| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 19:40
- Nahlásit
Trotelchen
je mi líto těch psů.....kdyby se starala ok o psy
Proč v tom případě jí obecní úřad ty psy pořád podstrkuje? Proč u ní zvoní na kontrolu, že má být útulek v nevyhovujícím stavu, a za hodinu volají, ať si přijeda pro psa? Takhle se obec stará o své občany a zároveň dostojí své povinnosti postarat se o nalezené zvíře-zbytek nikoho nezajímá. Proč jí oplicajti otevírají kotce a pouští psy do sebe? To je snad jasné, že se začnou rvát, ne? Ať si někdo stěžuje na nevyhovující stav zvířat nebo hluk-psi jsou klidní, dokud jim do kotců někdo nezačne házet kameny.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 19:44 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Mucholabka
k těmto informacím jsi dospěla jak?
a jak Tvé info navazuje na muj vyrok, ktery citujes?
a neposlala jsi mi ty fotky, co Ti dle Tveho prisly ode mne.....:-///
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 19:47
- Nahlásit
Mucholabka
že má být útulek v nevyhovujícím stav
o kterém útulku prosím mluvíš? Ve Vrbátkách je útulek? Od kdy prosím?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:48
- Nahlásit
Terri
už jsem to dávno psala....jo holka není na osobní zkušenosti.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:08
- Nahlásit
Trotelchen
Ráda poznávám i tvou druhou tvář (nejen u tohoto tématu)Přiznej se čemu za to vděčíme? Že by dobrej s.. ?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:14
- Nahlásit
Sylva
Ráda poznávám i tvou druhou tvář
která to je?
Přiznej se čemu za to vděčíme? Že by dobrej s.. ?
jj posledně to bylo dobrý, holt v devadesátýmdruhým se dařilo
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 08:38 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Trotelchen
Já totiž jsem Nadbůch a mohu opvlivnit spoustu věcí....nebo Tys nečetla, jak jsem jedné pruditelce předpověděl problémy u štěnda a buch, už je nemocné.....to samé u našeho souseda, kterýmu jsem předpověděl brzký konec....a fakt jo......no a je toho víc prostě.....
Ne že by mi to dělalo radost, to vůbec, jen takhle ukazuji, že Sali za to nemůže, že jsem ji takhle ovlivnil na dálku ......možná by tohle uměly zdůvodnit ty, které se věnujé mystice a třeba se i snažily mi poslat zlo na dálku...leč nějak se nepovedlo ...no třeba se vyjádří...
Nevím, jestli je tohle na mně, ale vyjádřit se můžu. Posílání zla na dálku se tady jak vidím věnuješ akorát ty, jak vidím například z tohoto příspěvku, a z reakce Sáry-Markéty na mujpsovi zde:
http://www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=31762&star t=10
kde děláš kiš kiš že má holka nemocné štěňátko a že ji asi umře. Na další stránce se chlubíš, žes nechal umřít pána za to, že vypnul výtah. Vůbec ti nezávidím tvůj účet tam nahoře, a jestliže konstatuji, že na tebe jednou dopadnou boží mlýny, není to výhrůžka, ale pouhé konstatování na základě znalosti některých zákonů. Taky nemám potřebu se k jejich působení nějak připojovat, protože je považuju za nanejvýš a dostatečně spravedlivé.
Moc brzy to ale nebude, to si nemysli, přece jen melou pomalu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 09:33
- Nahlásit
Sali
už jsem to dávno psala....jo holka není na osobní zkušenosti
no to zdůvodnění mi uniklo, já právě jen zaregistrovala Tvou nadšenou přízeň na začátku a pak ten velký obrat
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:21
- Nahlásit
aren
Posílání zla na dálku se tady jak vidím věnuješ akorát ty,
no ani ne )
jak vidím například z tohoto příspěvku, a z reakce Sáry-Markéty na mujpsovi zde:
http://www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=31762&star t=10
kde děláš kiš kiš že má holka nemocné štěňátko a že ji asi umře. Na další stránce se chlubíš, žes nechal umřít pána za to, že vypnul výtah.
já myslím, že jsme dospělí lidé a ti z nás kteří mají IQ přes 50 by mohli být schopni rozeznávat realitu od absurdna...no, ale některým to holt nejde.....co naplat
Sára Markěta před tím, než se ji dostalo mých proroctví dost dlouho otravovala a ryla, ale to ona již zapomněla...následně mě nazvala zmrdem, že prý je to mé oblíbené slovo, přičemž s nímž jste přišli vy, "peerovská chamraď" , ale to omezenci již nevidí, vidí jen to co chtějí.......btw stále lžete nebo se už snažíte psát pravdu?
Vůbec ti nezávidím tvůj účet tam nahoře, a jestliže konstatuji, že na tebe jednou dopadnou boží mlýny, není to výhrůžka, ale pouhé konstatování na základě znalosti některých zákonů. Taky nemám potřebu se k jejich působení nějak připojovat, protože je považuju za nanejvýš a dostatečně spravedlivé.
účet nahoře? to je kde? můžete to prosím vysvětlit...pro mě je to nejspíš dole, jsou to mí poddaní a otroci.....
boží mlýny? to je to, co jsem poslal na to hovádko sáru? mám poslat něco i na Vás? nějkou kletbu? chcete to vyzkoušet? mi to zatím značně vychází.......
A znalost kterých zákonů máte na mysli? Asi si děláte legraci, že? Boží mlýny jsou také zákon? A můžete jej tedy specifikovat? Zákony jsou většinou přesně specifikovatelné...nejen nějaké bláboly......žádné Vaše pohlupavé mlýny neexistují, je to všechno jen otázka náhody a pravděpodobnosti...prostě pravděpodobnost, že někomu bude vše jen vycházet nebo naopak je dosti malá, leč i takoví jsou...ale s božími mlýny to nemá nic společného.....a navíc pokud by takový zákon měl hodnotit nějaké tlachy z netu...jaký by pak asi byl trest za nesmyslné křížení zvířat?? Nebo za držení zvířat v hnusných podmínkách? A co lidé, kteří nechají psa za sebe položit život, pošlou ho do akce i když vědí, že má pramalou šanci nebo třeba poloviční...ti se asi všichni usmaží v poekle, co Aren???
Již chápu, proč jste lhala, Vy si to tiž neuvědomujete, Vy lžete i sobě a žijete celý svůj život ve lžích a utápíte se úvahami o nějaké mystice a podobných kokotstvech, kterými se snažíte nahradit pragmatickou realitu, která je mnohdy mnohem nepříjemnější a pak z toho výchází bludy jako že Efas pomáhá zvířatům apod...
No to je mi Vás teda líto
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:21
- Nahlásit
Terri
to je tím žes nesledovala jeho forum a jak mi tam veřejně vypěnilo....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:23
- Nahlásit
Terri
))
už to pochop, obrátil jsem Sali na tu pravou víru...nyní mi každý večer telefonuje, aby se ke mně mohla pomodlit aspoň přes ten telefon
Popřípadě koupit Tchorovi nějaký ten odpustek )))
))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:26
- Nahlásit
A co lidé, kteří nechají psa za sebe položit život, pošlou ho do akce i když vědí, že má pramalou šanci nebo třeba poloviční.
Trotelchen
hele to samý operační důstojník co do jiný akce pošle lidi i když ví to samý co ten psovod....v ostrým nasazení se berou prachy za riziko a pozůstalí se pak holt dobře odškodní,to je život.
A pes je pořád jen pes....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:31
- Nahlásit
no podle mě ne Sali, člověk je jen člověk, stalo se z nás monstrum, které jako jediná zvládá nenávist, závist, lhaní apod....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:42
- Nahlásit
obrátil jsem Sali na tu pravou víru...
Trotelchen
no,když se vrátíme k realitě,tak právě můj rozhovor s tebou na RD foru o problematice fighting spiritu a gamaness to celý odpích...a asi díku bohu za něj,protže se aspoň rychle demaskovalo o čem je celý ten ovčárovský humbuk....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:44
- Nahlásit
Trotelchen
no,víš,já se v tom světě kde se pes používá jako služební trochu orientuju,a to je prostě život,boj,prostě tak to je a v ostrým naszení se krk riskuje co je lidstvo na světě...to jen dneska se kolem toho moc filosofuje,ale právě tím,že si žijem v bavlnce a násilí vidíme jen v televizi....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 10:48
- Nahlásit
Trotelchen
to víš že jako zvěrstvo odsuzuju výcvik k odpalování "živých náloží",dělali to Němci i Rusové,psi byli učeni zalézat pod tank pro odměnu a naostro měli na sobě nálož...a takovýhle podobný použití co si která kurva dokáže vymyslet,lidský atentátník to dělá vědomně,ten má volbu....
ale klasický kousačky a revíry v objektech proti ozbrojenejm jsou OK.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 11:03
- Nahlásit
to je tím žes nesledovala jeho forum a jak mi tam veřejně vypěnilo....
Jen něco, pak už mně to nebavilo
No já nepotřebovala ani tuhle diskusi na svůj názor, ale dostalo se mi tam rad tak 50/50. tj. 50 procent dobrých, k mému i psímu užitku, a ta druhá půlka by byla pěkně k cestě do peklíčka. No tak si pak vyber
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 11:47
- Nahlásit
Trotelchen
Jo od tebe vzešlo to chlubení se, že to máš kdy si vzpomeneš, takže jak si vzpomínáš, předloni to bylo fakt super!! No joo, a sme doma. Zařiď si to prosím tě častěj, jak čtu, nálada se ti zas už horší, čímž ztrácíš tu "hezčí tvář"-?.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 11:49
- Nahlásit
aren
Asi se marně snažíš. Někdo není schopen vidět věci z leva i z prava, natož tak někde dál...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 11:52
- Nahlásit
Terri
já nepotřebovala jeho rady,takže názor jsem si dělala jinak....dost věcí skutečně umí tak že se vyplatí o tom popřemýšlet a řídit se tím,proti tomu neřeknu ani slovo křivý.
Já mu spíš chtěla pomoct,ale ono to pak nabralo jiný konce.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:05
- Nahlásit
a ta druhá půlka by byla pěkně k cestě do peklíčka. No tak si pak vyber
Terri
když holka ty ses tam taky projevila tak,že se ti ničeho jiného dostati ani nemohlo,co jsem ti tam psala za tím si stojím a stát budu,a co sem tam tady čtu,vždyť ty poráde řešíš kolem dokola základní abecedu soužití se psem,tak japa cheš na to dávat nadstavbu sportovního výcviku???
Prosímtě kdyžti vrtá hlavou to co publikuješ tak poráde nemáš hotovej ani ten bazál,aby ses mohla odrazit vejš....rozumíš já si taky nechám narůst psa těsně pod sebe tak vysoko,že se občas koukáme zočídoočí-ale když to začne nějak komentovat,rychle a účelně mu ukážu,že musí ten stupínek z5,a tam že to je OK...ale považumju to za normální a samozřejmý a vůbec neřeším otázku na koho a kdy vrkne...protože když mi to vadí tak už si příště nevrkne...
To je to co říkám že určitý typ nadstavby se prostě nedělá když psovod není dost kvalifikovaný na to,aby to uřídil bez pomoci druhých...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:09
- Nahlásit
Už se bijou?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:39
- Nahlásit
Sali
no,když se vrátíme k realitě,tak právě můj rozhovor s tebou na RD foru o problematice fighting spiritu a gamaness to celý odpích...a asi díku bohu za něj,protže se aspoň rychle demaskovalo o čem je celý ten ovčárovský humbuk....
No jak pro koho...pro spoustu bytostí se nic nedemaskovalo :-/
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:44
- Nahlásit
Sali
no,víš,já se v tom světě kde se pes používá jako služební trochu orientuju,a to je prostě život,boj,prostě tak to je a v ostrým naszení se krk riskuje co je lidstvo na světě...to jen dneska se kolem toho moc filosofuje,ale právě tím,že si žijem v bavlnce a násilí vidíme jen v televizi....
já to uvádím ve srovnání se zápasy......osobně nesouhlasím ani s jedním z toho, co je kvůli peněz.........
na SVATOU VÁLKU nějak nevěřím a ty ostatní ať jdou do někam.....a když tam chcípaj lidi...tak pokuď to jsou profíci nebo žoldáci, tak věděli, do čeho šli, takže to ať si ten operační důstojník je obětuje klidně po houfech...ale ten pes to dělá proto, že to po něm chce jeho pán...mu jsou nějaký prachy docela u zadele....ropa taky a neexistující teroristi tím tuplem.....on neví, že jeho je alfa je taková sviňa, že ho klidně pošle někam čmuchat, kde třeba stačí projít závoru a bude na kusy...to ví jen člověk...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:46
- Nahlásit
Sali
ale klasický kousačky a revíry v objektech proti ozbrojenejm jsou OK.
záleží, jak se využijí...to je podle mě důležitý
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:48
- Nahlásit
Sylva
Jo od tebe vzešlo to chlubení se, že to máš kdy si vzpomeneš,
psal jsem v devadesátým druhým to není předloni....i když u tebe možná jo...
aren
Asi se marně snažíš. Někdo není schopen vidět věci z leva i z prava, natož tak někde dál...
to fakt ne a nejhorší je, když si takový primitiv ještě myslí, že má mozek
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:48
- Nahlásit
Fuj fuj, tady nebudu, to bych zase měla blbou náladu. Tady už zase umírají nějaký psi.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:50
- Nahlásit
Garfield
tys difné...já tui žádnýho neviděl...natož umírat
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 15:03 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Sali
No chápu jak to myslíš ALE rad dostanu kdekoliv tři prdele (jak se u nás říká), ale málo otázek víš?
A kdyby pes přestal pracovat, tak to by teprv bylo tóčo. To že si stále něco ujasňuju, (a s pubošem i stále občas ujasňujeme) neb mně to prostě zaskočilo, je furt lepší, než kdybych házela machra jak spousty tam (nejen tam) lidí, co TVRDÍ jakými jsou ALFAMI (to slovo a zejména zacházení s mocí se totiž mnohým líbí) a pak skutek utek!
Věřím tomu, co vidím, to co se píše a jak se reaguje a co je mezi tím je totiž sakra někdy rozdíl.
Přišla jsem o mnohé iluze, o lidech i o psech/lidech. Nakonec jsem v tom stejně zůstala jen já sama a pes. Pak nadstavbově sportovní lidi, co sem tam hodí radu dobrou, lepší a nebo taky horší.
Ale věta "já jsem alfa a to si můj pes dovolit nemůže, to by lítal vzduchem" je až moc okřídlená a skutečnost často potom jiná. To jsem viděla na vlastní bulvy už vícekrát...
Takže odsud podsud.
PS: a že to pak pár stránek bylo "o mně beze mně" no tak to už je bez komentáře, to jste si už všechno domysleli a vymysleli sami
PPS: navíc, hodně lidí ztotožňuje sportovní nádstavby či výcvik s obranou, co?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 15:05
- Nahlásit
on neví, že jeho je alfa je taková sviňa, že ho klidně pošle někam čmuchat, kde třeba stačí projít závoru a bude na kusy...to ví jen člověk...
tohle nikdy nepochopim,jak může někdo zradit tvora, kterej by za vás zemřel...lidi jsou kurvy...a přesně jak říkáš, vojáci jdou do toho vědomě dobrovolně vědomi si důsledků...těch nelituju
|