| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:09
- Nahlásit
Vero
to ses teda dobra ale zase uz ji mas driv a nemusis tak dlouho cekat hlavne, ze to mas s muzikem stejne, to je dulezity
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:10
- Nahlásit
Vero
no hlavně že to dobře dopadlo
cernej caj
to bych si vzala flexinu a pucovala stopku od tebe
klidně vezmi i tu stopku, já to fakt nepocítím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:11
- Nahlásit
PetraK
tak zkusíme tu Klamajdu?
OK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:20
- Nahlásit
birma
to muzes kachne rovnou nyst ten 2.5kilovej notebook, ne? (akorat se pak musi vymyslet predani, dyz ti ho soupnem do auta, ze bys ho pak kachne privezla? a budes chtit neco za zneuzivani na benzin?
tak jo, vemu oboji, dekuju moc koukam, ze ses teda sebevrah a blazen, kdyz tahas vic nez musis
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:21
- Nahlásit
PetraK
na akci divadlo
povídejte přehánějte
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:22
- Nahlásit
cernej caj
ale zase uz ji mas driv a nemusis tak dlouho cekat
vůbec na to nejsem mentálně připravená ale, teď se snažím vzpomenout, co jsem komu ještě v rámci blbých termínů naslibovala a naopak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:25
- Nahlásit
Vero
jo a jinak se domluvime, ze ti to tam hodim treba i cestou nekam, zas kdyz je to na leto, at to jeste na leto stihned unosit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:26
- Nahlásit
cernej caj
to muzes kachne rovnou nyst ten 2.5kilovej notebook, ne? (akorat se pak musi vymyslet predani, dyz ti ho soupnem do auta, ze bys ho pak kachne privezla? a budes chtit neco za zneuzivani na benzin?
Auto pojede do Prahy a pak zpátky pro nás, noťas tam klidně můžem hodit a klidně ho pak vezmu i kachně, jenom nevim, kde kachna přebývá
Kdysi nás s oddílem vzbudili na táboře, že máme mít za 3/4 hodiny sbaleno na třídenní pochod - no já dementík nechala na dně batohu všechno, co tam bylo, včetně super těžký celty a úplně zbytečnejch hadrů, s tim šílenym kletrem jsem pak i běhala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:30
- Nahlásit
cernej caj
jo a jinak se domluvime, ze ti to tam hodim treba i cestou nekam, zas kdyz je to na leto, at to jeste na leto stihned unosit
dík a, nebo klidně se někam stavím naproti, kdybys neměla přímo cestu okolo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:32
- Nahlásit
birma
ahaaa ty to mas takhle s odvozem, sem myslela, ze tam auti nechas, ale zas je pravda, ze z prahy to neni tak hrozny na dve cesty.
včetně super těžký celty a úplně zbytečnejch hadrů, s tim šílenym kletrem jsem pak i běhala
tak to ses fakt husta, ze si "zapomela" vyndat tezky veci z baglu, ja zvazuju kazdy voditko navic a kazdy cisty tricko navic ani sandaly pro pripad nouze uz nevozim. jen spacak, karimatku, plastenku nebo celtu, mikinu pripadne jeste bundu, spaci tricko co slouzi zaroven jako nahrada spocenyho granule a mini lekarnicku pak nejaky drobnosti, jako baterka, krabicka na brejle, fotak, hole a granule a tezky to je jak svina
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:40
- Nahlásit
cernej caj
ty to mas takhle s odvozem
zatim to neni jistý teda, ale mamka se tvářila, že chce mít auto doma a já budu klidnější, když budu moct jet s Adamem vzadu, místo toho aby mě při řízení dloubal do zad...
granule a mini lekarnicku pak nejaky drobnosti, jako baterka, krabicka na brejle, fotak, hole a granule a tezky to je jak svina
co koupit psiskům ty brašny? Já to pro Adama do budoucna zvažuju - proč bych se měla tahat i s jeho krmenim nevozim krabičku na brejle a hole, tak můžu vzít vodítko navíc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:43
- Nahlásit
birma
s tim šílenym kletrem jsem pak i běhala
šílená birma běhá s šíleným kletrem plným hovadin
to se pak není čemu divit, že unesla Altárka. Má natrénováno
OK
tak supr, ušetří to i pár minutek cesty, A až bude jednou poděs Adamita zpracovanej, vyrazíme si i s ním, přijedete si jako páni Mhádéčkem a půjdem na zahrádku a on se bude socializovat na lidije a pséky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:44
- Nahlásit
birma
co koupit psiskům ty brašny?
taky jsem o tom kdysi uvažovala, pak to nikdy nedošlo realizace. ani nevím proč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:45
- Nahlásit
birma
me stacilo jednou, ze mi ferina rozkousala brejle za 5 000 pres noc (jedina vec, co v zivote fakt rozkousala, krome cinskych papuci jako stenatecko). tech par gramu mi za tu financni usporu staci
brasny - jedna vec je, ze by pes asi mel nest relativne malo (cca 10% hmotnosti? coz je tak kilo a pul - vaha brasen), coz jsou tak ty granule leda... navic sem slysela od hodne lidi, ze se muzou delat i otlaky a tak, tak nevim.
no urcite to asi bude lepsi, kdyz adam nebude obtezovat ridice ale - urcite si porid neco do auta, treba ten zacvakavac do pasu a za obojek, za psa volne v aute muzete dostat flastr...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:47
- Nahlásit
cernej caj
znáš? docela dobrý http://vimeo.com/50754650
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:48
- Nahlásit
Vero
povídejte přehánějte
hele já už si to moc nepamatuju uspořádali jsme tehdá kuldůrní společnej zážitek tu v Prahé a já nejdřív vyrážela tak nějak o měsíc dřív, pak jsem to zase málem prošvihla, protože jsem si spletla dny.... já se vůbec divím, že jsem tam dorazila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:50
- Nahlásit
Maya
takto je husty
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:51
- Nahlásit
PetraK
až bude jednou poděs Adamita zpracovanej, vyrazíme si i s ním, přijedete si jako páni Mhádéčkem a půjdem na zahrádku a on se bude socializovat na lidije a pséky.
to je krásný sci-fi
cernej caj
(cca 10% hmotnosti? coz je tak kilo a pul - vaha brasen)
já teda četla až o 1/3 hmotnosti psa. Tolik bych teda nankládala, ale kdybych pak vyrazila na dýl, tak i kdyby si odnesl 2 kila granulí + misku a lahev s vodou, tak mi to přijde fajn
se muzou delat i otlaky
tak to jsem nezjišťovala a nikdy neslyšela, ale ty bys měla mít psy srstí dobře vypolstrovaný, ne?
urcite si porid neco do auta, treba ten zacvakavac do pasu a za obojek
to samozřejmě máme - k postroji, jenže on tam tancuje tak, že musí mít ten pás krapítek delší, jinak by se zauzloval a tudíž dosáhne na řidiče
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:53
- Nahlásit
birma
že musí mít ten pás krapítek delší, jinak by se zauzloval a tudíž dosáhne na řidiče
jo aha, takto je asi pruser
tak az 1/3, to je celkem fajn, to by nemuselo byt tak zly
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:57
- Nahlásit
birma cernej caj
Kámoška brašny pro psa měla, vyhrála je v nějakém závodě... pak je jednou na treku vyzkoušela, bylo to z nějakýho neprodyšnýho materiálu a pes měl boky celý zapařený, navíc v tom moc nechtěl chodit, pořád se zastavoval a snažil se to sundat.... já bych to na psa nikdá nezavěsila....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:03
- Nahlásit
vlk
bylo to z nějakýho neprodyšnýho materiálu a pes měl boky celý zapařený, navíc v tom moc nechtěl chodit, pořád se zastavoval a snažil se to sundat....
fakt? myslíš, že nemaj nějaký lepší typy? se mi líbí třeba tenhle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:04
- Nahlásit
třeba tenhle je evidentně prodyšnej, ale ty prachy bych dala rozhodně radši za lepší batoh pro sebe a tahala to sama
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:09
- Nahlásit
PetraK
uspořádali jsme tehdá kuldůrní společnej zážitek tu v Prahé a já nejdřív vyrážela tak nějak o měsíc dřív, pak jsem to zase málem prošvihla, protože jsem si spletla dny.... já se vůbec divím, že jsem tam dorazila
to mě těší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:10
- Nahlásit
birma
o je krásný sci-fi
to není scifi, to je plán do budoucnosti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:11
- Nahlásit
Vero
to mě těší
no! to sem ráda! že i po letech to někoho potěší. A mělas vidět, jak to potěšilo ty megery všechny tady
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:18
- Nahlásit
PetraK
to sem ráda! že i po letech to někoho potěší. A mělas vidět, jak to potěšilo ty megery všechny tady
tak až se ti to stane příště, tak se můžeš vodkázat na to, jak někdo si spletl o měsíc i dovolenou.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:25
- Nahlásit
birma
já ty brašny moc nestudovala, vypadaly podobně jako na kolo, měly dva pásky přes záda, upínalo se to pod krkem a pod břichem.... měla to na NO... ale pes v tom střečkoval a pořád sedal a pořád se drbal.... taky už mu to od té doby nikdy nedala....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:25
- Nahlásit
Vero
tak až se ti to stane příště, tak se můžeš vodkázat na to, jak někdo si spletl o měsíc i dovolenou.
no a pak jsou lidi, nebudu jmenovat Brtnika, že, kteří úúúplně zapomenou, že na dovolenou jedou víš? tak nebuď smutná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:33
- Nahlásit
vlk
ale pes v tom střečkoval a pořád sedal a pořád se drbal.... taky už mu to od té doby nikdy nedala....
jasně to chápu a díky za varování
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:34
- Nahlásit
PetraK
no a pak jsou lidi, nebudu jmenovat Brtnika, že, kteří úúúplně zapomenou, že na dovolenou jedou
že pozdravuju
|