ale jistá jsem si byla až dneska, předtim to bylo na hraně viditelnosti.
Jo a na housku muzou psi, jestli vis?
nevim, dík za info. Otázka je, co na to bojínek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:37
- Nahlásit
birma
no Kniga bude chtit videt uplne vsechny pamatky po ceste, takze do nekterejch asi pudem na dvakrat, tak zrovna na housku bysme nemuseli. My tam tenkrat nesli, protoze vokoun mel zanet mocaku a cural kazdych 10 sekund, tak by jim to tam asi dost znehodnotil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:40
- Nahlásit
cernej caj
kolik km máte f plánu?
Jo a na housku muzou psi, jestli vis
ty wogo, dyk to už jste kousek od nás, esli jdete na Housku
dalsim psem co nema rad psy,
njn on není moc zvyklej na vodítku na vodítku se mění v tažného oře
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:40
- Nahlásit
Fujtabl ve spolek !
nesnídám, nevařím, nedočítám, nestíhááááám
du vás aspoň pozdraviti před prodlouženým vejkendem.
Pak se du ospršit a umřít do peří, dodělávali jsme zakázku a šli spát v půl čtvrtý a od pěti zase vzhůru.
Takhle infarktovou práci jsme ještě neměli, třešinka na dortu byla když jsme dnes ve tři ráno zjistili, že nám chybí jeden jedinej (pardon za výraz) posranej díl jehož výroba trvá tak měsíc no na mrtvici fakt šecko...
ale nakonec jsme to vyvojtili a huuž to vodvez kamidžoon do džá
tak háááskýho víkenda fšem a vopatrujte se fšici
já du regenerovat... (degenerovat nendu...to už sem )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:42
- Nahlásit
cernej caj
no Kniga bude chtit videt uplne vsechny pamatky po ceste, takze do nekterejch asi pudem na dvakrat, tak zrovna na housku bysme nemuseli.
já památky klidně oželím a budu s Adámkem praktikovat cvičení - panička si sedne, pejsek si lehne vedle, nebude nic řešit a bude odpočívat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:44
- Nahlásit
denyk
koukám, kde mám péf a vidím jen nožky nahoře a pak bylo slyšet chrochtání
heh vidím tam Ešátora, přesně , přesně.
Eťuťová dělali jste fčéra ťuťů na dámu zrzavou ?
ano dělali, dáma zrzavá je potah šílenej, ale hrozně milej, milej.
jé holčičce začne nový život.
snad ano, nechci nic zakřiknout.
volala kámoška z Raspenavy
ááá weiblich Wochenende
cernej caj
ani predtim nebyl proti, tak snad to bude dobre
joo, já si to myslím taky, ale člověk má mít možnost se rozmyslet dobře a pořádně, není to mixér.
daj se u vas koupit spekone? kdyz si udelame ten ohynek?
ty vole, si zapomněla, že u kachny u řezníka koupíš fšecko? I potprdu?
Maya
to vypadá jako dobrej plán, tak ať ti vyjde
znáš to, člověk míní, nadbůch mění tak se prostě uvidí.
birma
je to prostě vyzděná strouha, žádný volný zakopávací šutry
hm, aha, tak a ještě mě napadá jedna jednoduchost - co drápky? nemůže mít přerostlo a vadit mu to ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:49
- Nahlásit
Rrumstajn,
PetraK
Hezky pekne Blanice blanokridla! Snad to klapne a babka se bude mit na stary kolinka blaze.
birma
Oujee, pajdak odlehcovak, to mu asi poslal Kremyl, kteryzto je zase neodlehcujici.
A vsem vyletnikum preju hlavne bezurazovy prodlouzeny vikend a slusny pocasi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:51
- Nahlásit
Fajka
tak zregeneruj a uzitjte si volno zaslouzene
denyk
tak prece nebudu jezdit kousek vod nas, tam to znam
no na km je to asi 14+25+10(mozna 18), na nedelu zbyva malo, tak se mozna svezem vlackem 2 zastavky a projdem si jeste neco u msena
PetraK
ale kachna tu podprdu dostala prece zadarmo, tak to byla asi podpultova
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:01
- Nahlásit
cernej caj
daj se u vas koupit spekone?
Můžu je koupit zejtra v Hypernově
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:10
- Nahlásit
PetraK
nemůže mít přerostlo a vadit mu to ?
ne, já fakt vidim nějakej zádrhel v lokti nebo blízkym okolí, ale snad jsem fakt jenom paranoidní (rozhodně jdu objednat kolagen)
Fifi
to mu asi poslal Kremyl
děkujem pěkně
ono se to projevilo asi trochu i z únavy - poslední dny je venku divně a my chodíme na prochajdy na krátkym vodítku do náročnějšího prostředí, tak je pak většinou takovej trochu vodvařenej...
cernej caj
tak se mozna svezem vlackem 2 zastavky a projdem si jeste neco u msena
jsem zvědavá, jestli vás zvládnem doprovodit aspoň na to nádraží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:11
- Nahlásit
Fajka
ale nakonec jsme to vyvojtili a huuž to vodvez kamidžoon do džá
hááásky jste šikhovný
|