Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:09
- Nahlásit

Vero
to ses teda dobra ale zase uz ji mas driv a nemusis tak dlouho cekat hlavne, ze to mas s muzikem stejne, to je dulezity

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:10
- Nahlásit

Vero
no hlavně že to dobře dopadlo

cernej caj
to bych si vzala flexinu a pucovala stopku od tebe
klidně vezmi i tu stopku, já to fakt nepocítím

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:11
- Nahlásit

PetraK
tak zkusíme tu Klamajdu?
OK

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:20
- Nahlásit

birma
to muzes kachne rovnou nyst ten 2.5kilovej notebook, ne? (akorat se pak musi vymyslet predani, dyz ti ho soupnem do auta, ze bys ho pak kachne privezla? a budes chtit neco za zneuzivani na benzin?

tak jo, vemu oboji, dekuju moc koukam, ze ses teda sebevrah a blazen, kdyz tahas vic nez musis

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:21
- Nahlásit

PetraK
na akci divadlo

povídejte přehánějte

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:22
- Nahlásit

cernej caj
ale zase uz ji mas driv a nemusis tak dlouho cekat
vůbec na to nejsem mentálně připravená ale, teď se snažím vzpomenout, co jsem komu ještě v rámci blbých termínů naslibovala a naopak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:25
- Nahlásit

Vero
jo a jinak se domluvime, ze ti to tam hodim treba i cestou nekam, zas kdyz je to na leto, at to jeste na leto stihned unosit

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:26
- Nahlásit

cernej caj
to muzes kachne rovnou nyst ten 2.5kilovej notebook, ne? (akorat se pak musi vymyslet predani, dyz ti ho soupnem do auta, ze bys ho pak kachne privezla? a budes chtit neco za zneuzivani na benzin?
Auto pojede do Prahy a pak zpátky pro nás, noťas tam klidně můžem hodit a klidně ho pak vezmu i kachně, jenom nevim, kde kachna přebývá
Kdysi nás s oddílem vzbudili na táboře, že máme mít za 3/4 hodiny sbaleno na třídenní pochod - no já dementík nechala na dně batohu všechno, co tam bylo, včetně super těžký celty a úplně zbytečnejch hadrů, s tim šílenym kletrem jsem pak i běhala

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:30
- Nahlásit

cernej caj
jo a jinak se domluvime, ze ti to tam hodim treba i cestou nekam, zas kdyz je to na leto, at to jeste na leto stihned unosit

dík a, nebo klidně se někam stavím naproti, kdybys neměla přímo cestu okolo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:32
- Nahlásit

birma
ahaaa ty to mas takhle s odvozem, sem myslela, ze tam auti nechas, ale zas je pravda, ze z prahy to neni tak hrozny na dve cesty.

včetně super těžký celty a úplně zbytečnejch hadrů, s tim šílenym kletrem jsem pak i běhala
tak to ses fakt husta, ze si "zapomela" vyndat tezky veci z baglu, ja zvazuju kazdy voditko navic a kazdy cisty tricko navic ani sandaly pro pripad nouze uz nevozim. jen spacak, karimatku, plastenku nebo celtu, mikinu pripadne jeste bundu, spaci tricko co slouzi zaroven jako nahrada spocenyho granule a mini lekarnicku pak nejaky drobnosti, jako baterka, krabicka na brejle, fotak, hole a granule a tezky to je jak svina

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:40
- Nahlásit

cernej caj
ty to mas takhle s odvozem
zatim to neni jistý teda, ale mamka se tvářila, že chce mít auto doma a já budu klidnější, když budu moct jet s Adamem vzadu, místo toho aby mě při řízení dloubal do zad...
granule a mini lekarnicku pak nejaky drobnosti, jako baterka, krabicka na brejle, fotak, hole a granule a tezky to je jak svina
co koupit psiskům ty brašny? Já to pro Adama do budoucna zvažuju - proč bych se měla tahat i s jeho krmenim nevozim krabičku na brejle a hole, tak můžu vzít vodítko navíc

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:43
- Nahlásit

birma

s tim šílenym kletrem jsem pak i běhala

šílená birma běhá s šíleným kletrem plným hovadin
to se pak není čemu divit, že unesla Altárka. Má natrénováno

OK

tak supr, ušetří to i pár minutek cesty, A až bude jednou poděs Adamita zpracovanej, vyrazíme si i s ním, přijedete si jako páni Mhádéčkem a půjdem na zahrádku a on se bude socializovat na lidije a pséky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:44
- Nahlásit

birma

co koupit psiskům ty brašny?
taky jsem o tom kdysi uvažovala, pak to nikdy nedošlo realizace. ani nevím proč

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:45
- Nahlásit

birma
me stacilo jednou, ze mi ferina rozkousala brejle za 5 000 pres noc (jedina vec, co v zivote fakt rozkousala, krome cinskych papuci jako stenatecko). tech par gramu mi za tu financni usporu staci

brasny - jedna vec je, ze by pes asi mel nest relativne malo (cca 10% hmotnosti? coz je tak kilo a pul - vaha brasen), coz jsou tak ty granule leda... navic sem slysela od hodne lidi, ze se muzou delat i otlaky a tak, tak nevim.

