Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2385 . 2386 . 2387 . 2388 . 2389 . 2390 . 2391 . 2392 . 2393 . 2394 . 2395 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:59
- Nahlásit

Fifi
Kde ses byla plachtit?
na Brněnské přehradě

Rahnem si po hlave nedostala?
e-e, byla jsem asi výjimečně ne-nemehlující. a kormidlující.

ešuska nikde nic, jdu chrnět, ať vstanu na tu psí kuchyni.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 23:00
- Nahlásit

Fifi
vk
birma

Piliny mi taky cuby kdysi odmitaly od nich.

asi je přestanu kupovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 07:21
- Nahlásit

birma
pouštní bashu pro sebe.
co to je??

PS: mas maila, tak prosim odpoved (mas tam cas prijezdu + potrebuju tvoje cislo). vcera me nekdo asi volal neznamej, ale ja v praci moc nemuzu telefon brat a kdyz nevola znova nebo nepise sms tak ignoruju tak jestli s to byla ty tak pardon

ja prave na zitrejsi vylet zvazuju, zda ma smysl vubec kratky kalhoty tahat a pak taky si rikam, zda mam volit uz zasrany hnedy gate nebo cisty zluty kdyz mam jeste svitive zelenou bundu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 07:23
- Nahlásit

Vero
razime do kachno kraje, kokorinsko

plachetnice supr teda, to bych nekdy chtela zkusit, ale vlastni nemame

taky beru nektery masa od vetamixu a pohoda, ja mela s vetamixem spis problemy, ze furt zapominali neco dovezt a casto clovek platil neco, co mu ani nevylozili ale s kvalitou to problem nebyl

psi kuchyne? kde to je? a bude buldozer varit?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:08
- Nahlásit

Vero
ty jo, plachetnice musela bejt super, to by se mi asi taky líbilo, pak by mě asi bavilo potápění
vlk
to seš fakt úplně v prdelákově
vetamix já neberu, protože jezděj jen přes den, takže mám smolíka a psiska musej žrát granule, kromě občasnejch domácích zdrojů jako teď, kdy maj zase v mrazáku starou králičí samici

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:18 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Maya
to seš fakt úplně v prdelákově
pokud to není úplně v prdeli tak to je ještě dobrý.......neměnila bych, je tu úplně božský klid a co je hlavní, v noci absolutní ticho a tma....to se kráááásně spí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:19
- Nahlásit

Maya
no je taky fakt, ze kvuli vetamixu brat dovcu je na pytel, kdyz k nam jel prvne, tak meli instrukce naproti stavebninam, pac sme obce o 1200 obyvatelich a stavebnini sou pri hlavni silnici asi nejvetsi a nejpoznatelnejsi budova a borec vola, ze je za 5 minut u nas, tak cumim z okna, prosvisti kolem stavebnin a za dalsich 5 minut vola, ze to nemuze najit ale to sem mela tenkrat neschopenku, jinak kupuju prave v brne v obchode podle aktualni potreby

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:24
- Nahlásit

cernej caj
u nás to nikde neprodávaj, malý město, tak je tu jen pár zverimexů, jako poštu mi přeberou naši a nebo švagrová, ale nutit je, aby mi skládali 50 kg masa do mrazáku, to by mě asi poslali někam
vlk
je tu úplně božský klid
jj, to musí bejt pěkný, my jsme sice pidi vesnice s pár lidma, ale některý magoři dovedou udělat občas bordel i tak, ale jo, v noci je obvykle taky ticho a klid

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:35
- Nahlásit

vlk
tak to musi byt luxus na spani

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:50
- Nahlásit

cernej caj
tak to musi byt luxus na spani
po 20ti letech na uřvaným megasídlišti v 17ti patrovým ještě uřvanějším paneláku úplně gigaluxus.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:57
- Nahlásit

vlk
tak to verim. ja mam zkusenosti akorat z klidne bocni ulice, kde sme meli okna do zeleneho dvora a pak z klidne bocni ulice, kde zas akorat sem milovala to zvoneni kostela... ted sme sice na hlavni, ale v noci projede minimum aut, to ani nevim a co nam opravili silnicu, tak uz ani ty velky neotrasaj domem

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:03
- Nahlásit

cernej caj
a co nam opravili silnicu, tak uz ani ty velky neotrasaj domem

o otřásání domem bych mohla psát romány, jako dítě jsem jezdila na prázdniny ke strejdovi, kterej byl přednosta v Přerově na nádraží. To znamenalo, že tam měli i byt....když kolem fičel rychlík, nebo nákladní vlak třásly se i lustry a nábytek pochodoval z místa na místo....jako děcka jsme z toho měli děsnou prdel... kolikrát se otevřel kredenc a vypadlo i nějaký nádobí.....

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:03
- Nahlásit

cernej caj
co to je??
cosi na přikrytí se nebo přístřešek, akorát je to lehčí než celta (a dražší ) pán měl celty akorát letitý, tak říkal, že nemůže zaručit, že to nepromokne, pončo takový dost těžký, tak jsem vzala zavděk tímhle. Jsem na to zvědavá
mas maila, tak prosim odpoved
máš jí tam
vlk
v noci absolutní ticho a tma....to se kráááásně spí...
ááááááááááááááá čirá závist. I když mě by se spalo krásně i na ohňostroji, jen kdyby mi nelezli po hlavě ty vadný kočky

kde je Ešuskááááááááááááááááá chci ten referát!

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:06
- Nahlásit

birma
I když mě by se spalo krásně i na ohňostroji, jen kdyby mi nelezli po hlavě ty vadný kočky

my pouštíme kočky v noci ven na lov a kotě chrápe s Maruš v psím pelechu....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:11 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

vlk
jako děcka jsme z toho měli děsnou prdel strycek asi moc nemel ale je fakt, ze bydleni v klidne ulici s kostelem melo vadu - sice 500mv vzdusnou carou od letiste, brnensky je pidi, tak kdyz vyjimecne startovalo neco mega obr tak to nam taky skoro pochodovali sklenicky

birma
aha, to si musim vygooglit, to vypada zajimave

ja mam prave ponco s hrbem od jurka + set na nouzo pristresek, docela to de (to v pravo)

ale je zas fakt, ze je to dost natesno a do skaredyho pocasi kdy fakt pocitam s hnus pocasim je lepsi neco vetsiho, tak asi vemu celtu, ale to se mi zas nevleze plastenka, tak mam dilema... moknout v noci nebo pres den?

edit: chtela bych tohletyvek ale nemam nikoho, kdo by mi to obsil nebo nejak nadelal otvory s tema kovovejma koleckama, at se to neprothne hned

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:25
- Nahlásit

jo a jeste budu mit dost divnej dotaz, ale vlastne nemam zkusenost s cestou vlakem delsi nez 2h se psem...

a) myslim, ze 5h bez kadeni ci curani asi zvladne v poho (v noci to taky ma treba 8h), ale je otazka, pac to nemam vypozorovany, kdyz by dostal nazrat vecer a rano uz ne, jestli to ze nedostane rano nam dava nadeji, ze nebude chtit po ceste?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

tak jedna rrrramštajně kynologická , ať se držím tématu, že? což už samo o sobě by mohlo napovědít, jak to včera bylo, ne, když jsou tam taky dva psi

tak sem tu s tim vápnem, včera jsem nestíhala, přijeli jsme pozdě, museli jsme ještě za pakůpkama, upíknout ten kuláč a pak jsem zdechla - ste napnutý? jako guma u spoďárů??

takže:
jak jinak, než že pršelo
Blanka mě uvítala - kousla mě do ruky
Blanka uvítala Brtnika, taky ho pokousala do ruky
Brtnikoj se moc líbila, říkal, že to je drak
Ešusoj se taky moc líbila, když jsme ho vyndali z kůfra dělal hnedle tanečky, ona byla cudná, ale taky s náznakem tanečku. Pak se na sebe úplně vyprdli a si se už nefšimli, jeli si každej vlastní lajnu.
Blanice je tažnej kůň, ne péf.
Blanice má šílenou fixaci na žrádlo, přetáčí se malinko, ale když se žrádlo schová, dá se to.
Blanice má na starou fenu neuvěřitelně energie
Během procházky už i začínala vnímat, že jsme tam s ní, což mi přišlo fajn, na to, že je po sto letech venku, mimo areál. Když jsme se zastavili, šla se mudlat.
Blanice by prej měla být kapek protivná na feny - říkala ošetřovatelka.
Během procházky jsme potkali fenku na volno, nešla k nám, Blanice si jí nevšímala, tak to snad nebude tak hrrr. Pak jsme šli kolem plotu, tam útulková fenka ve výběhu, Blanice si jí taky nevšímala.
Má zakalený očíčka, ale nebude to zatím nic děsnýho myslím, protože se pohybuje s naprostým přehledem i v neznámém prostředí.

Ale jsem na tom fakt jak ty Rrramštajni s tim jejich klávesákem, kterej jim dodneška neřekl, že nima teda bude hrát , Brnik taky neřeknul, ešivá si jí vezmeme. Jen vím že nesmí do ložnice, do postele a nesmí řvát. Tak teď už jen aby tam na mě počkala, než si tady budu moci vzít dovolenou, což je blbý. Ptala jsem se, jestli to nemůžem vyřešit tak, že jí tam zaplatím pobyt a oni jí stáhnou z nabídky, nebo tak nějak něco. Nejde to, což chápu a počítala jsem s tím,, ale zeptat jsem se musela. Sedím tu a usmívám se.

Díkuju všem za držení palcůch a omlouvám se za pozdní report, já včera vůbec fakt už nestíhala, vzhledem k tomu, že dneska odjíždíme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:36
- Nahlásit

PetraK
tak to evidentne kdyz vas vsechny pokousala, tak to je jasny, ze si ji musite vzit domu, aby nepokousala jeste nekoho dalsiho. este ze nepokousala esusa. Tak super report

akorat nechapu, proc ju nemuzou stahnout, kdyz byste to zaplatili? ale tak zas, kdyz cekala doted, tak uz pocka

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:38
- Nahlásit

PetraK
Brnik taky neřeknul, ešivá si jí vezmeme. Jen vím že nesmí do ložnice, do postele a nesmí řvát.
jůůůůůůůůůůůůůůůů gratulujůůůůů dvojpsí pani!

cernej caj
to si musim vygooglit, to vypada zajimave
von to zas neni žádnej zázrak, ten přístřešek je jenom klasika jak z celty, ale je dost dlouhej mi tak v tom krámě přišlo
tak asi vemu celtu, ale to se mi zas nevleze plastenka, tak mam dilema... moknout v noci nebo pres den?
huš! ti fakt klidně něco vezmu

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:42
- Nahlásit

PetraK
takže HURÁÁÁÁÁ
Tak teď už jen aby tam na mě počkala, než si tady budu moci vzít dovolenou, což je blbý.
no ale zase, takhle stará beruška už půjde jenom k nějakýmu nadšenci dobrodušnýmu, takže kdyby náááhodou nějakou neuvěřitelnou nepočkala, tak půjde do dobrýho
Brnik taky neřeknul, ešivá si jí vezmem
je to chytrej Brník , protože pak mu nebudeš moct říct, že s tim přece souhlasil.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:44
- Nahlásit

birma
jj uz sem koukala, sem cekala neco huste moderniho, protoze sem o tom nikdy neslysela

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj

z vas vsechny pokousala, tak to je jasny, ze si ji musite vzit domu, aby nepokousala jeste nekoho dalsiho.

přesně, je to nebezpečnej zabiják

proc ju nemuzou stahnout, kdyz byste to zaplatili? a

řekla bych, že prostě nemůžou člověku věřit, že fakt pak přijde. Lidi jsou dneska divný.

birma

gratulujůůůůů dvojpsí pani!

ještě vyčkej, ešče mockrát se vyspíme, než jí přivzeme domů a pak se teprve uvidí, zda skutečně budu dvojpsí. Musí klapnout to, že nebude řvát a psi spolu budou fungovat i doma.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:52
- Nahlásit

PetraK
ty jo, tak to je super, že s Blanicí nebyly žádný komplikace a že jako v pohodě jste procházkovali
jestli má zakalený oči, tak asi nutno počítat s počínajícím šedým zákalem a časem teda buď operace a nebo oslepnutí, ale to už je asi jen takový miniproblémek

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:53
- Nahlásit

kachna_

už půjde jenom k nějakýmu nadšenci dobrodušnýmu, takže kdyby náááhodou nějakou neuvěřitelnou nepočkala, tak půjde do dobrýho

jo, to si říkám taky , však taky ošetřovatelky říkaly, ať se nebojím, že fakt na ní fronta není.

je to chytrej Brník , protože pak mu nebudeš moct říct, že s tim přece souhlasil.

hááájzl jeden vypočítavej

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:54
- Nahlásit

Maya

ak asi nutno počítat s počínajícím šedým zákalem a
jo, tak nějak to vidím. no prostě starší péf, tak to je tak třeba brát. Tu operaci asi ne, protože to by byla další narkóza a jestli, jestli dojde někdy na tu nezbytnou kastraci, tak to bude max. ničím dalším trápit spíš ne.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:56
- Nahlásit

PetraK
jestli dojde někdy na tu nezbytnou kastraci, tak to bude max. ničím dalším trápit spíš ne.
vim, že je to hodně blběj dotaz, ale vyřešit při jedný narkóze by to nešlo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:03
- Nahlásit

birma
ale vyřešit při jedný narkóze by to nešlo?

nevim, to by musel pochopitelně říct vet - taky mě to napadlo, ale jestli by toho pak na starý tělo už nebylo moc, víš? bála bych se. A prostě tohle je věc, která ke stáří patří. Murphy taky o zrak přicházel a fungoval normáilně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:17
- Nahlásit

kachna_
mate tam tuny komaru?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:22
- Nahlásit

PetraK
ono je vůbec otázka, jestli šedej zákal u psa se operuje v narkóze, u lidí ne, třeba se psům dává jen sedace jako na rtg nebo tak něco, ale to už jde jen o to se zeptat a je to v podstatě prkotina, pes je schopnej fungovat i bez zraku, to je fakt

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:30
- Nahlásit

Maya
, jestli šedej zákal u psa se operuje v narkóze, u lidí ne,

ááha - sem nevědíla. No hele uvidí se, prostě je to starej pes, je. A kdyby měla třeba blbou reakci na veta, tak proč to zbytečně hrotit.
ale to je fakt moc brzo nad tím uvažovat.

<< 1 ... 2385 . 2386 . 2387 . 2388 . 2389 . 2390 . 2391 . 2392 . 2393 . 2394 . 2395 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání