| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:16
- Nahlásit
Fifi
Hezky pekne Blanice blanokridla!
zatím to vypadá gůtově, tak huvidíme, huvidíme.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:17
- Nahlásit
PetraK
heh vidím tam Ešátora
magůrci
ale hrozně milej, milej
cmuk
cernej caj
nebudu jezdit kousek vod nas, tam to znam
mi nedávno přišlo že už to znáš téměř fšude
no na km je to asi 14+25+10(mozna 18),
to jesti dosti
Fajka
vodpočívej
Tak děcká já se taky loučím, za chvíli valím z kolbenky
jdeme mrknout na houbičky, esli rostou .
Fšem haskí prodloužený víkend, hezký počásko a bez karambolů
( já to u nás vidím na noční koupání v rybníku )
nasadím masku "vřískot" aby mě nikdy nepoznal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:25
- Nahlásit
denyk
Fšem haskí prodloužený víkend
tobě taky krasavej víkend.
" aby mě nikdy nepoznal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:45
- Nahlásit
kachna_
to bys byla uplne nejhodnejsi kachna (akorat mohla bych si vymrcet treba ostravsky klobasky? takovy ty cerny? ja tim ze mam tu mastnou nesnasenlivost tak beznej pod 70% masa by me asi zabil balej se po 2, nebo nejaky takovy lepsi, jinak byste se asi uz nikdo nedostal vecer na wc
birma
urcite zvladnete
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:48
- Nahlásit
denyk
tak preju dosti lysohlavku tedy a jinak ja to neznam skoro nikde mi prijde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
kaááchni hele můžem něco spáchat s tím Fýtovetem? Já na to tetkon vzpomněla.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:43
- Nahlásit
Jsme v ruzofkovym lesů. Potkali jsme jednu a víc ani h.... nic. A to jsem loni touhle dobou nosila plné tašky. Sedli jsme si na mech vedle ďurky kde bydlej lesní fcely. Moc sikulky, jesteze nejsem alergická. A co se týče masky vriskot, před dvěma lety sem s ní jezdila asi hodku jako spolujezdec v autě po okolí. To byla haluz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:52
- Nahlásit
denyk
ruzofkovym lesů
no pokud jsi v růžofkovým lesu a potkala si enem jednu růžofku, tak buď ráda
Sedli jsme si na mech vedle ďurky kde bydlej lesní fcely
a? budeš vystupovat v cirkuse s Bukýsem jako žena a pes s obří hlavou
jako spolujezdec v autě po
fůůj hnus. Jako trphajzlik si byla lepčí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:57
- Nahlásit
KRÁSNEJ DLOOOOUHEJ VÍKEND, PĚKNÝ VÝLETY VŠEM
a nezlobte dědečka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:16
- Nahlásit
cernej caj
jaasně, špekáčky a černýmu čajovi něco míň mastnýho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 17:34
- Nahlásit
kachna_
Děkuji. Du balit.
denyk
taky si rikam, ze potkat vic ruzovek, je to o zdravi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 17:53
- Nahlásit
birma
děkujem pěkně
Nz, to je normal, takovyhle putovni veci po fore, bud rada, ze to neni nejaka autonemoc (na to jsou prebornici kachnovic_)
cernej caj
no na km je to asi 14+25+10(mozna 18)
Silencove. Umrela bych. Tak si to uzijte.
denyk
Sedli jsme si na mech vedle ďurky kde bydlej lesní fcely. Moc sikulky, jesteze nejsem alergická.
Kolik si jich schytala?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 19:19
- Nahlásit
Fifi
Silencove. Umrela bych.
prosimtě dyť to je plán na 3 dny
my si právě střihli rychlonávštěvu veteriny. Jsem fakt paranoidní, protože řešim hovadiny typu "pes je bez nálady" a ještě jsem ze sebe udělala debila, protože jsme přišli asi 2 minuty před zavíračkou a na otázku jak dlouho, jsem odpověděla, že pár dní (pozn. pro Ešusovou - kolega pana doktora Svobodníka - i v týhle situaci zadara!) naštěstí podle rychlý prohlídky OK, takže mi spadnul šutr ze srdce a zejtra pojedu klidná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 19:27
- Nahlásit
birma
tak supr, ze ho vet prohlidl, aspon budes mit klid. Hele, jedem do skramouse (takze tech 10.19 myslim).
ja asi umru, az si dam na zada batoh jeste me furt poboliva rameno, tak su zvedava a navic se mi do nej zas nic nevleze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 19:39
- Nahlásit
cernej caj
aspon budes mit klid
to jo zato jsem měla málem infarkt tam, když mu otevřel hubu a začal mu k ní čuchat a Adámek, kterej ještě před pár dnama vrčel, když jsem mu sáhla na ocas, byl v takovym šoku, že se na nic nezmohl
navic se mi do nej zas nic nevleze
já ještě nezačala balit ještě dodělat generální úklid, pak musim taky pracovat, v noci zabalim, ráno nakoupim zásoby - ještěže to mám na rozdíl od vás kousek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 19:57
- Nahlásit
birma
no ja budu zitra vstavat ve 4, takze doufam, ze se dostanu v 10 do betle taky sem mela plan, ze na zitra budu mit bagetku. Kulovy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 20:13
- Nahlásit
cernej caj
máš emila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 21:08 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
muj batoh ma 11.5 kg. nemam tam jidlo. Nevleze se mi tam. Nevim, jak ho tam nacpu a samozrejme bunda tam taky neni, takze jako soumar... achjo, muz mi proste nuti mikinu i bundu. Su zvedava, jestli to aspon upotrebim
tak vsem krasny vikend
edit
birma
mas odpoved
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 21:51
- Nahlásit
růmštáááájn
PetraK
tlemím se
cernej caj
dorazili jsme se psí kuchyně a jiných lokalit, Buldozér nevařil, možná trošku sebe, ale vody bylo dost, tak dobrý, bouřkám jsme ujeli,... supéééér výlet.
jo je to u Litomyšle. moc krásné krajiny.
mikinu a bundu si vem. má bejt pochybný pičasí.
stejně jste s tím bivakem dobře drsný. já když si představím, jak jsem sežraná od komárů.... tak přestávám závidět.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2013 04:22
- Nahlásit
Vero
ja koupila repelent, tak sme v klidu
tak to musis poslat fotky jestli mas, kolem litomysle to taky jeste neznam, tak fajn, ze ste si to uzili
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2013 20:10 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
a koupila repelent, tak sme v klidu
jakou značku a jaký máš skóre oproti bez trepelentu? já todle pořád řeším, připadá mi, že jsem zrepelentovaná, že smrdím jak chemička, a stejně mám docela slušnou míru pokousání tím omylem přírody zvaným bodavý hmyz a to nespím pod širákem a po soumraku před těma sfiněma prchám z lesa. prostě já jim chutnám, a taky to hůř snáším, jsem na to trochu alergická.
ak to musis poslat fotky jestli mas, kolem litomysle to taky jeste neznam
mám leda prd, mužík pověřen foťákem, tento zapomněl.
představuj si krásné bukovinky a smíšené bukovinky, údolí říčky, studánky... (, komáři )
dneska jsem na tebe vzomněla, když jsme se schovávali před slejvákem v autě. doufám, že zdárně s birmou přežijete
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2013 22:30
- Nahlásit
Vero
u nás slejvák nebyl, ani nekráplo
komáři jdou jen na někoho, tak třeba má cernej caj štěstí na mě taky nejdou, ani klíšťata, komár mě zobne tak jeden dva za léto, kolikrát když večer sedíme venku, fšichni se plácaj a já nic
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 14:04
- Nahlásit
Maya
na mě taky nejdou, ani klíšťata, komár mě zobne tak jeden dva za léto, kolikrát když večer sedíme venku, fšichni se plácaj a já nic
jsem zelenožlutá závistí! krom toho že rudá od hmyzu
já si kolikrát v létě říkám, že moje sklony jsou moje neštěstí, oč bych měla snadnější provoz, kdyby moje hobby bylo v létě sedět doma u pc a večer v hospodě.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 18:16
- Nahlásit
Vero
oč bych měla snadnější provoz, kdyby moje hobby bylo v létě sedět doma u pc a večer v hospodě.
no a tu to máš, blbě sis vybrala koníčky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 20:18
- Nahlásit
Maya
no a tu to máš, blbě sis vybrala koníčky
hele jeden můj známej mi říkal, že nechodí do lesa, páč nezná ženskou, která by tam s ním šla, že choděj prostě na aerobik nebo do divadla, ale výlety ne-e. normálně jsem nechápala, že takový lidi můžou existovat ale faktem je, že kdbych se mezi ně přiřadila, nemám nohy plný rudejch kopců a nemusím polykat pilule na alergii jen esi bych neměla děsnou deprézi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 22:21
- Nahlásit
Vero
ať si známej pořídí psa a takovejch ženskejch, co chodí do lesa, pozná, že nebude vědět kterou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 22:29
- Nahlásit
Zdravim a pozdravuji,
komari litaj a sosaj, chrousti litaj a motaj se do vlasu a perdelice mladsi je lovi, trpaslik lita a davi se aportem a vsechny cuby by ji rady ulovily...
Tak pekny vecir a nedeli vinsuju, vyletnikum dle myho pocasi preje.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 23:17
- Nahlásit
brej večír!
my jsme nakonec s Adamem doma předčasně, neb Kniga sebou měla děsně voňavou fenečku, díky čemuž šly Adamovi oči z důlků a slina z huby, u mě to nějakým způsobem způsobilo puchýře na rukou od vodítka (fakt!). Dnes svou vášeň přenesl na kachniny čuby, což způsobilo odzvěření celého Kokořínska a prasklé bubínky každému, kdo se přiblížil do okruhu cca 5ti kilometrůch. Usoudila jsem tudíž, že nemá cenu mu ty nervy napínat za míru únosnosti a odjeli jsme dříve. Asi akorát včas, protože se snažil spát v autě (věc nevídaná) a doma sežral pár granulí a odpadnul úplně. Jinak to bylo skvělé a úžasné a strašně jsem si to užila (a zítra neudělám ani krok a nezvednu ruce) a Adam taky, neb se naučil dělat hravé úklony ke psům a plavat! Navíc byl v některých situacích nezvykle vzorný
Tak jsem poreferovala a jdu zkouknout fotky, jestli mám aspoň 1 ostrou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 23:34
- Nahlásit
birma
Tak krom puchyru a prorvanych bubinku samy dobry zpravy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 00:02 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fifi
Tak krom puchyru a prorvanych bubinku samy dobry zpravy.
no to rozhodně! Dokonce říkali, že nás zas někdy vezmou sebou, ale potom, co tam Adam předváděl, se mi nechce věřit
fotky
|