Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dafi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:55
- Nahlásit

gabifi
ale vo tom to je, ne? Mně se zatím s podivem žádná ptákovina nepovedla, tak předpokládám, že to bude právě teď

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit

Dafi
chi, bude prča, Dita už se těší

Dafi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:25
- Nahlásit

gabifi
já se teda popravdě bojím těšit. Po mejch zkušenostech z těšení na Tábor..... Takže se radši vůůůbec netěším (kecám )

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:08 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

Jimmi
já mám plaváčka, a to občas strčí hlavu pod vodu....po kom to má kluk jeden, žebytobyltygl?
jen aby nebyl zebla ..jonda než pochopil, že ve vodě se dá i plavat, tak v ní jen stál jak trotl s hubou pod vodou a dělal bubliny
gabifi
koukala sem, že se potkáme na táboře, jedem na šeltinky i se rekreovat do budějek-to povinně, je to od našeho cvičáku

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:11 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

all]

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit

all
kdo pojedete na léto s lassií??krom venuše s tryskomyší a piraňou, o kterých vim??

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:08
- Nahlásit

KONČA MÁ NAROZKY! Musím se pochlubit! Connie má dneska 1. narozeniny! Toto ale letí co? Půjdeme to oslavit i s psím kamarádem Bonifácem. Udělala jsem Konči psí dort a aby to nebylo Bessince líto, tak taky, protože jsme ty její 8. narozeniny moc neslavili, tak to spláchnem všechno naráz

eva od jondy
Jimmy
Jo Konče se taky v řece potápí a pouští bubliny Bublinky dělá i v misce na pití Jinak za klacíčkama a kamínkama taky lítá

eva od jondy
Dafi
Končina maminka dělá canisterapii a tatínek je hrozně umazlenej. Takže počkám, až se Konče otrká a myslím, že to půjde, ona se hrozně ráda mazlí a to i s cizíma. Když přijela kámoška, tak se k ní Connie hnedka přitiskla a nechala se ňuchninkovat. Ona někdy potřebuje čas na seznámení a někdy se jde hnedka mazlinkovat

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit

eva od jondy
to je super, budeme se rekreovat společně

Dafi
Dita nakonec startovat bude, už se těším, nejvíce na prohlídky parkuru....ty nás vždycky úpřimně rozesmějí

Canisterapie a naši kluci - to vůbec nejde dohromady. Jejich hlavní životní krédo je: Proboha, ať ten člověk na mne NEŠAHÁ!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit

Myšičky z Krásné louky....Kendy je zase za dědu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:49
- Nahlásit

Canisterapie a naši kluci

.... když si chce Jima někdo pohladit, musím ho držet na povel "postoj" a ještě trochu přiškrtit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit

gabifi

ty sou nádherný, jenom trochu od uhlí či co?

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:55
- Nahlásit

Jimmi
já "sedni!", pak si mu sednu na zadek, chytnu hlavu a dotyčný může hladit....teda pokud má ještě chuť

uhlí: musím zavolat Míše, ať je vykoupe, že není vidět barva

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit

gabifi
no já doufám, že to bude pojato opravdu hodně rekreačně, my se v srpnu na nic jinýho nevzmůžem, mám pocit...
štěňátka nádherný!!
Jimmi
jonáš je pravej canisterapeutickej pes..on na lidi ani nevrčí a neštěká, když se na něj nedívaj, nemluví, nemluví a nedívaj se na mě, nebo když mu nesedaj na JEHO lavičky v lese a nechoděj kolem JEHO dveří, nedejbože k nám domů...
Jinak canisterapii provádí věršinou v metru, kdy je v tašce s košíkem..to ho můžou muckat bez úhony i dětičky

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:59
- Nahlásit

eva od jondy
Akim byl kanisterapeutickej jenom jednou....v narkóze

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit

gabifi
to ste si rovnou měli udělat ty zkoušky..ale nevim, jak by se bodovalo v tý narkóze aportování..

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit

eva od jondy

u Jima by byla canisterapie pojeta značně sportovně....kdo mě chytí a znehybní, může se muckat, ale néééééé na hlavě, nééé na uších a néééé na těle

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:05
- Nahlásit

Jimmi
to je ještě docela tolerantníco na nohách??

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:06
- Nahlásit

Jimmi

u Kendyho nápodobně....u Akima kožené rukavice u zájemce o muckání žádoucí

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:08
- Nahlásit

...a takhle je to u všech kynologických sportů....někde muckání, někde košík, někde pochod u nohy. Sakra, není se kam vrtnout

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:08
- Nahlásit

já si furt říkám, čím to, že je ten můj pejsek takový přátelský??ale bude to asi vrozená touha potěšit lidi a mazlíkovat se s nima...

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:11
- Nahlásit

jsem si vzpomněla, že Akim je kanisterapeutickej ještě po nasazení košíku....to totižto vzteky omdlí

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:14
- Nahlásit

gabifi
to totižto vzteky omdlí

abych to doplnila, jonda je NEJEN přátelský, ale i NADANÝ, co se všech možných kynolog. aktivit týče..
a zas ten svůj canisterapeutickej přístup uplatní všude..škoda že je to nestandartní hydra, třeba výstavách bysme jinak určo taky vynikali

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit

eva od jondy
musíme si vymyslet nějakou novou disciplínu, například "Nezařaditelní" nebo "Nepoužitelní"

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:23
- Nahlásit

gabifi
to je pravda, takovou kategorii bych potřebovala, v ostatních disciplínách mám totiž pocit, že jondu nespravedlivě diskriminují

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:48
- Nahlásit

gabifi

Akimek koukám se hodí k muckání jogínovi? ty jsou na nějaký díry v zadku celkem zvyklý ne?

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

Jimmi

nebo k fakírovi....ty za díry v zadku dostávají i zaplaceno

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:26
- Nahlásit

Kdo jste byli v Chropyni? My jo

Více tady

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:36
- Nahlásit

Shelticka

no jo, ale kraťandy tam nemáš, tak cos tam fotila?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:38
- Nahlásit

gabifi

fakír! sem si nemohla na toho blázna vzpomenout

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:01
- Nahlásit

Jimmi
dyk já jsem pochopila vo co go...prostě ten cvok co spinká na hřebíkách

Dafi se nemůže dostat do diskuse, nějakej vir na servru jí v tom brání....tak jí touto cestou zdravím

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání