Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 17:48
- Nahlásit

Biluška
A vůbec, když už ses tady objevila, nechceš mi plosiiiim poslat fotku Pumice, abych ji mohla dát Veverce do kamarádů?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 18:06
- Nahlásit

Eimy
http://alfabruntal.com/fotomix.htm

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 18:23 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Trotelchen
Ale tatíííí já chci fotku od Bilušky :-P

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 18:29 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Eimy
to nedělej!!
zas bys ve svých letech mohla mít rozum a vědět, co se smí a co ne....tohle bych fakt na net necpal
zkus spíš kontaktovat třeba S.Spielberga, jestli by se mu to nehodilo...))) a rychle pryč...budu zabit

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 18:43
- Nahlásit

Trotelchen
to ted nechápu už vubec

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 19:20
- Nahlásit

Trotelchen
Pěkný článeček, ten ti po dlouhé době chválím...a napadlo mě to samé, co Toscu

Biluška
Ještě furt ji nechceš ostříhat? Mám v hlavě střih...

Co se týče Červené Vody, ty záběry, které byly v televizi a na netu jsou prý montáže. Prý se to nějak vyvodilo z toho, že v tom útulku nikdy nebyly modré kotce, ale rezavé. Prý majitel útulku podal trestní oznámení na Českou televizi, která to odvysílala, na lidi, kteří to "natočili", na lidi, kteří odtamtud psy vyzvedávali a konečně na ošetřovatele zvířat. Z vazby byl prý propuštěn, když se na to přišlo. No, nechlubila bych se tím, že mám rezavé kotce a vůbec se mi to zdá nějaké pomatené. Vždyť jsem psy z těch záběrů viděla na vlastní oči, viděla jsem taky, jak se chovali a v jakém byli stavu, jak jim ze zadku stříkala voda a byli hubení a agresivní. Ti, kdo ten případ řeší, zřejmě ty psy vůbec neviděli a snad ani neví, kde teď jsou. A za týrání zvířat nebude potrestán jako obvykle nikdo.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:58
- Nahlásit

Mucholabka
Co se týče Červené Vody, ty záběry
njn nejde všechno naráz....přece jen to není má práce a kdyby byla bylo by to zas nanic...
Pěkný článeček, ten ti po dlouhé době chválím...
to je divný, že nechválíš spíš ty, který jsou fakt důležitý...většinou když o tom diskutuji s někým z mých odpůrců, zjišťuji, že vlastně vůbec nic nevědí jen papouškují to, co bučí stádečko...to není jako mířený na Tebe jen konstatuji...

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 22:00
- Nahlásit

Trotelchen
Prosim byl bys tak laskav a vysvětlil mi tvůj minulej příspěvek určenej mojí osobě? Já ho totiž pořád nemůžu pochopit... Asi si budu muset zastřihnout vedení (ale fakt zastřihnout, ne přestřihnout)

moll
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 22:05
- Nahlásit

Eimy

já vedení navazuju, ne zastřihuju. ale tomu příspěvku taky nerozumím

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 22:42
- Nahlásit

moll
on ten příspěvek možná (spíš určitě) bude mít hlubší význam, kterej mi nějak unikl Jen mě děsí ta představa, že bych tomu nejspíš podle "Trotlika" rozumět měla

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 08:21
- Nahlásit

Trotlík to myslel tak, že když dáš fotky mojí nejkrásnější, nejmilejší a nejrozkošnější pusinky Belinky na web tak to bude horror horší než Jurský park . Celkem správně odhadl, že musí zmizet, protože za tohle ho roznesu na kopytech .
Jdu nějaké fotečky najít a pošlu je.

Mucholabka
Myslela jsi střih na pumici, nebo na Brajen?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:28
- Nahlásit

Eimy
prosím Tě, tohle nemohu veřejně udělat!!!!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:30
- Nahlásit

Biluška
moll
Eimy
Trotlík to myslel tak, že když dáš fotky mojí
akorát Biluška taky nepochopila, čí že fotky to má posílat...ale nyní se jdu již opravdu zahrabat hodně hluboko!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:35
- Nahlásit

Trotelchen
Tak teď to konečně došlo i blondýně. Zdrhej a zdrhej hodně rychle. Pouštím pumici a už se řítí směrem k Tobě V podstatě už jsi mrtvý.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:50
- Nahlásit

Biluška
Dávno jsem se hrábnul pod keř!

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 20:38
- Nahlásit

Trotelchen
A vzal sis s sebou PC? To jako, abychom Tě tu nemuseli postrádat moc dlouho
(No nic, já jen z horka reaguju na to, co jsem taky nepochopila )

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:02
- Nahlásit

Biluška
No jooo vidíííš, jak se vlastně bude menovat to tvoje psí mimi? Vypadalo to na intercanisu napínavě, tak "kdo" to nakonec vyhrál?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:18
- Nahlásit

Eimy
Papírově to bude Qwinky Winky Moravia Classic, pro domácí použití Winky. V případě, že mi víc padne do oka ta druhá fenečka tak je papírově Qween Walentyne, pro domácí použití Týna. Kdo vyhrál intercanis vlastně ani nevím, musela jsem utíkat na vlak. Ale určitě to bude na stránkách zetoru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:19
- Nahlásit

To nebyl Lájoš, to jsem byla já. To přehlašování už mi leze na nervy. Asi budeme muset koupit ještě jeden počítač

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:27
- Nahlásit

Biluška
Lájoš
Ja myslela, kdo to "vyhrál" s tím jménem To vedro dělá divy

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:31
- Nahlásit

Eimy
Jo tak , vyhrál Tomáš s Qwinky Moje nádherné nápady jako Ráchel a podobně byli pošlapány, podupány a zničeny

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:33
- Nahlásit

Biluška
No mně se to popravdě taky líbilo víc Kdyby to byl pejsek, mohl být třeba Qvádr a tak
Jo a prosim, jak mam napsat Pumici Veverce do kamarádů?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:37
- Nahlásit

Úředně je "Komlokerti Vagany Kontess", říká se jí Bellary, Bell, Bejda, Bajla, Lary, Pošuk, Šedý Šmejd, Pusinka nebo Puma

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:39
- Nahlásit

Biluška
Taaakže Bellary Děkuji, to jsem chtěla vědět "Šedý šmejd" je sice originalni, ale do kamarádů se mi to moc nehodí

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:43
- Nahlásit

Biluška
Tak už je Pumice tam Doufam, že se jí tam bude líbit

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:46
- Nahlásit

Pošli odkaz, mrknem . Mimochodem, ten na Archieho stránky nefunguje, že by je už stihl smazat?

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:50
- Nahlásit

Biluška
Mně to normálně funguje ten jeho odkaz :O Smazat je určitě nestihl, neb jeho počítač odešel do věčných lovišť

Veverčiny stránky jsou http://eimy.unas.cz

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 07:43
- Nahlásit

Biluška
jen mě napadlo, že jeslti máte doma bloklý zobrazování stránek s erotickou tematikou, tak to možná nejde proto

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:45
- Nahlásit

...se z vás zjevím...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:03
- Nahlásit

Garfield
Ty Kocúrik? Není možná ))

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání