| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 15:41
- Nahlásit
handula
tohle nikdy nepochopim,jak může někdo zradit tvora, kterej by za vás zemřel...
ani se o to nesnaž ...každej jsme jinej......spoustě lidí to přijde normální....okolí nás ovlivňuje a formuje.....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 15:43
- Nahlásit
spoustě lidí to přijde normální
"sloužím vlasti", ne?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 15:52
- Nahlásit
Terri
a nejlepší, že ti samí Tě klidně odsouděj za to, že prej žiješ jen pro peníze
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 15:56
- Nahlásit
Trotelchen
no jistě, a nazvou Tě bezvěrcem
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:03
- Nahlásit
Terri
až tak? to znám odjinad.......z "Království krále Tachyona"
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:11
- Nahlásit
Trotelchen
No pozor, aby nepřišli Muži v černém (nařkla bych je za diskriminaci, neb by správně název měl znít "Lidi v černém" )
Mimochodem hodně dlouho letěla Pí-voda
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:13
- Nahlásit
Terri
Hezké odpoledne zlatíčko, dnes už nestíhám, musím na oslavu narozenin, ale napíšu Ti maila ohledně cz-psa, jistá organizační opatření.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:15
- Nahlásit
Garfield
Hezké odpoledne zlatíčko
Nespletla ses, to fakt píšeš mi?
Jo, tak se dobře bav a pak písni. A dík za spořič.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:17
- Nahlásit
Terri
Soudruzi a soudružky moderátorské krve musí držet pospolu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:19
- Nahlásit
Garfield
Heeej, proc maj sporic fseci a ja nic...? Treba ho fakt jeste nemam a ty dva, co mam, uz jsou ohrany...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:20
- Nahlásit
wami
Tak já jdu na to, potřetí, dvakrát se mi to vrátilo nedoručitelný. Vydrž. Pošlu spořič a mažu pryč.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:21
- Nahlásit
Garfield
Aha, tak to nic, tak utikej... Sice netusim, procpak to zlobi, ale to neva... Budu ukecavat Terri...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:29
- Nahlásit
wami
Tak nic, prostě Tobě to nechce odejít, ani ty fotky Cronie nešly na několik pokusů.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:32
- Nahlásit
wami
hele princezno, nemáš přecpanou schránku?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:38
- Nahlásit
Trotelchen
Určitě. To bude tím.
wami
Chce to mírnou debordelizaci.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:39 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
http://www.pejskarina.unas.cz/vlcci.zip
za chvili to mažu...
joo taky jsem to posílal dvakrát jak oslík...wami si nejspíš nacpala do mailboxu jídlo na celej tejden a teď se diví...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:45
- Nahlásit
wami
taky se mi to vrátilo, poslala jsem ti to ještě i na druhou schránku. A vrátil se mi i mailík co jsem Ti psala...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:58
- Nahlásit
Jsem zas chvili pracovala...
Vazeni pratele, ano. Debordelizaci me ani nenapadlo provest, nebot na bezne vyuzivane schrance mi system tvrdi toto:
Aktuálně používáte 256 MB (9%) z dostupných 2752 MB.
Bohuzel zrejme s tim ma problem ta mene bezne pouzivana schranka na seznamu, kterou tu mam zverejnenou (a odkud si postu nechavam posilat na vyse zminovany mailbox) - doufala jsem, ze Garfieldova nebo Terri si povsimly, ze jim pisu z gmailu a tudiz to zkousely poslat primo tam.
Jestli jo, a stejne to nejde, pak prosim panka velkomozneho Trotelchena, ci by mi nevysvetlil, jak je mozne, ze s takovym mistem v mailu (pouzivam gmail) mi setric nedorazil na nekolik pokusu!!!
(A kazdopadne moc dekuju za link, uz to mam stazeno... )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Jo a seznamem by to taky byt nemelo, nebot ten mi tvrdi, ze: Vaše emaily zabírají 236,83 MB z Vaší 2 000 MB schránky. - 11%
(Ale je fakt, ze uz par dni mi na seznamu blbne prihlasovani a podobne vtipne veci... )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:11
- Nahlásit
BEZVA! JESTE JE NEMAM! Toz uz je mam nainstalovany...
(Presto prosim kdo mi umi odpovedet, proc mi to ani jeden mailbox nebral, prestoze mista tam mam hafo, budu moc rada... )
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:24
- Nahlásit
wami
chyba bude jinde...velkomožný Trotlík Ti to posílal i na gmail a niš, taky se to myslím vrátilo nebo dolezlo??? nemáš tam zakázané nějaké typy příloh či tak něco??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:26 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Trotelchen
nemáš tam zakázané nějaké typy příloh či tak něco??
nemam... A nedolezlo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:31 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Trotelchen
mas tam odpoved, ja musim jit utahat psy, jinak me tu sezerou...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 18:21
- Nahlásit
Terri
to víš,holka,život je krušnej a ne všechno co si myslíš že ví jen ti cos jim to mailovala je skutečně tak....mimochodem tam na těch stránkách o tobě bez tebe jsme se bavily s Baileys,co snad s ní trénuješ,ne,ona tě metodicky vede/vedla...a pořád jsem čekala kdy se vrátíš....
A skutečně ta obecná věta "když si to na mě pes dovolí a já nechci aby to ještě jednou zkusil,tak se proletí vzduchem a příště si dá pozor" je bohužel realitou...ale to se musí umět,víš,nepřemýšlet o tom a nežádoucí chování zarazit včas,účinně a pokud možno jedním zásahem...a ještě jedna rada na závěr-ber vážně jen ty,co ti na svých příkladech ukazují dnes a denně,že to co hlásají umí a dělají sami a dobře...netový kecálky ve výcviku snad nikdo vážně brát nemůže,tady platí jen ukázaná....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 18:23
- Nahlásit
Trotelchen
Nepošlu, paní S to nechce. Reagovala jsem tím na celou tvou bezpředmětnou diskusi.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 18:35
- Nahlásit
Trotelchen
Vím cos psal. Já ale nepsala, že o tvém chlubení se nepovídá třeba už od devadesátýho čtvrtýho
to fakt ne a nejhorší je, když si takový primitiv ještě myslí, že má mozek
A když se třeba ještě chlubí IQ..
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 18:45
- Nahlásit
Sali
platí jen ukázaná....
jasně, když mi ji nějaká neukáže, tak nevěřím, že ji má.....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 18:49
- Nahlásit
Sylva
Vím cos psal. Já ale nepsala, že o tvém chlubení se nepovídá třeba už od devadesátýho čtvrtýho
bohužel Ti stále nerozumím, zkus toi prosím debilovi vysvětlit nějak jednodušeji...dík....
A když se třeba ještě chlubí IQ..
a to píšeš o čem? Někde se tu někdo chlubil IQ...prosím odkaz, hned mu za to vynadám......
dík
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 18:50 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Mucholabka
Reagovala jsem tím na celou tvou bezpředmětnou diskusi.
můžeš být konkrétní, v čem byla má diskuze bezpředmětná?
dík
že to paní S nechce vím a taky jsem Ti to psal, ale já zase reagoval na to, že jsi tady mne a ještě někoho v podstatě obvinila, že tu paní otravujeme......tak asi tak nějak.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 18:53
- Nahlásit
Trotelchen
já zase reagoval na to, že jsi tady mne a ještě někoho v podstatě obvinila, že tu paní otravujeme
OBVINILA? Nejsi zbytečně vztahovačný?
|