| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2006 22:31
- Nahlásit
Biluška
Oni jsou samečci všichni nějací divní, asi to bude tím, že jsou to samečci
To je jasný, někdo divnej být musí, když holt ženy jsou dokonalost sama Kus od kusu Exemplář od exempláře
No faaaakt! Vy mi snad nevěříte?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2006 22:40
- Nahlásit
Biluška
No u ex.. nebo co já vím jestli ex... přítele bylo nemyslitelný, aby měli náký zvíře doma, pak tam začla chodit Veverka, maj ji samozřejmě hrozně rádi , pak on začal u náas dělat akvárko a ve zverimexu dostal křečka, křeček u nás chvilku bydlel, ale pak se přestěhoval právě k nim domů. No a teď bude mít svátek a dostal ode mě ještě druhýho křečouna, aby tomu jednomu nebylo smutno Takže uričtý pokroky vidět jsou I když kdo ví, jestli mi to ještě vůbec k něčemu bude
Každopádně pokud ne, tak zkusim "střílet" do řad těch lidí, co sice maj doma psa, ale nic jim neřikaj a zkusim je předělat na aspon trochu psí maniaky Jak píše Wami, to bude asi znčka ideál
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2006 23:06
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Vede se fotodokumentace, kde by na fotografii mělo být i datum.
To musí? U nás to rozhodně nedělají. Jak vypadá protokol? Je daný, nebo je to jedno, jak a kam to zapíšou?
pravidelné kontroly veterinární správy
Určitě? V každém útulku? Asi se nahlašují předem, že?
Díky za odpovědi.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
Záleží jaká je smlouva.
Protokoly jsou dané.
Kontroly sice bývají ohlášené, ale třeba jen den dopředu.
Nejspíš v každém útulku, který má statut útulku. Tento dotaz bych směřovala spíš na veterinární správu.
A teď k EFASU ať mi nikdo neříká, že nevěděli, že budou moci být kontrolováni. Vždyť na jejich popud snad byly kontroly v útulcích LOZ Olomouc, Dětmarovicích i v Červené Vodě. A sami najednou nechtějí proč asi?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:31
- Nahlásit
Aren
Co vy na tohle?
Vždyť na jejich popud snad byly kontroly v útulcích LOZ Olomouc, Dětmarovicích i v Červené Vodě. A sami najednou nechtějí proč asi?
Zvláštní že?
Co????
Halooo!
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:45
- Nahlásit
http://www.karvinsko24.cz/clanek/clanek.aspx?ID_cl anku=6576
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:55
- Nahlásit
Trotelchen
Moji vlci jsou v koši,vysypaní.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:55
- Nahlásit
Prosím Vás,pochopila jsem z toho článku správně, že Šíblová dostala na dětmaráky dotaci 50.000,- ????
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:58
- Nahlásit
Biluška
Chytrá holka...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:05
- Nahlásit
Biluška
pochopila jsem z toho článku správně, že Šíblová dostala na dětmaráky dotaci 50.000,- ????
Hm, to jsem nevěděla. No, když to píšou, tak by to mohla být pravda.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:07
- Nahlásit
aren
Nyni zcela upřímně....třeba se objeví více věcí, o kterých jste nevěděla.....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:09
- Nahlásit
Trotelchen
Ty aren vykáš?
To je od Tebe hezký, asi Tě začnu milovat a za muže už nebudu chtít Jirikova, ale Tebe. Takový zdvořilý muž, gentleman a muž aristokraticky ušlechtilých gest...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:12
- Nahlásit
Trotelchen
na jejich popud snad byly kontroly v útulcích LOZ Olomouc, Dětmarovicích i v Červené Vodě.
No, o tom LOZ to vím velmi dobře, při té kauze jsme se seznámily. O Dětmarovicích a Červené vodě mi to známo není, ale třeba na ty Dětmarovice si tehdy stěžovalo víc lidí, a já kdybych to viděla, tak určitě stěžuju taky.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:16
- Nahlásit
Garfield
"... O jakém útulku to mluvíte ulhaná lhářko Anno Seryová? ..."
Jo, pán je odjakživa velmi zdvořilý.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:16
- Nahlásit
aren
No já to myslím v tom kontextu, že na jedný straně se Vám zda špatný posílat kontroly na utulek, kdyz sse nekomu nelibi, o se tam děje a na straně druhý se Vám to jeví OK.......chápete mě?
Garfield
Ty aren vykáš?
já ji přeci vykal i když jsem ji u toho nadával...jsi si nevšimla?
Takový zdvořilý muž, gentleman a muž aristokraticky ušlechtilých gest...
muž ne, jsem cpřeci chůdě to nevíš ?
a aristokratickou mám i krev, ale pššššššš
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:17
- Nahlásit
Hmmm
http://www.mesto-havirov.cz/aktualne/clanek.asp?id =8608
Proč se ta výše dotace liší?
Ale i tak je zajímavá informace, že Havířov tu dotaci poskytnul.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:18
- Nahlásit
aren
"... O jakém útulku to mluvíte ulhaná lhářko Anno Seryová? ..."
Jo paní, kdyby jste volila slova a nepsala zcela nepodložené věci, navíc evidentně nepravdivé, ještě na jiné servery, tak bych Vás lhářkou nenazýval.....ale lhala jste....Vy...ne já...takže já za to nemohu...musel jsem lidi spravit o tom, jak se věci mají....je to má aristokratická povinnost....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:19
- Nahlásit
No, ono vpodstatě 50000 pro 26 psů na půl roku znamená cca 10 - 11 Kč na psa za den, a že bych z toho zvládla ty moje živit, šatit a léčit, to teda nevím.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:20
- Nahlásit
tosca
30000. No, tak teď už fakt nevím.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:21
- Nahlásit
tosca
Proč se ta výše dotace liší?
no...třeba se neliší....třeba je pravda obé.....co víš......??
jsou tohle veřejné informace? musí to město sdělit na vyžádání?
a to by mě zajímalo, co s těmi dotaceni ten EFAS udělal? Když psy vlastní paní Šiblová?????? Jakpak se o tom asi účtuje.....a taky by mne zajímalo, kolik peněz šlo nazpět
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:22
- Nahlásit
Trotelchen
No já to myslím v tom kontextu, že na jedný straně se Vám zda špatný posílat kontroly na utulek, kdyz sse nekomu nelibi, o se tam děje a na straně druhý se Vám to jeví OK.......chápete mě?
Chápu.
Ovšem nemyslím, že to ve Vrbátkách kdy bylo třeba jen zčásti tak špatné.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:24
- Nahlásit
aren
No, ono vpodstatě 50000 pro 26 psů na půl roku znamená cca 10 - 11 Kč na psa za den, a že bych z toho zvládla ty moje živit, šatit a léčit, to teda nevím.
jistě, ale kolik těch peněz dostala celkově, přebítrala i nějaké pomoci...a na webu byla uvedena nasbíraná částka kolem dalších 30000Kč...vzhledem k tomu, kdy se to aktualizovalo, to již mohlo být klidně i 130tisíc...to nikdo neví a je to jedno...důležité je, že to vyvrací ty kecy o tom chudáčkovství......
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:25
- Nahlásit
Trotelchen
Myslím, že to veřejné informace jsou. Minimálně občanům města to Havířov sdělit musí.
Ale mě by spíš zajímalo, proč to zase zaplatili daňoví poplatníci. Nebo to Havířov a okolní obce vymáhali po majiteli útulku v Dětmarovicích? Pokud ne, tak občané Havířova zaplatili za odchycené psy vlastně 2x. Nejprve po předání do útulku, pak ještě jednou na dotacích. No, jestli se tam ti lidé nebouří, musí se tam zastupitelstvu fungovat úžasně. Takové milé stádečko, kterému je fuk, že se vyhazují jejich peníze a poslušně šlape za svými velkými vůdci.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:26
- Nahlásit
aren
Ovšem nemyslím, že to ve Vrbátkách kdy bylo třeba jen zčásti tak špatné.
nebudu oponovat...nevím....ale je to taky otázka úhlu pohledu...co třeba ti dodnes nevykastrovaní psi a štěňata...co ta fena na řetězu, co se ji již brzy zaplantá, jak jste uváděla, že pozuje fotografovi...a to jsou věci jen patrné z webu....dále stažení jejich webu...jedna náhoda za druhou...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:29
- Nahlásit
tosca
Ale mě by spíš zajímalo, proč to zase zaplatili daňoví poplatníci.
Protože se z toho takto lehce dá vyplatit provize......dělá to tak skoro každý v každé oblasti....jinak by ti úřednici magistrátů nemohli ze svých platů jezdit v autech vyšších tříd a stavět baráky...víš?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:30
- Nahlásit
Trotelchen
ty kecy o tom chudáčkovství.....
Já zas myslím, že kdyby se tak topila v penězích, tak by ji zbylo i na nájem a na elektřinu. Starala se i o jiné psy, nejen o Dětmarské. A i kdyby k tomu byla ještě dotace od Litovle, jak rád píšeš, určitě každá obec přispěje jen na psy odchycené na jejím území. Nic víc.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:30
- Nahlásit
Takové milé stádečko, kterému je fuk, že se vyhazují jejich peníze a poslušně šlape za svými velkými vůdci.
to jsme ale všichni
a pokud je někdo z malé obce a myslí, že něco ovlivní, že tam do toho vidí, tak se taky plete...těm malým obcím již ty penízky přijdou "zdaněné )"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:33
- Nahlásit
Aren
a netvrdila jsi nám náhodou v zimě, že Šíblová platí ty psy ze svého a z peněz, které vydyndá z lidí na netu??? Proč nepadlo ani slovo o takhle vysokých dotacích?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:33
- Nahlásit
aren
Já zas myslím, že kdyby se tak topila v penězích, tak by ji zbylo i na nájem a na elektřinu
topit se asi netopila...to ale nikdo netvrdí...a je mi to i srdečně fuk, je mi líto těch psů.....kdyby se starala ok o psy, klidně ať si ten Havířov vytuneluje komplet a jezdí si každej měsíc v novým medvědovi....bylo by mi to fakt jedno....kdyby neházela a neblila špínu kolem sebe, tak by mě to taky nebralo....začla tím, co tu předvedla tenkrát ohledně toho účtu...to byla její chyba.....
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:34
- Nahlásit
Trotelchen
a pokud je někdo z malé obce a myslí, že něco ovlivní,...
No, pokud budeme mít tenhle přístup všichni, tak vážně nic neovlivníme.
Ale dobře nám tak. Každé město má takové zastupitelstvo, jaké si jeho občané zaslouží (a platí to i směrem výš, nekončí to na komunální úrovni).
|