| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:35
- Nahlásit
S tou brašnou, já se vždycky bála, aby pak neměl v pr. záda, asi jak já z báglu - takže jsem nikdy nepořídila.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:36
- Nahlásit
birma
taky každej pes je jinej... nejspíš by to chtělo někde ozkoušet, jak to bude snášet, než do toho čék ty prachy vrazí.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:45
- Nahlásit
Vero
já se vždycky bála, aby pak neměl v pr. záda, asi jak já z báglu - takže jsem nikdy nepořídila.
podle mě záleží na zátěži a na kondici psa. Četla jsem, že nakládaj i polovinu váhy psa a to si fakt nedovedu představit, že bych udělala. Ale zas pro dospělýho psa v dobrý kondici, kterej váží třeba 30 kilo, tak si myslim, že nést třeba 3-4 kila nemůže být problém.
vlk
nejspíš by to chtělo někde ozkoušet, jak to bude snášet, než do toho čék ty prachy vrazí.....
to by bylo samože nej, ale nedovedu si moc představit, jak by to šlo zrealizovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:00
- Nahlásit
Vero
pozdravuju
vyřídím. Bude myslím, rád, že není osamocen
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:12
- Nahlásit
birma
že nést třeba 3-4 kila nemůže být problém.
víš co, mě někdy bolí záda i ze 4 kilo, a to vážím víc a nejsem stará, jen mám trochu v pr záda ... jako jo, rozumím, ale nějak jsem měla ohledně toho trochu nejistotu vždycky... a teď už ne-e, v 8 letech.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:16
- Nahlásit
Vero
já jsem si vždycky představila to svoje pohrkaný motovidlo, jak s tím někde řádí cestou
jsem to teda původně chtěla jen na to, že aby si v tom na chalupou nosil svoje žrádlo na víkend.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:17
- Nahlásit
Vero
jen mám trochu v pr záda..
no tak jasně, že by to zvíře mělo bejt zdravý
teď už ne-e, v 8 letech
tak to je jasný
já to beru spíš podle koní, že maj přecijen podobnější stavbu těla než s člověkem a tak si myslim, že zdravý, dospělý a dostatečně nasvalený zvíře by to mělo zvládnout bez problémů a naopak by mu to mohlo pomoct se unavit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:20
- Nahlásit
birma
to mohlo pomoct se unavit
to bys tam tomu jemenovi vodomilnýmu musela naložit aspoň dva vagony uhlí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:22
- Nahlásit
PetraK
to bys tam tomu jemenovi vodomilnýmu musela naložit aspoň dva vagony uhlí
no má jediný štěstí, že je doma hodnej, hajzlík
ale ta vidina, že já vleču kletr a pejsek poletuje okolo jako včelička a večer jsem já ztrhaná a on nezamhouří oka je děsivá...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:28
- Nahlásit
birma
jako včelička a večer jsem já ztrhaná a on nezamhouří oka je děsivá...
ano, nejen děsivá, ale i reálná
ba ne, i Ešátor při takových výletních dovolených umí odpadnout, je tam habakůk nových vjemů, oni musí všechno vidět, obsáhnout.... to je zas trochu unaví na duchu. Blbý je že tyhle mrchy hrozně rychle renegerujou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 16:34
- Nahlásit
PetraK
ba ne, i Ešátor při takových výletních dovolených umí odpadnout, je tam habakůk nových vjemů, oni musí všechno vidět, obsáhnout....
Adam teď v tom kempu vždycky odpadnul na pár hodin a v noci, kdykoliv jsem se probrala, tak buď vejral na mě nebo z okna prostě ty vjemy tam byly i v noci...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 17:14
- Nahlásit
birma
zlatý šiby...ať jsme kde jsme, pokud spím já, spí taky...a hřejou...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 17:17
- Nahlásit
vlk
ať jsme kde jsme, pokud spím já, spí taky...a hřejou...
tak já věřim, že až se trochu votrká, tak ho to přejde. Fakt je, že mi to mohlo bejt fuk - to on byl pak nevyspalej...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 18:11
- Nahlásit
birma
tak já věřim, že až se trochu votrká, tak ho to přejde.
určitě, když k nám přišel Pinďa v pěti letech, navíc byl zvyklej na zahradě a v kotci v boudě, tak první tři dny si ani nesednul.... jen přecházel z místa na místo, čtvrtej den si už i lehnul a od pátého dne spí se mnou v posteli....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 18:15
- Nahlásit
ja bych se prave taky bala, ze se pod tim pes zapari - ne ze by ho to odrelo skrz chlupy, ale treba by se zaparil a olezl nebo by mel nejakou vyrazku a kvuli pul kilu granuli mi to za to nestoji ani resit a zkouset
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 21:49
- Nahlásit
chci se stěhovat přinejmenším na Aljašku, ta Praha mě fakt zabije. Potkali jsme paní s úžasnou a milou mladičkou stafbulinkou - prej jí dneska vysvětlila nějaká pani s jorkem, že stafbulka nemůže bejt hodnej pes, když má tak velký zuby
Pravda je, že mě jeden pán i pobavil - nějakej cyklista vyzval Adama k závodům - chudák pán to projel už po pár metrech a děsně se tomu divil fakt je, že i ten kratičkej sprint naplno dal Adámkovi docela zabrat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 22:23
- Nahlásit
birma
ta Praha mě fakt zabije
Nedivim se ti, ja tam byla rok a nedovedla bych tam zit, natoz cokle..
nějakej cyklista vyzval Adama k závodům - chudák pán to projel už po pár metrech a děsně se tomu divil
To jako na volno, kdo rychlejs odpadne?
A chroustiiii, litaj chroustiiii! A duc duc z Rock for people, hezky klidny letni vecir.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 22:31
- Nahlásit
Fifi
nedovedla bych tam zit, natoz cokle..
já to taky nedovedu, ale zatím mi nic jinýho nezbejvá
To jako na volno, kdo rychlejs odpadne?
to jako přes plot psího hřiště, takže měli tak 50 metrů, ale pán to silně projížděl už asi po 15
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 22:33
- Nahlásit
birma
jako přes plot psího hřiště, takže měli tak 50 metrů, ale pán to silně projížděl už asi po 15
Idealni plocha na cviceni odvolani od cyklisty.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 22:39
- Nahlásit
Fifi
jojo zvlášť, když je vedle cyklostezky od dvou cyklistek, co jely hned za tímhle bláznem už se přivolat nechal úplně v pohodě a taky přišel na první zavolání od hezký bulindy
ale mám pocit, že už jsem na to přišla - on si na nich vybíjí stres, ať už frustraci z toho, že se nehýbem (proto ho nejde to nereagování učit v sedě na lavičce), z těšení se na koupání, z nevyběhání.... takže už "jenom" musím přijít na to, jak ho naučit si to vybíjet jinak...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 22:50
- Nahlásit
birma
on si na nich vybíjí stres, ať už frustraci z toho, že se nehýbem
Tak bezva, zes na to prisla. Ja mam neco podobnyho s perdelicema, ale teda vony cyklisty nelovej, nicmene setrvavat na jednom miste delsi dobu=nuda, pruda, i hrabat kratery na poli je po deseti minutach nebavi (narozdil od zlataku od mathey) a proste jdeme daal, bude se neco dit? To presmerovani urcite najdes casem, co mu sedne, cim si to vybije.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 23:00
- Nahlásit
Fifi
setrvavat na jednom miste delsi dobu=nuda, pruda, i hrabat kratery na poli je po deseti minutach nebavi a proste jdeme daal, bude se neco dit?
jo to je přesně ono!
on je neloví za určitých podmínek - třeba když má zajímavýho psa, čuchání, je na extra zajímavym místě nebo je extrémně v pohodě a jinak je to přímo úměrný míře stresu ve kterym zrovna je - pokud je relativně v klidu, tak si blafne a třeba zkusí vyrazit, ale po oslovení se otočí spokojeně ke mně, když je hin z koupání, tak se nedokáže zklidnit, stejně tak, když dřepíme na místě a nic se neděje...
presmerovani urcite najdes casem
doufám že brzo, silně by nám to rozšířilo možnost procházek...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 00:43
- Nahlásit
birma
když je hin z koupání, tak se nedokáže zklidnit, stejně tak, když dřepíme na místě a nic se neděje...
A tak k tomu koupani, cos davala par videi sem, to je snadny, dle myho, ted lete. Bych obula botky do vody a tadaa, hraj s nim privolavacky na snure ve vode. se snurou, s cyklistama nad hlavou, prchej mu proti proudu.. Nemusis u ty vody jen stat, kdyz jsou ted podminky to zmenit. A stejne tak vzit tenisaka do vody a zacit s aportovanim tam, helee, micek, von ti odplujeeee, chyt si hoo, prd na cyklisty...
Ja Kremyla labilniho presmerovala z preskoku u plotu obcasnych (seknout po perdelici, skocit po Dorote, kdyz jeste byla) na hracku, ma svy dudu a ma jich hodne, a sama si je uz bere do huby a vybiji na nich svy emoce. Stejne tak, kdyz prijde milovana navsteva, misto vitani je dudu a mlaceni s provazem/piskani s cinkou atd. Ona ty emoce taky nejak odmala nezvlada.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 06:31
- Nahlásit
Mórgen ve psí spolek ,
jsem nějak nestíhala, v pátek celý den kožní, fíkend f perdeli a nyní výplaty ale už je to za mnou....
Na kožním stejně nic nového, jen musím za chvíli na kref,
počítám s tím, že mi vysápnou asik tak půl litru, na ty všechny testy, co mudra požaduje
Sobota byla super, žádné velké do kopce a z kopce a v závěru
zvěřinové knedlo zvěřino zelo a gulášek u Oty a k temu Svijánky
Počásko super, lehký větřík a polojasno....
Á koukám, že tu z čokloj děláte nosící koníky .
Taky jsem se na ty kapsy dívala, pak si ale říkám, že moje
vyzáblina s baťohem, to by byl pohled
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 07:26
- Nahlásit
denyk
tak at ti taky n ejakou krev nechaji
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 07:57
- Nahlásit
Rumštáááájn
denyk
v pátek celý den kožní, fíkend f perdeli a nyní výplaty
vau, ty si žiješ
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:09
- Nahlásit
rumštajn
vypadá to že fakt bude pršet, tak doufám, že se moc neochladí, sem v letním a nerada bych zmrzla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:15
- Nahlásit
Maya
u nas je teplo, ja hlavne doufam, ze hezky bude o vikendu
a hrozne moc zvazuju, jestli si vzit zrcadlo nebo kompakt... aaa to je hrozny, chtela bych zrcadlo, ale je moc velky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:30
- Nahlásit
cernej caj
tady je taky teplo, ale na obloze černo
jo s foťákem neporadím, já jsem občas líná táhnout i kompakt
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:32
- Nahlásit
cernej caj
nechali ale navíc mi strkali špejličky do tlamičky a do mýho
óbr rypáčku
kachna_
vau, ty si žiješ
a f sobotu asik Jizerky, jen nevím esli vemu péf, nebo kolo,
páč vlakózem se s oběma bude dát jet dost těžce (ikdyž zkusit bych to mohla :smirk
Maya
že se moc neochladí
u nás zataženo, ale do kolbenky jsem šla v tričku
cernej caj
htela bych zrcadlo, ale je moc velky
no to by mě asik taky nebavilo tahat
|