Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:23
- Nahlásit

all

trochu to posunu at nezapadnem

hele a co nějaké zaručeně "veselé historky z výstavy v Brně?" nebylo by něco?

koukala jsem v kraťandách jako blázen na nápor slovenských účastníků a samé fenky se nám to feminizuje

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:08 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

veselý veselý, no nemůžu si vzpomnět
Třeba jak mě každej dával vzorky krmení zase mám plnou pikslu (jsem to tam všechno vysypala a smíchala ), tak to budou dostávat holky za pamlsky

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 17:54
- Nahlásit

Jimmi
nic nevím, ale kdyby se porvali, snad by se to ke mně doneslo

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:28
- Nahlásit

gabifi
docela dost VD na můj vkus, škoda, že nemám fotku Hawkyho, docela ráda bych ty prcky viděla

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:45
- Nahlásit

Jimmi
bude sraz kraťand, někdy kolem 21.7. Datum nevím přesně, ale je to prý ten víkend, co je výstava v Boleslavi a mělo by to být v neděli. My máme v ten víkend závody v Kardašově Řečici a jsem na ně přihlášená, ale hlodá ve mně červíček, že bych se na závody tentokrát vyprdla a dostavila se na sraz, protože by to měl být sraz takzvaný turistický, a to já můžu. Ale nevím, jestli to platí, protože se o tom mluvilo v Řepči a žádné další novinky nevím.

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:54
- Nahlásit

Jimmi
mrkla jsem se k Pavle na stránky, u Intercanisu téměř žádné fotky nejsou, tak nevím, o co tam šlo.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:05
- Nahlásit

Musim vám napsat co se mi dneska "podařilo" hodila jsem na louce Bíďuchovi míček na šňůrce - takže letěl fakt daleko a já se trefila do sedících ptáčků. Jednoho chudáka to trefilo, ale naštěstí se za chvilku oklepal a zmizel. Bíďa se hrozně divil, že když dopadl míček na zem a odrazil se nahoru, že tam byly najednou asi tři další
Jinak hezkej den všem

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:40
- Nahlásit

Madabiš
železná žena....ty by ses uživila i v pralese

Vyhecovala jsi mne a konečně jsem zapracovala na stránkách.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:11
- Nahlásit

gabifi

koukala sem - krásný, teď ti tam budu nakukovat častějc a když se nic nebude dít tak ti jednu střihnu, ale doufám, že to nebude fungovat i obráceně

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:03
- Nahlásit

Madabiš
to mi říká ten pravej, kterému to trvalo 5 let

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:16
- Nahlásit

gabifi
no právě

skoro bluemerle

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:50 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Madabiš
co má ta kolije s ušima?

to nabízíš krycího psa pro fenky s lehkým uchem?

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 16:04
- Nahlásit

Náš Evžen

rendik
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:02
- Nahlásit

Shelticka
gabifi
Dík,ta plachta na zadní sedačky mě vůbec nenapadla...Dneska jsem zjistila,že by se dala objednat ve zverimexu.Ale nevím,připadá mi to,že ten pes v tom moc zajištěný není a při prudším zabrzdění by chudák štěně lítalo vzduchem...

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:50
- Nahlásit

rendik
Zambu Moravské srdce, jak si mi nabízela, že je ještě volný, má zamluveného moje sestra a teď o víkendu si pro něj jedou. Svět je malý

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 20:09
- Nahlásit

rendik
no tak lepší než kdyby spadlo třeba mezi sedačky nebo se narylo v kleci na pletivo, zasekla se mu tam tlapka apod. Pásy pro psy mi taky připadají blbý, protože se ten pes nemůže moc pohybovat...

petl
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:02
- Nahlásit

rendik
Ahoj já s tou plachtou běžně jezdím bez problému.

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 16:46
- Nahlásit

gabifi
No ne,takže přece jen modrý přírustek do rodiny

Shelticka
Pásy pro psy hlavně pořádně nevim,jak fungujou,chystám se je omrknout někde na výstavě.Pro dospělýho psa bych nad ním docela uvažovala...

Takže plachta vítězí...No,to bude mít zbytek rodiny radost-v kufru jezdí medvěd,zadní sedačky bude mít šetička a rodina bude muset běhat za autem..

all
Začínám zjišt´ovat,že zvěsti o žravosti až nenažranosti šetiček nebyly přehnané... Takže povel "fuj" bude zřejmě jeden z nejdůležitějších a nejčastějších a chci se zeptat zkušených šetičkářů (takže vás všech tady ) jak jste vašim miláčkům vysvětlovali,že papírky,shnilá jablka na zahradě a jiné hnusy nejsou k jídlu?Medvěda jsem fuj učila škubnutím na vodítku,ale to na šeltičku používat nechci,navíc chodíme zatím jen po zahradě,takže bez vodítka a obojku...

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 19:07
- Nahlásit

rendik
většinou jsem z dálky bezmocně ječela FUUUJ TY ČUNĚ!!!!

All
dnes jsem si koupila masožravou rostlinku. Je strašně maličká, takže tchýni zatím nezvládne

Madabiš
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:01
- Nahlásit

rendik
medvěd je co za pejska? Možná už to tady zaznělo, ale mě se to nechce hledat
gabifi
joooooo jakou? já měla mucholapku podivnou a pozor pešenou rybu nechce

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:01
- Nahlásit

rendik
tak my máme tu plachtu bez bočních stěn, takže si tam zboku můžou sednout i lidi-jako že t u plachtu mají na nohách a je zachycená za ty přední sedačky..., ono se to blbě vysvětluje

gabifi
segra měla x masožravek a vždycky jí zdechly Hlavně jí nedávej "žrát" to tizdechne ještě dřív-to jí řekl odborník

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:07
- Nahlásit

gabifi
"Fuj ty čuně" jsem dneska křičela taky,když se madam rozhodla posvačit na zahradě slepičinec...Ale nějak to nezabíralo,tak se ptám na fígl...
Masožravky jsem taky měla,ale ne moc dlouho,vždycky jim někdo dal nažrat a za pár dní bylo po nich..

Madabiš
Medvěd je novofundland´an

Shelticka
Aha,takže lidi můžou sedět pod plachtou,tak to je v suchu

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:41
- Nahlásit

Madabiš
no...jakou....přeci Adélu, ne?

Shelticka
to je jedno, mi vždycky zdechnou i ty nemasožravé

rendik
žádnej fígl neznám, u nás to ječení FUJ taky nezabíralo.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:47
- Nahlásit

rendik
tak slepičince žraly holky furt dokud jsmeměli slipky a babička tvrdila, že je to pro ně zdravý ale já jsem taky na ně řvala "fuj ty čuně pustíš to?!"

Madabiš
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 23:53 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit

gabifi
koukám, že ses rozhodla dostatečně oživit novou chaloupku - co je ještě v plánu?
rendik
tak to budeš mít hezkou dvojku - vlastně máš

petl
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:10
- Nahlásit

rendik
Ona se prodává i taková plachta s přepážkou na zip uprostřed, takže se to dá "zmenšit" na polovinu zadní sedačky ale myslím že je to dražší. To vyjde levněji posadit spolucestujícího pod plachtu, a pak z něj obrat chlupy

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:18
- Nahlásit

Madabiš
já mám v plánu dalšího pejska, jenomže druhá spolurozhodovací polovička nemá pro tenhle plán pochopení....nechápu proč

Madabiš
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:01 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit

gabifi
když pořádná zahrada - tak plná

to já psa nee, snad už i Ivča mě přestala hecovat
ale nechávám si zase kozu a bude se menovat Běta

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:08
- Nahlásit

Madabiš
Ivča s hecováním zase začne, až se urodí malý maliny

Asi bych měla doma říkat, že chci kozu...to by se pak Pavlovi jevil další pes jako pohodička

Madabiš
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:42
- Nahlásit

gabifi
malin mám doma plnou zahrádku a úplně mi stačej
a co že bys to ráda šeltí nebo kólí?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání