Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 20:39
- Nahlásit

http://www.pejskarina.unas.cz/psi-kocky-cz.html

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 21:11
- Nahlásit

jestli jsem to dobře pochopila, tak autorka článku na psi+kočky to píše jakože o sobě, že ona si vzala z útulku braisy? a k tomu fotky pumice - to je fakt dobrý kompilát. ve slušné společnosti se to ale nedělá - kdyby napsala, že četla bezva článek a dala tam citaci, tak nic proti tomu, ale takhle.....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 21:33
- Nahlásit

moll
já to pochopila stejně....

tosca
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 22:03
- Nahlásit

Hehe, to je dobrý.
Co na to správce serveru psi-kocky? Kontaktovali jste ho?
Nebo jste mu to poslali pod vymyšleným jménem a teď se čeká, jak zareagují lidi na informaci, že se někde objevil "ukradený" článek?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 23:20
- Nahlásit

moll
)))))) ale aspoň mám námět.....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 23:22
- Nahlásit

tosca
) jako že bych mu já poslal ten článek jo??? ech Ty filuto, to je chytrý, to příště udělám........nebo jim tam pošlu pomlouvačnej článek na ulhanou Aren coby H.Šíblová, ať je sranda...hurá!!! dobrej nápad!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 08:47 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Trotelchen
No jo, kradou se větší díla... a neuvádějí citace...

aren
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 08:52
- Nahlásit

Trotelchen
...ulhanou Aren...
Ulhanej seš tady akorát ty. A zlomyslnej. Je mi moc líto, že ti to žere tolik bezvadnejch lidí.
Po všech se mi bude stýskat, ale pokud tady existuje tento člověk, mám čím dál menší chuť navštěvovat tyto stránky.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:10
- Nahlásit

aren
A čímpak jsem ulhanej?
Napište konkrétně paní Seryová!
Já mám totiž na mysli konkrétní Váš výrok, který pro průkaznost uvedu:
Všechny pomluvy na paní Šiblovou a EFAS pocházejí z jediného zdroje, a to z lednové návštěvy lidí z Alfa Bruntál, kteří dorazili do záchranné stanice do Vrbátek pozdě v noci a chovali se tak, že byli vyhozeni a teď si chladí žáhu pomstičkou.

Toto je naprostá a lehce prokazatelná lež, kterou jste ZVEŘEJNILA zde:
http://dobrman.bloguje.cz/268417-detmarovice-vrbat ky-kdy-a-jak-tohle-skonci.php?PHPSESSID=75ab6b0790 2b5c7654e260fca60d8ea2

Lžete, jak když tiskne, vymýšlíte si a svalujete to na druhé, pan Seryová!
Kde můžete, tak pomlouváte...viz třeba zde:
u pana "slušného od přírody MUDr.Erbáka":
Váš výrok paní ulhana Seryová:
Ty fenečky, co sem dala Ronča, našly nový domov hned po pár dnech.
Jinak já lidi z Efas osobně znám, a co vím, jejich problémy pořád trvají, spíš se stále horší, též díky aktivitám našeho známého škodiče chvd.

je to odsud:
http://www.anonymizer.ru/cgi-bin/webprox?session=d emo&url=http://dogs.erbak.com/index.php?PHPSESSID= 97dbbd1f41499a8ea217e3a1b97552df&topic=16.0

Já se spíše domnívám, že problémy má paní Šiblová a EFAS proto, že odmítají spolupráci s úřady a IMHO se vyhýbají odpovědnosti.

Co třeba tento týden 25.7.2006 v 10.00 hod????
Umožnila kontrolním orgánům vstup na pozemek ve Vrbátkách? Nebo se opět raději "někam uklidila"??

Povíte nám to?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:16
- Nahlásit

aren
Jo paní Šíblová prej inzeruje volný místo ve svým neexistujícím útulku, možná byste se tedy mohla přihlásit, když, jak píšete, odcházíte.

Můžete nám třeba ještě vysvětlit, komu ti psi patří? Útulku? Fyzické osobě? Proč lidé vyjadřijí své znepokojení na tím, co se ve Vrbátkách děje? Myslím občany této obce?

Mám spoustu dalších otázek, ale myslím, že je nyní zbytečné je zde klást...odpověď si najdeme sami, zveřejníme a myslím, že pak se již, aspoň doufám, s lidmi, kteří tento "utulkobinec" branili, rozloučí naprostá většina diskutujících.

Tak se zatím mějte pěkně paní Seryová a nelžete prosím, není to vůbec pěkné.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:21
- Nahlásit

Trotelchen
Bez ohledu na "pravdu" - vadí mi, že zveřejňuješ jméno (jakékoliv zdejší) osoby, která vystupuje pod určitým nickem. To si myslím, že zas není košér...co myslíš?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:25
- Nahlásit

Terri
Bez ohledu na "pravdu" - vadí mi, že zveřejňuješ jméno (jakékoliv zdejší) osoby, která vystupuje pod určitým nickem. To si myslím, že zas není košér...co myslíš?

Já si to nemyslím....ta paní jmenuje a očerňuje například Alfu Bruntál a je u toho podepsaná svým jménem.

Dle mého názoru tedy pomlouvá, tak proč bych to jméno nezveřejnil?

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:29
- Nahlásit

Trotelchen
No třeba já moc podrobnosti neznám; a ji tu potkávám jako Aren, takže kdyby se tu chtěla podepsat celým jménem udělá to. Pokud ne, tak je to Aren.
Jestli je jinde jinak podepsaná, tak TAM bych ji tak oslovovala.
Víš jak to myslím?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:31
- Nahlásit

Terri
Nehledě k tomu, že mi to tu přijde docela běžné...jako uvádění jmen...kupříkladu:

http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=3717&page=0#1

dokonce přímo moderátorem v posledním odstavci prvního příspěvku na té stránce

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:36 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Terri
Ale jo, já Ti rozumím, ale já ji budu oslovat nejspíš takto, pokud bude lhát, což evidentně udělala.
Mi se taky snaží všichni přijít na jméno a ve chvíli, kdy si myslí, že na něj přišli, tak jej neváhají zveřejnit a je jedno, jestli zrovna zjistili, že jsem Jan Brukner nebo Karel Berger nebo třeba Jana Kutíková...
což se týkalo i zdejšího admina, když měl pocit, že mu škodím.....tak není to to samý?
Zveřejní to hned a bez obalu a já se mám haltovat, když někdo evidentně lže??!!!

aren
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:39 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Trotelchen
Já si stojím za vším, co píšu, a kdo trochu chce, může si to ověřit.
Jinak věřím, že pro člověka tvé energie není problém zničit číkoliv práci, jsi dostatečně energický a vytrvalý v posílání udání, a úřady mají povinnost se tím, co jim pošleš, zabývat. Proto, že tu bouřku způsobuješ sám, máš taky tak dobrý přehled o kontrolách.
Paní Šiblová se své odpovědnosti nevyhýbá, pokud aspoň trochu může, budou u ní psi v bezpečí.
Proč si místní stěžují? Místní si stěžují vždycky. Neexistuje obec, která by byla spokojená, že na jejím území našli azyl opuštění psi.
Jo, ten odkaz, co jsi sem dal 9:31, to se ti fakt povedlo. Doporučuju všem.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:41
- Nahlásit

Trotelchen
No jo, já jen napsala jak to vidím tu (proto jsem i psala "jakékoliv osoby"). A mimochodem kterej teda seš? Já už jsem taky zvědavá na rozluštění záhady Baskervillů
Taky tam Gaf dávala nějakou fotku, ne?

Stejně mi nejde na rozum, že se jednou s Tebou dá rozumně bavit, a jednou hraješ takového úleťáka sprosťáka

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:53
- Nahlásit

Terri
No jo, já jen napsala jak to vidím tu (proto jsem i psala "jakékoliv osoby").
OK, já Ti Tvůj pohled neberu ani nevymlouvám , ale mám holt jiný.....neboli na hrubý pytel hrubá záplata, jinak to nejde

A mimochodem kterej teda seš? Já už jsem taky zvědavá na rozluštění záhady Baskervillů
Jmenuji se Jan Kutíková Berger

Taky tam Gaf dávala nějakou fotku, ne?
Jako mou?? To mě zajímá!! Kde to je!!! Myslím, že jsou na světě asi tak 45 mý fotky...nerad bych měl na triku nějakou davovou psychózu....zas tak moc lidi prostě nenenávidím )

Stejně mi nejde na rozum, že se jednou s Tebou dá rozumně bavit, a jednou hraješ takového úleťáka sprosťáka
úleťáka, já? To už je dávno! )

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:57
- Nahlásit

Trotelchen
Jako mou??
No jo, ne? Nebo jsem to tenkrát blbě pochopila? (Možná to nebyla Gaf), ale myslím že je to na tom tématu, cos tu nadhodil.
Ale to by Ti asi nebylo 40cet atd. jak psali zas jinde..
Jsi holt záhada. Ale možná kdybychom zatlačili na Bilušku - zná Tě osobně, ne?

úleťáka, já? To už je dávno! )
Jo? No to je fajn

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 10:10
- Nahlásit

aren
Já si stojím za vším, co píšu, a kdo trochu chce, může si to ověřit.

OK, to jsem rád!
Takže stojíte i za tímto výrokem?
Všechny pomluvy na paní Šiblovou a EFAS pocházejí z jediného zdroje, a to z lednové návštěvy lidí z Alfa Bruntál, kteří dorazili do záchranné stanice do Vrbátek pozdě v noci a chovali se tak, že byli vyhozeni a teď si chladí žáhu pomstičkou.

OK.
Jste tedy nechutná lhářka paní Seryová!
Když budu potřebovat, najdui v tom nejméně tři lži!
Dost se divím, že na Vás ještě paní Kotková nepodala trestní oznámení, myslím, že ji k tomu budu muset konečně dokopat...
Jsem tedy rád, že se k tomuto svému výroku hlásíte! A tojíte si za nim.

Jinak věřím, že pro člověka tvé energie není problém zničit číkoliv práci, jsi dostatečně energický a vytrvalý v posílání udání, a úřady mají povinnost se tím, co jim pošleš, zabývat. Proto, že tu bouřku způsobuješ sám, máš taky tak dobrý přehled o kontrolách.
Stále silněji zvažuji, že zveřejním svou identitu, což mi umožní konečně po zásluze odměnit všechny tyto Vaše urážlivé texty.
jediné, co mě v tom brzdí je ta spousta IMO nejspíše psychopatů rekrutujících se z privátní sekce a nyní se schovávajících za "zavřenými dveřmi" fora pana Desenského .......

Paní Šiblová se své odpovědnosti nevyhýbá, pokud aspoň trochu může, budou u ní psi v bezpečí.
Nevyhýbá? Tak proč IMO maří řízení úřadů...třeba i stavebního??? Po několikáté!!!!!!

Proč si místní stěžují? Místní si stěžují vždycky. Neexistuje obec, která by byla spokojená, že na jejím území našli azyl opuštění psi.
Ooooo!!! A protestni petice také sepisují ve všech obcich????
Zodpovedný člověk se za svou činnost postaví a neutíká pře institucemi!!
Mi někteří vyčítají mou anonymitu vůči běžným uživatelům internetu...to prý není správné, ale když EFAS bojkotuje nařízené jednání s úřady, tak to správné je?? Ano?

Jo, ten odkaz, co jsi sem dal 9:31, to se ti fakt povedlo. Doporučuju všem.

A copak je tam tak zajímavého vážená paní ulhaná Seryová?
Je to neco, co vyplynulo z nejakeho nedorozumeni mezi mnou a Garfieldem...casem jsme si to vyjasnili...a paní slušná Seryová tam našla tvrzení, že jeden nick tvrdí, že jiný nick napsal nějakou vulgaritu??? No hrůza!!!! To se Vám nelíbí?

Ale to, že hnusně lžete na internetu a očerňujete existující reálné subjekty Vám přijdete asi nejspíš OK, že paní ulhana Seryová?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 10:14
- Nahlásit

Terri
No jo, ne? Nebo jsem to tenkrát blbě pochopila? (Možná to nebyla Gaf), ale myslím že je to na tom tématu, cos tu nadhodil.
fakt nevim, vo co go ) musíš konkrétněji, já tam nic nenašel!!! na tom mým odkazu

Ty myslíš tu fotku z ifauny????)) jo??? nic jinýho mě totiž nenapadá!

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 10:17
- Nahlásit

Trotelchen
taky jsem už ji nenašla... tak sorráč za mystifikaci, ale někde jsem ji fakt viděla
Z Ifauny? Kterou, hoď ji sem
Já zas tolik po forech nelítám, už mě to nebaví...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 10:58
- Nahlásit

Terri
http://www.ifauna.cz/mdiskuse/show.php?tema=27254& rubr=7
kousek pred polovinou stranky se nachazi ma fotka....dvakrat jsem tam umistil fotku nejakyho svatyho s komentarem, ze to jsem ja Nadbuch, dvakrat mi to smazli...no tak jsem tam dal tuhle fotku a vsichni byliu spokojeni......)) není to úžasný)??

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 11:16 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Trotelchen
no jo, to fakt nemůžeš být Ty

Ale galerku tam mají pěknou

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 12:00
- Nahlásit

Terri
jak nemůžu ...svatozář jsem nechal v autě, ale jinak to su já...navjerno!!!! zcela !!! úplně!!!! totálně!!!!
Terri, Ty mi nevěříš!!!!! (((((((((((((((((( béééééééé

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:58 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Trotelchen
Nevěřím, představuju si Tě totiž úplně jinak

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 17:28
- Nahlásit

To je hrůza, člověk se pár dní válí na Žížalkách a už mu ukradnou článek. Už jsem na patřičných místech zjednala nápravu. Akorát fakt nechápu co tím daná paní sledovala a proč tam dala fotky pumice? No nic, jsem je blondýna, nemůžu chápat všechno

Mimochodem, kauza Vrbátky má své pokračování a hned jak se konečně něco vyvrbí tak budu informovat. Ale vyvíjí se to slibně.

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 17:33
- Nahlásit

Biluška
Třeba se chtěla "pochlubit" jak krásně se "Braisy" spravila Třeba by dokázala poradit, jak správnou péčí udělat z fenky NO fenku úplně jinýho plemene

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 17:41
- Nahlásit

Já bych spíš uvítala rady jak pumici domestikovat a udělat z ní normálního psa . Teď na Žížalkách dva týdny z chatky běžně odcházela oknem i dveřmi ( je to prý tak na stejné úrovni fyz. námahy) a jednou jsem ji dokonce chytla jak razantně skáče proti sklu, protože chce ven a chce a chce a chce a ještě víc jak prve. Je to prostě pošuk.
Kdyby se tady náhodou objevila paní Vanková tak ať mi poradí jak z ní "vyrobit" psa (na plemeni mi ani tak nezáleží ) )

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 17:45
- Nahlásit

Biluška
no jo, když ji chudinku taky necháš samotnou v chatce tak se nediv Buď ráda, že tím sklem neproskočila, víš kolik by to stálo peněz?

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání