Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 23:21
- Nahlásit

aren
Jinak nevím, jak moc seš informovaná ohledně počtu psů ve Vrbátkách, ale myslím, že rozpor mezi tím co tady uvedl Trotelchen :

MINULÝ TÝDEN ÚŘADŮM DO ZÁPISU UVEDLA, ŽE MOMENTÁLNĚ MÁ PĚT PSŮ??

A počtem psů na stránkách je docela značnej. Protože na stránkách je mimo spousty psů s fotkama a krátkým popisem i věta:
V naší nabídce máme k výběru i přes třicet štěňátek kříženečků malého vzrůstu. Vhodných zejména do bytu. Nutná osobní návštěva po předchozí telefonické domluvě.

Pod celým tím seznamem je ještě věta, že se stále aktualizuje, takže mi nepříjde reálný ani vysvětlení, že se počet psů ve Vrbátkách tak rapidně snížil.

I tohle je jedním z důvodů, proč to Trotelchenovi "žeru".

Sylva
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 23:29
- Nahlásit

Eimy
Ty víš o něčem co dělá Trotelchen, krom jedovatého plivání na snahu Šíblové, pro psy, kočky, nebo kohokoliv jiného? Nebo se někdy zapojil do normální diskuze o psech? Nejsem nikým proti němu naočkovaná, ale jeho vystupování tady, mi připomíná zakomplexované chlapi, jež byli odmítnuti. Nebo jak mu Šíblová ublížila? To bude asi klíčem k té hrůze, kterou o Vrbátkách podává.

A informace o předání sbírky máš od někoho, nebo jsi u toho byla? Já vím, že nemalá část zmíněné sbírky končila docela někde jinde. Ale o tom se mlčí, psst

Skupina lidí si ráda někoho trochu odlišného určí jako černou ovci a tu jsou schopni upálit za živa. Proč? Jen proto, že je ta ovce malinko jiná. Mnohdy lepší.

Neválčeme lidi. Toho času, energie a i nákladů, raděj využijme na pomoc těm potřebným. Představte si ta schoulená, smutná tělíčka, vděčná jen za přívětivý pohled...

Sylva
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 23:32
- Nahlásit

A Eimy, o co myslíš, že Šíblové jde? A jak by ses na jejím místě chovala ty?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 03:45
- Nahlásit

wami
Jenze to zas nikdo neudela, protoze mesto nema kam dat desitky psu, co tam jsou - v politice k tomu neni vule, obycejny lid dela bordel, a je mu to houby platne, policie krci rameny...
To je právě ono, když se o tom vystaví info na netu, tak má město Brno ostudu....podle toho, co píšeš....a to by jim už vadit mohlo.....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 03:49
- Nahlásit

Sylva
A na to jsi přišla jak?
Tak, že jsi žádnému psovy nepomohl. A letošní zimu jich ve velké nouzi bylo opravdu dost

Ale ne, ty jsi to konstatoval, aniž by jsi pro to měla nějaký důkaz či poznatek...

Navíc mi vysvětli, co jsem měl zkusit? Mít útulek?
Proč ne? Jsi aktivní člověk, co má asi rád spravedlnost a věci v nejlepším pořádku. Tak založ ten útulek, kde konečně se budou mít zvířata jak si zaslouží.

Ale já si nemyslím, že útulky jsou cesta k napravení špatné situace psů bez domova...

Takže kdo nemá útulek nesmí se ozvat, že někde je něco v nepořádku?
Ale jo. Proč jsi začal Vrbátkama? Jinde je v nepořádku víc věcí.

Vrbátkama jsem začal, protože se mne osobně týkaly...respektive chování některých zúčastněných...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 04:03
- Nahlásit

aren
Na stránkách Efasu se také dočteš o následných udáních a pomluvách. Jasně, byli málo vděční, tak do nich, že.

Jsou to lži a doufám, že již konečně budou po zásluze odměněny.

Kdybych viděla ve Tvem snažení co jen trošku přínosu pro psy, měl bys mé sympatie. Bohužel vidím jen snahu po zviditelnění vlastní domněle geniální osoby a znevažování a ničení práce druhých, kteří jsou pro zvířata v nouzi ochotni také něco obětovat.
Pardon, ale na tyhle obecné líbivé povídačky nebudu reagovat....diskutovat můžeme ve chvíli, kdy vasvětlíte Vy své dle mého pomluvy nebo třeba nesrovnatlosti jakože PROČ PANÍ ŠIBLOVÁ BERE POMOC OD LIDÍ, KDYŽ PAK NENÍ ANI OCHOTNA DOSTÁT SVÝM OBČANSKÝM POVINOSTEM A KOMUNIKOVAT S ÚŘADY, NA CO POTŘEBUJE PANÍ ŠIBLOVÁ PĚT LIDÍ K PĚTI PSŮM, KAM A PROČ SE ODVÁŽELI PSI Z VRBÁTEK MINULÝ TÝDEN, POKUD NE, PROČ O TOM SVORNĚ NĚKOLIK SOUSEDŮ INFORMUJE, PROČ OBČANÉ VRBÁTEK SEPSALI PROTESTNÍ PETICI, KDYŽ JE TAM VŠE TAK PRIMA ATD ATD ATD

Jinak paní Seryová, kopírováním příspěvků, které mi posouváte, aniž byste mohla prokázat, že jsem je psal já toho mnoho nevyřešíte....a na tom, že jste ulhaná lhářka to také mnoho nezmění.
Jinak k obsahu toho příspěvku se hrdě hlásím, celá ta konverzace je s osobou, která jen chodí, rýpe a otravuje, alespoň v oné diskuzi tak činila,,,stejně jako onan pán, který mi bránil v používání výtahu...oba si zasloužili patřičnou odměnu...jak vidíte, dostalo se jim ji...to jsou ty Vaše boží mlýny, ne?
O mém vztahu ke zvířatům nemáte ani ponětí, stejně jako nemáte nic, čím byste jej mohla fakticky podložit.
Na mujpes cz může pod mým nickem přispět kdokoliv, takže jen další Váš dohad...narozdíl od toho, že já mohu s určitostí tvrdit, že Vy jste lhářka ulhaná!
Nenechám si líbit, když můj nick bude někdo opětovně napadat a nazývat ZMRDEM, nenechám si líbit, když někdo bud lhát o mne a mých blízkých, což je Váš případ lhářko ulhaná paní Seryová a pokud budu moci, nebudu podporovat lidi, kteří se přiživují či živí na neštěstí jiných živých tvorů.
Takže paní Seryová, měla byste kouknout do zrcadla a promyslet si, jestli chcete i nadále lhát a kopírovat příspěvky, u kterých nejste chopna ani doložit, kdo je opravdu psal, možná bych Vás pak neviděl jako lhářku.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 04:15
- Nahlásit

Sylva
Ty víš o něčem co dělá Trotelchen, krom jedovatého plivání na snahu Šíblové, pro psy, kočky, nebo kohokoliv jiného?
Jaké jedovaté plivání? Konkrétně prosím!
Snaha paní Šíblové? Co konkrétního máš na mysli?
nejspíš nic, protože veškerá pozitiva jsou neprůkazná!

ale jeho vystupování tady, mi připomíná zakomplexované chlapi, jež byli odmítnuti.
Ano a čímpak ti to připomínám? A hlavně, proč to řešíš někde, kde je to zcela mimo téma.
Odpovíš věcně?

A informace o předání sbírky máš od někoho, nebo jsi u toho byla? Já vím, že nemalá část zmíněné sbírky končila docela někde jinde. Ale o tom se mlčí, psst

Já má ty informace ze zdrojů mi natolik blízkých, že jim nemám důvod nevěřit.
Navíc po většinu oné výpravy jsem byl s některými jejími účastníky v opkovaném telefonním styku.
Odkud máš informace ty Sylvo? A kdopak jsi, že o tomtolik víš?
Holt Tvůj nick není tak jednoznačný jako třeba trotelchen..zkus
nám vysvětlit, kdo jsi...nechci tvou občanskou identitu, ale
sdělení, kdo jsi.
A kam, že měla jít část té sbírky?
To také laskavě vysvětli Sylvo!
Vypadá to, že tady pomlouváš konkrétní lidi.

Skupina lidí si ráda někoho trochu odlišného určí jako černou ovci a tu jsou schopni upálit za živa. Proč? Jen proto, že je ta ovce malinko jiná. Mnohdy lepší.
Neválčeme lidi. Toho času, energie a i nákladů, raděj využijme na pomoc těm potřebným. Představte si ta schoulená, smutná tělíčka, vděčná jen za přívětivý pohled...

To myslíš vážně? jaká schoulená tělíčka, ta, co namnožila paní Šíblová nebo myslíš ty skvělé psíky od pany chovatelky kříženců jezevčíků s pinčy paní Seryové?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 04:18
- Nahlásit

Sylva
A Eimy, o co myslíš, že Šíblové jde? A jak by ses na jejím místě chovala ty?
nejsem Eimy, ale dle mého názoru o prachy...
a jsem přesvědčen, že Eimy by se na její pozici nedostala...
Eimy je totiž slušný člověk, chápeš Sylvo?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 04:33
- Nahlásit

Sylvo mimo jiné, každý průměrný člověk, který koukne na stránky EFASU, vidí, o co těm lidem jde...z těch stránek to jednoznačně vyplývá.

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:51
- Nahlásit

Trotelchen
Tipuji Tě na relativně mladého člověka (vlastně hodně mladého, neboť to vidím na mladšího než jsem já), ale psát na net v 04:33 hod. to svědčí o stařecké nespavosti, tak Ti nevím.

Jinak Těm výše uvedeným příspěvkům o výtahu, woodoo a mrtvém šťěňátku bych docela jako i věřila, s tím problém nemám, je to pro Tebe, troufám si říct, přímo typické. A moc ráda bych uvěřila a udržela si přesvědčení, že celá tady ta nově vzniknuvší aféra "Concorde" má pouze ty nejryzejší a nejčistší úmysly osobního přesvědčení.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:14
- Nahlásit

Sylva
Trotelchena znám, řekla bych, trošinku líp než ostatní lidi z diskuzí. Viděla jsem ho (ne jednou) normálně diskutovat o psech. Já osobně jsem s ním o psech normálně diskutovala nesčetněkrát to, že někteří se do diskuze s ním pouští, až do něj někdo začne narážet sprostýma slovama atd. to je jejich problém... A že takových lidí není málo.

Jestli udělal něco pro jednoho konkrétního psa, to těžko říct, nemůžu s jistotou tvrdit ani jedno, ale pokud čteš to, co píše, od začátku tvrdí, že je potřeba dělat něco s legislativou, aby opuštěných psů ubylo obecně a ne jen napravovat to, co lidi svou nezodpovědností způsobí. Taky to, že pokud lidi budou vědět, že pokud nastane průser, "někdo" se o psa přece postará, je důvodem, proč si psa pořídí i lidi, kteří by ho normálně nechtěli. Zkus se nad tímhle prohlášením aspoň zamyslet. Já myslím, že je to celkem logický, nakolik je to reálný je druhá věc.

K tvýmu vyjádření, že se mlčí o tom, že část pomoci šla jinam tohleto je přnejmenším nepodložený tvrzení, ne-li přímo lež. Pokud si přečteš to, co jsem psala o stránku dřív píšu tam, že nebýt toho, že část té pomoci pomohla i v Ostravě, vykašlala bych se na to už úplně. ;) Věř tomu, že lidi, kteří přispěli a nechali na sebe kontakt ví, kam pomoc směřovala a byli informování o vývoji celé situace. Těch lidí nebylo zase tolik. Alespoň te těch, co přinesli věci k nám. Takže se neboj, ti, kterých se to přímo týkalo věděli, že pomoc jela i do Ostravy a ne jen do Vrbátek, myslím, že tomu zbytku, kterej se opravdu jen lhostejně koukal to může být celekm jedno.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:15
- Nahlásit

Garfield
Ty jedna stařenko)))) Dyk bys mohla být má dcera!!!!
jen se nechat adoptovat!

o stařecké nespavosti
nikoliv, občas trochu ponocuji, to když jdu večer i někam mezi stádo hovad...pardon oprava lidí......)

troufám si říct, přímo typické.
jj máš pravdu, dosti mi to vychází...ostaně jsem taky Nadbůch, tak co?

Garfield
že celá tady ta nově vzniknuvší aféra "Concorde" má pouze ty nejryzejší a nejčistší úmysly osobního přesvědčení.
Nevím, jestli myslíme to samé...jako něco ve stylu "Efas a Charon jdou na vylet" nebo jinak jsi to myslel kocourku můj smutnoočkatý?
Pokud takto, tak tyto úmysly tu byly vždy i ve chvíli, kdy to začínalo a bylo zde na základě přání jedné soukromé osoby smáznuto celé forum....
pokud to myslíš jinak, tak nechápu, o jaké aféře mluvíš tujdlíčko dobrosrdečné
A nežíkej mi Honzíku, vlastně ty něžíkáš aha...nojono

jindriska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:17
- Nahlásit

Trotelchen
Ale já si nemyslím, že útulky jsou cesta k napravení špatné situace psů bez domova...
myslím, že útulky jsou prospěšná věc, bez kterých by to nešlo, ale taky musí fungovat určitá spojitost s obcí, musí to být organizované a musejí u toho být schopní, racionálně uvažující lidé. Ale nejsem si už tak jistá soukromými útulky vedené fyzickými osobami, ne všechny, ale většinou je to odkladiště zvířat, kdy majitel si ukrojil větší sousto, než na které stačí a ve finále to odnášejí zvířata (nemluvím je o psech). Zkrátka nefandím soukromým útulkům, ale myšlenka útulků jako dočasného domova a vyvíjení snahy zvířátko umístit - to ano. Jak by se dle Tebe měla věc řešit, když ... viz Tvá věta v úvodu.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:18
- Nahlásit

Eimy
K tvýmu vyjádření, že se mlčí o tom, že část pomoci šla jinam tohleto je přnejmenším nepodložený tvrzení, ne-li přímo lež.
No ono mě zajímá co ze Sylvy vypadne...ony se totiž podepisovaly předávací protokoly........

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:19
- Nahlásit

Trotelchen
Šňupáčku tlamičkoidní, myslím přesně tu kazu, kterou jsi zmínil, ten Charon byl dobrej, to se Ti povedlo. Ale jak říkám, absolutně nic o tom nevím, nepátrám po tom, v zásadě to vědět nechci, ale trošku mě vadí, že ač jsem si Tvé stránky a články o uvedené kauze hovořící četla důsledně, vůbec jsem nepochopila celou pointu věci. Opravdu, prostě nejsem schopná vyčuchat v čem ta problematika má páchnout, a to vím, že ryba smrdí od hlavy.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:19 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Sylva
Opravdu netuším o co paní Šíblové jde, jen si myslím, že kdyby u ní bylo všechno OK, nebrání se kontrolám, nebyly by jí příjemný, ale zároveň by se jim nevyhýbala a neuvádí nepravdivý údaje o počtu psů. Ať už úřadům a nebo na stránkách, kde prosí lidi o pomoc. Je tam moc nesrovnalostí na můj vkus.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:20
- Nahlásit

Eimy
jinak dík

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:23
- Nahlásit

Trotelchen
Sice nevím, za co, ale není za co

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:23
- Nahlásit

jindriska
Jak by se dle Tebe měla věc řešit, když ... viz Tvá věta v úvodu.
Přesně tak, jak napsala o mém názoru Eimy....já to uvedu v příkladě odjinud

Když přirovnám útulek třeba k problému drogově závislých je v podstatě útulek to, co léčebna...když budu klást důraz na to, abychom měli spoustu kvalitních moderních léčeben, je to sice príma, ale situaci to nevyřeší...v první řadě musím mít rozjetou prevenci, legislativu a restriktivní aparát a pak mohou ty léčebny k něčemu být.
U nás je "psí legislativa" dosti neexistující...tedy její smysluplná podoba a dokud se toto nezmění, útulky budou k ničemu...

jinak s Tebou dosti souhlasím...taky vidím mnohem více problematické soukromé než obecní útulky........

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:25
- Nahlásit

Garfield
Ty jedn rybo, tohle Ti písnu do mailu, tady se to nehodí....

jindriska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:34
- Nahlásit

Trotelchen
jak jsem to odeslala, tak jsem si přečetla příspěvek Eimy - souhlas a Tvé srovnání je více než přesné, moc bych si přála, aby si tohle uvědomilo, co nejvíce lidí. Bohužel převládá soucit nad zvířátky, než hledání podstaty - proč a jak. Ale jak probudit a k něčemu smysluplnému přimět orgány v právu činné a hlavy politické? Nebo přes nějakou organizaci, vím o jedné, která moc nefandí útulkům - Nadace na ochranu zvířat....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:40
- Nahlásit

jindriska
podle mého je jednou z možností publikování na internetu......
-je to veřejně dostupné
-internet je a doufám dlouho bude poměrně nezávislé médium
-je to kdykoliv přístupné
-může to být interaktivní
-má to spoustu dalších možností.....třeba tu, že si toho jednou všimne někdo z politiky, kdo se nad tím zamyslí a řekne..jooo, tak na tomto se zviditelním

Nadace na ochranu zvířat? co to?...já osobně obecně jsem k těmto organizacím apriory rezervovanější...ale neznám je...tak nebudu soudit.....

Jinak lidi moc podstatu hledat nechtějí, chtějí plakat a pak se zase smát, skákat nadšením a potom dlouze vzlykat, přesně tak, jak to uměla Esmeralda a spol.....holt bohužel...

wami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:47
- Nahlásit

Trotelchen
Jinak lidi moc podstatu hledat nechtějí, chtějí plakat a pak se zase smát, skákat nadšením a potom dlouze vzlykat, přesně tak, jak to uměla Esmeralda a spol.....holt bohužel...

Jen mala poznamka - ono je ale potreba lidi obojiho typu, jak ty, kteri se snazi o to, aby se cela situace zlepsila do budoucna, tak ty, ktery proste v momentalnim case nenechaj ty psy pochcipat. Cimz neobhajuju nikoho konkretniho, do toho se poustet nehodlam. Jen at rejem do systemu, to beru, ale netreba rejt uplne do vsech osob, co se momentalne o ty psy staraji (coz ovsem vis sam ).

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:54 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Bohužel převládá soucit nad zvířátky, než hledání podstaty - proč a jak
Tak mě wami předběhla , také si myslím, že je třeba změny legislativy atd. ale i důsledky se musí léčit
Mám též husí kůži, když narkomani dostanou své jehly narozdíl od diabetiků, alkoholici svou Xtou léčbu, přitom tolik nádherných reklam...

internet je a doufám dlouho bude poměrně nezávislé médium
No nevím nevím...

Mimochodem, nepamatujete si, jak se jmenoval ten doktor, co byl za křiváka v Esmeraldě? Nedávno jsme to doma vzpomínali

jindriska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:55
- Nahlásit

já zase sázím na psaní emailů a dopisů jednotlivým politikům, senátorům. S Nadací taky nemám osobní zkušenost, ale podle vyprávění a i dle jejich vstupních požadavků při vypsání letošního grantu a i vlastní název - je čitelné hledaní řešení, ne dotování útulků.
Nebo mě napadlo kontaktovat i novináře s nabídnutím tohoto tématu. Hlavně, ale něco dělat!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:58
- Nahlásit

wami
já si naopak myslím, že kdybychom nyní nechali ty psy chcípat, zachránilo by to do budoucna nejvíc psů.....protože by se nejspíš začly dělat potřebné celoplošné kroky okamžitě.....takže to zní krutě, ale logicky vychází, že by to bylo smysluplný....

opět si v této souvislosti neodpustím odkaz na video o tom, kam vede to, když se brečí nad kadým jednotlivým psem, zavrhují se psy zápasy jako zcela nehumánní a největší možné zlo a přitom absurdně se jedním dechem státem provozuje takováto "péče" o nadbytečné psy, kterých stále neutěšeně přibývá....lidé jen kroutí hlavami a diví se, jak je to možný, když se do těch útulků a jiných záchranných a ochráncovských organizací cpou takový prachy??

http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=yadk in_county

dával jsem to tu již několikrát, ale musím znova, třeba se lidem rozbřeskne

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:59
- Nahlásit

Terri
No nevím nevím...

V čem tkví Tvé obavy? To mne velice zajímá.....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:01
- Nahlásit

jindriska
myslím, že chybí základ...aspoň drobná komunitka lidijů, co to vidí stejně a jsou schopni něco udělat........

do novin těžko...pro koho by to psali?????? kdo Ti tohle otiskne.....leda tak Vrbatky Times a ten zas ještě nebyl založen.....

wami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:05
- Nahlásit

Trotelchen
vim, co tim myslis... Mozna by to i fungovalo, ale - ciste z meho soukromeho pohledu - lidi jsou uz tak hovada. I diky tomu, co tu hazis, podobny videa se daji najit na OHZ, ano, proste lidi HOVADA JSOU.

Jenze dokud se najde nekdo, komu neni osud i jednotlivych zvirat lhostejny, a do psa, kterej lezi u cesty, nekopne, ale postara se o nej - tak dokud jsou na svete i takovyhle lidi, je i nadeje... A muzes se bourit jak chces (v dobrem slova smyslu) a ja to muzu chapat, jak chcu - ale jestli toho psa u krajnice najdu ja, postaram se o nej a pojit ho nenecham...

(BTW pro Terri: je to OT, ale stejne... To je ten genderovy vliv: emoce a empatie x pragmatismus s oprostenim od emoci )

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:05
- Nahlásit

Trotelchen
kdybychom nyní nechali ty psy chcípat, zachránilo by to do budoucna nejvíc psů.....
Já ti nevím, sice to takhle funguje obecně (vymyslí se zákon či se zakročí "až když se něco vážného stane"), ale zrovna v případě psů si nejsem jista. Mám takový nepodložený dojem, že by se to stejně dále zametalo pod stůl a spíše se pro to našlo zdůvodnění.

Docela by mě zajímalo - asi před půl rokem proběhla médii zpráva, že se chystá zrušit celoplošné očkování lišek, ozvali se proti tomu různá spolčení a pak to utichlo..nepamatujete?

No nevím nevím...
V čem tkví Tvé obavy? To mne velice zajímá.....

Internet se totiž stává odkladištěm a smetištěm, abys našel kloudnou informaci, musíš hledat dýl než bys chtěl. Prostředí je protkáno anonymitou, viry a prasečinkami, leckdo napíše leccost. Takže otázka něco jako "věříte zprávám na internetu" by sice musela být mnohem konkrétnější (dle jednotlivých serverů, vyhledávačů, i www), ale čím dál více se prý odpovídá, že "moc ne".

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání