Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 23:24
- Nahlásit

aren
Ale tady nejde o přepořítávání do detailu, nejde o rozdíl třeba 5 - 6 psů... Což by bylo pochopitelný. Tady jde o rozdíl psů 80 a to uznej, že už je docela dost... ;)
Opravdu si myslíš, že spolu komunikujeme jenom výhradně tady, že naše diskuze (jakýkoliv) neprobíhají třeba na mailu? Diskuzní forum je jednou, ale zdaleka ne jedinou formou komunikace na internetu. A já když už se s někým hádám, tak radši soukromě než na veřejnosti.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 08:07
- Nahlásit

Dva dny váhám jestli se do této diskuze zapojovat, nebo ne. Nakonec mi to nedalo a uvedu pár věcí okolo Vrbátek na pravou míru. Jsem docela zvědavá jak dokáže paní Seryjová tyto informace překroutit. Jsem jedna ze čtyř osob, které v lednu byli ve Vrbátkách a jsem autorkou článku, který všichni jistě znáte. Pokud ne, najdete ho na www.alfabruntal.com. Přesný odkaz si nepamatuju, ale když tak Vám ho buď já, nebo Trotelchen najdeme.

Do Vrbátek jsem neposílala "spoustu kontrol", nýbrž pouze a jedině DVĚ. Z veterinární správy a ze stav. úřadu (poněvadž dům, ve kterém je "útulek" umístěn není jako útulek zkolaudován a neodpovídá požadavkům na útulek. Veterinář i pan N. ze stav. úřadu se domluvili a kontroly nařizovali vždy společně, na jeden den. Paní Šíblová s rodinou se všem zdárně vyhýbali. Buď byla nemocná, nebo odcestovala do zahraničí, nebo úředníkům prostě neotevřeli a hráli mrtvého brouka.

Pokud bylo ve Vrbátkách vše v naprostém pořádku jak tvrdí paní Seryjová a někteří další, proč se dovnitř půl roku žádná kontrola nedostala?

Na 25.7. bylo nařízeno další jednání, tentokrát již za asistence policie. Dva dny před tím (respektive dvě noci před tím) Šíblová neznámo kam odvezla zhruba 30 psů (které doteď nabízí na svých stránkách, respektive požaduje na ně fin. podporu). Tento fakt je uveden v protokolu z jednání, potvrzen několika občany. Protokol mám k dispozici. Rovněž dle vyjádření veta je prý patrné, že v domě žilo více psů, je "načichlý psinou". V současné době se tam nachází dva vrhy štěňat, obě od fen, které tam byli již v lednu při naší návštěvě. Takže paní Šíblová nejen, že psy nevydává zájemcům, ona si je ještě i množí. Patrně proto, že nechtěných voříšků v útulcích je na světě málo.

Co se týče těch 30 "ztracených" psů. V současné době vím o dvou, odvezla je k jedné hodné paní, která nechce být jmenována. Dle jejího vyjádření psi přivezla v dezolátním stavu, podvyživené, značně pokousané (údajně, dle vyjádření Šíblové je neměla kam dát a rvali se jí mezi sebou), zablešené a NEKASTROVANÉ. V současné době jsou už vykastrovaní a pomalu je dává dohromady.

Pevně doufám, že těch zbývajících 28 psů ještě najdeme, že je nezastřelila někde v lese....

aren
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 09:29 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Biluška
Proč bych to překrucovala, sama tady píšeš, že jsi autorkou toho článku a že jste tam ty kontroly poslali vy. To samé tvrdím i já a Trotl mě osočil, že lžu.
Akorát se divím, že píšeš, že DVĚ, když Trotl (a vlastně ty tady taky) pořád píše, jak se jim paní Š "pořád soustavně" vyhýbá. Pro dva případy bych určitě nepoužila výraz "pořád soustavně".
A fakt jen dvě? Ty kopie článečku rozesílané sousedům, to nebylo vaše dílo?
Ty sama snad dobře víš, jaký je problém dostát současným evropským normám, zvlášť když za člověkem nestojí tučné dotace a přesto jsi tyto útoky rozjela. Víš, s jakým řešením ty kontroly přišly? Ano, utracení. O to usiluješ.
V současné době se tam nachází dva vrhy štěňat, obě od fen, které tam byli již v lednu při naší návštěvě.
O tom teda silně pochybuju. Štěňata, co se ve Vrbátkách narodily, pochází od fen, které přišly do útulku březí.
Takže paní Šíblová nejen, že psy nevydává zájemcům, ona si je ještě i množí. Pevně doufám, ... že je nezastřelila někde v lese....
Tak tohle je bohapustý výmysl. Jak můžeš něco takového vypustit do světa.
Já fakt nemám sílu s takovouto nenávistí bojovat. Jedno je mi hrozně líto, a nikdy si neodpustím, že jsem v tom lednu vůbec sáhla na klávesnici a tím vydala jednoho dobrého člověka a mnoho zachráněných psů takovýmto hyenám.

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 09:48
- Nahlásit

aren
Akorát se divím, že píšeš, že DVĚ, když Trotl (a vlastně ty tady taky) pořád píše, jak se jim paní Š "pořád soustavně" vyhýbá. Pro dva případy bych určitě nepoužila výraz "pořád soustavně".
Pokud to dobře chápu já, tak byly poslaný dvě kontroly, kterým se p. Šíblová vyhnula jendou, podruhé,.... až to došlo tak daleko, že šli provést kontrolu za asistence policie. Podle mě tohle je to soustavný vyhýbání, o kterým se zmiňoval Trotelchen...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 10:11
- Nahlásit

Aren
Ano dvě, to znamená jednu z veteriny, druhou ze stavebního úřadu. To, že tam jednání nařizovali xkrát považuji za soustavné vyhýbání. Pokud je ve Vrbátkách všechno v pořádku tak proč tam ty kontrolory prostě nepustili??? Nebo, že by to bylo spíš tak jak píšu v tom článku? Čili, že to bylo všechno, jenom ne v pořádku?

Ty články rozesílané sousedům opravdu nejsou moje dílo, stejně jako některé další kontroly, které tam byli následující den po naší návštěvě (alespoň to tvrdí šíblová na svých stránkách). Ale každopádně mě těší, že na to nejsem sama a že osud těch týraných psů, zatlučených v bednách a podobně leží na srdci i dalším lidem.

Ty dvě feny, které tam porodili byli u Šíblové již v den naší návštěvy v lednu. V lednu jsem je viděla na vlastní oči, teď jsem viděla fotky. Jsem sice blondýna, ale úplně blbá nejsem, poznám jednoho a toho samého psa. Už v lednu tvrdila Šíblová, že jsou to její soukromí psi (jedna z mála pravd v té záplavě lží, tohle jí opravdu věřím), proto je asi i teď někam neodstranila a nechala si je doma.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:00
- Nahlásit

tosca
Trotelchen
navíc policisté mají dnes slušné platy a tak je docela problém je uplatit.....
Tak teď vím 100% jednu věc. Každý z nás žije v jiném městě, a možná i v jiném státě

Nene, pleteš se a moc, jistě nikdy nebudou všichni neuplatní, ale před 12 lety stačilo dělat dojem bohatého člověka a například policista z dopravky vyšetřující autonehody, kdy člověk ujel z místa nehody a nic moc se nestalo, si sám řekl o úplatek a vysvětlil, že za odměnu nebude řešit možnost alkoholu.....dělali se nehorázné věci, které si dne nikdo nedovolí...a hlavně 2000 byly tenkrat pro běžného policistu slušný peníz...je to velký rozdíl oproti dnešku...věř či nevěř....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:04
- Nahlásit

wami
Trotelchen
navíc policisté mají dnes slušné platy a tak je docela problém je uplatit.....
covece, TAKHLE naivne se projevit na zaver diskuze...

není to naivní ani trochu, jen někteří a asi i Ty mají stále pocit, že se tady za posledních 15 let moc nezměnilo...al zrovna v tomto jsou změny veliké.....z čeho črpáš svá tvrzení?
Já osobně čerpám z možností, které byly pro "spolupráci" nyní a dnes.

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:06
- Nahlásit

Trotelchen
Nevěřím, mám jiné informace. Ale to nemá smysl tady řešit. Akorát bychom dokola omílali svůj názor. Já mám nějakou zkušenost, Ty máš jinou. Pokud je Tvé tvrzení založené na zkušenosti, jsem ráda. Je totiž šance na posun systému k lepšímu. A pokud k němu dojde, velmi ráda svůj názor za nějakou dobu změním.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:10
- Nahlásit

Garfield
Nikdo jiný totiž není na neutrální půdě v osobním kontaktu s člověkem, jehož má na místě teď hned postihnout a je v absolutním zájmu chybytele, aby uzavřel s policistou příměří...
Já tu větu běru jako špatný vtip.

Garfííí, jseš si jisté, že jsi schopna zhodnotit změny oproti době třeba před 15 lety.

Navíc, pokud se nepletu, tak policista má dosti dalších výhod kromě toho platu, které ho také motivují "být slušný"......
jistě, že u řešení drobného přestupku se prostor vždy najde...ale s tím asi počítá každý systém......jako s eventualitou...policajtům soudcovské platy snad ne??!!

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:13
- Nahlásit

Trotelchen
Já osobně čerpám z možností, které byly pro "spolupráci" nyní a dnes.
Ano, možnosti pro "spolupráci" jsou v dnešní době mnohem větší. Rozšířilo se soukromé podnikání, kde je, podle Tvých vlastních slov ( doložených příkladem soukromých útulků) možnost "spolupráce" mnohem lepší. Máš pravdu, mnohé se za posledních 17 let změnilo. Zvyšují se pravomoci městské policie, nad kterou vpodstatě není kontrolní moc (nad státní je přece jen větší). Takže prostor pro "spolupráci" zůstává otevřený.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:21
- Nahlásit

aren

Eimy, to se mele pořád dokola a já už jsem z toho fakt unavená. Furt přepočítávat kolik psů je kde a proč jich támhle není víc a támhle míň, kdybych to četla v Kafkovi tak tou knížkou už dávno praštím.
Pouze výmluvý?? ) berete nějaké odměny od paní šíblové paní Seryová? Již Vám vrátil peníze? Nebo jste je ji již odpustila?

Proč jste lhářko paní Seryová neodpověděla ani na jednu z mých otázek?

Věřím, že Trotl s Tebou mluví rozumně, jsi asi jednou z jeho oveček nebo jánevím
Eimy mi nevadí, mám totiž vrozenou alergii jen na krávy.

Nechápu to jeho nenávistné tažení proti paní Š.
Když je někdo hovado a lže a chová se hovadsky ke zvířatům, nic jiného čekat nemůže.

I kdybych věděla, kde teď psi jsou, určitě to nebudu zveřejňovat na stránkách, kde vím, že jim trotl hned půjde po krku
Díš trotl ty stará mrcho? Jak chceš
Vy jim děláte stránky? Nebo na kterých stránkách byste to Vy nezveřejňovala?

Takového člověka jsem fakt nepoznala.

Ani mě jste prozatím nepoznala, takže neplácejte nesmysly, ale věřte, že všechny tyto humusy, které stále děláte budou našim systémemem po zásluze odměněny.....myslím systém legislativní, správní apod....

Zeptej se v kterémkoliv útulku, jak by dopadli, kdyby si je někdo vyhlídl a posílal na ně udání za udáním, kontrolu za kontrolou.
O jakém útulku to mluvíte ulhaná lhářko Anno Seryová? Paní Šiblová nebo Efas provozuje nějaký útulek? A kde?

A on se to ještě nestydí přiznat.

Copak se nestydím přiznat khářko Anno Seryová?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:27
- Nahlásit

aren

špíno ulhaná přestaňte mi tykat, chce se mi z Vašich lží totiž zvracet, přestaňte mi nadávat, možná zůstanu jen u oslovení lhářko ulhaná, což paní Seyrová jednoznačně jste!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:30
- Nahlásit

aren
Ty sama snad dobře víš, jaký je problém dostát současným evropským normám, zvlášť když za člověkem nestojí tučné dotace a přesto jsi tyto útoky rozjela. Víš, s jakým řešením ty kontroly přišly? Ano, utracení. O to usiluješ.
ale to utracení je důsledek fuzngování tak neschopných lidí, jako jste Vy a Šiblová, dovede jen špinit, to je vše.

V současné době se tam nachází dva vrhy štěňat, obě od fen, které tam byli již v lednu při naší návštěvě.
O tom teda silně pochybuju. Štěňata, co se ve Vrbátkách narodily, pochází od fen, které přišly do útulku březí.

Tak to byly březí dost dlouho, že? Vy jste asi vážně dost hloupá paní Anno Seryová, když si myslíte, že takovýmito paskvily někoho přesvědčíte.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:32
- Nahlásit

tosca
Ano, možnosti pro "spolupráci" jsou v dnešní době mnohem větší. Rozšířilo se soukromé podnikání, kde je, podle Tvých vlastních slov ( doložených příkladem soukromých útulků) možnost "spolupráce" mnohem lepší. Máš pravdu, mnohé se za posledních 17 let změnilo. Zvyšují se pravomoci městské policie, nad kterou vpodstatě není kontrolní moc (nad státní je přece jen větší). Takže prostor pro "spolupráci" zůstává otevřený.
V určitém smyslu ano, ale ten státní policajt dnes nebude riskovat kvuli par tisicům...možnosti spoluprace jsou, ale pro ty opravdu movite a to zase bylo vždy a všude....tomu se těžko ubránit...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 12:37
- Nahlásit

Já fakt nemám sílu s takovouto nenávistí bojovat. Jedno je mi hrozně líto, a nikdy si neodpustím, že jsem v tom lednu vůbec sáhla na klávesnici a tím vydala jednoho dobrého člověka a mnoho zachráněných psů takovýmto hyenám.

Lhářko Seryová,
potřebujete dle mého názoru lékařskou pomoc, myslím, že byste ji měla vyhledat. Na příjmu jim povězte, že trpíte chronickým hovadstvím a imbecilismem.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 17:46 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Trotelchen
Prosím Tě zkus se s tou vulgaritou těmi "mrchami a špínou" apod. krotit. Je to hnusný a jsi-li přesvědčen o něčí "nízkosti" je kontraproduktivní sám padat ještě níže.

Jinak mi posledních pár odstavců vštěpilo jízlivou myšlenku, že třeba ona paní Šíblová, o níž je řeč a kterou absolutně neznám a nic o ní nevím, je člověk (teď to strašně přeženu, ta slova jsou velmi nadsazená) postižený takovou tou chorobnou opičí láskou ke zvířatům a má tak obrovskou potřebu shrnout všechny opuštěné tvory pod svá křídla, že zcela pomíjí jakékoliv legislativní, morální a hygienické normy, které takovéto jednání vyžadují. Mluvím o ošetřování, o prostorech, o nakládání s výkaly, s mrtvými zvířaty, větrání, odpady.... Prostě všechno, co tato společnost po útulku vyžaduje. Ona možná žije v jiném světě, tyto hodnoty nepotřebuje a nehodlá je respektovat a vše řeší pohlazením, láskou a trochou žrádla a teplým suchým pelechem. V tu chvíli je zatlačena do kouta hygienou, stavebním úřadem, obecním úřadem a živnostenským úřadem a ví, že jí psi budou odebráni a nadále nejspíš utraceni, což vyvolá přesně reakci stáhnutí se, lhaní, ukrývání, zametání stopy a ofenzívní postoj...

Co myslíš Trotelchene, takové jednání sice neschvaluji, ale současně rozumím určité lidské úzkosti a bezvýchodnosti, která toto může zapříčinit.

To je jen má osobní subjektivní myšlenka.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 17:58 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Garfield
Prosím Tě zkus se s tou vulgaritou těmi "mrchami a špínou" apod. krotit.
Ok, napiš tedy AREN, ať se krotí s "trotlem".
Dík

Jinak z lásky k Tobě se samozřejmě pokusím......

Jinak mi posledních pár odstavců vštěpilo ....... To je jen má osobní subjektivní myšlenka.
Milý Garfielde, plomiň, ale nějak o Tobě začínám v určitém směru pochybovat........sice, to co píšeš, se stává, ale takový člověk by pak neměl být svéprávný, pokud není schopen rozeznat nebezpečnost svého chování...nebo se pletu?
Gafíí a hlavně!!!!!!!!!! Koukalo jsi již na ten web EFASU??!!
A pokud ano nebo až ho zkoukneš, myslíš, že je možné, aby někdo takový, jak popisuješ, měl takto jednostranně a očividně účelově zaměřený web?
Lidé, které popisuješ, většinou web nemají a pokud ano, vypadá rozhodně jinak...to je samozřejmě také neprůkazné toto mé tvrzení, ale je to i zřejmě evidentně pravdivé...ten web hovoří o mnohém...nemyslíš Gafíííštu?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:12
- Nahlásit

Garfield
btw Ty si nepamatuješ, jak tady někteří vyváděli, když se dělala ta sbírka...tak moc, až Dejavu požádala o smazání diskuzí o Vrbátkách na všech forech a všichni skfělí admini ji vyhověli...jak tady někdo vyhrožoval, že podá trestní oznámení na ty, kteří zveřejnili číslo účtu efasu apod......

