Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:09
- Nahlásit

Janiii
pěknej dortík, taky bych si dala
cernej caj
mi uplne zatocila hlava a zatmelo pred ocima
to máš od toho, hnutá krční páteř, když nás kdysi nabořil telefonista zezadu a to tak, že sme měli zrušenej celej kufr, tak jsem tejden nemohla otáčet hlavu doleva ani doprava ani o centimetr, nikam sem s tim teda nešla a za tejden to přešlo, taky od krční páteře můžeš mít prima mořskou nemoc, taky se mi stalo z přeležení v noci kdyby tě do pár dnů to točení hlavy nepřešlo, tak si zajdi k doktorce a nebo si sežeň někde diplofenac nebo jak se to píše

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:14
- Nahlásit

Maya
tak to je supr, ze se to takhle zacne projevovat druhej den... no doufam teda,ze to prejde brzo, jinak to nastesti neboli, akorat takovej divnej pocit vzadu na krku

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:37
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Vyvedla jsem mámu s tím, že se srazíme po procházce a půjdem na zmrzlinu. opočenskou. Člověk míní máma mění, že prej místo zmrzky půjdem na pivo. Bylo kapek kontraproduktivní, že jsem byla úplně hladová a nenajedená a to nefiltrovaný pívo je dvanáctka Ještě, že jsme měli málo penízůch s sebou

Fifi

ja sem po zkusenostech proste klidnejsi.

přesně tak

Janiii

ooofšem to je dort, hm dala bych si - ke kávěnce, mňam. A Pugét je moc krásnej, moc.

kachna_

a rozkousal mi podprsenku a tričko . A to jsem měla takovou radost, když jsem je u řezníka dostal

promiň, promiň, promiň to se nedá

Vero

hm, ty kupuješ tričko a podprsenku u řezníka

ty si nááána, nána, nána

a vlk

no dostat tričko a potprdu u řezníka, taky bych měla radost....

hned druhá

takže ač tu máme tichou domácnost, já se tu řežu jak pitomá

Fifi

Mája byla shancliva? A to si je jen schovala a nesezrala nic? Krom teda toho drahyho pradla vod reznika.

kapek mi trvalo, než jsem si srovnala která Mája. jestli Mája, nebo Maya
cernej caj

sem sla do prace se mi uplne zatocila hlava a zatmelo pred ocima,

masti k doktorovi!! na toho jemena kontakt nemáte?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:56
- Nahlásit

PetraK
nemame, to bylo takovy zduchnuti, pac mame stary auto, tak muz jen zkusil, jestli de otvirat kufr a neni tam nejaka zavada, nebyla, borec akorat mel upadenou znacku, takze v podstate na miste muz rikal, ze dobry a sli sme kazdej svou cestou. Ono taky tim, ze se rozjizdel, tak ani nemel moc rychlost, cumel jestli mu nejede neco z leva a zapomel cumet, jestli to auto pred nim nahodou uz jede taky... takze to na miste byla takova "vec pro zasmani", koho by to napadlo, ze?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:04
- Nahlásit

cernej caj

takze to na miste byla takova "vec pro zasmani", koho by to napadlo, ze?

hm, no to je jasný, člověk zkontroluje v takovým případku plechy a nic neřeší. Tak ale buď v klidu, nepořádej žádný těloakce, ať dostane tělo čas, si to srovnat, já jsem od toho zimního pádu na lyžich ty záda srovnala až teď- s tím, že je mi jasný, že se to zase vybetli s odstupem, páč už takhle byly načatý.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:05
- Nahlásit

PetraK
jestli Mája, nebo Maya
no dovol, to si jako myslíš že JÁ žeru ramínka od podprdy??
cernej caj
zkus si to vzadu na krku něčím zahřát, na bloklý krční svaly se dává teplý a případně si vzít pár dní ibalgin nebo něco podobného, by to mělo pomoct s uvolněním

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:08
- Nahlásit

nemáte někdo nápad, co ještě doporučit kromě krevních testů hlavně na štítnici mě napadlo, u psa kterej normálně žere a kadí a přitom vypadá furt jak z koncentráku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:08
- Nahlásit

Maya

že JÁ žeru ramínka od podprdy?

no! tady je možný úplně fšecko, víš?
A jak to chutná?

cernej caj
a ještě - se mi osvědčilo okolo toho krku něco omotat pevnýho- třeba ručník, ono se to nezdá, ale tak to jako by troošku zafixuje v tom pohybu. a hlavně si vypni nad sebou klimačku

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:09
- Nahlásit

Maya
kterej normálně žere a kadí a přitom vypadá furt jak z koncentráku?

to neporadim, ale Brtnik taky furt normálně žere - nebo teda nežere normálně, žere abnormálně, jak kadí nevim , ale je vychrtlej taky furt. U někoho to může být prostě tak daný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:12
- Nahlásit

cernej caj

taky mě napadlo,

http://www.kezdravi.cz/oddeleni/230-podlitiny-zhmo zdeniny-a-obrazeniny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:12
- Nahlásit

Maya
no dovol, to si jako myslíš že JÁ žeru ramínka od podprdy??

jeste tasemnice?

PetraK
no to je jasny, mas zkusenost s tema zadama to su dneska domluvena do posilky, to bude radosti

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:14
- Nahlásit

cernej caj
možná bych šla rači k doktorovi

Maya
kterej normálně žere a kadí a přitom vypadá furt jak z koncentráku?
může být genetický, můžeš udělat komplet testy, a pokud nic divnýho nevyjde a psák je jinak v poho, neřešila bych to.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:15
- Nahlásit

cernej caj
to su dneska domluvena do posilky, to bude radosti
dobrá rada á la maminka, nechoď tam s tím. fakt jako.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:18
- Nahlásit

cernej caj

posilku rozhodně vynech, nebo to po... ještě víc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:26
- Nahlásit

Vero
může být genetický, můžeš udělat komplet testy, a pokud nic divnýho nevyjde a psák je jinak v poho, neřešila bych to.

taky bych to neresila, jestli vyloucis tu stitnou zlazu pripadne obyvatele strev, tak to bude ok.

no uz sem psala memu sparing, jestli to teda neprelozime, tak uvidim.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:47
- Nahlásit

Vero
cernej caj
mě šlo právě o to, jestli dělat ještě něco jiného než ty krevní testy, přecejen je lepší jít k vetovi informován, naštěstí s tímhle já zkušenosti nemám, spíš opačný jde o bráchova psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:50
- Nahlásit

Maya
spic jde do kulata, co, kdyz se mu neomezi prisun

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:14
- Nahlásit

Maya
nemáte někdo nápad, co ještě doporučit kromě krevních testů hlavně na štítnici mě napadlo, u psa kterej normálně žere a kadí a přitom vypadá furt jak z koncentráku?
Já tohle měla u Altara a zpravil se po přechodu na maso, ale fakt je, že on byl do tý doby neustále vyhládlej a bylo vidět, že konečně pocítil, že něco v tom břiše má

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:23
- Nahlásit

cernej caj
spic jde do kulata
jj i když Dorin žere hodně a je taky furt hubenej, ale není to taková vychrtlost jako má Zeus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:36
- Nahlásit

Maya
a selmie dou do kulata jeste mnohem vic nez spicove se me zda
vlastne sme nikdy nemeli psa, co by zral hodne a nebylo to na nem hodne videt

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:50
- Nahlásit

cernej caj
vlastne sme nikdy nemeli psa, co by zral hodne a nebylo to na nem hodne videt
no to já taky ne
teď jsem objednala jehněčí Nutra Gold, jen 12% tuku, tak jsem zvědavá, jestli alespoň Kim trochu zhubne a doufám, že pytel dorazí do čtvrtka, jinak jsou psi bez žrádla a zhubnou určitě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:56
- Nahlásit

Maya
ja nevim jak to delam, ale kdyz se mi zdaj moc, tak jim uberu mnozstvi a za par tydnu se me zdaj zas malo tak jim zas pridam ale je fakt, ze tim popelnice furt cumi po sem, co by slo zezrat, takze to neresim, jestli mu to staci, kdyz mu uberu, protoze jemu to nestaci nikdy

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:57
- Nahlásit

co by zral hodne a nebylo to na nem hodne videt

já jsem zatím nikdá neměla psa, co by nechtěl třebas žrát. U nás žrala i nežravá Nela, i nežravá Frída, který jsem měla na hlídání. U nás žerou fšicí a bylo by to na nich vidět

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 11:13
- Nahlásit

cernej caj
hele co maj v bontonlandu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 11:31
- Nahlásit

Maya
pekny, kdyby meli tilko, tak zvazuju

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 11:33
- Nahlásit

cernej caj
tílka jsem tam neviděla, ale mají tam toho mraky, tak třeba někde jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 11:45
- Nahlásit

Maya
oni obecne moc tilka nemaji tady u tech fanouskovskejch veci

Vero
zitra kolem 16.30 ses doma?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:02
- Nahlásit

PetraK
U nás žrala i nežravá Nela, i nežravá Frída, který jsem měla na hlídání. U nás žerou fšicí
nemůžu ti šoupnout jemena? včera se zas tvářil, že ho chci hovězím s droby otrávit a půlku jeho dávky musely dojet kočky, takže skóre bylo asi 250 g Adam, 750 g kočky (což je 150 g na kočku a to fakt nemaj polovinu Adamovi váhy )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:10
- Nahlásit

birma
kocky si ale nestezovali, ne?

ps: vemes mi nejaky to tilko prosim na vyzkouseni? (muzem pak vyzkouset treba u auta, at se s tim pak nemusis tahat. akorat nevim, nedari se mi te na tom fleru najit, tak nevim, jak to mas velikostma... neco, co ma pres prsa tak 85-90 cm, to by mohlo byt M, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:14
- Nahlásit

Maya
psi knizkyctes vsechny nebo jen se spicama?

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání