| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:15
- Nahlásit
cernej caj
kocky si ale nestezovali, ne?
ty si nestěžujou nikdy, když se jim naplní miska ale mě to fakt sere, když u něj musim dřepět a připomínat mu, že má jíst a to i přesto, že venku někdo promluvil/nastartoval auto/vrzly dveře... a že nemusí chodit kontrolovat chodbu a koupelnu, když tam nikdo není... a hladovka nepomáhá - vůbec
ps: vemes mi nejaky to tilko prosim na vyzkouseni?
vezmu, jen musím vymyslet, kam si to napsat, abych se tam před odjezdem koukla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:16
- Nahlásit
birma
nemůžu ti šoupnout jemena? včera se zas tvářil, že ho chci hovězím s droby otrávit a půlku jeho dávky musely dojet kočky, takže skóre bylo asi 250 g Adam
můžeš a kdyby to nevyšlo u mne, tak máma rozežere i to co nežere vůbec
Hele počítám dobře? dáváš mu kilo žrádla? není to moc? Ešátor má necelejch třicet kilíček a dostává 500-600 g masa na den ve dvou dávkách, plus k tomu nějaká to zeleninka. Tak jestli to pro něj prostě není moc?
jsem se nemohla už ozvati. Hele tenhle týden už to asi u mě nevyjde, můžem to přesunout na příští týden? Předběžně prndělí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
to i přesto, že venku někdo promluvil/nastartoval auto/vrzly dveře... a že nemusí chodit kontrolovat chodbu a koupelnu, když tam nikdo není.
von je pošahanec hyperaktivní, nemá čas na žrádlo, inteligent , no a co kdyby jedl prostě třebas - až bude hotová - v kópelce, kde by měl klida a nic ho nerušil0, paka zvědavýho ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:20
- Nahlásit
PetraK
Hele počítám dobře? dáváš mu kilo žrádla?
neeeee dávám mu tak 1/2 kila nebo o trošku víc, zeleninu a přílohy už jsem vzdala, zbytek z tý kilovky maj kočky automaticky + dožíraj, co po něm zbude. Fakt je, že dostává dost pamlsků, ale stejně mi to čtvrtkilo, co normálně sežere přijde málo. Granule má teda mnohem radši, nejspíš je to zvyk, ale zas po víc jak 3 měsících by se to mohlo už pomalu obracet k lepšímu a nic
Hele tenhle týden už to asi u mě nevyjde, můžem to přesunout na příští týden? Předběžně prndělí?
určitě. Prndělí asi ne, to my se budem teprvá nejspíš vracet s kafem z kokořínska.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:22
- Nahlásit
PetraK
co kdyby jedl prostě třebas - až bude hotová - v kópelce, kde by měl klida a nic ho nerušil0, paka zvědavýho ?
to můžu ještě zkusit, ale von to vyrušení vítá, musela bys vidět ten znechucenej ksicht z toho, co v tý misce zase našel... Zkusim koupit ještě nějaký trochu lepčejší masíko, jestli se nerozežere, ale to by šlo jenom dočasně, protože dlouhodobě bych to neutáhla..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:28
- Nahlásit
birma
v prndeli by to asi slo, pac kafe musi byt v prndeli doma, volala mi dr. ze me preobjednala kvuli dovolenejm a jinak bych zas musela cekat 2 mesice na dalsi volny misto...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:31
- Nahlásit
birma
myslis, ze konkurence na vylete by mu trochu nepomohla?
jinak premyslim, jestli vzit flexinu nebo stopku. Ja su zvykla hodne vyletovat hlavne s feri, ktera suprove chodi (i kdyz netaha) na postroji, zatimco vokoun je cmuchac, s nim je kazdej kilak na hodinu, to bych furt stala...
bych potrebovala flexino odpruzeny voditko, coz nikdo nevyrabi (odpruzeny voditko, ktery by meli treba metr - dva flexi casti, ktera by se dala v pripade potreby nejak zafixovat at se to nevytahuje...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:31
- Nahlásit
cernej caj
pac kafe musi byt v prndeli doma
OK, beru na vědomí, Ešusová čteš to, jo? Prndělí jde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:34
- Nahlásit
cernej caj
myslis, ze konkurence na vylete by mu trochu nepomohla?
no nevim, když mu nevadí, že to pak po něm maj kočky... Navíc sebou beru grancle, se kterejma nemá takovej problém...
jinak premyslim, jestli vzit flexinu nebo stopku.
neporadim, vem obojí a uvidíš
mi dneska došlo, že drahoušek bude muset bejt kvůli kolistům nejspíš na krátkym, protože se z nich mohl dneska úplně pominout. Taky si tim na neurčito zatrhnul koupání, protože to ho v tom evidentně podporuje (jak je kolem cyklostezka, tak s nima závodí a ječí u toho jak protrženej a jinde než v okolí s nima nemá tak strašnýho probléa)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:37
- Nahlásit
birma
a sledujes pocasi? jeste vcera byla predpoved slunecno, jasno. dneska uz je zamraceno, a v nedeli bourky... tak uvidime zitra, zase nejsu blazen abych stravila 6hodin ve vlaku kvuli tahnuti krosny v desti a bivaku na vode
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:38
- Nahlásit
cernej caj
a sledujes pocasi?
nesleduju. Na meteorologii nám přednášející říkal, že předpověď na dýl než tři dny dopředu je podobně přesná jako čtení z ruky..
nejsu blazen abych stravila 6hodin ve vlaku kvuli tahnuti krosny v desti a bivaku na vode
jasný, v nejhoršim to odpískáme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:39
- Nahlásit
birma
no zas nejsu soumar, kvuli kolenu musim resit kazdej gram vahy na vic treba ferina si nechala kocku zrat z misky v pohode ale vokouna si hlida
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:40
- Nahlásit
cernej caj
ctes vsechny nebo jen se spicama
čtu všechny, dík za tip, se podívám co je to zač
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:41
- Nahlásit
birma
zkoušelas jinej druh masa? už jsem to tu myslím psala, že mě Kim taky nežere syrovou slepici, ale syrového králíka zblazne raz dva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:45
- Nahlásit
birma
ale zas me by bylo lito to mozna odpiskat uplne, kdyby byla treba nejaka varianta na hnuso pocasi?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:01
- Nahlásit
cernej caj
zitra kolem 16.30 ses doma
ne-e, až tak v půl deváté... esi budeš v té čajovně ještě, mohla bych se zastavit třá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:06
- Nahlásit
Vero
no budem tam tak do 20.00, dyl urcite ne... mozna i jen do 19.00...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:13
- Nahlásit
cernej caj
taky mám tip na knížku, prej je dost dobrá
http://www.fantasyplanet.cz/kniha/kriznik-thor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:17
- Nahlásit
Maya
hm, vypada to dobre, ale to se spis mrknu v knihovne (hm, uz sem tam nebyla snad pul roku), protoze ted nemuzu moc utracet. vcera sme se byli podivat na podlahu, tak cca 13 000 bez dph bez prace za levnejsi nebo 15000 s praci (a tam jen 15%dph misto 21 kdyz bysme to chteli bez prace) a ta drazsi by mohla vyjit jeste +5t, tak su zvedava, jak se rozhodnem. Muz tvrdi, ze je to zbytecny platit za pracu (kilo za m2 a mame jich 18) bez dane, ale zas si rikam, ze tech 1800 zas pokryje rozdil mezi 21% a 15% dph tak bych to brala i s pracou ale muz zas tvrdi, ze to stejne odflaknou a polozi blbe a argument s reklamaci nebere, ze ti reknou, ze to je pouzivanim tak ja nevim. prej by mu tam nakonec stacil beton...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:26
- Nahlásit
cernej caj
kvuli kolenu musim resit kazdej gram vahy na vic
tak ti to vezmu já, většinou tahám tak o 5 kilo větší bágl než potřebuju, takže nějaký vodítko už mě nerozhodí Případně můžem střídat naší stopku - já jí beru určitě, ale pochybuju, že bych ji kvůli těm cyclistům nějak víc využila, takže ráda zapůjčim hodnějším pejskům
ale zas me by bylo lito to mozna odpiskat uplne, kdyby byla treba nejaka varianta na hnuso pocasi?
mě by to mrzelo taky, pokud taková varianta bude, budu ráda, ale s její tvorbou moc nepomůžu - fakt to tam neznám...
Maya
zkoušelas jinej druh masa?
zatím mám otestovaný drůbeží mletinu, vepřový s drůbežim směs, hovězí s drůbežim směs, vepřový s droby a hovězí s droby. Všechno je to tak na stejno...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:30
- Nahlásit
cernej caj
no s tou reklamací má možná muž pravdu, ovšem tomu lehce předejde tím, že bude pokladačům stát celou dobu za zadkem a na nedostatky upozorňovat průběžně a trvat na jejich okamžitém odstranění, předělání a tak, jinak se to s řemeslníkama dneska dělat nedá
pokud je rozdíl jen 1800, tak to bych teda sama nedělala
já budu potřebovat za chvíli položit koberec a protože je uprostřed místnosti sloup, tak se doma nikomu do toho nechce, tak taky najmu asi někoho od těch koberců rovnou kvůli té daní, to jsem teda zvědavá kolik si řeknou za pokládku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:40
- Nahlásit
birma
minimalne pulka sobotni trasy by mela byt bezcyklistova, jinak si myslim, ze cyklisti budou hodne po silnicich a kdyz budem mimo, mohlo by to byt fajn.
Ja to tam taky moc neznam, to leda by nam kachna poradila?
blby je, ze na mokrou variantu by to hlavne chtelo moznost ohrati a prespani pod strechou, coz je dost nerealny asi, tak uvidime, jak to bude. musime doufat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:46
- Nahlásit
birma
OK, beru na vědomí, Ešusová čteš to, jo? Prndělí jde
gůůůt tak prndělí béřu. Můžem buď dole na Anjelu a nebo :
tu u nás na Klamovce je picoška - myslím, celkem slušná
tu u nás nad Klamovkou je hospoda- taky celkem slušná, jen se teda musí trochu hlídat personál, aby na člověka nezapomněl, že jo Kachno?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:48
- Nahlásit
cernej caj
no budem tam tak do 20.00, dyl urcite ne... mozna i jen do 19.00
tak to až příště, jestli béte chodit i v létě
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:50
- Nahlásit
Zdařte se děvčata....už tu byla kachna v tom triku bez rukávů ???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:51
- Nahlásit
cernej caj
minimalne pulka sobotni trasy by mela byt bezcyklistova, jinak si myslim, ze cyklisti budou hodne po silnicich a kdyz budem mimo, mohlo by to byt fajn.
nj, jenže pak profrčí jeden šílenec milující rychlost v terénu a neštěstí je na světě... ony jsou to někdy nervy i když je na 2 metry, natož kdyby byl na 11. Uvidíme, jak to tam bude vypadat, ale rozhodně platí to, že ti vodítko ráda ponesu
blby je, ze na mokrou variantu by to hlavne chtelo moznost ohrati a prespani pod strechou, coz je dost nerealny asi, tak uvidime, jak to bude. musime doufat
jj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:51
- Nahlásit
PetraK
gůůůt tak prndělí béřu. Můžem buď dole na Anjelu a nebo :
tu u nás na Klamovce je picoška - myslím, celkem slušná
tu u nás nad Klamovkou je hospoda- taky celkem slušná, jen se teda musí trochu hlídat personál, aby na člověka nezapomněl, že jo Kachno?
kamkoliv si řekneš
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:01
- Nahlásit
Taxem právě zjistila, že hlavní dovču nemám 18. srpence, anóbrž července. Muž málem dostal ze mě žinfárkt.
Je zde ještě ňákej větší dementus? nehlaste se fšichni!
eštěže v práci to mám objednaný dobře a né na jiné týdny než mužík.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:07
- Nahlásit
vlk
nebyla tu kachna ani v triku bez rukavu, ani bez podprdy
ale az tu bude, tak doufam, ze mi odepise na maila
birma
s voditkem dekuji, to bych si vzala flexinu a pucovala stopku od tebe (pro me je tak hranice 12kg bagl), coz dosahnu i tak mozna v hicech, kdyz nemam skoro zadny teply obleceni a mam tenkej letni spacos a bez celty...
jinak uvidime podle terenu, ten patek neznam vubec, sobotu castecne (ve stezivojcich sme si docela zablbli, kdyz sme zjistili, ze hospoda nepremava , to by kachna asi vedela jak v nekterych castech hrozi cyklomasakr. Jo a musim si trasu zakreslit do mapy, at pak nechodime kilometry zbuhdarma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:09
- Nahlásit
Vero
Je zde ještě ňákej větší dementus? nehlaste se fšichni!
stačim já? zeptej se holek na akci divadlo. je ale teda pravda, že tam to není tak potížistický jako s dovolenou, to je fakt, ty umělkyně
birma
kamkoliv si řekneš
tak zkusíme tu Klamajdu? sejít se tam (tři stanice od Anjela tram. 9,10,16,.respektive čímkoliv co jede směr Řepy, Kotlářka. a podle počasí vybéřem picošku nebo zahrádku v restauraci? jo?
|