Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:06
- Nahlásit

Garfield
Jsem přesvědčen, že se pleteš...hele Tebe neučili odhadovat lidi podle vizáže a exteriéru? To je ale chyba, taky to o něčem hovoří.
Prosím Tě, kde chodíš na Ty pohádky?

Žijeme v právním státě, měli bychom se řídit platnou legislativou, jestliže není někdo schopen rozpoznávat nebezpečnost svého chování, měla by mu být zařízena odpovídající péče, rozhodně by jsme takovému člověku neměli umožnit, aby mohl, byť svou nevědomostí ubližovat lidem a zvířatům.
Avšak na člověku, který je až takhle mimo, to jde většinou poznat již na pohled nebo připrvním osobním kontaktu...jsm tedy přesvědčen, že kdyby taková paní Šiblová byla, bylo by mi to již známo.....

A také lidé, kteří jsou takoví, jak popisuješ, rozhodně nemají na svém webu lživé pomlouvačné příspěvky...když už ten web mají, umisťují na titulní stranu něco o sobě nebo nabídku pejsků a ne fotku svý průkazky, svých nepřátel a info o tom, jak jim všichni ubližují.

LIDEM, KTERÉ POPISUJEŠ, JDE TOTIŽ OPRAVDU O TY PSY

aren
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:07
- Nahlásit

Garfielde, já myslím, že masový útok trotelchena a spol ji nenechal jinou možnost.

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:07
- Nahlásit

aren
Tohle bys možná namluvila člověku, co v životě na stránky nesáhl. Resp. možná je to nejjednodušší, ale mně na stejné úrovni přijde napsat větu o změně stavu psů z tolika a tolika na tolik a tolik.

Pro srovnání, já když píšu Eimy povídání do deníčku, zabere mi to cca 10 - 15 minut se vším všudy - přemýšlení, co napsat a nebývá to zrovna nejkratší. Nejvíc času mi zabírá dělání fotogalerií - pokud je třeba tam fotky vložit,smazat je je otázka 2 - 3 minut..

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:16
- Nahlásit

Trotelchen
Ano, souhlasím s Tebou, ale "hapruje" mi tu jedna věc. Člověk zjištný, dostane-li se k penězům, začne si v první řadě zvelebovat svůj vlastní život a něco málo nechá pro psí účely. Dle toho co jsem četla a viděla na několika málo fotkách je paní Šíblová člověk zaskládaný psy až nad hlavu, obklopuje se nemocnými plačícími zvířaty, špínou, zápachem, neustále kmitá mezi kafilérkou a veterinou a dělá věci, které by podnikatel prostě nedělal. Úměra vynaložené práce a zisku je zde silně nepřímá. Podnikatel zvažuje má dáti a dal. Podnikatel pracuje s čistýma rukama, aby měl čím počítat penízky. U ní prostě finanční zjištnost nevidím. Neviděla jsem ji ani u pana Desenského. U paní Šíblové bych opravdu viděla jistou mentální nevyrovnanost, ale né zjištnost. Pokud tvrdíš, že onu nevyrovnanost by jsi už poznal, přijď se podívat na brněnskou Kociánku, to je alespoň řádná lekce.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:19
- Nahlásit

Garfield
. I pan Desenský je člověk mimo reálný svět v tom smyslu, že má svůj vesmír, svůj žebříček hodnot a stojí na okraji lidské společnosti.
ABSOLUTNĚ NESOUHLASÍM....)
*RD není člověk mimo reálný svět
*má stejný vemír jko Ty, jen hop nebaví , tak zvolil tu jeho část, která ho bavila
*není na okraji lidské společnosti...máš představu, kolik lidí by se za něj postavilo a udělalo pro něj první poslední?
*on nemá mimořádný cit pro zvířata, má ho stejný jako spousta jiných výcvikářů, jen se rozhodl zviditelnit netradičním pojetím výchovy zvířat
*je velice inteligentní a přesně ví, o co mu jde, proto se mu to také daří uskutečňovat

U paní Šíblové je to složitější v tom, že kdyby ona se zavčasu nechala rozdrtit komercí, je-li svéprávná a schopna činit určitá rozhodnutí, mohla vést dnes slušný útulek. Ona se soukolí jen dotkla a obratem utekla jak vyděšená srna do lesů. Tam si schovala své adoptivní děti psy a teď prchá a lže a klame a strašným způsobem se propadá do bahna iracionality.
ne!
ne!
ne!
ta paní také ví, co dělá ikdyž na rozdíl od RD nejspíš dělá chyby a tak se ji to tak nedaří.....Gafíštu, pleteš se....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:21
- Nahlásit

aren
Garfielde, já myslím, že masový útok trotelchena a spol ji nenechal jinou možnost.
A to má být co?

Má aktivita na diskuzích a mých stránkách ji nedala jinou možnost?

Tohle totiž Vy Aren tvrdíte!

Nebo víte ještě o nějaké jiné mé aktivitě proti paní Š ? )

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:27
- Nahlásit

Garfield
Trotelchen
Ano, souhlasím s Tebou, ale "hapruje" mi tu jedna věc. Člověk zjištný, dostane-li se k penězům, začne si v první řadě zvelebovat svůj vlastní život a něco málo nechá pro psí účely. Dle toho co jsem četla a viděla na několika málo fotkách je paní Šíblová člověk zaskládaný psy až nad hlavu, obklopuje se nemocnými plačícími zvířaty, špínou, zápachem, neustále kmitá mezi kafilérkou a veterinou a dělá věci, které by podnikatel prostě nedělal. Úměra vynaložené práce a zisku je zde silně nepřímá. Podnikatel zvažuje má dáti a dal. Podnikatel pracuje s čistýma rukama, aby měl čím počítat penízky. U ní prostě finanční zjištnost nevidím. Neviděla jsem ji ani u pana Desenského. U paní Šíblové bych opravdu viděla jistou mentální nevyrovnanost, ale né zjištnost. Pokud tvrdíš, že onu nevyrovnanost by jsi už poznal, přijď se podívat na brněnskou Kociánku, to je alespoň řádná lekce.

Ale to, co píšeš vychází z toho, že jsi uvěřila verzi distribuované Efasem........nebo odkud máš info, že peníze použila na psy???

Vysvětlí třeba někdo, proč v rámci kampaně "všichni nám ubližují" a dovezli nám jen dvě igelitky pomoci, která byla včetně těchto igelitek takto představena i na titulu jejich webu, byly ty dvě dotky na tom webu označené čísly 2a 3......kde je tedy fotka číslo1...navíc z předávacího protokolu jednoznačně vyplývá, kolik pomoci bylo ve Vrbátkách zanecháno.....tak Gafí, jak vysvětlíš, že taková hodná ublížená paní si takto vymýšlí na svém webu zhruba 1/4 monitoru od místa, kde na té samé stránce žádá pomoc??? To dělá taky asi pro dobro těch pejsků, že? Co myslíš Gafííí?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:29
- Nahlásit

Trotelchen
Pokud jde o RD, tak životu v unimobuňce ve společnosti např. desítky agresivních nevyrovnaných psů původně bez vody, bez elektřiny s nejistou dodávkou tepla, bez ženy, bez vize založení vlastní rodiny, bez televize a vany horké vody, tomu já říkám na pokraji lidské společnosti mimo reálný svět. To že na sebe tak upoutal pozornost a pak se, s libostí opět použiji "adaptoval", to je jiná.

K paní Šíblové už nemám co dodat. Nikdy jsem ji neviděla ani neslyšela, pouze jsem četla ty stránky a nezaujatě poslouchala názory vnějších pozorovatelů. Zanechalo to ve mě dojem, jaký jsem zveřejnila a dál se asi neposuneme.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:30
- Nahlásit

Eimy
Tohle bys možná namluvila člověku, co v životě na stránky nesáhl. Resp. možná je to nejjednodušší, ale mně na stejné úrovni přijde napsat větu o změně stavu psů z tolika a tolika na tolik a tolik.
Dcerko, vůbec to neřeš)) Jak si každý průměrně všímavý člověk všimne, tak Aren mi zde soustavně "zapomíná" odpovídat na spoustu mých otázek....já myslím, že přemýšlejícím je to dosti jasné či spíše zřejmé a ty ostatní holt oslovit nepotřebujeme
Jen ten Gafíšek mě mrzí...

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:36 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Trotelchen
Co myslíš Gafííí?
Myslím si, že v tom počtu psů jaký měla, za něco to žrádlo, vakcinaci, veterinární ošetření, deky apod. koupit musela. Vím, kolik mě stojí jeden Garfield. Nechci vědět, kolik by mě stálo 30 voříšků. Já bych se o 30 voříšků na vlastní pěst nikdy nestarala, protože jsem normální. Až se zblázním (což nebude dlouho trvat), posbírám po republice zatoulané pejsky, kočičky, ukradnu týrané koně a někam schovám si je všechny do svého 3+1. Až utratím veškeré své úspory, prodám zařízení bytu, zlato, Garfielda i sbírku známek, tak požádám o sponzorské dary. Tím na sebe upoutám pozornost médií (např. Inetu) a pak na mě nastoupí mraky lidí, že jsou ti psi týráni, nastoupí veterina, hygiena a obec a já svůj 3+1 poliju benzínem a zapálím, sbalím kočky do baťohu, psy přivážu koním za ocas, na prvního koně sednu a ujedu na Aljašku. Budu kopat a bít se a řvát a sekat lidem hlavy, jakmile se někdo ke mně a mým zvířatům přiblíží.[/b]

Tak to jsem asi chtěla říct...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:36
- Nahlásit

Garfield
Pokud jde o RD, tak životu v unimobuňce ve společnosti např. desítky agresivních nevyrovnaných psů původně bez vody, bez elektřiny s nejistou dodávkou tepla, bez ženy, bez vize založení vlastní rodiny, bez televize a vany horké vody, tomu já říkám na pokraji lidské společnosti mimo reálný svět. To že na sebe tak upoutal pozornost a pak se, s libostí opět použiji "adaptoval", to je jiná.
Juj plomiň, ale opět nesouhlas....
Žádné desítky nevarovnaných agresivních psů, ta smečka jim ukáže prakticky okamžitě, kam patří, aspoň většině.....
Nevím, jak tam začínal, ale myslím, že mu to v podstatě nevadilo...stejně jako většině bezdomovců to nevadí...pro někoho je to prostě přijatelnější než muset někde makat na kolotoč....
každý nestojí o založení rodiny.....opravdu ne
televizi již spousta lidí vůbec nepovažuje za součást svýho života...já ji nemám už přes 3roky, třeba Tchor tuším ještě déle....
Nemůžeš ostatní hodnotit podle toho, jak svět vnímáš TY
A myslím, že RD bez ženy není...myslím, že má poměrně slušný výběr ) myslím nyní kvantitu....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:42
- Nahlásit

Garfield
Myslím si, že v tom počtu psů jaký měla, za něco to žrádlo, vakcinaci, veterinární ošetření, deky apod. koupit musela
že by třeba za peníze z Litovle ..a kdoví, odkud ještě na psy pobírala....
Že by třeba z peněz ze sbírek?
Uvědomuješ si, že vlastním projevem si zrušila dar snad palety nebo více masových psích konzerv...sponzor to tenkrát poslal jinam....

No ten zbytek je velmi zajímavý...popsala jsi, jak si představuješ své šílenství...víš holt, když člověk zešílí, dělá různé věci, ale skoro nikdy se neprojevuje jako vychcoušek...to ne

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:43
- Nahlásit

Trotelchen
...v posledním příspěvku 19:36 hod. jsi mě rozesmál... Nebudu reagovat, víš moc dobře, jak jsem to myslela.

Tím se dostávám k faktu, že prahnu po informaci o Tvém věku, stavu a případném otcovství. Asi bych nechtěla, aby si moje děti chodily hrát k Tobě domů...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:53
- Nahlásit

Garfield
Gafíštu...jen drobný rýpanec...že Ty zase nepracuješ...že Ty máš zase depičku...nezlob, nebo Ti honzokarlíkojana pošle svou fotečku a už to nerozchodíš

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:54
- Nahlásit

Garfield
Gafíštu, já Ti nerozumím.....Tvoje děti u mne doma? Já se k Tobě stěhuji?

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:54
- Nahlásit

Trotelchen
Popravdě řečeno, já v podstatě nemám v úmyslu oslovit vůbec nikoho, mě prostě jednoduše vadí, když se mě někdo dělá ještě většího blbce, než ve skutečnosti jsem. To je věc, na kterou jsem alergická a na kterou zareaguju vždycky.

Jak nebo jestli vůbec to ostatní budou řešit a zamýšlet se nad tím, to už je jejich věc.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:57
- Nahlásit

Eimy
jasně, že je to jejich věc, ale správný sociální inženýr trénuje permanentně

Sylva
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:58
- Nahlásit

Garfield
Díky, že přemýšlíš a máš cit! Píšeš to, co bych se snažila vysvětlit já a myslím, že se o to snaží od začátku i Aren. Tím neříkám, že je ve Vrbátkách vše v pořádku a souhlasím s tímto stavem a způsobem. Zůstává ale fakt, že Šíblová je stále ta, co dělá, nebo alespoň se po svém snaží, mnohem víc, než ti, co se baví jen v pohodlí u PC!
Ještě si neodpustím poznámku, že urážet v této doskuzi začal jako první Trotelchen už na 1. str. a je jeho věta "Vrbátkama jsem začal, protože se mne osobně týkaly...respektive chování některých zúčastněných..." jasně sděluje, že jak už jsem psala, jde o jeho zřejmé osobní problémy, ne o boj za chudáky psy. Což sám potvrzuje odpovědí "Dejme tomu, že žádnému, vadí Ti to? Mi třeba ne", když jsem se ptrala kolika psům pomohl on. Pozor! Netvrdím, že je jen ten nejhorší a v ničem nemá pravdu. Naopak. Jen je na prd, hádat se v diskuzi na netu, namísto konkrétní aktivity v zájmu zvířat (i cst zákonů).
A Biluška prosím tě, při cestě Ostrava-Vrbátky jste se nikde nestavovali a nenechávali část sbírky? Díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:04
- Nahlásit

Sylva
Na cestu Ostrava - Vrbátky si nějak nevzpomínám, asi proto, že žádná taková nebyla. Myslíš patrně cestu Brno - Vrbátky - Ostrava ? Pak ano, zastavovali jsme v Prostějově, abysme se zeptali na cestu. Část sbírky jsme ovšem nikde nenechávali, proč Tě to zajímá?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:07
- Nahlásit

Trotelchen
Nevím nic o tom, že by jsi se ke mně stěhoval, každopádně by jsi byl vítáným hostem do chvíle, než by jsi mi prvně zkusil oponovat nedej bože odporovat. Takže by jsi u nás strávil cca 0,01 vteřiny.

Jsem naprosto přesvědčena o tom, že bydlíš zcela mimo Brno a celou jižní Moravu, ale bylo by strašné, psát si takhle s někým po netu, považovat ho za masožravou Lochnesku a ukájet se pocitem bezpečí v teple a světle monitoru a pak zjistit, že Lochneska bydlí v protějším baráku a v práci jí každý den říkám: "Hele kámo, dáme kafe?"
To bych se zastřelila, proto to tvrzení o návštěvách mých dětí.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:13
- Nahlásit

Sylva
Stále jsi nesdělila,kdo jsi, že vykládáš o tom, jak to chodí ve Vrbátkách!

jinak začla urážet Aren...já jen zkonstatoval, že je lhářka, což je neodiskutovatelná pravda, kdyby lhářka nebyla, bránila by se přinejmenším takovému nařčení....ale ona dobře ví, že nejspíš mám pravdu.....

Proč zde Sylvo hodnotíš mne? Proč neodpovíš na jednoznačně nezodpovězené otázky okolo vrbátek, když tamnější poměry znáš....proč překrucuješ? proč se chováš nevhodně? proč lžeš?
znáš paní Matoulkovou? ) proč neodpovídáš? proč pomlouváš? odpovíš?

proč píšeš nějaké nesrozumitelné překroucené a prolhané věci o mne? ty mě znáš? tak proč si vymýšlíš?

jde o jeho zřejmé osobní problémy, ne o boj za chudáky psy. Což sám potvrzuje odpovědí "Dejme tomu, že žádnému, vadí Ti to? Mi třeba ne",
Nikoliv, toto Tvé překroucení svědčí o tom, jak si vymýšlíš a týráš zvířata i se svou matkou
.....to tučné je drobná ukázka použití Tvých dedukcí a Tvé logiky....

Biluška
Část sbírky jsme ovšem nikde nenechávali, proč Tě to zajímá?
no zajímá ji to proto, že už Vás tu osočila, že jste někde vykládali, jenže ty to Biluš nečteš a to je špatně!!!! je tu hodně špíny...ale většina těch, kteří ji mouhou snadno vyvrátit nereaguje a pro mne to tak snadné není....nejsem schopen pojmout toliko info najednou a ještě v nich logicky selektovat...už mi holt není 20

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:15
- Nahlásit

Garfield
Aha.....no já nevím...ale dlouhou dobu mi tvrdily, že jsem Karel Berger z vrchy.com...tak zkus kouknout no......)))

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:25
- Nahlásit

Garfield
No...ale některé ty obrázky přeci dost neodpovídají formě mého projevu)
a nebyla jsem sama
čéče, vy snad máte o mne porady či co??
já bych se i představil, ale abych se pak stále koukal do leva a do prava, kdy si který idiot přijde schladit žáhu, to fakt nemusím.......dyť přece sama víš, jací jsou lidi...

aren
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:27
- Nahlásit

Sylva
Sylvo, díky. Ale s ním nemá cenu se bavit, to poznáš sama. Každý kdo umí číst se jistě přesvědčí hned na 1.stránce, že je to právě trotl, co tady uráží a dělá zlou krev. Než by přiznal, že se mýlí, radši zničí člověka, o psech nemluvě.

Garfield
Člen
- Nahlásit

Trotelchen
No...ale některé ty obrázky přeci dost neodpovídají formě mého projevu)

...a zdá se Ti, že můj projev na tomto fóru odpovídá jiným mým duševním výlevům...?

Trotelchen
Člen
- Nahlásit

Garfield
nemazej...není třeba...i když bylo by to zajímavý...lidi by zase honili hlavinkama myšlenky, že to teda nejspíš budu, když se to smázlo.....co??? ne nemaž...kvůli mne teda ne.....jmen jako Jan Brukner a Karel Berger A Jana Kutíková ve spojení, že to jsem já, je všude dosti, tak proč by mi to mělo vadit?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:29
- Nahlásit

, že je to právě trotl, co tady uráží a dělá zlou krev.
Seryová neoslovujte mě trotl vy lhářko smrdutá!

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:29
- Nahlásit

Garfield
ahoj,prosímtě jak si náhodně pročítám tady poslední dvě stránky,tak silně a tiše žasnu nad Tvýma naivníma úvahama o lidech žijících na okraji společnosti co je bestie jménem komerce požrala...nebudu záměrně konkrétní,zasvěcení si domyslí sami,ale skutečně právě z takových naivních romantiků jako jsi Ty ti lidé profitují a rostou,a po straně z nich mají prdku,hlavně když od nich mají první poslední,stačí kolem sebe šířit tu romantiku a pár slziček na správných místech a ve správné intensitě...a pak se prsí v kovbojském klobouku obklopení vyžebranou moderní výpočetní a zobrazovací technikou,pomocí které pláčou,jak jim někteří např.já vrazili kudlu do zad a jak to zabalí a půjdou výt s vlky... takže na takový já už předem hlásím fuck off.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:31
- Nahlásit

Garfield
...a zdá se Ti, že můj projev na tomto fóru odpovídá jiným mým duševním výlevům...?
Gafíí, již dlouho spolu nebydlíme, moc si to již nepamatuji??
Neboli moc jsem nepochopil, co že to mám srovnávat...spíše bych teda řekl, že poslední dva dny jsi nějaká jiná....))ale mi to neva, to víš...láska hory přenáší...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:32
- Nahlásit

Sali

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání