| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
vono fakt peršing! vždycky když jedu za Blanicí, tak peršing
a když je tu Denyky Enyky, dáme si Tildu:
tak jsem si včera byla zacvičit a když už jsem byla v tom cvičení, aktivisticky jsem se pustila do nejdebilnější domácí práce - odmrazit a umýt lednici a mrožáka. Nesnášim to. Hrozně dlouho to trvá. Ale mám tetkon vzhlednou uklizenou lednici a mrožáka. Pak jsme si dali s Hošikusem procházení po večerním sídláku a nafštívili rodnou mou máteř, kteroužto jsme vytáhli na pokec na lavičku. Ráno jsem si testla co všechno se dá stihnout za hodinu a půl:
udělat psovi žrádlo
zacvičit si
umýt si makovici
zadělat těsto na dva koláče
vaplikovat čokloj injékční stříkačkou homeopatika (to tuším zabralo nejvíc času )
vysušit si makovici
dojít s čoklidem ven
vytvořit si gezicht
a odejít do prasé.
Jsem nerfozní, zdaliž se dneska výjezd do Troji zadaří a co Brnik, co Ešus a co Blanice. ??????????????? Hm.
birma
fakt je, že i ten kratičkej sprint naplno dal Adámkovi docela zabrat
héééj, von už s byčiglistama soutěží, už je nežére?
od dvou cyklistek, co jely hned za tímhle bláznem už se přivolat nechal úplně v pohodě
no krása
.Fifi
nedovedla bych tam zit, natoz cokle..
někde se to dá. Když jsi pražskej buran jako já Za barákem máme póle, do lesa taky není daleko - autem za chvilinku.
A chroustiiii, litaj chroustiiii!
sou hnusný, chci aby si mě nefšímali
a proste jdeme daal, bude se neco dit?
to máme taky, Ešusa statika nebaví.
denyk
Na kožním stejně nic nového,
bych se nabídla se svým oblíbeným homeo, kdybys chtěla, ale ne každýmu je to blizký a taky to není zkratka, trochu to trvá,, někdy už jen tím, že se musí najít lék vhodný pro konkrétní osobu a pak taky pochopitelně to uzdravování trvá nějakou tu dobu a dojde u toho i ke zhoršení, což ne každej dá. Kolegyně to vzdala. Já jsem z toho nadšená, kožní problém mi to řeší, stejně tak kloubní věci.
zvěřinové knedlo zvěřino zelo a gulášek u Oty a k temu Svijánky
Počásko super, lehký větřík a polojasno..
ježiši kriste TY SI SADISTA!!!! ach bože pláču.
Maya
vypadá to že fakt bude pršet,
nevypadá, už scá vydrž, za chvíli to tam máš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:39
- Nahlásit
denyk
a f sobotu asik Jizerky
seš jemen? nemůžeš jet do těch jizerej jako o něco pozdějš? Až tam budem? hm?
u nás zataženo, ale do kolbenky jsem šla v tričku
tu taky, a do kolbenky jsem šla kravěna v minišukničce a tílku jsem kreténa.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:40
- Nahlásit
PetraK
zdaliž se dneska výjezd do Troji zadaří
teda držím palce, ať všechno klapne na jedničku
vydrž, za chvíli to tam máš
nechciiii, zatím nic, ale teda doufám, že když už tak se to vybouří teď a až pudu z práce, tak bude svítit sluníčko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:43
- Nahlásit
denyk
jaky spejlicky? k cemu to je? (jako reakce na alergii?)
me se prave taky nechce, tak se na to asi vyprdnu. Ona manipulace s tim a jeste hlidat psa...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:47
- Nahlásit
PetraK
jo Tildů mňam
stihnout za hodinu a půl:
ty voeee motorová myš křížená s králíkem Duracell jseš
svým oblíbeným homeo, kdybys chtěla, ale ne každýmu je to blizký
mně je to blízký, mám ráda alternativní medicínu, nebráním se
naopak, už jsem nad tím i přemýšlela, posílala dotazy, ale vždycky chtěli osobní kontakt.
A u této kožní jsem byla poprvé, je fajn, říkala, že nebude začínat s léčbou, že nejdřív krevní testy a ty výtěry (štítná žláza, broncho, chlamýdie atd...) testy jsou prý dražší ale udělala, hodná páč když jsem jí řekla že to mám po těch zápalech plic dokupy s alergií a astmatem tak říkala, že možná tuší, ale nechce se do něčeho bezhlavě pouštět aby mi pak třá za 14 dní nemusela měnit léčbu, Chce to potvrdit nebo vyvrátit z testů.
Písnu ti kdyžtak na mejlík co mi je a není esli ceš, kvůli těm homeo.
(mám doma knihu od Lebenharta, občas jsem něco brala a
zkoušela to i na Bukísovi)
ježiši kriste TY SI SADISTA!!!!
taky říkal, ten, co se mnou šel, páč jsme čekali (po 15ti km) na vlak a on pořád nejel, tak měl chlapec bobka, že bude muset dalších 10km pěšo pravdou je, že nádro vypadá jak když tam jel naposled vlak poháněný párou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:51
- Nahlásit
PetraK
jako o něco pozdějš? Až tam budem
a vím já, gdy vy tam budete ?
tohle domluvila nějaká parta mého známého, není to moje akce, uvidím dnes, možná to nakonec budou ty Prachovské skály nebo jen griliing u baráku
Troji zadaří a co Brnik, co Ešus a co Blanice
jsem moc zvědavá, je to den Déééé
cernej caj
jaky spejlicky? k cemu to je?
jsem se neptala, asik zkoumají jestli tam mám nějaký víry a baktérijé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
jo Tildů mňam
viď? a vidělas ho v růžový? a vodbarvenýho na bloncku?
a do jizerek jedem příští tejdenek
ohle domluvila nějaká parta mého známého
a ták, tak to bys stejně neměla moc čas, to se nedá, když člověk má společenskou akcičku.
je to den Déééé
no den Dé to ešče nejni, ale hodně se rozhodne. Nemůžem si jí vzít před dovoloenou - tu by s námi nedala a musí se kapek aklimatizovat, takže až se vrátíme a pak záleží na tom, jestli si Růžofka debilita obecná bude brát dovču nebo ne hned po mě - myslím, že jo, takže to by se pak ještě o týden zase posunulo ke konci července až.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:00
- Nahlásit
denyk
tak prachovsky skaly bych taky nekdy chtela videt
PetraK
taky su zvedava
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:05
- Nahlásit
PetraKco všechno se dá stihnout za hodinu a půl:
když se děti snažej tak vůůůůůbec nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:21
- Nahlásit
kachna_
když se děti snažej tak vůůůůůbec nic
s dětma se nedá udělat podle mě vůbec nic a to se ani nemusej snažit nechápu, jak rodina s dětma může vůbec fungovat asi kouzlo či co
Maya
eda držím palce, ať všechno klapne na jedničku
cernej caj
taky su zvedava
dík ženský. uvidíme no. třebas se to zazdí a nemám co řešit dál.
denyk
ty voeee motorová myš křížená s králíkem Duracell jseš
jsem toho měla moc naplánovanýho, tak jsem musela nakopnout záložní motůrky
le vždycky chtěli osobní kontakt.
ano. to musí být, páč si tam nejdřív pěkně popovídáte a porozeberete co jsi zač, co máš za sebou, čím sis prošla, co preferuješ, čeho se bojíš, co máš ráda........ pro každýho je na každou nemoc jinej lék, takže ta osobní návštěva nutná je, protože jedna nemoc - sto lidí a po každý to bude jinej lék. Kdybys chtěla, můžu se toho svýho homeopata pozeptat, jeslti nemá doporučení na někoho v tvojí blízkosti, aby to nebyla střelba do tmy.
A u této kožní jsem byla poprvé, je fajn, říkala, že nebude začínat s léčbou, že nejdřív krevní testy
a to zní very, very gůt!! má mozek paní doktorka. Takhle začínal Heršík s Murphym a jeho kožníma problémama. krevní rozbor a stěry a podle toho se jelo. nejdřív mu nasadil léky a pak homeo.
že možná tuší, ale nechce se do něčeho bezhlavě pouštět aby mi pak třá za 14 dní nemusela měnit léčbu,
ty joještě se najde doktor který přemýšli v souvislostech??
pravdou je, že nádro vypadá jak když tam jel naposled vlak poháněný párou
ano. nádro vypadá, že už tam nikdá nic nikdy nepojede. to si pamatuju , když jsme tam vystupovali z vlaku, kterej jsem si stopla v Mikuláškách náhodou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:49 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
stihnout za hodinu a půl:
seš saďour, kterej chce, abych měla deprézi já ráno za hodinu vstanu, obleču, udělám ksicht a odejdu a ještě nestíhám. pravidelně. a to se neflákám u toho, hrozně spěchám, že kolikrát ani ten čaj nevypiju nebo neuvařim.