no urcite to asi bude lepsi, kdyz adam nebude obtezovat ridice ale - urcite si porid neco do auta, treba ten zacvakavac do pasu a za obojek, za psa volne v aute muzete dostat flastr...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:47
- Nahlásit

cernej caj
znáš? docela dobrý http://vimeo.com/50754650

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:48
- Nahlásit

Vero

povídejte přehánějte

hele já už si to moc nepamatuju uspořádali jsme tehdá kuldůrní společnej zážitek tu v Prahé a já nejdřív vyrážela tak nějak o měsíc dřív, pak jsem to zase málem prošvihla, protože jsem si spletla dny.... já se vůbec divím, že jsem tam dorazila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:50
- Nahlásit

Maya
takto je husty

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:51
- Nahlásit

PetraK
až bude jednou poděs Adamita zpracovanej, vyrazíme si i s ním, přijedete si jako páni Mhádéčkem a půjdem na zahrádku a on se bude socializovat na lidije a pséky.
to je krásný sci-fi
cernej caj
(cca 10% hmotnosti? coz je tak kilo a pul - vaha brasen)
já teda četla až o 1/3 hmotnosti psa. Tolik bych teda nankládala, ale kdybych pak vyrazila na dýl, tak i kdyby si odnesl 2 kila granulí + misku a lahev s vodou, tak mi to přijde fajn
se muzou delat i otlaky
tak to jsem nezjišťovala a nikdy neslyšela, ale ty bys měla mít psy srstí dobře vypolstrovaný, ne?
urcite si porid neco do auta, treba ten zacvakavac do pasu a za obojek
to samozřejmě máme - k postroji, jenže on tam tancuje tak, že musí mít ten pás krapítek delší, jinak by se zauzloval a tudíž dosáhne na řidiče

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:53
- Nahlásit

birma
že musí mít ten pás krapítek delší, jinak by se zauzloval a tudíž dosáhne na řidiče
jo aha, takto je asi pruser

tak az 1/3, to je celkem fajn, to by nemuselo byt tak zly

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:57
- Nahlásit

birma cernej caj
Kámoška brašny pro psa měla, vyhrála je v nějakém závodě... pak je jednou na treku vyzkoušela, bylo to z nějakýho neprodyšnýho materiálu a pes měl boky celý zapařený, navíc v tom moc nechtěl chodit, pořád se zastavoval a snažil se to sundat.... já bych to na psa nikdá nezavěsila....

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:03
- Nahlásit

vlk
bylo to z nějakýho neprodyšnýho materiálu a pes měl boky celý zapařený, navíc v tom moc nechtěl chodit, pořád se zastavoval a snažil se to sundat....
fakt? myslíš, že nemaj nějaký lepší typy? se mi líbí třeba tenhle

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:04
- Nahlásit

třeba tenhle je evidentně prodyšnej, ale ty prachy bych dala rozhodně radši za lepší batoh pro sebe a tahala to sama

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:09
- Nahlásit

PetraK
uspořádali jsme tehdá kuldůrní společnej zážitek tu v Prahé a já nejdřív vyrážela tak nějak o měsíc dřív, pak jsem to zase málem prošvihla, protože jsem si spletla dny.... já se vůbec divím, že jsem tam dorazila

to mě těší

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:10
- Nahlásit

birma
o je krásný sci-fi

to není scifi, to je plán do budoucnosti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:11
- Nahlásit

Vero
to mě těší

no! to sem ráda! že i po letech to někoho potěší. A mělas vidět, jak to potěšilo ty megery všechny tady

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:18
- Nahlásit

PetraK
to sem ráda! že i po letech to někoho potěší. A mělas vidět, jak to potěšilo ty megery všechny tady

tak až se ti to stane příště, tak se můžeš vodkázat na to, jak někdo si spletl o měsíc i dovolenou.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:25
- Nahlásit

birma
já ty brašny moc nestudovala, vypadaly podobně jako na kolo, měly dva pásky přes záda, upínalo se to pod krkem a pod břichem.... měla to na NO... ale pes v tom střečkoval a pořád sedal a pořád se drbal.... taky už mu to od té doby nikdy nedala....

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:25
- Nahlásit

Vero
tak až se ti to stane příště, tak se můžeš vodkázat na to, jak někdo si spletl o měsíc i dovolenou.

no a pak jsou lidi, nebudu jmenovat Brtnika, že, kteří úúúplně zapomenou, že na dovolenou jedou víš? tak nebuď smutná

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:33
- Nahlásit

vlk
ale pes v tom střečkoval a pořád sedal a pořád se drbal.... taky už mu to od té doby nikdy nedala....
jasně to chápu a díky za varování

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 15:34
- Nahlásit

PetraK
no a pak jsou lidi, nebudu jmenovat Brtnika, že, kteří úúúplně zapomenou, že na dovolenou jedou

že pozdravuju

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání