| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:28
- Nahlásit
gabifi
dafinka se s tím pere statečně od rána, ale někde tady na jiný diskuzi jsem četla o obdobných potížích, tak asi není sama
tímto jí též zdravím
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit
Jupííí , tak jsem tu zas. Sice pod jiným jménem, ale to snad nevadí . Nějak se mi nedařilo se zalogovat, furt mi to psalo, že nemám oprávnění.
Díky za pozdravy. Je hrozný číst a nemít možnost reagovat
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
Včera jsem ještě chtěla reagovat na tu canisterapii. Fido rozhodně není rozený canis pes, jako náš Bartíček (asi bych to neměla vůbec přiznávat). Ale jak se seznámí se situací je vše OK. Ve školce byl zprvu takový zaražený, nedůvěřivý, ale teď přilítne do tělocvičny, oblízne všechny děti, hupsne holčičce předníma tlapkama na vozík, oblízne ji a furt vrtí tím svým vohonem- no prostě je tam moc spokojenej. Zpočátku nechtěl ani moc polohovat. Myslela jsem si, že to dělat nebude, ale už teď si okamžitě lehá vedle dítka a ví, co se po něm chce. A kdyby to dělat nechtěl, rozhodně by to nedělal. Známe kolie-nedají se k něčemu nutit. No, tak to je vše. Tím jsem jen chtěla říct, že byste se nestačili divit, čím vším by vás vaši pejsci při canisce překvapili
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:51
- Nahlásit
Fidik
tý brďo, agent v utajení
Kendy taky potřebuje trošku rozkoukat, pak je přátelský. I na psy i na lidi. Ale nesnese takové to hrrr honem honem. Kiki potřebuje na rozkoukání cca 5 let, pak se ho můžeš letmo dotknout
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit
gabifi
jj, to hrrrr teda fakt nemá rád. To pak i blafe a vypadá jak největší trhač. Fido je příšerně ukecanej pes. Nevím, jestli jsem to tak trochu nezavinila já. Líbilo se mi, že si s námi furt chtěl povídat, ale někdy všeho moc škodí
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:31
- Nahlásit
Shelticka
gratuluji k CAJCíkovi .Mrkla jsem na stránečky, pamatuju si Tě ze Žamberka. A možná i z Ostrova. Cvičák Na Ostrově v Brně je náš domovský
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:59
- Nahlásit
holky, od pátku máme doma dvě agamy vousaté. Akimovi se líbí, pusinkuje je a Kendy se chová přinejmenším vzorně. Nesnaží se je zavraždit a zatím ani nebourá terárko. Držte nám palce, ať přežijí naši péči - terárko máme poprvé. Loví cvrčky, které jim tam házíme a vypadají u toho legračně. Občas si ode mne vezmou z ruky kousek salátu. Jsou to sourozenci, ale chovají se každá jinak. Další díl seriálu "My a ještěrky" za týden
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit
gabifi
jůůů ta je hezká . Musela jsem teda kouknout na net, co to vlastně je .Taky by se mi něco takového líbilo, ale manžel nechce ani slyšet . Tak držím palečky, aby přežili tu vaši péči a hlavně zájem hafíků Moc by mě zajímalo, co by dělali naši kluci
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:21 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Fidik
je moc příjemné si je chovat na ruce. Přes den jsou příliš mrštné, tak si je chovám až poté, co jim vypnu zahřívání....taková kanisterapie po narkóze
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:32 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
gabifi
no ta je krásná
hlavně, že se daj chladem utlumit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:37
- Nahlásit
Fidik
názdar , tvoje jména si musím zapsat
jo a k těm ještěrkám - moc mě neberou, já bych raději hada
a nejhorší z těhle ještěrek je chameleon, protože koulí každým okem jinam a já po dvou minutách koukání na něj dělám totéž, takže doma to fakt mít nemůžu
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:45
- Nahlásit
Mně se líbí moc. Ale já bych mohla mít i hada. Ale musel by žrát granule, neb myškama a ještě k tomu živejma,bych ho nedokázala krmit
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit
Jimmi
já za to nemůžu, že ten počítač se mnou nechtěl komunikovat a totálně ignoroval moji prosbu o přihlášení .Fidika si snad zapamatuješ a příště možná budu Bart . pak už fakt nevím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:54
- Nahlásit
Fidik
chi, neboj, krmení by ses naučila. Mi se líbí, jak sloví cvrčka a tomu pak z tlamky visí jenom nožičky.....
Je problém pořídit něco do terárka. Buď to dorůstá do strašné délky, nebo je to naopak úplně pidi. Tihle by měli mít tak půl metru....jestli to s námi vydrží
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:19
- Nahlásit
gabifi
Vím, že nenaučila. Líbí se mi totiž i ty myšičky i ti cvrčci. Všechno jsou živí tvorové. Ne, to fakt ne .Jsem hrozný cíťa.
Kamarádka má leguána. Ten už má určitě víc jak metr.Je nádhernej. A představ si, že ho má v bytě většinou na volno s pěti psama-bíglama
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:28
- Nahlásit
Fidik
hele ještě kromě Barta si můžeš ke jménu dávat číslovky
FIDIK I:
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit
gabifi
pak z tlamky visí jenom nožičky.....
no a u hada je to totéž, jenom sebou trochu škubou
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit
Jimmi
jo, to je dobrej nápad.To zní i docela honosně: Fido první, Fido druhej To jsem zvědavá, na jakým čísle skončím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:47
- Nahlásit
To Bessina už přes týden šikanuje potkánče v terárku - na něho pořád škrábe. Máme novýho, protože Dumbík už odešel na věčné časy. Flipík je ještě malilinkatej a tak je to hrozná změna po tom důchodcovi co se skoro nehýbal. Přemýšlím, jestli Flip není kříženej s žábou, on totiž při běhu pořád vyskakuje Furt honí Končin ocas Prostě mají novýho kamárada
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
kuk, dnes mám frmol. Posunu a mažu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit
frmol už nemám, proto posunuju
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:05 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
Tak já už taky frmol skoro nemám - dodělávala jsem info na svých stránkách - zatím aspoň o psech. Až mi to někdo zkontroluje tak vám sem hodím adresu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:09
- Nahlásit
Madabiš
je načase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupí
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:22
- Nahlásit
Jimmi
sem měla několikaleté spoždění, ale dokopat se k tomu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:24
- Nahlásit
Madabiš
to neva, jistě to bude úžasný, a dej tam taky fotky synátora
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:26
- Nahlásit
Jimmi
malej tam bude jen jako pozadí zvířat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:46
- Nahlásit
Madabiš
jasně, jeho pozadí je důležitý
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:08
- Nahlásit
čau holky, jedno štěňátko po Gillince a Odískovi asi bude bydlet tady, poblíž nás, už se na něj těším.
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:48
- Nahlásit
gabifi
to je fajn - moc nás tady není
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:13
- Nahlásit
Tak snad sem to už pořádně překontrolovala takže tady je adresa URL Tak a teď si dám pár dní voraz - už se mi i o zdrojáku zdá
|