seš elektrická myš na klíček zkřížená s ufonem a já už sem nepřídu. tak.
ale hodně se rozhodne.
mno, chtěla jsem napsat, že držíme drápy a jsem zvědavo, ale ještě mám furt tu deprézi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:52
- Nahlásit
denyk
páč jsme čekali (po 15ti km) na vlak a on pořád nejel, tak měl chlapec bobka, že bude muset dalších 10km pěšo
nechápu pointu, to byste měli tak akorát výletní dáfku ne
jo a tam u vás existujou kožní doktoři?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:56
- Nahlásit
Vero
taky si tady v tom vyctu pripadnu trochu menecenna
a jeste sem si rikala, jak casto se ma odmrazovat lednice a k cemu je ot presne dobry? vim, zeu nasich sme to obcas delali, ale ja mam lednici doma 3 roky a nedelala sem to nikdy? i kdyz je pravda, ze v zime nejak nechladi moc, tak nevim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:58 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
vim, zeu nasich sme to obcas delali, ale ja mam lednici doma 3 roky a nedelala sem to nikdy?
nápodobně
záleží asi na lednici, pokud máš samoodmražovací, tak tam nespatřuju potřebu.
spíš u mrožáku teda, pokud se zanáší ledem, že přestávají jezdit šuplata, tak by se mělo
podle mě se to dřív dělalo, páč se stěny zanášely ledem a to pak škodilo funkcím, mohla by se lednice i polámat. ale dneska jsou skoro všechy samoodmražovací.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:01
- Nahlásit
cernej caj
k cemu je ot presne dobry?
možná, že Petra Ká potřebovala v lednici uklidit, tak musela vypnout chlazení... a tudíž odmažení provázelo ten úklid? nebo měla stěny zasraný (ledem)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:03
- Nahlásit
Vero
to je fakt, ze sme dycky meli 50% ledu uz v ty nasi... ale zas my meli jen tu lednici s jednou mrazopolickou ktera nemela ani samotny dvirka... je fakt, ze hromady ledu nemame
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:13
- Nahlásit
PetraK
v žůžový si ho sem myslím dávala
svýho homeopata pozeptat
je tu doktor Matys v Rumburku, je prý dobrý, zároveň dětský lékař, chtěla jsem tam v zimě zajít ale je to daleko od nádra navíc homeo poradnu má až kolem 20té hoďky, nechtěla jsem tam chodit ve tmě sama..a pak taky prachy za konzultace, že
jo kožní je prý fakt dobrá, výsledky by měly dorazit za 14 dní tak uvidzíme
Vero
měli tak akorát výletní dáfku
no já bych to dala, ale jak říkám, chlap nějak nebyl schopen
jo a tam u vás existujou kožní doktoři
no musela jsem do České Lípy, takže téměř 80km.
V Rbk je jeden, ale tomu už je asik 180let a navíc furt prohlíží jen plíseň na nohách a předepisuje líh na akné dement
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:19
- Nahlásit
Vero
nestíhám. pravidelně.
to já taky nestíhám a pravidelně, ale dneska jsem se rozhodla, že to prostě stihnout musím. tak jsem posunula budíka o deset minut a vstala poctivě a svižně a ne že se mátožim po bytě.Věci na těsto jsem si večer připravila, takže to šlo celkem rychle. Půlku jsem frkla do mrožáka,tu zpracuju příští týden a druhou půlku nechala kynou v lednici. Jediný na co nezbyl čas byly ranní hrátky s psékusem, tak si seděl na balkůně a hrál si na drbnu
že držíme drápy a jsem zvědavo, ale ještě mám furt tu deprézi
na deprézi kašli, to nepáchám každej den. a já jsem nerfozní jak prvnička
i tak akorát výletní dáfku ne
myslím, že by to bylo nad ty výletní dáfky už
cernej caj
casto se ma odmrazovat lednice a k cemu je ot presne dobry?
odmrazuju podle toho jak je námraza, jednak tím, když je velká námraza tak mrazák zbytečně požírá életriku a taky kvůli tomu,a by to člověk umyl.
lednici mám taky samoodrmazovací, mrazák ne. Ale i tak, prostě občas to chce tu lednici přejet hadrem. Jájsem to nazávěr ještě otřela hadrem na který jsem nakapala citrusovej éterák a krááásně mi to tam voní čistotou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:20
- Nahlásit
denyk
se nediv, v tom veku je asi rad, ze si pamatuje aspon existenci toho lihu
to ale musi byt i z tohohle ohledu dost narez bydlet tam u vas, jak ma nekdo potize... si nedovedu predstavit jezdit treba co 3 mesice kvuli stitne zlaze 80km tam a 80zpet jen na odbery treba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:21
- Nahlásit
denyk
je tu doktor Matys v Rumburku,
tak dobrý, je lepší jít někam na co už je doporučení, ale tak to víš vlastně sama :-ú
..a pak taky prachy za konzultace, že .
jo, to je fakt, něco to stojí, ale mně se to zatím fakt vyplatilo, ten lék funguje, šteluje mi tělo fakt vnímatelně a celkově.
by měly dorazit za 14 dní tak uvidzíme
tak držím palce
no musela jsem do České Lípy, takže téměř 80km.
ááž?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:28
- Nahlásit
Kref mi vzali tadyk u obvodní, takže jsem tam bohudík nemusela, teď až přilezou výsledky...jj vlakózem je to 2hoďky a autí necelou hoďku, ještěže jsem tu měla přítele, co mě tam i zpět hodil.
Nejbližší lékaři v Rumburku 25km a nemocnice, ale pověst šílená . Proto jsem na slepáku byla v Ústí nad Labem. Njn
vše má své pro a proti, nyní aktuálně vyšel článek, že budem
moct jezdit/chodit k mudrům do NDR (pracují tam čeští a slovenští lékaři) takže jazyková bariéra v pohodě, ale platí se keš a naše pojišťovny proplatí jen částku, kterou by proplatily ony...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:43
- Nahlásit
denyk
tak zas ale v pripade akutnich potizi mozna lepsi co by kamenem dohodil pres hranice za kacku navic nez 80km nekam...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:45
- Nahlásit
denyk
vše má své pro a proti,
no jo no... zas máte tam nádherně... ale měl by čék bejt zdravej.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:46
- Nahlásit
PetraK
a já jsem nerfozní jak prvnička
klídek, ať je nevystresneš. jako myslim B + B. Možná aji E.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:56
- Nahlásit
denyk
vše má své pro a proti
to jo, tohle je hodně blbý. My jsme přemýšleli s Brntikem, že by bylo fajn, nakýblovat se tam k vám na důchod - ešivá se ho dožijem , ale musel by člověk počítat s tím, že tam možná brzo umře, páč se nestihne fčas dostat k dochtoroj
Vero
klídek, ať je nevystresneš. jako myslim B + B. Možná aji E.
jasný, vim. Já to mám jen v sobě, a když o tom mluvím - taky jsem už o tom mluvila s kolegyní -germánskou spolužačkou, se ségrou - a hlavně tu s vámi -tak to vyventiluju, tohle u mě fachá. Já o tom třeba ani doma vůbec nemluvím, nechci ovlivňovat a tak. Nechávám tomu volnej průběh, ale vím, že dnešek částečně rozhodne. pak je ve hře ještě hodně věcí, vím, ale dnešek je důležitej. Tak si tu v tichosti funim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:58
- Nahlásit
PetraK
tak si fun su dost zvedava, hlavne aby vam nechcalo nejak extra, abyste mohli ven
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:03
- Nahlásit
PetraK
tak to vyventiluju, tohle u mě fachá
jasnačka... to skoro u každýho.
ale bacha na nadmíru funění, aby si tě pak nespletli s prasnicí
jsem zvědavo na zprávy. snad vám to slejvák nepokazí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:04
- Nahlásit
cernej caj
tak si fun
si piš, sem tu jak plejtvák myšok.
No bylo by lepší, kdyby nepršelo, ale tak minule pršálo taky a mi to zas tak nevadilo. Ono v důsledku bylo moc fajn, že jsem tam nějakou dobu s Blanicí trávila i v tom vestibulu, kde chodili cizí lidi, cizí psi, dítě tam bylo, viděla jsem jak reaguje na lidi, psi, svoje ošetřovatele a tak. Dneska snad bude víc času na to, abychom se podívali, jestli bychom si všichni sedli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:08
- Nahlásit
Vero
aby si tě pak nespletli s prasnicí
vod toho je tu Růžofka. jsme jaksi výrazně odlišné
já v černým - vypadám jak razítko
vona v růžovým vypadá jak prasnice, ale je to svině
|
Vero