a navíc, to mi vykládej, jak někdo, kdo se několikanásobně pokouší o podnikání (asi z čistého dobrátctví a potřeby dělat lidem radost), opětovně se však pokouší neúspěšně, tak najednou z ničeho nic zjistí, že starost o odložené psy je to pravý ořechový...a že to vůbec nevadí, že nemá peníze a topí se v dluzích, že přesto všechno najednou prostě má nepřekonatelnou potřebu za každou cenu pomáhat těm ubožáčkům....no a tak začne a má takovou smůlu, že se do něj všichni obouvají....třeba i nějakej Trotl Trotelchen, kterej je sice od Vrbátek přes cellou republiku málem vzdálenej, ale prostě je zak zlej, že cítí potřebu té hodné paní ublížit....to samý občani Vrbátek...to jsou taky ale kreatury! takovou hnusnou petici sepsat

NOJO ALE TA PANÍ TO MYSLÍ TAK DOBŘE SE VŠEMA....tak raději si stáhla i své pomlouvačné stránky z netu, ale nevadí...my je máme archivované a na textovou verzi jejich odstraněných stránek se můžeš kouknout zde:
http://72.14.221.104/search?q=cache:JU9fn19Eya4J:e fas.zachrana.sweb.cz/index.htm+efas&hl=cs&lr=&stri p=1

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:35
- Nahlásit

aren
Teď mě fakt docela překvapilo info o stažení samotných stránek efasu z webu... Na aktualizaci čas není, přístup k internetu a elektřina taky ne, ale i přesto se dá zařídit, aby stránky byly takhle rychle stažený z webu?

Vlastně ani žádná radost nad tím, že ze 70 psů jich konečně v "útulku" díky dobrým lidem zbylo jen 5...

aren
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:35
- Nahlásit

Garfield
Garfielde, díky. Tak nějak to je. Ono taky k dodržování všech těch norem jsou potřeba peníze, a když jich nemáš nazbyt, jde to všechno ztěžka. Pak jsou fakt prvořadé krmení a holé životy.

aren
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:38
- Nahlásit

Eimy
Stáhnout stránky je fakt nejméně časově náročné a vzhledem ke zdejším útokům taky nejúčinnější.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:39
- Nahlásit

Trotelchen
...ano, že jsou stránky zrušené jsem zjistila taky, takže děkuji za textovou verzi...

Přesto si stále myslím, že ten typ "nesoudně dobrosordečného člověka", který jsem popisovala výše, velmi záhy zjistí, že starat se o několikero psů (s nejčistšími úmysly, leč bez realistického přistupu) stojí dost peněz, ale ty pohnutky donutí člověka proniknout i k tak náročné věci, jako jsou media a sdělovací prostředky, jimiž začne žádat o pomoc finanční, bez níž není schopen ve své spásné činnosti pokračovat a i nadále platí, že důvodem není zisk, nýbrž hlad po dobrém skutku v podobě péče o 5, 10, 20, 50, 100, 300 psů donekonečna, stále hovořím o člověku uvažujícím mimo reálný svět. Takový člověk se bude "byrokracii" bránit zuby nehty, psy ukryje, uteče, bude se živit lovem a sběrem, učiní ze sebe mučeníka apod... Copak takové případy neznáš?

Znovu opakuji, jsem mimo tuto problematiku a jen se dovtipuji.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:42
- Nahlásit

Garfield
znám, ale takovíto lidé se většinou nepokouší podnikat......ale to bych opakoval ten svůj poslední příspěvek....psal jsem dva po sobě...četla jsi je oba?? tuna he) o kusek výše...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:46
- Nahlásit

aren
Eimy
Stáhnout stránky je fakt nejméně časově náročné a vzhledem ke zdejším útokům taky nejúčinnější.

Paní Seryová, opět píšete hlouposti.
Copak stránky Efasu byly vyrobeny speciálně pro návštěvníky serveru cz-pes.cz??
Jak jinak by totiž mohlo vadit, že zde jsou nějaké útoky proti těmto stránkám?
Ty "útoky" jsou však již značnou dobu na jiných webech a to pí Šiblovou a EFAS k takovému kroku nemotivovalo?
Proč si stále vymýšlíte?
Nebo vysvětlíte tedy, jak to, že se na zdejší diskuzi objeví jakékoliv info o EFASU a Šíblové, tak jak je v takovém kontextu účinné stažení oněch stránek?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:47
- Nahlásit

Trotelchen
Četla a chápu, ale okolnosti Tě přinutí, buď vykrade banku nebo se adaptuje na moderní poměry a vyhledá sponzorské dary dostupnými cestami.

Znám člověka, který nechtěl ani mobil, stačily mu dvě ruce, rozum, šikovnost a vytrvalost, aby si mohl žít ve svém světě sám sobě si a odmítal přijmout život 20. století. Dařilo se mu. Dařilo se mu stále lépe a rozvíjela se potřeba adaptace. Dnes ovládá PC 100x lépe jak já, hovoří plynule anglicky, má mobil, notebook, automobil, zaměstnává 55 lidí a stojí oběma nohama na zemi. Adaptace je sviňstvo!

aren
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:49
- Nahlásit

Tedy k tomu něco vím. Paní Š se podnikání docela dařilo a svou vůli po pomoci zvířatům realizovala skrze finanční podporu místní Ligy na ochranu zvířat. Vlastní aktivitu začala vyvíjet až poté, co zjistila, že v útulku Ligy není vše v takovém pořádku, jak se dlouhá léta domnívala. Jestli máte fakt okopírované ty jejich stránky, tak tam se o tom někde píše. Její první psi byli psi zachráněni z útulku LOZ před utracením.
Útulek LOZ už má dnes jiné vedení, než měl tehdy. Taky díky paní Š.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:52
- Nahlásit

Garfield
.......a stojí oběma nohama na zemi. Adaptace je sviňstvo!
prima, ale to znamená, že když už stojí těma nohama na zemi, tak to zase není ani trochu ten případ, který popisuješ předtím....nebo se pletu??? Buď jedno nebo druhý...buď je kovboj nebo stojí nohama na zemi...je třeba si vybrat...dokupy to nende.....jak sama píšeš

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:55
- Nahlásit

Trotelchen
Je tu samozřejmě značný rozdíl.
Paní Šíblová se vrátila do reality do té míry, že ucítila možnost rozšířit svou činnost prostřednictvím žádosti o sponzorské dary a dál už se nedostala. Jen tak vystrčila jeden růžek dveřmi ven a zbytek těla zůstal ukryt v jejím vlastním světě.

Můj kamarád vystrčil růžek, nahmatal, začichal, rozhlédl se a zjistil, že ten vnější svět není tak strašný. Můj kamarád to má v hlavě naprosto srovnané a je inteligentní. Můj kamarád nechce činit nemožné. Paní Šíblová ano.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 18:58
- Nahlásit

aren
Paní Š se podnikání docela dařilo
fakt...no já nevím......nebo vím......prostě jinak...nelajznu si tady napsat, co vím, protože by se mi to blbě prokazovalo...jistě pochopíte.....leč slyšel jsem, něco o dluzích...o velkém množství dluhů....a argumentace půjčkami a tím, že je oběť moc neobstojí...každý nebo skoro každý jsme něčí oběť, ale to se jaksi nepočítá....

Útulek LOZ už má dnes jiné vedení, než měl tehdy. Taky díky paní Š.
Myslím, že k tomu ví více Ebony a již to zde minimálně jednou psala...nemusím plkat nesmysly za každou cenu, takže k tomu se vyjkadřovat nebudu.......

ale přesto nějak nechápu, o čem to má svědčit?

jako o tom, že paní Šiblová není jen černý hrdiny?

to je ale jasný, třeba na panu Desenským vidím taky spousty chyb, ale určitě má i nemálo pozitiv...nikdo nejsme jen černej nebo bílej....ale jde o to, aby tý jedný barvy nebylo moc......

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:04
- Nahlásit

Trotelchen
Ano, teď s Desenským jsi uhodil hřebíček na hlavičku. To je týž případ. I pan Desenský je člověk mimo reálný svět v tom smyslu, že má svůj vesmír, svůj žebříček hodnot a stojí na okraji lidské společnosti. Dělá možné i nemožné podobně jako paní Šíblová. On má však jistý kapitál a tím je mimořádný cit pro zvířata a extrémní schopnost rozumět i naprostým zvířecím asociálům. I on však narazil a soukolí dnešní doby je rozdrtila v prasárně zvané "komerce".

U paní Šíblové je to složitější v tom, že kdyby ona se zavčasu nechala rozdrtit komercí, je-li svéprávná a schopna činit určitá rozhodnutí, mohla vést dnes slušný útulek. Ona se soukolí jen dotkla a obratem utekla jak vyděšená srna do lesů. Tam si schovala své adoptivní děti psy a teď prchá a lže a klame a strašným způsobem se propadá do bahna iracionality.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání