Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:07
- Nahlásit

Terri
Jeste jedno OT - ale tady se furt resi problematika, kterou jsem se zabyvala... (Mimo jine jedna z mych vetsich praci na skole byla o tom, jak zjistit, jestli je internetovy zdroj duveryhodny... )

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:08
- Nahlásit

wami
postaram se o nej a pojit ho nenecham...
to je už jiný...to jde o přímý kontakt s neštěstím...postarat se o takové zvíře by měl každý normální člověk...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:08
- Nahlásit

wami
To je ten genderovy vliv: emoce a empatie x pragmatismus s oprostenim od emoci
Hmmm, já mám občas pocit, že to druhé je u některých lidí spíš důsledkem poruch osobnosti nebo chyběním amygdaly a pouze zastřeno zaplacenou genderovou studií
Jenze dokud se najde nekdo, komu neni osud i jednotlivych zvirat lhostejny
No jo přesně, můžeme globálně zachraňovat lesy, resp. musíme, ale když skupinka vyčistí ten jeden jediný místní, také je to dobře.
Prostě vyvážené obě strany - stejně jako a empatie x pragmatismus s oprostenim od emoci

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:09 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

wami
zjistit, jestli je internetovy zdroj duveryhodny
Máme podobná témata což?
A je?

Trotelchen
Nechápu jednu věc, přišel jsi společensky (hovadsky) unaven okolo 3tí ráno, okolo 4 jsi tady rozséval plody spravedlnosti a teď jsi tu zas? Nechci Tě podezřívat, ale Ty nejsi Nemrtvý? Jaktože nechrápeš?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:13
- Nahlásit

Terri
No jo přesně, můžeme globálně zachraňovat lesy, resp. musíme, ale když skupinka vyčistí ten jeden jediný místní, také je to dobře.
Ale to je trochu rozdíl Terri...u těch lesů a vandlismu ta legislativa existuje aspon nějaká...

wami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:14 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Trotelchen
postaram se o nej a pojit ho nenecham...
to je už jiný...to jde o přímý kontakt s neštěstím...postarat se o takové zvíře by měl každý normální člověk...

a o tom jsem psala uz puvodne...

Terri
no jo, za gender se da schovat leccos... Oprosteni od emoci sice muze souviset se spatnou socialni inteligenci, ale to zas clovek neurci na dalku, to se lze jen dohadovat...

jestli je internetovy zdroj duveryhodny
A je?
No, ono se to netykalo diskuzi, a vyrobila jsem na to takovy uzasny dotaznicek... Ale je to tak 2 roky zpatky, od te doby se mohlo leccos zmenit...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:15
- Nahlásit

Trotelchen
je trochu rozdíl Terri...u těch lesů a vandlismu ta legislativa existuje aspon nějaká
Já vím, chtěla jsem to jen uvést jako příměr, protože si myslím že bez ohledu na celkový rámec (existenci egislativy atd.) to lidi takto berou...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:15
- Nahlásit

Terri
ale zrovna v případě psů si nejsem jista.
ale jo...lidi by se probudily, až by jich byly plné ulice....a nebylo kam odložit tu nepotřebnou "hračku"

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:18
- Nahlásit

wami
vyrobila jsem na to takovy uzasny dotaznicek... Ale je to tak 2 roky zpatky, od te doby se mohlo leccos zmenit
A vyšlo Ti to dobře? Předpokládám že by měla nastat křivka podobná tvaru gaussovce - tj. když se to k nám dostalo, tak nevěřili, pak obrovský naivní "veřismus" a teď by to pozvolněji mělo klesat...
Ale nemyslela bych tím také diskuse, spíš různé informační servery, a nejspíš se to teď diferenciuje na "kvalitní" "a méně.."

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:20
- Nahlásit

Terri
ale čím dál více se prý odpovídá, že "moc ne".

to je jen dobře, lidé začínají chápat, že internet a info na něm jsou pro lidi schopné samostatného úsudku...ne pro "konzumenty" bulvárního balastu.......

Internet je svobodné nezávislé médium a proto je na něm spousta balastu.....je na každém z nás, jaký postup při vyhledávání relevantních informací zvolí...internet je kvalizním zdrojem informací pro lidi, kteří jsou schopni používat mozek na určité úrovni...pro typické stádoidní typy moc přínosný nebude, ale to nevadí, takoví nás tejně nikam neposunou.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:20
- Nahlásit

Trotelchen
Běž spát! Nebo si přečti mě předchozí hluboké zamyšlení nad Tvou vitalitou Lidi by se opravdu "neprobudily"
Měla bych obavu, aby to tu pak nedopadlo podobně alá Čína...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:21
- Nahlásit

Trotelchen
pro typické stádoidní typy moc přínosný nebude, ale to nevadí, takoví nás tejně nikam neposunou.
Bravissimo, ovšem nezapomeň, že takoví nás živí

PetrC
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:22
- Nahlásit

Trotelchen
lidi by se probudily, až by jich byly plné ulice....a nebylo kam odložit tu nepotřebnou "hračku"
Prosímtě, kde žiješ. Pak by naběhla policie a ty psy prostě postřílela. A dobrých 70 procent lidí by to schvalovalo. Rasové - pohodní už tady byly před pár stoletími.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:23 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Terri
wami
Ale dámy , důvěryhodnost internetu je přeci o "kvalitě uživatele" a nikoliv o kvalitě zdroje .....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:25
- Nahlásit

PetrC
třeba jo, ale takový zásah by něco stál a tak by byl tlak na to, postarat se o to, aby to v budoucnu bylo již jinak......ale to je stejně nereálné a nedojde k tomu, to asi víme oba........

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:26
- Nahlásit

Trotelchen
důvěryhodnost internetu je přeci o "kvalitě uživatele" a nikoliv o kvalitě zdroje
Souhlasím, ALE, je docela unavující prohrabovat se neustále balastem...a to kvalitu zdroje snižuje sekundárně (v případě internetu).

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:26
- Nahlásit

Terri
Bravissimo, ovšem nezapomeň, že takoví nás živí
ale jistě, pokud má být nadprůměr, musí být i podprůměr

jindriska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:27
- Nahlásit

Trotelchen
tak třeba Jiří X. Doležal, kdyby mu člověk předložil jasnou koncepci a návrhy řešení - šel by do toho (myslím).

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:28
- Nahlásit

Trotelchen
No a hlavně PRŮMĚR A pro ty to tu všechno je
takový zásah by něco stál
Myslíš že víc než útulky? Nebo doufáš ve vlnu odporu nad brutalitou?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:28
- Nahlásit

Terri
Souhlasím, ALE, je docela unavující prohrabovat se neustále balastem...
je to přirozená daň za to, že na tom netu můžeš najít zase naopak skvělé informace, ke kterým se jinak nedostaneš.......

třeba tahle teorie...viz níže.....dostal jsem se k tomu na základě hledání info o tachyonech

http://www.volny.cz/j_navratil

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:31
- Nahlásit

Terri
No a hlavně PRŮMĚR A pro ty to tu všechno je
takový zásah by něco stál
Myslíš že víc než útulky? Nebo doufáš ve vlnu odporu nad brutalitou?

to nemohu soudit...kecal bych...k tomu stejně nedojde...je to jen akademická debata )

Nikdo najednou nezruší všechny útulky, ale minimálně legislativa bránící vzniku a provozování soukromých útulků by nebyla od věci......nebo ať jim nebrání, ale nesmí dostat od města nebo státu ani korunu....kolipak by jich asi zůstalo?

wami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:33
- Nahlásit

Terri
mas to v mejlu, ja to pojala trochu jinak, tak jestli se ti bude chtit, mrkni na to...

Zavrete oci, odchazim...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:35
- Nahlásit

jindriska
Trotelchen
tak třeba Jiří X. Doležal, kdyby mu člověk předložil jasnou koncepci a návrhy řešení - šel by do toho (myslím).

Nejsem si jist, že ..... no má docela kontraverzní renomé...nebo teda měl ne???
Před časem jsem od něj četl něco o psech zabijácích a nejsem si jist, že tomu tématu moc rozuměl....navíc to tušim okořenil záměnou RR a MOK a bylo vymalováno
Ale třeba je to už jinak...já si osobně myslím, že po takovémto tématu by měl šáhnout nějaký politik sám od sebe....to totiž bude známka toho, že je doba k tomu nazrálá a že se o tomto tématu něco obecně ví...jinak totiž nebude podpora...z veřejnosti ani odjinud...pokud nebude nějaké povědomí...

jindriska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:38
- Nahlásit

Trotelchen
...legislativa bránící vzniku a provozování soukromých útulků by nebyla od věci......nebo ať jim nebrání, ale nesmí dostat od města nebo státu ani korunu....kolipak by jich asi zůstalo?
Zde je jednoznačně na vinně neschopnost úředníků řádně kontrolovat žádosti útulků. Kdyby neschvalovali podle toho, jak se vyspí, nestávalo by se toto. Skoro ve všech žádostech o peníze pro útulky stojí, že prostory pro zvířata musí být odděleny od obytných ploch majitele. Což je u soukromých útulku většinou pravidlo - všichni žijí pěkně na hromádce.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:42
- Nahlásit

to přirozená daň za to, že na tom netu můžeš najít zase naopak skvělé informace, ke kterým se jinak nedostaneš.......
Máš pravdu, navíc je třeba hledat pozitiva a ty oceňovat. Já jsem jen osobně různě alergická k různým prasárnám. Asi jako nečtu Blesk, ale ty hnusy na mně dýchají z každého Xtého bilboardu nebo novinového stánku, což pokládám za omezování své svobody
A musím se smát, jak si lidi pletou demokracii s anarchií. (A nebo s utopií )

Jo, génie, ač to nemám nastaveno, blokují se mi Pop-up window, takže ani Tvůj odkaz neotevřu bez resetu. Dá se s tím delat něco víc, než hodit PC oknem (tím pravým)?

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:45
- Nahlásit

ja to pojala trochu jinak, tak
už jsem Ti odpísla, krásné na tom je, kolik se dá najít různých pojetí - viz. jak myslí různé profese (nebo jak jsou deformovány )

jindriska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:47
- Nahlásit

Trotelchen
to bych mu neměla za zlé, že si je popletl. Popletl si RR s vyžlou, nemýlím-li se? Co je zkratka MOK? A že tématu nerozuměl, no vševěd není, ale alespoň mohl někoho rozohnit svou nevědomostí (jako mého přítele rohodně nenechávají v klidu jeho články o bezpečnosti počítačů a vždy na ně reaguje) a ten mohl reagovat (Reflex často tiskne i odpovědi čtenářů, pokud je dobrý ohlas) a diskuse je na světě.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:48
- Nahlásit

jindriska
MOK
Maďarský ohař krátkosrstý předpokládám

jindriska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:49
- Nahlásit

Terri
myslela jsem si to, jen mi nebylo jasné písmeno K

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:00
- Nahlásit

jindriska
Kdyby neschvalovali podle toho, jak se vyspí, ,
To by ještě bylo OK, ale oni schvylují mnohdy podle toho, kolik ze schváleného se jim vrátí zpět.....
Já bych neotoval soukromé útulky, když to někdo chce provozovat, ať to dělá jako pan Desenský, ať už jsou mé výhrady vůči němu jakkoliv silné, musím uznat, že uživit sebe a toliko psů umí nejspíš na výbornou......

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání