Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Musím se pochlubit svým novým pomlouvačným článkem
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:36
- Nahlásit

Biluška
Proč nepadlo ani slovo o takhle vysokých dotacích?
Jsem to nevěděla, to tady píšu, ne?

tosca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:39
- Nahlásit

Trotelchen
Počkej, s tím účtem, to myslíš tu žalobu za zveřejnění?
Já se už delší dobu marně snažím si vzpomenout, že by to byla paní Šíblová, kdo to prohlašoval. To co si pamatuji, tak se výhružky týkaly druhého účtu a vyhrožovala ona "přítelkyně".
A ten druhý účet se opravdu nezveřejňuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:44
- Nahlásit

Aren
Máš pravdu, omlouvám se, ty dotace dostala Šíblová, ne ty a to že ti o nich neřekla (ani nikomu jinému) není tvoje chyba. Nechala jsem se trochu unést.

Tosca
s tím účtem vyváděla Šíblová, nikoli "přítelkyně M.". Začala tím, že když se tady organizovala pomoc pro dětmaráky tak Dejavu dala číslo účtu Šíblové na stránky S.E.A.R.u - což byli jediné stránky, které byli tenkrát k dispozici (ač patří jiné organizaci). Šíblová nabyla dojem, že lidé ze SEARu její penízky tunelují a okamžitě si, zprostředkovaně přes Aren, vyžádala stažení toho účtu (nepříliš vybíravými slovy). Upozorňuji, že SEAR neměl k jejímu kontu sebemenší přístup, pouze na jejich stránkách bylo číslo účtu Šíblové. Až o pár dní později si vzpoměla přítelkyně M., že by nás vlastně taky mohla žalovat, protože tam bylo i číslo paní S.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:47
- Nahlásit

Trotelchen
kdyby neházela a neblila špínu kolem sebe, tak by mě to taky nebralo
No, že to říkáš zrovna ty.
začla tím, co tu předvedla tenkrát ohledně toho účtu...to byla její chyba.....
To s tím účtem začalo takovou nešťastnou shodou okolností. Dejavu dělala stránky sdružení SEAR. Tehdy, když Šiblová jela do Dětmarovic pro psy a všichni ji tady drželi palce, Dejavu chtěla někde shromáždit informace, aby byly pohromadě, protože diskuze se rychle posouvala. Přišlo ji celkem nejjednodušší a nejméně pracné hodit ty informace na stránky, které už existovaly, t.j. na titulní stranu SEAR. Nikdo si tehdy v tom spěchu moc nevšiml, že hned vedle je textík "podpořte nás" sdružení SEAR s jejich číslem účtu. Druhý den si toho ale všimla Šiblová a vypěnila, protože je drobátko cholerik. A oheň byl na střeše. Takhle si to pamatuju já.
Já si samozřejmě nemyslím, že SEAR tehdy nějaké peníze stopil, to určitě ne.

tosca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:51
- Nahlásit

Biluška
Díky,za vysvětlení, já věděla jen o té "akci" o pár dní později.
V tom případě, nic jsem neřekla

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:57
- Nahlásit

tosca
No, pokud budeme mít tenhle přístup všichni, tak vážně nic neovlivníme.
Ale dobře nám tak. Každé město má takové zastupitelstvo, jaké si jeho občané zaslouží (a platí to i směrem výš, nekončí to na komunální úrovni).

Ale tohle už fakt nezměníš...tohle je jen o lidech a o hodnotách, pro které žijeme, dokud se ty priority nezmění, bude to tak vždycky...neovlivníš to ani revolucí......

zvířatům se pomoc aspoň v rámci republiky ještě dá....ale směr otáčení světa nezměníš

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:58
- Nahlásit

Tosca
to nic, ono to tenkrát bylo takové hodně hektické. Hlavně někteří lidé měli pocit (a dodnes mají), že byli značně ošizeni.... když vlastně dostali jenom ty dva použité obvazy....

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:58
- Nahlásit

SALI
Zdar doktorko, mám na Tebe dotaz, možná jsi to tu už psala, sorry, ale vrtá mi palicí, JAKTOŽE JSI DOCELA RADIKÁLNĚ ZMĚNILA NÁZOR NA RD. Co já vím, tak když jsi se dostala do jeho klanu, pěla jsi samou chválu! Tak..?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:02 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

aren
kdyby neházela a neblila špínu kolem sebe, tak by mě to taky nebralo
No, že to říkáš zrovna ty.

a proč ne? já říkám pravdu nebo víte o něčem, v čem bych o Efasu nebo šíblové lhal.....jen to, co tvrdím už půl roku, začíná nějak vyplouvat na povrch a spousta lidí to zase nemůže strávit )))

To s tím účtem začalo takovou nešťastnou shodou okolností. Dejavu dělala stránky sdružení SEAR.....
aháááááá )))
no já četl jeden soudní spis a tam se stalo, že nešťastnou shodou okolností obviněný zavraždil......ani mu to moc neprokázali a stejně dostal tuším 11 natvrdo...ve svých tuším 22 letech .....myslím, že tedy neštťasná shoda okolností není omluva...taky byl mírný cholerik a navíc zhulenej zrovna

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:10 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Terri
SALI
Zdar doktorko, mám na Tebe dotaz.....

To je jasný, Sali propadla mé pomlouvačské kampani...zcela jsem ji vymyl mozek )))) a nyní již věří jen mi)))
Já totiž jsem Nadbůch a mohu opvlivnit spoustu věcí....nebo Tys nečetla, jak jsem jedné pruditelce předpověděl problémy u štěnda a buch, už je nemocné.....to samé u našeho souseda, kterýmu jsem předpověděl brzký konec....a fakt jo......no a je toho víc prostě.....
Ne že by mi to dělalo radost, to vůbec, jen takhle ukazuji, že Sali za to nemůže, že jsem ji takhle ovlivnil na dálku ......možná by tohle uměly zdůvodnit ty, které se věnujé mystice a třeba se i snažily mi poslat zlo na dálku...leč nějak se nepovedlo ...no třeba se vyjádří...

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:20
- Nahlásit

Trotelchen
Brainwashing, lobotomie, ztráta osobnosti - naše zboží, za Vaše peníze.
Firma Trotelchen and Trotelchen s.r.o.
(doživotní záruka na poskytované služby. Nejsem plátce DPH.)

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:23
- Nahlásit

Trotelchen
nebo Tys nečetla, jak jsem jedné pruditelce
Četla, seriál o Tobě (a Tvém woodoo v jednom díle) je kasovní trhák
Sali za to nemůže, že jsem ji takhle ovlivnil na dálku
No já myslela, že to byl Tachyon

Garfield
lobotomie
No nevím, to první a třetí v pohodě, ale tady jedině, že by spolupracoval úzce se Sali

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:30
- Nahlásit

Garfield
JENŽE JSI TAM ZAPOMNĚLA SPECIFIKOVAT, ŽE VŠE NA DÁLKU A BEZDOTYKOVĚ
plátce bych být asi musel....víš, kolik by bylo zakázek...jenže já nechci propadnout té komerci....mám totiž hodnotný charakter

Terri

Četla, seriál o Tobě (a Tvém woodoo v jednom díle) je kasovní trhák
jsem rád, že se vzděláváš

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:37
- Nahlásit

Terri
a neznevažuj účinky a možnosti tachyonů, znám jednoho, co umí za jejich pomocí vymazat i info z doby vtiskávání...takže bacha nebo na Tebe přiletí a vymázně Ti třeba info o tom, jak se chodí...takže budeš mobilní jen po čtyřech a budeš si pak moci lépe vyzkoušet přirozenou komunikaci se psem

Ale zase to máš lepší než některý jiný zdejší madammes...jelikož ty kdyby začli lésti po čtyřech, mohla by se státi neočekávaná záměna a to, že by byly odchyceny oním cowboyem do lasa )

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:42
- Nahlásit

Trotelchen
Ten cowboy mi nejde spustit, takže chválanadbůchovi že nemůžu být touto podprahovou reklamou ovlivněna.
neznevažuj účinky a možnosti tachyonů, znám jednoho, co umí za jejich pomocí vymazat i info z doby vtiskávání...
No ale to je báječné, dyď by se dalo vyléčit porodní trauma a pravděpodobně zrůdnosti nejedné matky v těhotenství.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:44
- Nahlásit

Terri
No ale to je báječné, dyď by se dalo vyléčit porodní trauma a pravděpodobně zrůdnosti nejedné matky v těhotenství.
Nač ten konjunktiv? Dyk to je realita. Kdyby si se více vzdělávala, již by jsi to věděla. A to není zdaleka vše!!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:50
- Nahlásit

Trotelchen
Nač ten konjunktiv?
Neb jsem člověk opatrný, a avoidantní se všem extrémismům (typu "nikdy, vždycky, všichni, všechno" - občas se dopustím prohřešku typu "všechno stojí za ... " )
A to není zdaleka vše!!!
No povídej, víš že se vzdělávám ráda...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 14:00
- Nahlásit

Terri
avoidantní
blééé, to musí být asi nějaká sprosťárna

No povídej, víš že se vzdělávám ráda...
to bychom se již moc dostali ke kritice...ale naposledy mě těžce rozesmála ta téze z blesku, jak agresivitu potlačí za nkolik minut.....zapomněli dopsat, že ještě více do běla......

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 14:01
- Nahlásit

Trotelchen
musí být asi nějaká sprosťárna
si piš že je
naposledy mě těžce rozesmála ta téze z blesku
Mě by rozesmál už plátek Blesk, víš? Já to nečtu.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 14:10
- Nahlásit

Terri
si piš že je
a jaká?
Mě by rozesmál už plátek Blesk, víš? Já to nečtu
no není dobrá zase něco apriory odsuzovat...v podstatě je totiž zcela fuk, jestli plesk nebo právo...jen někde jsou ty mystifakace na jiné úrovni, ale o to nebezpečnější.....

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 15:24
- Nahlásit

Trotelchen
a jaká?
avoidantní
no není dobrá zase něco apriory odsuzovat...v podstatě je totiž zcela fuk, jestli plesk nebo právo...jen někde jsou ty mystifakace na jiné úrovni, ale o to nebezpečnější.....
No moc nesouhlasím (všímáš si, že nepíšu "nesouhlasím", ale "moc nesouhlasím"?? ), protože Blesk JE bulvár! A tím pádem se dá očekávat jistý obsah. Samozřejmě, že mystifikace mohou být i v Rudém právu či jiném plesku, ale tady je to prostě více než pravděpodobné

tosca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 15:37
- Nahlásit

Terri
Taky nejsem příznivcem Blesku-Plesku, ale v posledním cca půl roce jsem zjistila, že bývá dobré do něj nahlédnout, aby člověk zůstal v obraze, čím jsou masírovány davy lidí.
Nevěřila bys, kolik lidí Blesk čte a věří tomu, co tam je napsané.

Já před několik dny Trotelchenovi taky říkala, že Blesk nečtu (pravidelně teda skutečně ne), ale na ten článek jsem se podívala (stejně jako na další, na které mě třeba někdo upozornil). Já nevěřila, že má Blesk takový vliv na lidi, dokud dobře napsaný článek a pěkné fotografie, nepomohly najít domov skoro deseti psům během jediného týdne. A to byli zájemci dost důkladně prověřováni, a mnoho jich bylo odmítnuto. Přesto ti psi "zmizeli" neuvěřitelnou rychlostí. Tohle byla jedna z opravdu dobrých akcí, které se Blesku podařily.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 15:52
- Nahlásit

tosca
aby člověk zůstal v obraze, čím jsou masírovány davy lidí.
Nevěřila bys, kolik lidí Blesk čte a věří tomu, co tam je napsané.

Vím, že je to nejčtenější deník No asi jako je nejsledovanější Nova a nebo podivné pořady typu Vyvolení.
To mně právě celé občas háže do depky ve chvíli, kdy neumím mít racionální přístup
S těma psama je to dobré, občas si alespoň spraví kredit. Mohli by to dělat častěji.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 17:59
- Nahlásit

tosca
Taky nejsem příznivcem Blesku-Plesku, ale v posledním cca půl roce jsem zjistila, že bývá dobré do něj nahlédnout, aby člověk zůstal v obraze, čím jsou masírovány davy lidí.
A odkud čerpáš informace Ty?
Já myslím, že třeba to právo je nebezpečnější nebo mf apod......v Plesku řeší většinou nepodstatné věci......ale co ty ostatní deníky....atd...no nevím...to je přeci o člověku, jestli běhá za beranem nebo je samotářská ovca a přemejšlí myslím

tosca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 18:38 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

Trotelchen
A odkud čerpáš informace Ty?
No přece od svého Nadbůcha

Jinak hádej, jsem na internetu cca 10 h/denně, takže odkud asi?

A mě šlo hlavně o to, že je dobré občas nakouknout i do "zavrhovaných" zdrojů informací, aby člověk věděl, co lidé čtou a čemu spousta lidí věří - psali to v novinách, tak to musí být pravda, říkali to v televizi (Nova samozřejmě), tak je to tak ...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 18:44
- Nahlásit

tosca
Jinak hádej, jsem na internetu cca 10 h/denně, takže odkud asi?
Proč? )) jsi horší než já

Hova má vždycky pravdu, to nefíš?

tosca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 18:48
- Nahlásit

Trotelchen
Co proč? Proč máš hádat? No aby sis trošku pocvičil mozek, aby nezakrněl

Já fím, že náš nejvyšší Nofák fí nejlíp, co a jak lidem sdělit, aby to správně pochňopili.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 18:56
- Nahlásit

tosca
neee ploooč si tak dlouho na netu? jsem myslel....

tosca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 18:58
- Nahlásit

Trotelchen
Ty to nefíš, ó Nadbůchu?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 19:06 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

tosca
vím, co bych nevěděl, jen jsem zkoušel, jestli jsi to Ty nezapomněla

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání