Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:32
- Nahlásit

Sali
Salinko, sluníčko moje, že zrovna Ty...
Já vím o čem mluvíš a ujišťuji Tě, že z mé strany nejde vůbec o žádnou naivitu. Já tu nenapsala ani jediným slovem nic o ušlechtilých činech lidí s velkým srdcem a ryzím charakterem. Já tu mluvila buď o pitomcích, nebo podivínech.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:35
- Nahlásit

Trotelchen
já budu žárlit

arena
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:38
- Nahlásit

SALI, jjá znám také jednoho kovboje:

http://www.zippyvideos.com/7857476365550026/vudce/

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:39
- Nahlásit

Sali
no to snad ne)

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:40
- Nahlásit

Sali
Hele nežárli a nech mi Trotelchena, abych si ho mohla pěkně požvejkat, poňahňat v náručí, rozmáčknout a zahodit

Ty máš svůj vlastní svět profikynologie, Tchore a divou smečku vlkodlaků a ještě mi konkuruješ v bezcenném postu moderátora a vůbec se nechceš spokojit s již tak dosti hodnotým postem primářským...

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:40
- Nahlásit

GarfieldJá tu mluvila buď o pitomcích, nebo podivínech.

jo,ale budeš ty lidi omlouvat? možná stejně jako já až do toho momentu,kdy narazíš face to face na realitu a zjistíš,že vše je poněkud jinak a že účel posvětil prostředky jakýhokoliv druhu...pak se u těch lidí pod tlakem objeví ty kriminalisty definované "nestřežené okamžiky pravého projevu",a jediný rozumný co pak můžeš udělat pokud nejsi vybavená jim skočit fyzicky do úsměvu je říct fuck off a jít pryčl...

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:41
- Nahlásit

GarfieldHele nežárli a nech mi Trotelchena, abych si ho mohla pěkně požvejkat, poňahňat v náručí, rozmáčknout a zahodit no dobře,žes to ty....tak je tvůj,no.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:43
- Nahlásit

Sali
Nikoho neomlouvám, jen více poukazuji na příčinu, než abych popravovala za důsledek.

U případu, o němž jsi hovořila Ty stále tvrdím, že komerce a prachy zkurví každého (bez vyjímky). Je to jen otázka času.

Sylva
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:45
- Nahlásit

Biluška
"Na cestu Ostrava - Vrbátky si nějak nevzpomínám, asi proto, že žádná taková nebyla. Myslíš patrně cestu Brno - Vrbátky - Ostrava ?" Samozřejmě, že jsem myslela cestu Brno - Vrbátky - Ostrava. Hluboce se omlovám, že jsem v původním dotazu použila jen cíle vaší cesty, a to proto, že nevím odkud jste vyjížděli.
Díky za tvou odpověď. Bohužel mě přesvědčuje, že člověku, jemuž jsem před časem věřila hodně, se věřit nedá vůbec nic.

Trotelchen
Ty reaguješ velice podrážděně a chaoticky, takže se teď nebudu marně pokoušet o komunikaci s tebou. Až vychládneš, ráda se s tebou sejdu třeba osobně. Před tím si ale prosím tě přečti víckrát to, co píšu.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:45
- Nahlásit

stále tvrdím, že komerce a prachy zkurví každého (bez vyjímky). Je to jen otázka času.Garfield
asi máš pravdu...u labilních osobností co chtějí nahoru za každou cenu asi jistě.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:49
- Nahlásit

Sylva
Trotelchen
Ty reaguješ velice podrážděně a chaoticky, takže se teď nebudu marně pokoušet o komunikaci s tebou. Až vychládneš, ráda se s tebou sejdu třeba osobně. Před tím si ale prosím tě přečti víckrát to, co píšu.

Ne nikoliv, jednoznačně jsem Ti napsal, že předvádím Tvůj styl komunikace, nereagovat na to, o co jsem žádán, vymýšlet nesmysly a překrucovat vše, co lze.
Prostě komunikace ala Sylva, sházet se spolu nejspíš nebudem, nevidím k tomu důvod.
opět jsi neodpověděla na mé ozázky Sylvo!!!!!!!!

Sylva
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:50 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

Sali
stále tvrdím, že komerce a prachy zkurví každého (bez vyjímky). Je to jen otázka času." "Garfield
asi máš pravdu...u labilních osobností co chtějí nahoru za každou cenu asi jistě.

souhlas!

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:51 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Nikoho neomlouvám, jen více poukazuji na příčinu, než abych popravovala za důsledek.
Garfield,víš,pokud člověk nemá sníženou rozpoznávací a sebeovládací schopnost,dá se k příčinám jako těžký dětství a hnusná rodina a šikana celýho světa plus ta hnusná komerce a prachy co zkazí každou jen lehce predisponovanou osobnost jistě přihlížet,ale hodnotí se a oceňuje hlavně ten důsledek,zodpovědnosti za své činy tě může zbavit jen ztráta svéprávnosti...a pokud se ty činy přesouvají za plnýho vědomí do paranoidní sféry,je to už skutečně dost na pováženou...ale na omluvu to pořád ještě není.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:52
- Nahlásit

Sylva
Díky za tvou odpověď. Bohužel mě přesvědčuje, že člověku, jemuž jsem před časem věřila hodně, se věřit nedá vůbec nic.
můžeš být konkrétní, plácání si opravdu nechej do Vrbátek, tam si můžete plávat i jinam, zde buď laskavě konkrétní...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:54
- Nahlásit

Sylva
"stále tvrdím, že komerce a prachy zkurví každého (bez vyjímky). Je to jen otázka času." "Garfield
asi máš pravdu...u labilních osobností co chtějí nahoru za každou cenu asi jistě."
souhlas!

mám zkušenost, že bohatí lidé jsou mnohdy mnohem více pohodoví a velkorysí.....je to o lidech a ne o penězích, na to by jsi ve svém věku mohla Sylvo již přijít...

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:54
- Nahlásit

a tím končím a jdu zas pejskařit,mějte se co nejlépe.Ahoj.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:56
- Nahlásit

Sali
Ano, rozumím Ti, mluvila jsem o tom několik nocí osobně z očí do očí s člověkem, který tam byl současně s Tebou. Nemohu než souhlasit, tedy pokud lze dát na informace od ostatních, ale opakuji začínáš s něčím, prachy Tě posunou jinam, komerce dokoná dílo zkázy a pak je jen v Tvých rukách jak velká kurva a prase z Tebe bude, jestli se někdy za své činy postavíš a poneseš odpovědnost, nebo sbalíš zisk a utečeš. Exekutivně ať řeší důsledky jiní. Mě víc zajímá ten průběh.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 21:06
- Nahlásit

Garfield
Myslím, že se opět mýlíš a nejsi si ochotna přiznat, že tenhle svět je chtě nechtě o penězích a ostatních materiálních statcích......avšak naše činy plynou z toho, jací jsme...někoho peníze zhorší, jiného zlepší.....v očích těch druhých...třetí zůstane stejný....

myslím, že o tom mohu mluvit, zažil jsem dobu, kdy jsem byl třeba dva dny bez jídla a zažil jsem dobu, kdy jsem s měsíčním "kapesným" pod stovku nešel.....mé chování však tuším nesouviselo ani tak s tím, kolik jsem měl peněz, ale spíš s tím, jak jsem vidl svět kolem sebe...znám spoustu zbohatlíků, kteří jsou super a znám spoustu chudáků, kteří jsou hovadi....nemyslím, že je to tak, jak píšeš zákonitě nebo majoritně.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 21:08
- Nahlásit

Trotelchen
Hele, ty fotky mi už přišly mejlem, tak se asi nemusím snažit, že? Mám pocit, že od tohohle člověka mi už fotky přišly...v lednu...že se nestydíte za ní furt chodit. Ví o tom všem aspoň?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 21:11
- Nahlásit

Přeji Vám dobrou noc, jdu pracovat a dávám za vinu Trotelchenovi, že mám rozkousnutý ret od svého psa. Šla jsem si svou zlobu vylít na něj do rovné rvačky psí tlapy a tlama versus lidské ruce a radiátor a teď chlastám vlastní krev.

PS: Samozřejmě rvačka byla pouze ve hře, jen jsem nestihla uhnout.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 21:52
- Nahlásit

Mucholabka
Trotelchen
Hele, ty fotky mi už přišly mejlem, tak se asi nemusím snažit, že? Mám pocit, že od tohohle člověka mi už fotky přišly...v lednu...že se nestydíte za ní furt chodit. Ví o tom všem aspoň?

???

Garfield
Tak to mě úplně upřímně mrzí....

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 21:56
- Nahlásit

Trotelchen
Za slovy "tak to mě úplně upřímně mrzí" jsem očekávala smajlík typu "Kiš kiš hamba, plandavá kšanda!!!"

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 21:57
- Nahlásit

Garfield

to bych si nedofolil

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 22:19
- Nahlásit

Trotelchen
Prostě mi od někoho přišly fotky těch tří, vůbec nevím kdo to je a komentář dosti suchý...

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 22:23
- Nahlásit

Mucholabka
Ví o tom všem aspoň?
Vypadá to, že Trotelchen o tom neví

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 03:40
- Nahlásit

Mucholabka
Trotelchen
Prostě mi od někoho přišly fotky těch tří, vůbec nevím kdo to je a komentář dosti suchý...

Jo tááák, takže jsoujako ode mne? Tak príma, hned mi je pošli zpět, ale prosím na chvd@seznam.cz ok? nooo dyk jsou méé ne??

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 09:37
- Nahlásit

Trotelchenmám zkušenost, že bohatí lidé jsou mnohdy mnohem více pohodoví a velkorysí....

ano,u lidí co jsou bohatí penězmi i duchem po celé generace to platí,mají určitý background a určitý common sense,i "kindrštůbe",že,
a jaxi je to celý komplexní dědictví generací drží někde,kde neustřelí.
Ale hnojohrabi co se generace plazili a pinožili na svých pár sáhách políčka a jen závistivě koukali na ty co jezděj s kobylama,ti jsou o něčem jiném,na to neplatí....znáš českou vesnici,ne? a město je jen paralela...

člověk co mi spokojeně řekne že ho vlastní rodina jaxi bere až poté co si o něm přečetla v tisku nebo ho viděla v televizi,nebude až tak vysoko nad věcí,toť můj osobní dojem.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

Garfield
reaguju na Tvůj text o prachy Tě posunou jinam, komerce dokoná dílo zkázy a pak je jen v Tvých rukách jak velká kurva a prase z Tebe bude,
víš,v případě o kterém se bavíme jde o člověka s duší a potřebami trampa,kde konzum a komerce nejsou pojaty tak jak je vidí normální člověk...
...pokud můžu hodnotit svýho chlapa Tchoře ,který je v tomhle dost podobný model,tak potřeby osobního komfortu jsou redukovány na minimum a´t je k dispozici peněz kolik chce,jediný na čem mu záleží je prostorný auto na psy,klidně stará šunka jen musí být velká a jet,spolehlivě jet,pak slušný multifunkční komp a pořádný repráky,pár podle něj ideálních RPG her a budovatelských strategií,slušně osazená multifunkční dílna a dobrý psi,a to je všechno.
Prachy jsou u nás jen ve psech,cca 30 tisíc jeden kousek už jako štěně,v na psy upravených autech,v nářadí a v kompu.Jinak žijem v chaloupce na muří nožce kde eurostandardu na basální úrovni odpovídá snad jen budovaná koupelna dole u tchýně...jinak já mám kuchyňskou linku slepenou jak vlašťovčí hnízdo z starých sektorových skříněk a na tom několik zbyktkových desek,nad tím regálový systém z rušenýho archívu,ten je mimochodem kolem celý místnosti,nářadí,věci na komp a naše osobní věci v něm v přepravkách a krabicích spokojeně bydlí,já v kuchyni vystačím s jednou pánví,jedním wokem,jedním rendlíkem,velkým hrncem na těstoviny a megahrncem na psí maso,s přenosným vařičem,varnou konvicí a starou fritézou...
Komp zajistí rádio,televizi,net a hry,plus klasické počítačové funkce....
a k tomu si připočti funkční dekorace tvořený kousacíma pomůckama,vodítkama obojkama košíkama,věcma na stopy,balonkama,psíma hračkama,trofejema z akcí,
pračka se nezastaví,protože z postele je psí pelech,na co skříně,věšáky na zdi zajistí větrání šatů....
a oba jsme spokojení,protže je tady čisto,uklizeno a věci jen ty co skutečně potřebujem a denně používáme...

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 10:01
- Nahlásit

Garfield
a pokud můžu ještě podotknout něco k tomu o kom jsme se bavily a ty ses bavila v těch dlouhých nocích s člověkem kdo tam byl se mnou,tak tam skutečně nejde o peníze pro peníze,ale pro zajištění chodu a provozu,a o co tam skutečně jde je vzestup osobnosti.Zviditelnění se,proslulost,potřeba prorazit na výcvikářskou scénu v alternativní podobě.Beru to a chápu to.Dělá to každý kdo se pejskařinou živí.Co mě dovedlo k současnému postoji je forma jakou se to dělá.Proti schopnostem výcvikáře a leadera smečku nemohu říct ani slovo.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 10:10
- Nahlásit

ovšem aby mě zas Trotelchen oprávněně nechňap za slovo,musím doplnit:
Proti realisticky viděným a skutečně možným,nikoli anoncovaným pro mě neskutečně přehodnoceným schopnostem výcvikáře a leadera smečku nemohu říct ani slovo.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání